ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ

Όπως και στην αρρώστια ομοίως και στην δημόσια ασφάλεια, η πρόληψης είναι πολύ πιο φθηνότερη και αποτελεσματικότερη από την θεραπεία. Η εγκληματικότητα και η παρανομία πρέπει κατά κανόνα να προλαμβάνονται και να ελαχιστοποιούνται, να μην αφήνονται κατά δύναμιν καν να εκδηλώνονται, να καταπολεμούνται εν τη γενέσει τους και κατά εξαίρεσιν να καταστέλλονται, και οι εγκληματίες και παράνομοι να αδρανοποιούνται και να παιδαγωγούνται κατά τρόπον που να ελαχιστοποιείται η υποτροπή. Παθολογικοί εγκληματίες πρέπει να απομακρύνονται παντελώς από την κοινωνία

Για να επιτευχθούν αυτά πρέπει να εκπληρωθούν προϋποθέσεις, ήτοι να φτιάξει ο λαός το σύνταγμα κοινωνικό συμβόλαιο του και τους νόμους τους, με γνώμονα το κοινό συμφέρον, την δικαιοσύνη, την κοινωνική αρμονία και αλληλεγγύη. Να δίδει η κοινωνία στους πολίτες της παιδεία δικαίου και συνειδητότητα δικαιοσύνης, να δομήσει την κοινωνία με το ορθό αξιακό σύστημα και να αποτρέψει την άδικη και ασύμμετρη κατανομή του πλούτου , της πολιτικής εξουσίας, της παιδείας και της πρόνοιας.

Κύρια γενεσιουργά αίτια της εγκληματικότητας και της παρανομίας είναι η ίδια η κοινωνία, επειδή είναι δομημένη και θεσμοθετημένη με τους κανόνες και τις απαξίες του σκότους, επειδή έχει σκοτεινό αξιακό σύστημα, αρχές και στοχεύσεις, όπως πλούτος, εξουσία, sex, μαστίγιο, επειδή επιτρέπει την άδικη και ασύμμετρη κατανομή του πλούτου, της πολιτικής εξουσίας, της παιδείας, της δικαιοσύνης και της πρόνοιας. Επειδή δεν δίδει σωστή αγωγή και παιδεία στους πολίτες.

Επειδή οι νόμοι δεν είναι δίκαιοι, αλλά ταξικοί και η δικαστική δικαιοσύνη ταξική, πολύ αργή και άδικη στην απονομή δικαιοσύνης. Επειδή το σύνταγμα η κοινωνικό συμβόλαιο και τους νόμους δεν τους έφτιαξε ο λαός με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την δικαιοσύνη, αλλά κάποιοι νομομαθείς με γνώμονα τα ταξικά και συντεχνιακά συμφέροντα.

Επειδή ο πολίτης δεν έχει εκ της παιδείας του ηθική και νομική γνωσιακή ωρίμανση και συνειδητότητα δικαίου και δικαιοσύνης.

Η εγκληματικότητα και η παρανομία όμως είναι και νομοτελειακό αποτέλεσμα της ατομικής μας διαστροφής και ανηθικότητας και πολλές φορές ψυχικής αρρώστιας μας, πολλές φορές δε εξαναγκασμός μας από ακραίες ατομικές και κοινωνικές αδικίες και προκλητικές ενέργειες συμπολιτών μας και ανθρώπων που εξασκούν επάνω μας σκοτεινές καταστροφικές τεχνογνωσίες και πρακτικές. Μεταξύ των Ελλήνων κυκλοφορούν πολλά σαδιστικά και σατανιστικά υποκείμενα, υιοί και θυγατέρες του σκότους. Το σύνθημα τους είναι… ο θάνατος σου είναι η ζωή μου. Κατέχουν καλά τις τέχνες τις καταστροφής και τις έχουν κάνει ευχάριστο καθημερινό χόμπι.Επομένως στην Ελλάδα δεν ζουν μονο Έλληνες

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s