ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έκαστος Έλλην και Ελληνίς στην Ελλάδα, την Κύπρο και στις χώρες των Ηπείρων όπου κατοικούν Έλληνες , συγκροτεί στην γειτονιά του την προσωπική του ομάδα της Ένωσης Ελλήνων, από μέλη του κοινωνικού του περίγυρου, από μέλη της οικογενειας εκαστου, από μέλη των οικογενειών συγγενών του, από μέλη των οικογενειών φίλων του, των γνωστών του και των συναδέλφων του.

Μαζί με άλλους δημιουργούς ομάδων στην ίδια γειτονιά του τόπου κατοικίας, σχηματίζουν την κοινότητα της συνοικίας τους, που αποτελείται από όλες αυτές τις προσωπικές ομάδες που συγκρότησαν Έλληνες και Ελληνίδες. Το σύνολο αυτών των συνοικιακών κοινοτήτων συγκροτεί την δημοτική κοινότητα του εκάστοτε δήμου.

Οι δημιουργοί ομάδων και τα μέλη των ομάδων αυτών συνεργούν ώστε να ενημερωθεί ο ελληνικός κόσμος για αυτήν μας την προσπάθεια και να γίνουν και αυτοί δημιουργού προσωπικών omdwn στον τόπο κατοικίας τους, καθότι αυτός είναι ο τρόπο με τον οποιο μπορούμε να συγκροτήσουμε την Ένωση Ελλήνων, μια δημοκρατική πλανητική πολιτική κοινότητα

Το διοικητικό συμβούλιο των ομάδων της γειτονιάς αποτελείται από τους ομαδάρχες αυτών των ομάδων, τον πρόεδρο του και δυο αντιπροεδρους, οι οποιοι εκλέγονται από τα μέλη της σύνολη κοινότητας εκάστης γειτονιάς της εκάστοτε συνοικίας. Το διοικητικό αυτό όργανο εκτελεί τα καθήκοντα του και τις διαδικασίες που προβλέπονται στο καταστατικό της Ένωσης Eλλήνων, απαρέγκλιτα και χωρίς αυθαιρεσίες, όχι ως άρχοντες αλλα ως δίκαιοι υπηρέτες ηγέτες της κοινότητα στους.

Σε κάθε ομάδα όλα τα μέλη υποχρεούνται να είναι ομαδάρχες εκ περιτροπής και κυκλικά, για όσο χρόνο και όπως προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης Ελλήνων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s