ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Οι Κοινότητες της  Ένωσης Ελλήνων, είναι τοπικές και διαδικτυακές και συγκροτούνται σε κάθε συνοικία χωριού, κωμόπολης, πόλης, δήμου, νομού  και περιφέρειας της Ελλάδος, της Κύπρου και των χωρών των Ηπείρων που διαμένουν Έλληνες.

Κάθε νομός συγκροτεί μια κοινότητα, αποτελούμενη από το σύνολο των κοινοτήτων στους δήμους, συγκροτούμενη από τις κοινότητες στις συνοικίες στα χωριά στις κωμοπόλεις και τις πόλεις του νομού.

Το σύνολο των κοινοτήτων των νομών μιας περιφέρειας, συγκροτεί την κοινότητα της περιφέρειας.

Αυτόνομη και αυτοδιοικούμενη τοπικά είναι η κοινότητα τις περιφέρειας,  που αποτελείται από το σύνολο των κοινοτήτων των νομών, της  εκάστοτε περιφέρειας, με δική της εκκλησία των πολιτών ως διοικητικό όργανο.

Το σύνολο των κοινοτήτων των περιφερειών εκάστης χώρας, συγκροτεί την σύνολη κοινότητα του εκάστοτε κράτους, με την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, του συνόλου των  κοινοτήτων του εκάστοτε κράτους.

Το σύνολο των κοινοτήτων των κρατών μιας ηπείρου, συγκροτεί την κοινότητα της εκάστοτε ηπείρου, με δικιά τις εκκλησία των πολιτών, ως το διοικητικό όργανο για το σύνολο των κοινοτήτων της εκάστοτε Ηπείρου.

Το σύνολο των κοινοτήτων των ηπείρων, της Ελλάδος και της Κύπρου, συγκροτούν την πλανητική κοινότητα της Ένωσης Ελλήνων, μεν την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, τις πλανητικής κοινότητας και τις Ένωσις Ελλήνων.

Κάθε κοινότητα περιφέρειας, κράτους, ηπείρου και η πλανητική κοινότητα της Ένωσης Ελλήνων, συγκροτεί τοπικά δρώσες ομάδες δράσεων, επί των καταστατικών δράσεων της Ένωσης Ελλήνων.

Κάθε κοινότητα περιφέρειας, κράτους, ηπείρου και η πλανητική κοινότητα, συγκροτεί διαδικτυακή κοινότητα, μέσω των κοινωνικών δικτύων,  με αντίστοιχη διαδικτυακή εκκλησία των πολιτών και με τις διαδικτυακές ομάδες δράσεων της.

Οι δικτυακές κοινότητες πολιτών, συγκροτούνται ως ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα από τους πολίτες μέλη των τοπικών κοινοτήτων/εκκλησιών των πολιτών.

Εκάστη διαδικτυακή κοινότητα/εκκλησιά πολιτών περιφέρειας, κράτους, ηπείρου και η πλανητική κοινότητα, διαθέτει στον διαδικτυακό μας ιστότοπο την δική της σελίδα, για επικοινωνία κατά ιδίαν με τα μέλη της και δια να ανακοινώνει το πρόγραμμα και ημερολόγιο δράσεων της.

Πέραν τούτων, δια τις εγγραφής των μελών στις διαδικτυακές κοινότητες/εκκλησίες πολιτών, καθίσταται δυνατόν στα μέλη των κοινοτήτων, να συμμετάσχουν στις  διαδικτυακές συνελεύσεις των εκκλησιών των πολιτών των κοινοτήτων, στις δικτυακές σχολές παιδείας, ως διδάσκαλοι και διδασκόμενοι, στην ενημέρωση και πληροφόρηση των συμπολιτών, στις ομάδες δράσεων των κοινοτήτων/εκκλησιών των πολιτών.

Δια τις εγγραφής των στον διαδικτυακό μας ιστότοπο, θα έχουμε μια πλήρη εικόνα του συνολικού αριθμού των μελών του πλανητικού δικτύου μας και του αριθμού των μελών των τοπικών κοινοτήτων. Θα καθίσταται δε εφικτή η απρόσκοπτη επικοινωνία δια ηλεκτρονικών ταχυδρομείων ( Emails)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s