ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.

Η συγκρότηση της Οικουμένης Ελλήνων και φιλελλήνων της δημοκρατικής οικουμενικής πολιτικής κοινότητας θα γίνει με την οργανωτική συνεργεία Ελλήνων, Ελληνίδων και Φιλελλήνων. Μπορείτε να συγκροτήσετε την ομάδα σας και να διαδώσετε την πρωτοβουλία μας αυτήν στον κοινωνικό σας περίγυρο με πληροφοριακό υλικό και στο διαδίκτυο καταχωρώντας συνδέσμους σε μπλόκ, σελίδες και ομάδες στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης, με τα κείμενα του οργανογράμματος μας. Αργότερα θα γίνει πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά σε όλο τον πλανήτη μέσο του δικού μας κοινωνικού δικτύου(ομοίου με το Facebook) και με την δική μας μέθοδο που έχουμε σχεδιάσει. Τότε για να το επιτύχουμε οφείλουμε να πείσουμε τα ΜΜΕ και τον ελληνικό διοικητικό μηχανισμό να στηρίξει αυτήν την εθνική προσπάθεια.

Έκαστος Έλλην και Ελληνίς στην Ελλάδα, την Κύπρο και στις χώρες των Ηπείρων όπου κατοικούν Έλληνες , συγκροτεί στην γειτονιά του την προσωπική του ομάδα της Ένωσης Ελλήνων, από μέλη του κοινωνικού του περίγυρου, από μέλη της οικογένειας εκάστου, από μέλη των οικογενειών συγγενών του, από μέλη των οικογενειών φίλων του, των γνωστών του και των συναδέλφων του.

Μαζί με άλλους δημιουργούς ομάδων στην ίδια γειτονιά του τόπου κατοικίας, σχηματίζουν την κοινότητα της συνοικίας τους, που αποτελείται από όλες αυτές τις προσωπικές ομάδες που συγκρότησαν Έλληνες και Ελληνίδες. Το σύνολο αυτών των συνοικιακών κοινοτήτων συγκροτεί την δημοτική κοινότητα του εκάστοτε δήμου. Οι δημιουργοί ομάδων και τα μέλη των ομάδων αυτών συνεργούν ώστε να ενημερωθεί ο ελληνικός κόσμος για αυτήν μας την προσπάθεια και να γίνουν και αυτοί δημιουργού προσωπικών ομάδων στον τόπο κατοικίας τους, καθότι αυτός είναι ο τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συγκροτήσουμε την Ένωση Ελλήνων, μια δημοκρατική πλανητική πολιτική κοινότητα

Το διοικητικό συμβούλιο των ομάδων της γειτονιάς αποτελείται από τους ομαδάρχες αυτών των ομάδων, τον πρόεδρο του και δυο αντιπροεδρους, οι οποίοι εκλέγονται από τα μέλη της σύνολη κοινότητας εκάστης γειτονιάς της εκάστοτε συνοικίας. Το διοικητικό αυτό όργανο εκτελεί τα καθήκοντα του και τις διαδικασίες που προβλέπονται στο καταστατικό της Ένωσης Eλλήνων, απαρέγκλιτα και χωρίς αυθαιρεσίες, όχι ως άρχοντες αλλά ως δίκαιοι υπηρέτες ηγέτες της κοινότητα στους. Σε κάθε ομάδα όλα τα μέλη υποχρεούνται να είναι ομαδάρχες εκ περιτροπής και κυκλικά, για όσο χρόνο και όπως προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης Ελλήνων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s