ΑΠΟΛΛΩΝΙΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ

Οι Απολλώνιες Αδελφότητες και η Απολλώνια Αδελφότης Αρίστων Ελλήνων, συγκροτούνται από αριστεύοντα μέλη των εκκλησιών των πολιτών, ως οι σοφοί και διδάσκαλοι της Ένωσης Ελλήνων. Από τα μέλη αυτών θα επιλέγονται οι ηγέτες, οι διδάσκαλοι και όλα τα μέλη δια την διοικητή στελέχωση της Ένωσης Ελλήνων, των κοινοτήτων της, των εκκλησιών των πολιτών της και των ομάδων δράσεων της.

Οι επίλεκτοι άριστοι των αδελφοτήτων του απολλώνιου φωτός και της απολλώνιας αδελφότητος αρίστων Ελλήνων, επιλέγονται από τις εκκλησίες των πολιτών αξιοκρατικά, με κύρια κριτήρια, τις εξέχουσες νοητικές, γνωστικές και ηθικές τους ικανότητες και τις εξέχουσες δράσεις τους υπέρ της Ελλάδος και του κοινωνικού τους έργου.

Η επιλογή των αρίστων των αδελφοτήτων, θα γίνετε μετά από την συμμετοχή και διδασκαλία των μελών στις σχολές παιδείας και αριστείας, καθώς επίσης και στις ομάδες δράσεων των εκκλησιών των πολιτών, από τα μέλη της τρίτης βαθμίδας επίλεκτων. Οι επιλογή θα γίνετε δια κρίσεων προ εξειδικευμένων επιτροπών, αποτελούμενες από ειδήμονες και προ τις εκκλησίας των πολιτών. Η επιλογή τους θα γίνετε από ειδήμονες των εκκλησιών των πολιτών, σε κάθε δήμο, νομό, περιφέρεια, κράτος, ήπειρο και πλανητικά.

Από τα μέλη αυτών των αδελφοτήτων επιλέγονται τα προεδρία των εκκλησιών των πολιτών, των σχολών παιδείας και των ομάδων δράσεων της Ένωσης Ελλήνων, σε επίπεδο δήμου, νόμου, περιφέρειας, κράτους , ηπείρου και πλανητικά.

Έχουμε 6 ιεραρχικά διαβαθμισμένες απολλώνιες αδελφότητες.

1. Η βασική αδελφότητα είναι αυτή του δήμου αποτελούμενη από επιλεγμένα μέλη τις εκκλησίας του εκάστοτε δήμου.  2. Οι επιλεγμένοι από τις αδελφότητες του δήμου ενός νόμου, συγκροτούν την αδελφότητα του νόμου.  3. Οι επιλεγμένοι από τις αδελφότητες των νόμων μιας περιφέρειας, συγκροτούν την αδελφότητα τις περιφέρειας.  4. Οι επιλεγμένοι από τις αδελφότητες των περιφερειών, συγκροτούν την αδελφότητα του κράτους.  5. Οι επιλεγμένοι από τις αδελφότητες του κράτους συγκροτούν την αδελφότητα τις ηπείρου.

6.  Eπιλεγμένοι από όλες τις παραπάνω αδελφότητες, συγκροτούν την απολλώνια αδελφότητα άριστων Ελλήνων, εκ της οποίας συγκροτούνται τα προεδρία των ηπειρωτικών κοινοτήτων και εκκλησιών και το προεδρείο τις σύνολης πλανητικής Ένωσης Ελλήνων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s