ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ

Ενημερωθείτε από το άρθρο αυτό για τα καθήκοντα της αστυνομίας και τα δικαιώματα σας στις συναλλαγές σας με την αστυνομία. Κώδικας Δεοντολογίας του Αστυνομικων.

Όπως και στην αρρώστια ομοίως και στην δημόσια ασφάλεια, η πρόληψης είναι πολύ πιο άπονη, φθηνότερη και αποτελεσματικότερη από την θεραπεία. Η εγκληματικότητα και η παρανομία πρέπει κατά κανόνα να προλαμβάνονται και να ελαχιστοποιούνται, να μην αφήνονται κατά δύναμιν καν να εκδηλώνονται, να καταπολεμούνται εν τη γενέσει τους και κατά εξαίρεσιν να καταστέλλονται, και οι εγκληματίες και παράνομοι να αδρανοποιούνται και να παιδαγωγούνται κατά τρόπον που να ελαχιστοποιείται η υποτροπή. Παθολογικοί εγκληματίες πρέπει να

Κύρια γενεσιουργό αίτιό της εγκληματικότητας και της παρανομίας είναι η ίδια η κοινωνία, επειδή έχουν διαχυθεί στις δομές και τους θεσμούς της στο αξιακό της σύστημα κανόνες και απαξίες του σκότους, όπως πλούτος από αρπαχτές απάτες, δολιότητες και εκμεταλλεύσεις, τυραννική εξουσία και ελλειμματική δημοκρατία, σεξισμός, μαστίγιο σαδισμός, επειδή επιτρέπει την άδικη και ασύμμετρη κατανομή του πλούτου, τις πολιτικής εξουσίας, τις παιδείας, τις δικαιοσύνης και τις πρόνοιας. Επειδή δεν δίδει σωστή αγωγή και παιδεία στους πολίτες.

Επειδή οι νόμοι δεν είναι δίκαιοι, αλλά ταξικοί και η δικαστική δικαιοσύνη ταξική, πολύ αργή και άδικη στην απονομή δικαιοσύνης. Επειδή το σύνταγμα η κοινωνικό συμβόλαιο και τους νόμους δεν τους έφτιαξε ο λαός με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την δικαιοσύνη, αλλά κάποιοι νομομαθείς με γνώμονα τα ταξικά και συντεχνιακά συμφέροντα. Επειδή ο πολίτης δεν έχει εκ της παιδείας του ηθική και νομική γνωσιακή ωρίμανση και συνειδητότητα δικαίου και δικαιοσύνης.

Η εγκληματικότητα και η παρανομία όμως είναι και νομοτελειακό αποτέλεσμα τις ατομικής μας απληστίας, φιλαργυρίας, τεμπελιάς αεργίας και ανεργίας,διαστροφής και ανηθικότητας και πολλές φορες ψυχικής αρρώστιας μας, πολλές φορες δε εξαναγκασμός μας από ακραίες ατομικές και κοινωνικές αδικίες και προκλητικές ενέργειες συμπολιτών μας και ανθρώπων που εξασκούν επάνω μας σκοτεινές καταστροφικές τεχνογνωσίες και πρακτικές. Μεταξύ των Ελλήνων κυκλοφορούν πολλά σαδιστικά και σατανιστικά ζόμπι, υιοί και θυγατέρες του σκότους. Το σύνθημα τους είναι… ο θάνατος σου είναι η ζωή μου. Κατέχουν καλά τις τέχνες τις καταστροφής και τις έχουν κάνει ευχάριστο καθημερινό χόμπι.Τσακίστε τους και εξοστρακίστε τους.

Για να αποφευχθούν αυτά πρέπει να εκπληρωθούν προϋποθέσεις, ήτοι να νομοθετήσει  ο λαός το σύνταγμα κοινωνικό συμβόλαιο του και τους νόμους τους, με γνώμονα το κοινό συμφέρον, την δικαιοσύνη, την κοινωνική αρμονία και αλληλεγγύη. Να δίδει η κοινωνία στους πολίτες της παιδεία δικαίου και συνειδητότητα δικαιοσύνης, να δομήσει την κοινωνία με το ορθό αξιακό σύστημα και να αποτρέψει την άδικη και ασύμμετρη κατανομή του πλούτου , της πολιτικής εξουσίας, της παιδείας και της πρόνοιας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s