ΛΟΓΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 5 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ. 

Η ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚA ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚA ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓAΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ AΣΧΕΤΑ ΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ. ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΙΣ ΣΠAΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα και αυτός ο λαός είναι η σύνθεση, η συστράτευση και η κοινή κοινωνική συνισταμένη για την επιτυχή πραγματοποίηση ιεραρχημένων στόχων κοινωνικού και εθνικού οφέλους και όχι η διάσπαση και ο κομματιασμός της κοινωνίας, των κοινωνικών και εθνικών δυνάμεων και των πολιτών. Έχουν δημιουργηθεί αμέτρητα κόμματα, κινήματα και πολιτικοί φορείς, ομάδες και παρέες. Το ζητούμενο είναι να βρούμε την κοινή συνισταμένη όλων αυτών, ώστε να συγκροτήσουμε συλλογική ισχύ, διότι χωρίς αυτήν κακά τα ψέματα, μονο στα λόγια και τις καλές προθέσεις θα μείνουμε. Η οργάνωση, η συσπείρωση των απανταχού ελλήνων και η ομόψυχη και συνεργατική επιδίωξη του κοινού οφέλους, κοινωνικού, εθνικού και προσωπικού, η ισχύς της Ελλάδος, το διαχρονικό ζην και ευ ζην της σύνολης κονωνίας και εκάστου από εμάς, η επιτυχής υπεράσπιση των εθνικών δικαιων, της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, της κοινωνικής ελευθερίας και δικαιοσύνης, της κοινωνικής ευημερίας και εκαστου πολίτη, της ποιότητας της κοινωνίας και εκαστου πολίτη, της πραγματικής δημοκρατίας και των δημοκρατικών θεσμών είναι στόχοι αποδεκτοί από όλους.

Αναγνώσαμε και κατανοήσαμε τα προβλήματα μας ως Ελληνική κοινωνία από τα βιόματα μας και τα δικά σας, από τα ιστορικά πεπραγμένα, από τα γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά, γεωοικονομικά και γεωπολιτισμικά δρώμενα, που μας είναι κατανοητά, μια που ορμόμεθα και εμείς από όμοιες ιδέες και σκέψεις. Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι η συγκρότηση κοινωνικής ισχύος και κοινωνικής συνισταμένης. Προτείνουμε την οργάνωση του οικουμενικού Ελληνισμού, δηλαδή των ομογενών και αποδήμων και αυτών της Ελλάδος και της Κύπρου, σε μια μορφή οργάνωσης οικουμενικού χαρακτήρα, την συγκρότηση ενός είδους κοινοπολιτείας. Αυτό που θα μας βγάλει από τα προβλήματα και θα μας δώσει την ικανότητα εθνικής και κοινωνικής ασφαλειας και επιτυχούς άμυνας κατά των επιβουλέων, είναι η ισχύς και η ποιότητα της κοινωνίας μας, που θα είναι πολύ ποιο ισχυρή αν καταφέρει ποτε η Ελλάδα δημογραφικά να έχει έναν πληθυσμό που πλησιάζει τα 50 εκατομμύρια με την αντίστοιχη ποιότητα.

Το αντίπαλο δέος της κοινωνίας είναι η συμμορία του παρακράτους και οι εντολείς τους προτέκτορες.  Αυτοί όλοι μαζί τα φάγανε. Είναι αυτοί του ποσοστού της κοινωνίας που σαν διεστραμμένοι και διεφθαρμένοι μισέλληνες και μισάνθρωποι ηλιθιόβιοι ελληνόφωνοι βλακοπίθηκοι τους προσκυνούν και τους στηρίζουν με αντάλλαγμα την παρασιτική επιβίωση τους. Μας αλυσόδεσαν σε ένα συνεχώς διογκούμενο χρέος με σύγχρονη οικονομική κατάρρευση και στασιμότητα, ώστε ποτέ να μην μπορέσουμε να το ξεπληρώσουμε για να απαλλοτριώσουν 100% την δημόσια και ιδιωτική περιουσία και επομένως να κατακτήσουν την Ελλάδα, στέλνοντας μας όσοι επιζήσουμε ως ανιθαγενείς στα διεθνή σκλαβοπάζαρα, εκεί που έστελναν τώρα και 150 χρόνια δεκάδες εκατομμύρια Έλληνες.  Άρχισαν από την δεκαετία του 90 την πολιτική του εποικισμού της Ελλάδος και τον εξοστρακισμό των Ελλήνων από την Ελλάδα. Εκτελούν τις εντολές των νεοταξιτών. Διώχνουν τους Έλληνες με κατασκευασμένους εκβιασμούς και τους αντικαθιστούν με «τζιχαντιστές»μουσουλμάνους (Πολεμιστές του ιερού πολέμου του Ισλάμ) (ακούστε στα video τι λένε τρείς στρατηγοί εδώ,  εδω    και   εδώ  ) . Πρόκειται για μεθοδευμένη συστηματική ισλαμοποίηση, η οποία άρχισε από την δεκαετία του 90 και θα ολοκληρωθεί στα επόμενα μερικά χρόνια. Εκτός από τους νεοταξίτες την προωθούν οι Τούρκοι και οι ηγέτες του Ισλάμ. Η σχεδιασμένη από αυτούς οικονομική κατάρρευση που υπερβαίνει την δεκαετία είχε στο πρόγραμμα της και τον εποικισμό της Ελλάδος. Μπορούμε να τους νικήσουμε. Όμως πρέπει να πολεμήσουμε ενωμένοι. Όταν δουν τις Ελληνικές φάλαγγες θα κλάσουν μέντα. Αν πιστέψουμε στην νίκη  την έχουμε, αν πιστέψουμε στην ήττα  την έχουμε. Την τελική μάχη την έχουν ακόμα μπροστά τους και θα είναι ο όλεθρος τους. Η ανοχή μας τους αποθρασύνει και είναι λάθος. Μην πέφτετε θύματα του αφόρητου ψυχολογικού πολέμου που μας κάνουν. 


Υπάρχουν προτάσεις οργάνωσης της κοινωνίας σε μια δημοκρατική κοινωνική συλλογικότητα ισχύος. Μόνο με ισχύ και ευφυΐα μπορούμε να τους πολεμήσουμε και νικήσουμε. Ας βρούμε τα κοινά για να πορευθούμε από κοινού. Κοινά αποδεκτά, για τα οποία μπορούμε να συνοργανωθούμε και να συμπολεμήσουμε είναι, η εθνική ανεξαρτησία και ολοκλήρωση. Η ανατροπή και ο εξοστρακισμός της συμμορίας του παρακράτους. Η δημοκρατική κοινωνία και η δημοκρατική οικονομία. Η προσωπική, πολιτική, οικονομική και κοινωνική Ελευθερία. Η ευημερούσα πόλις στην οποία ευημερούν εσαεί όλοι οι πολίτες. Δεν είναι μόνο οι ξένοι προτέκτορες είναι και η δούρειοι ίπποι τους, η συμμορία του παρακράτους που υπάρχει και κληρονομείται από τότε που ίδρυσαν αυτό το κράτος, τότε το 1832 και εντεύθεν, με τον προτεκτόρικο θεσμό της βασιλείας μοναρχίας. Οι μονάρχες αυτοί και οι παρατρεχάμενοι τους από τα διάφορα Κόμματα τους συμμορίες χειραγωγούν την κοινωνία με σχέδιο και μέθοδο από τότε(όλα φίλια προς ξένες δυνάμεις, δηλαδή μηχανισμοί των προτεκτόρων). Το πρώτο πράγμα που έκανε ο προτέκτορας Όθων ο Βαυαρός ήταν να καταργήσει στην Ελλάδα την δημοκρατία δια βασιλικού διατάγματος. Από τότε η κοινωνία έπαψε να είναι θεσμισμένο πολιτικό υποκείμενο στα πλαίσια ενός δημοκρατικού πολιτεύματος. Ο μόνος τρόπος έκτοτε που είχε η κοινωνία ήταν ο συμβιβασμός και η αποδοχή του επιβεβλημένου από αυτούς τρόπου κοινωνικού βίου, με όλα αυτά που από τότε και σήμερα έχουμε εντοπίσει και κατακρίνουμε. Η κοινωνία από τότε ξέμαθε την ιδιότητα του πολίτη και δεν εξελίχθηκε στην ιδιότητα αυτή, όπως ξέμαθε την δημοκρατική νοοτροπία του ισορροπημένου εγώ και εμείς.

Η Ένωση Ελλήνων είναι μια πλανητική, πολιτισμική και πολιτική οργάνωση των Ελλήνων, των Ελληνογενών και Φιλελλήνων, της Ελλάδος, της Κύπρου και του πλανητικού Ελληνισμού. Οι λόγοι συγκρότησης της είναι γεωπολιτικοί, η επιδίωξης του κοινού συμφέροντος των Ελλήνων, της εξισορρόπησης και αναδιανομής ισχύος στην κοινωνία των πολιτών, ήτοι της πολιτικής εξουσίας, του πλούτου, της παιδείας, της πρόνοιας, της δικαιοσύνης.  Eπιδίωξης της είναι η παιδεία, η αριστεία, το ήθος και η αρετή των πολιτών, η αφθονία και η ευημερία  τους, η ευημερία και ισχύς της Ελλάδος, η δημοκρατική βέλτιστη θέσμιση της κοινωνίας μας δια του διαχρονικού αξιακού μας συστήματος, επιδίωξη της είναι η κοινωνία αξιών, άριστων πολιτών και αρίστων θεσμών, η εξέλιξη, η βίωση και η διάδοση του ελληνικού πολιτισμού.

Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες είχαν δημιουργήσει από τους πανάρχαιους μυθολογικούς χρόνους αυτοκρατορίες που εκτεινόταν στον γνωστό τότε κόσμο, τότε στην εποχή των ολυμπίων Ελλήνων, με δημοκρατικά διοικούμενες αυτόνομες πόλεις και μια οικουμενική κοσμόπολη ως συντονιστικό, οργανωτικό και διοικητικό κέντρο της οικουμένης, αποτελούμενη από δημοκρατικά αυτοδιοικούμενες πόλεις και κοινά. Αργότερα δε στους ιστορικούς χρόνους δημιούργησαν σε όλη την μεσόγειο και τον Εύξεινο πόντο και τις παράκτιες χώρες, τα βαλκάνια, την μέση ανατολή και τις βόρειες αφρικανικές χώρες, μια Οικουμένη αυτοδιοικούμενων πόλεων, τις οποίες ένωσε ο Αλέξανδρος και αργότερα οι Ρωμαίοι σε μια Οικουμένη και μια πολιτική και πολιτισμική οντότητα, συνεχιστής της οποίας ήταν η ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία που καταλύθηκε το 1204 από τους δυτικούς και αργότερα το 1453 τελεσίδικα από τους Οθωμανούς. Έκτοτε οι Έλληνες ζούσαν στην οθωμανική αυτοκρατορία και διάσπαρτοι στις χώρες των ηπείρων, κυρίως την Ευρώπη και αργότερα Αμερική και Αυστραλία, διέπρεψαν δε σε διάφορους τομείς και είχαν πολύ μεγάλη οικονομική ισχύ σε τρις αυτοκρατορίες, την οθωμανική, την ρώσικη και την αυστροουγγρική, όπου υπήρχαν αξιόλογες και πανίσχυρες ελληνικές κοινότητες. Τότε την εποχή του 1821 ήταν μια εποχή που άρχιζε ο πλανήτης να μπαίνει σε μια νέα καθοριστικήφάση, λόγω των επιστημονικών και τεχνολογικών καινοτομιών και λόγω της προηγηθείσας αναγέννησησ και του διαφωτισμού που όλα είχαν το ελληνικό θετικό πρόσημο, στηρίχτηκαν δηλαδή στο ελληνικό πνεύμα και τον ελληνικό πολιτισμό. Οι βάρβαροι της Ευρώπης μετά τις πολυχιλιετή χειμερινή νάρκη τους άρχισναν σιγά σιγά να αφυπνίζονται, ο εγκέφαλος τους να εξελίσσεται και να ανγνωρίζουν την αξια της νόησης, της γνώσης, της παιδείας και της οργάνωσης, όπως και του κώδικα της αρετής που τους έδωσε ο ελληνικός πολιτισμός, που οι ίδιοι τους προηγούμενους αιώνες, το 410 καταλύοντας την Ρώμη και το 1204 την Κωνσταντινούπολη και το βυζάντιο, κατακρεούργησαν, αυτοτιμούμενοι διά της παραμονής τους στην βαρβαρότητα και εξαθλίωση για αιώνες πολλούς, από την οποία θα τους έβγαζε ο ελληνικός πολιτισμός και το ελληνικό πνεύμα. Και όμως σε αυτά στηρίχθηκαν κυρίως μετά την αναγέννηση, που και αυτή ήταν ένα κυρίως ελληνικό έργο, για να επιτύχουν την έξοδο τους από την βαρβαρότητα και την αθλιότητα. Κατάλαβαν οι Έλληνες τότε το μεταβατικό αυτής της περιόδου του 1821 για τα επερχόμενα στον Πλανήτη και έσπευσαν να οργανώσουν την απελευθέρωση της Ελλάδος και την παλιγγενεσία από τον ισλαμοτουρανοσημίτη τύραννο. Ήθελαν πίσω όλα αυτά που πάντα μας ανηκαν, ότι έως τότε διαφέντευε η οθωμανική αυτοκρατορία που στήθηκε πάνω σε ελληνικά χώματα και ιερά. Τα ήθελαν και τα δικαιούταν ως κληρονόμοι τους. Αυτά, η δημοκρατική κοσμοπολιτεία και η παλιγγενεσία του ελληνικού πνεύματος ήταν ο σκοπός τους, για να μπορέσουν μετά από θέση ισχύος να διαμορφώσουν τον πλανήτη, την πλανητική ζωή και το πλανητικό γίγνεσθαι σύμφωνα με το ανθρωποκεντρικό, δημοκτρτικό πνεύμα, της γνώσης, της νόησης, της αρετής, του ζην και ευ ζην. Η Ελλάδα τότε σκλαβωμένη έπρεπε να πολεμήσει εναντια σε πολλές αυτοκρατορίες πέραν της οθωμανικής, διότι οι μεν ήθελαν η συνεχίζουν να ιεροσυλούν στα ιερά ελληνικά εδάφη και την ιερή ελληνική ψυχή, οι δε ευρωπαίοι ήθελαν να ηγηθούν αυτοί του νέου κόσμου που τότε άρχισε να διαμορφώνεται, για αυτό πολέμησαν την Ελλάδα και την Ελληνική εθνεγερσία. Βλέπετε σήμερα πίοι ηγούνται του πλανήτη και τα χαλια του και διαισθάνεστε την επερχόμενη πλανητική καταστροφή, αντί της πλανητικής ευδαιμονίας, ευημερίας, αρμονίας ,ελευθερίας, δικαιοσύνης που της είχαν επιφέρει οι Έλληνες ως ηγέτες της οικουμένης.

Αν πάμε πίσω στην εποχή του Τρικούπητο 1893, τότε που είχε πει το περίφημο επτωχεύσαμε θα δούμε ότι και τότε είχε γίνει μια μεγάλη έξοδος 500 χιλιάδων νέων Ελλήνων. Πέρασαν από τότε 4 γενεές, όμως και μετά στις επόμενες εθνικές κρίσεις άδειαζε η Ελλάδα, όπως και σήμερα. Αν αυτοί έμεναν Ελλάδα δεν θα είχαμε δημογραφικό πρόβλημα, μια που ίσως ο πληθυσμός της Ελλάδος να ξεπερνούσε τα 50 εκατομμύρια, ένας αριθμός κατοίκων που θα είχε δώσει μια άλλη δυναμική και μια φοβερή ισχύ στην Ελλάδα και την κοινωνία της. Όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς και πέραν από την ανεύρεση και αναίρεση των  αιτίων αυτής της εθνικής κακοδαιμονίας που κρατά την Ελλάδα δημογραφικά αλλά και γενικότερα σε ισχύ πολύ μικρή, ας προσπαθήσουμε από αυτό το μειονέκτημα να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος και για την Ελλάδα και για τους κατοίκους που έμειναν και για αυτούς που έφυγαν.

Σήμερα οι Έλληνες στην Ελλάδα και Κύπρο είναι περί τα 12 εκατομμύρια και στις διάφορες ηπείρους είναι περί τα 10 εκατομμύρια,  οι δε ελληνογενείς στις χώρες προέκυψαν από τις Ελληνικές ιστορικές αυτοκρατορίες ανέρχονται σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια. Όλους αυτούς οφείλουμε να τους ενώσουμε με κατάλληλες πολιτικές και οργανωτικές δομές με κατάλληλους επικοινωνιακούς τρόπους σε ένα δίκτυο κοινοτήτων κοινών ώστε να αποτελέσουν την σημερινή οικουμένη Ελλήνων και φιλελλήνων. Πέραν τούτων, μεταξύ των δισεκατομμυρίων αλλοφύλων, υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια εν δυνάμει φιλέλληνες, οι οποίοι συγκροτούν ένα γιγάντιο φιλελληνικό δυναμικό, που θα μπορούσαμε με τις κατάλληλες πολιτικές, οργανωτικές και επικοινωνιακές μεθόδους, να τους κερδίσουμε προς όφελος μας και προς όφελος του ελληνικού πολιτισμού και στην τελική για δικό τους όφελος, όπως και για όφελος των ανθρώπων στον πλανήτη, μια που ο πολιτισμός μας και η ισχύς μας μόνο καλό μπορεί να επιφέρει στην πλανητική κοινωνία, όπως εξάλλου έγινε και στο παρελθόν στην ιστορική οικουμενική δράση μας.

Η Ένωση Ελλήνων θέτει ο βασικό βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο στόχο της, την οργανική ένωση αυτού του γιγαντιαίου ανθρωπίνου δυναμικού, ώστε να συγκροτηθεί μια πλανητική πολιτική και πολιτισμική οντότητα υπέρ της Ελλάδος, των Ελλήνων και του ελληνικού πολιτισμού, η οποία θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα και για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  ΑΙΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΑΣ

Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΉΦΤΗΚΕ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ KAI ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚA ΓΙΑ ΝΑ ΔΡAΣΗ ΑΥΤΟΣΩΤΗΡΙΑΚΑ: Η ΣΤΥΓΝΉ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΕΊΤΕ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΣΑΦΉ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΎΝ Η ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΝΤΊΔΡΆΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΆ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΏΝ ΤΡΌΠΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΉ
Ένα Σχέδιο εμπεριέχει τελικούς σκοπούς, ενδιάμεσα βήματα και μεθόδους για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, εξυπακούεται πως οι σχεδιαστές δεν τα αποκαλύπτουν και παραπλανούν. Καθήκον μας να τα αντιληφθούμε και να προβλέψουμε τις εξελίξεις βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Αν τα κάνουμε αυτά και προβλεφθούν εγκαίρως οι σκοποί τους, οι μέθοδοι τους και οι συνεργοί τους, μπορούμε να συγκροτήσουμε σχέδιο επιτυχούς αντίδρασης και δράσης, αλλιώς καταλήγουμε εκεί που έχει σχεδιαστεί από αυτούς να καταλήξουμε. Προϋπόθεση για σχέδιο Πολέμου στον πόλεμο τους είναι πατριωτική και ικανή ηγεσία και συνεργεία της κοινωνίας. Η κοινωνία κατά την άποψη μου οφείλει να οργανωθεί σε δημοτικές κοινότητες ενεργών ενωμένων πολιτών και να συγκροτήσει συνελεύσεις. Με αυτόν τον τρόπο έχει στα χέρια της η κοινωνία ένα συλλογικό όργανο δράσης κατά των κατακτητών απολοτριοτών, των συνεργατών τους και κατά του εξουσιαστικού συστήματος της διαπλοκής της κομματοκρατίας με την κρατικοδίαιτη πλουτοκρατία. Οι υπόλοιπες αντιδράσεις, πέραν τις ολιστικής σφαιρικής αληθούς ενημέρωσης και πληροφόρησης της κοινωνίας για να αντιλαμβάνεται ορθώς τα προβλήματα, είναι ανεπαρκείς.

«Οι ελάχιστες, συχνά ανίκανες και ανεπαρκείς μειοψηφίες, κατορθώνουν να κυβερνούν τη συντριπτική πλειοψηφία ενός κράτους, επειδή είναι σωστά οργανωμένες, συνεκτικές, μεθοδικές, κυνικές, έχοντας πάντοτε σχέδιο και στόχο – ενώ δεν διστάζουν καθόλου να εξαγοράσουν τα ηγετικά στελέχη (διευθυντές, συνδικαλιστές κλπ.) των «αντιπάλων» τους». Σε αντίθεση με αυτές, όλες οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, αδυνατούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους – να διακρίνουν το κοινό συμφέρον δηλαδή και να οργανωθούν κατάλληλα, χωρίς τη μισαλλοδοξία και την έλλειψη εμπιστοσύνης που συνήθως διακρίνει εμάς τους Έλληνες.

Το πολιτικό και πλουτοκρατικό καθεστωτικό κατεστημένο και οι ευνούχοι του, κυριαρχεί και χειραγωγεί την κοινωνία, επιβάλλοντας τα συμφέροντα του και την βούληση του σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων και αυτών της κοινωνίας, επειδή είναι μια οργανωμένη μειοψηφία, που ενεργεί σε βάρος μιας ανοργάνωτης λαϊκής πλειοψηφίας.

Είναι δημοκρατία το σημερινό πολίτευμα σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική κοσμοθέαση; “Ο άνθρωπος είναι ζώον πολιτικόν”. Αριστοτέλης“. Τον πολίτη που δεν ασχολείται με τα κοινά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο, αλλά άχρηστο”.Θουκυδίδης. Ο Έλλην άνθρωπος είναι ένθεος και κατοικεί εντός του κόσμου, αλλά και εντός της κοινωνίας, της Πόλεως. Άρα, τον ενδιαφέρει η Πολιτική, αφού αυτή καθορίζει την ίδια τη ζωή του. Η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία ήταν εντελώς αντίθετη με τη θέση την οποία υιοθετούν συνήθως οι θρησκείες, κηρύσσοντας ότι καμία σχέση δεν έχουν με την Πολιτική (ένας ισχυρισμός που δεν είναι αληθής, ούτως ή άλλως).

Ο Έλλην δεν είναι αναχωρητής, μετέχει ενεργά στα κοινά και δραστηριοποιείται διαρκώς στον κοινωνικό στίβο, ενισχύοντας τις αγαθές προσπάθειες για βελτίωση του Πολιτισμού και αγωνιζόμενος δυναμικά εναντίον των δυνάμεων του συντηρητισμού που εμποδίζουν την πρόοδο του ανθρώπου.  Σκοπός του Έλληνος πολίτη είναι η δημοκρατική ευημερούσα πόλις, η δημοκρατική ευημερούσα κοινωνία, πνευματικά και υλικά, διότι σε αυτήν την κοινωνία γνωρίζει ότι ευημερεί και ο κάθε εργαζόμενος πολίτης από την γέννα του ως την αποδημία τους από αυτόν τον υλικό κόσμο. Άλλωστε, οι λέξεις: Πόλις – Πολιτισμός – Πολιτική είναι από την ίδια ρίζα και αποτελούν τις όψεις της συγκροτημένης σε κοινωνία ελλόγων όντων ανθρώπινης εξέλιξης.

Η ίδια η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, εξάλλου, επιτάσσει την ενασχόληση με την Πολιτική. Το συμβούλιο των Θεών αποφασίζει πάντα, κι όχι ένας Θεός – αφέντης μονάχος του. Στους θείους κόσμους δεν υφίσταται αυταρχισμός, ούτε και διάκριση μεταξύ των δύο φύλων, και οι 12 Ολύμπιοι Θεοί είναι έξι Θεοί και έξι Θεές, ισότιμοι, αγαθοί και εναρμόνιοι άπαντες. Γι’ αυτό η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, αντίθετα με το Μονοθεϊσμό που προκρίνει την “ελέω Θεού βασιλεία” και την κάθε άλλη «σωτηριολογία», είναι αλληλένδετη με τη Δημοκρατία. Και για να γίνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένοι, η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία είναι εκείνη που γέννησε και τρέφει εσσαεί τη Δημοκρατία!

Τι εστί Δημοκρατία…“Αν η ελευθερία και η ισότητα γεννιούνται στη σκέψη κάποιου ανθρώπου, στην πράξη μπορούν να βρεθούν μόνο στη Δημοκρατία, όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια ευθύνη για τα κοινά”Αριστοτέλης. Aυτά μας λέει ο Αριστοτέλης περί Δημοκρατίας, συνοψίζοντας την έννοιά της σε τρία κυρίως σημεία. Ότι Δημοκρατία εστί: ελευθερία, ισότητα και συνυπευθυνότητα – συναρχία στην εξουσία. Για να δούμε εν τάχει και με συνοπτικά παραδείγματα… ισχύουν αυτά στη σημερινή μας “δημοκρατία”;

Πώς εκφράζεται η “ελευθερία” μας, κατά πρώτον, όταν δεν έχουμε καμιά δυνατότητα να αποφασίσουμε για τον εαυτό μας και το μέλλον μας και αποφασίζουν άλλοι για μας; Πόσο ελεύθερος, αλήθεια, μπορεί να είναι ένας πολίτης που πληρώνει διόδια ακόμη και για κοντινές αποστάσεις εντός της πόλης στην οποία ζει;

Και ποια αξία έχει η “ελευθερία” μας όταν για καθυστερήσεις χρεών προς το δημόσιο ή άλλες «υπηρεσίες κοινής ωφελείας» (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες κ.λ.π.) εμείς πληρώνουμε υπέρογκους τόκους και κινδυνεύουμε να καταλήξουμε στη φυλακή, ενώ όταν το κράτος, η επίσημη Πολιτεία μάς χρωστάει, όχι μόνο δεν τοκίζεται το χρέος, αλλά υπάρχουν πλέον πλείστες όσες περιπτώσεις που δεν πληρώνεται καν το ποσόν στον δικαιούχο;

Πού ανευρίσκεται εντός της “δημοκρατικής” κοινωνίας μας η έννοια της ισότητας, όταν δε δίδονται ίσες ευκαιρίες στην παιδεία, την υγεία ή την καριέρα και τα κριτήρια για τα μέσα προς την επιτυχία είναι κατά κύριο λόγο οικονομικά; Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για ισότητα απέναντι στο Νόμο, όταν για να καταφύγεις στο δικαστήριο και να βρεις το δίκιο σου πρέπει να διαθέτεις γερό πορτοφόλι;

Πόσο συμμετέχουμε τέλος στα κοινά, όταν όλες οι αποφάσεις που μας αφορούν λαμβάνονται ερήμην μας, από ανθρώπους ξένους προς εμάς στις μέρες μας (τους «δήθεν» εταίρους μας), και εμείς καλούμαστε μόνο να “ψηφίσουμε” συγκεκριμένους «εγχώριους» υποψηφίους -που για να διεκδικήσουν την ψήφο μας, θα πρέπει να διαθέτουν οπωσδήποτε μεγάλη οικονομική επιφάνεια ή να ενισχύονται από μεγάλα οικονομικά κέντρα, άρα είναι εν δυνάμει δοτοί;

Όσο για τις επιλογές μας, αυτές περιορίζονται σε συγκεκριμένα κόμματα, αφού μόνο αυτά γνωρίζουμε, καθώς μόνο αυτά μπορούν να έχουν πρόσβαση στη “βιομηχανία της επικοινωνίας”. Είναι δημοκρατικό το πολίτευμα το οποίο έχουμε, με βάση τα όσα αναφέρει ο Αριστοτέλης; Όχι, βέβαια! Είναι μια στυγνή Οικονομοκρατία! Γιατί όπως μας λέει ο Μοντεσκιέ: “Όταν στα πλαίσια ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, ο λαός οργανώνεται και έχει την υπέρτατη εξουσία, αυτό είναι τότε πραγματική Δημοκρατία. Όταν όμως η υπέρτατη εξουσία βρίσκεται στα χέρια μιας μερίδας του λαού, τότε αυτό το πολίτευμα ονομάζεται αριστοκρατικό”.

Ολιγαρχία , λοιπόν, έχουμε κατ’ ουσίαν, κι ας έχει άλλη ονομασία το πολίτευμά μας επισήμως (σήμερα, μιλάμε για την κοινοβουλευτικού και αντιπροσωπευτικού τύπου Παγκοσμιοποίηση και την επικυρίαρχη οικονομική ελίτ που διευθύνει το σύστημα, εφόσον στον κόσμο μας αναγνωρίζεται μόνο η αριστοκρατία του… χρήματος, που, βέβαια, δε διαθέτει τίποτε το… αριστοκρατικό, ούτε και το άριστο! Και επειδή ακριβώς δεν έχει πια νόημα να μιλάμε για αριστοκρατία, που ως όρος ανήκει στο παρελθόν, θα προτιμήσουμε έναν άλλον όρο, την ολιγαρχία. 

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Γεωπολιτική κατάσταση και το γεωπολιτικό είναι, μας κάνει σαφές και ξεκάθαρο, πως επί του πλανήτη γη έχουν συγκροτηθεί ενώσεις κρατών, όπως είναι η ευρωπαϊκή ένωση η αμερικάνικη ένωση η ασιατική ένωση και η αφρικανική ένωση. Οι κύριοι παίκτες στην πλανητική γεωπολιτική σκακιέρα σήμερα είναι η ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, Η Γερμανία, η Ινδία, Η Γαλλία η Αγγλία και διάφορες άλλες χώρες,

Λέγεται πως σκοπός της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων είναι ο σχηματισμός αυτών των υπερεθνικών ενώσεων, που θα αποτελούν τις υφιστάμενες υποδομές της πλανητικής υπερκυβέρνησης, την οποία έχουν στα σκαριά και η οποία ήδη προ πολλού δρα από το παρασκήνιο, έως ότου πλέον καταστεί επίσημη πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον.

Οι χώρες αυτές και οι Ενώσεις αυτές, ιδίως υπό την κεντρική πλανητική υπερκυβέρνηση, έχουν τεράστια οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική ισχύ, σε εθνικό και σε γεωπολιτικό επίπεδο. Η ισχύς τους αυτή και τα συμφέροντα τους μας επιβάλουν για λόγους καθαρά επιβίωσης μας εν ελευθερία, την αντιπαράταξη του δικού μας εθνικού και γεωπολιτικού δυναμικού, για να κρατήσουμε ισορροπίες, γιατί χωρίς αυτές θα γίνουμε δουλοπάρικοι τους και θα εξαφανιστούμε από το πλανητικό γίγνεσθαι, είτε δια αφομοίωσης μας, είτε δια βιολογικής μας εξόντωσης η και αμφοτέρων.

Η πλανητική πυραμίδα εξουσίας και πλούτου αποτελείται από 13 οικογένειες ατλάντιας προέλευσης, οι οποίοι δρουν από το παρασκήνιο από αιώνες και σήμερα, ως η πλανητική υπερκυβέρνηση και οι οποίες οικογένειες είναι γνωστές κατά όνομα. Αυτοί ελέγχουν και εξουσιάζουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα των τετράκις δισεκατομμυρίων, δια των γνωστών σιωνιστών διαχειριστών τους.

Πέραν αυτής της πλανητικής πυραμίδας εξουσίας, υφιστάμενοι αυτών είναι μερικές χιλιάδες κροίσοι προνομιούχοι και κατά επέκταση ένα ευνοούμενο προνομιούχο 1% σε κάθε εθνική και κοινωνική οντότητα. Όλοι αυτοί μαζί διαθέτουν και έχουν υπό στην κατοχή τους ίσως και πάνω από το 60% του πλανητικού πλούτου.

Δια της υπερχρέωσης όλων των κρατών και κοινωνιών ελέγχουν τα κράτη και τις κοινωνίες. δια της τυραννικής κομματοκρατίας, στην αποκαλούμενη αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία τους, που στην πραγματικότητα είναι η συγκεκαλυμμένη πολιτική μορφή της τυραννίας τους, συνεπικουρούμενοι από την εκάστοτε πολιτική και επιχειρηματική ελίτ εκάστου κράτους και εκάστης κοινωνίας. Αυτός ο πυραμοειδής μηχανισμός τους καθορίζει το πλανητικό γίγνεσθαι, αλλά και αυτό των επί μέρους κρατών και ενώσεων κρατών.

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ

Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΉΦΤΗΚΕ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ KAI ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚA ΓΙΑ ΝΑ ΔΡAΣΗ ΑΥΤΟΣΩΤΗΡΙΑΚΑ: Η ΣΤΥΓΝΉ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΕΊΤΕ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΣΑΦΉ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΎΝ Η ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΝΤΊΔΡΆΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΆ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΏΝ ΤΡΌΠΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΉ
Ένα Σχέδιο εμπεριέχει τελικούς σκοπούς, ενδιάμεσα βήματα και μεθόδους για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, εξυπακούεται πως οι σχεδιαστές δεν τα αποκαλύπτουν και παραπλανούν. Καθήκον μας να τα αντιληφθούμε και να προβλέψουμε τις εξελίξεις βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Αν τα κάνουμε αυτά και προβλεφθούν εγκαίρως οι σκοποί τους, οι μέθοδοι τους και οι συνεργοί τους, μπορούμε να συγκροτήσουμε σχέδιο επιτυχούς αντίδρασης και δράσης, αλλιώς καταλήγουμε εκεί που έχει σχεδιαστεί από αυτούς να καταλήξουμε. Προϋπόθεση για σχέδιο Πολέμου στον πόλεμο τους είναι πατριωτική και ικανή ηγεσία και συνεργεία της κοινωνίας. Η κοινωνία κατά την άποψη μου οφείλει να οργανωθεί σε δημοτικές κοινότητες ενεργών ενωμένων πολιτών και να συγκροτήσει συνελεύσεις. Με αυτόν τον τρόπο έχει στα χέρια της η κοινωνία ένα συλλογικό όργανο δράσης κατά των κατακτητών απαλοτριοτών, των συνεργατών τους και κατά του εξουσιαστικού συστήματος της διαπλοκής της κομματοκρατίας με την κρατικοδίαιτη πλουτοκρατία. Οι υπόλοιπες αντιδράσεις, πέραν τις ολιστικής σφαιρικής αληθούς ενημέρωσης και πληροφόρησης της κοινωνίας για να αντιλαμβάνεται ορθώς τα προβλήματα, είναι ανεπαρκείς.

Σε κάθε κράτος υπάρχει η υφιστάμενη της πλανητικής πυραμίδος εξουσίας, της πλουτοκρατικής και εξουσιαστικής ελίτ, πυραμίδα εξουσίας, συγκροτούμενη από μερικές χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες η και εκατοντάδες χιλιάδες, προνομιούχους και ευνοούμενους της, ανάλογα με το μέγεθος εκάστης κοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχουν όλον τον πλανήτη σήμερα και ανέκαθεν.

Στην πατρίδα μας την Ελλάδα, έχει σχηματιστεί κατά την νεότερη ιστορική περίοδο μια πυραμίδα εξουσίας. Aυτή η υφιστάμενη πυραμίδα εξουσίας, συγκροτείται από 100 το πολύ πολύ 200 χιλιάδες άτομα, της οποία τον σκληρό πυρήνα αποτελούν περί τις 40 χιλιάδες άτομα, της οποίας ο παντεπόπτης οφθαλμός, η η αποκαλούμενη κορυφή της πυραμίδας, αποτελείται από μερικές εκατοντάδες άτομα, από την πλουτοκρατική, την κομματοκρατική, την θρησκευτική τάξη και την τάξη των διανοουμένων, οι οποίοι έχουν τον πλούτο και την εξουσία και μας επιβάλουν την θέληση τους επί του κοινωνικού γίγνεσθαι και μας εξανδραποδίζουν.

Είναι λοιπόν αυτή η πυραμιδοειδώς οργανωμένη μειοψηφία που μας επιβάλει την θέληση της, νέμεται την εξουσία και τον πλούτο και μας εξανδραποδίζει, επειδή εμείς η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των εκατομμυρίων Ελλήνων είμαστε μια ανοργάνωτη πλειοψηφία. Η εξουσία αυτής της πυραμίδος επί του ελληνικού λαου πραγματοποιείται δια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και των κομμάτων της, της περιφερειακής, της νομαρχιακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εμείς καλούμαστε να νομιμοποιήσουμε την εξουσία αυτής της πυραμίδας εξουσίας, βάσει του συντάγματος και του εκλογικού νόμου, κάθε τέσσερα χρόνια, δίδοντας τους την νομιμοποίηση να μας αντιπροσωπεύουν και να αποφασίζουν για εμάς και την χώρα μας εν λευκώ.

Δια αυτού του τρόπου απέχουμε από την συνεργεία μας στα κοινά, από του να ευθυνόμαστε δια τα κοινά προβλήματα, δια την ευνομία και ευταξία της κοινωνίας μας, δια την βέλτιστη λειτουργία των θεσμών και της δημόσιας διοίκησης, από του να ευθυνόμαστε δια την δικη μας και του συμπολίτη μας ευδαιμονία, από του να συμμετέχουμε, στην λήψη αποφάσεων και στην υλοποίηση τους. Το ευθύνειν και ελέγχειν είναι καθήκον κάθε πολίτη σε μια δημοκρατική εύνομη κοινωνική τάξη και η αποχή μας μας οδηγεί στην ιδιώτευση η οποία ιδιώτευση μας οδήγησε στην πολυδιάσπαση, στις διχαστικές, τις εριστικές σχέσεις και την διχόνοια, λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων, ιδεολογιών, αντιλήψεων, και κομματικών μας καταβολών και λόγω ελλειμματικής παιδείας μας, ήθους και αρετής

Η ισορροπία στο δυναμικό κοινωνικό γίγνεσθαι και η εξισορρόπηση και αναδιανομή ισχύος θα επέλθει, όταν οι Έλληνες της Ελλάδος, της Κύπρου και οι Έλληνες των Ηπείρων, επιβάλουν την δημοκρατία των Ελλήνων και το αξιακό αυτών σύστημα, ώστε να αυτοθεσμίζονται, να αυτοδιαχειρίζονται και να αυτορυθμίζονται, συγκροτώντας την Ένωση Ελλήνων δια ενός πλανητικού δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών.

Η ισορροπία στην κοινωνική ζυγαριά θα επέλθει, όταν η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων οργανωθεί και σχηματίσει έναν εξισορροπιτή ισχύος και έναν αναδιανομεα ισχύος, ήτοι του πλούτου, της παιδείας και της πολιτικής εξουσίας.

Η γεωπολιτική ισχύς της Ελλάδος και των Ελλήνων θα αναβαθμιστεί και η Ελλάς θα ισχυροποιηθεί, όταν οι Έλληνες της Ελλάδος, της Κύπρου και οι Έλληνες των Ηπείρων, συγκροτήσουν την πλανητική Ένωση Ελλήνων δια ενός πλανητικού δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Η ελληνική κοινωνία ζει μια πρωτοφανή σε ένταση και έκταση κρίση, τη χειρότερη που γνώρισε μεταπολιτευτικά. Τα λαϊκά στρώματα έχασαν και εξακολουθούν να χάνουν τα εισοδήματά τους, εργατικά δικαιώματα δεκαετιών ακυρώθηκαν και ακυρώνονται, η ανεργία εκτινάσσεται σε πρωτοφανή επίπεδα, η οικονομία ακολουθεί καθοδικό σπιράλ θανάτου, η κοινωνία αποσυντίθεται, οι θεσμοί διαλύονται και η δημοκρατία περιστέλλεται ενώ αγγίζονται τα όρια της αντιδημοκρατικής εκτροπής. Ο τρόπος ζωής όλων μας αποδιαρθρώνεται όλο και περισσότερο. Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα διεφθαρμένο, ανίκανο και πλήρως υποταγμένο στη στρατηγική του κεφαλαίου σε εθνική και διεθνή κλίμακα, ενόσω προωθεί με όλα τα μέσα την καταστροφή, εξαντλεί τα όριά του και αποσταθεροποιείται. Ζούμε το τέλος μιας εποχής. ζούμε τις ωδίνες που θα γεννήσουν μια νέα. Εκείνοι που κυβερνούν αρχίζουν να μην μπορούν να κυβερνήσουν όπως πριν. εκείνοι που κυβερνώνται αρχίζουν να μη θέλουν να κυβερνηθούν όπως πρώτα.

Η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σήμερα στα όρια των αντοχών της. Η πρωτοφανής επίθεση του κεφαλαίου ενάντια στην εργασία συνεχίζεται με αυξανόμενη ένταση, οι εργασιακές σχέσεις διαλύονται, η ανεργία εκτινάσσεται σε πρωτοφανή επίπεδα, η δημόσια περιουσία εκποιείται, η υγεία και η παιδεία καταστρέφονται, οι κοινωνικά ζωογόνες ιδέες συκοφαντούνται ενώ ένα όχι ευκαταφρόνητο τμήμα θυμάτων της κρίσης υποκύπτει στην άνωθεν καλλιεργούμενη σύγχυση και έλκεται από τη ρατσιστική βία που ασκούν προς πολλές κατευθύνσεις τα πρωτοπαλίκαρα του εγχώριου  ναζισμού, συχνά υπό την προστασία τμημάτων των κρατικών μηχανισμών. Από την άλλη πλευρά, το αστικό κομματικό σύστημα, ετοιμόρροπο, ουσιαστικά χωρίς εφεδρείες, επαφίεται στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τις δυνάμεις καταστολής προκειμένου να ισορροπήσει μεταξύ κοινωνικής πίεσης, καταλυτικών σκανδάλων και εντεινόμενου αυταρχισμού ενόσω οι θεσμοί βρίσκονται υπό διάλυση και η δημοκρατία περιστέλλεται δραματικά μέχρι σημείου ανοιχτής εκτροπής. Μόνη διέξοδος για την ελληνική κοινωνία είναι η ρήξη με το υπάρχον, μορφή ρήξης που θα υλοποιήσει ένα επείγον σχέδιο αποτροπής της καταστροφής, ανασυγκρότησης της κοινωνίας, εξάλειψης της διαπλοκής και της διαφθοράς, και εμπέδωσης της δημοκρατίας. Μορφή ρήξης που θα φέρει στο κέντρο της πολιτικής ζωής τις δυνάμεις που θα αναλάβουν την πολιτική ευθύνη της μεγάλης πορείας που οδηγεί στην απαλλαγή από τα δεσμά του καπιταλιστικού κέρδους, των πατριαρχικών σχέσεων και της οικολογικής καταστροφής, μορφή ρήξης που καλείται να οδηγήσει στη σοσιαλιστική αναγέννηση.

Η κατάσταση σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν είναι πολύ διαφορετική. Οι λαοί στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, στην Ιρλανδία, στις χώρες του τέως «υπαρκτού σοσιαλισμού», αλλά και στις χώρες του ευρωπαϊκού κέντρου όλο και περισσότερο, στενάζουν υπό αντίστοιχα προγράμματα λιτότητας ενόσω αναπτύσσουν παράλληλα τις δικές τους αντιστάσεις και τα δικά του κινήματα. Η μοίρα της Ελλάδας είναι συνυφασμένη με την μοίρα της Ευρώπης -στο πλαίσιο πάντα των ευρύτερων διεθνών εξελίξεων- γιατί ο αχαλίνωτος νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός κυριαρχεί σήμερα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, γιατί η πολιτική του κεφαλαίου, σήμερα υπό γερμανική ηγεμονία στην κλίμακα της Ευρώπης, ενοποιεί υπό την κυριαρχία του όλες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, γιατί το αίτημα και η προοπτική της νίκης εναντίον του έχει αρχίσει να συνεγείρει τις συνειδήσεις παντού.

Όμως, τα ελλείμματα που περιορίσαμε δραστικά κατά την συνταγή άλλοι παράγγειλαν και έφαγαν το πλούσιο γεύμα( δηλαδή η πυραμίδα της εξουσίας και του πλούτου και οι αστοί διαχειριστές τους, οι περίσσιοι και ανίκανοι υπάλληλοι) και άλλοι πληρώνουν τον λογαριασμό , δεν ήταν παρά το σύμπτωμα μιας βαθύτερης πολυεπίπεδης κοινωνικής κρίσης. Κρίση Δημοκρατίας.

Κρίση ενός πελατειακού συστήματος. Ενός κράτους και ενός οικονομικού, μιντιακού και πολιτικού κατεστημένου, που πολλαπλασίαζε αδικίες αντί να προωθεί αξίες, στήριζε τον παρασιτισμό αντί της παραγωγικής Ελλάδας, σπαταλούσε ή επέτρεπε κάποιοι να ιδιοποιούνται πόρους και χρήματα του Ελληνικού λαού αντί να τα διαχειρίζεται με διαφάνεια υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Επένδυε στην διατήρηση της εξουσίας, αντί της υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης της χώρας μας.

Κρίση ενός πελατειακού συστήματος, που διατηρούσε την εξουσία κρατώντας τον Έλληνα και την Ελληνίδα ομήρους μέσα από εξαρτήσεις και δουλείες. Ενός συστήματος που και σήμερα θέλει συνειδήσεις εξαγορασμένες ή φοβισμένες από τις κατεστημένες δυνάμεις της χώρας.

Αυτές οι δυνάμεις και οι δομές που επέβαλαν, αποτέλεσαν και αποτελούν το εμπόδιο για να πάει η χώρα μπροστά, να ανθίσουν οι υγιείς πρωτοβουλίες, να αξιοποιηθεί ο ανθρώπινος και φυσικός της πλούτος για το κοινό καλό. Να αναδείξει ό,τι καλύτερο διαθέτει ο Ελληνισμός.

Αυτές οι δυνάμεις, οι πρακτικές και οι δομές, έφεραν τα ελλείμματα και τελικά την εξάρτηση.

Αυτές ευθύνονται που μας οδήγησαν να έχουμε την ανάγκη ενός μνημονίου, που πράγματι, αποτελεί μια επώδυνη μετάβαση.

Διότι, όταν σε κυβερνούν και σε διοικούν ανίκανοι, ημιμαθείς και διεφθαρμένοι φελλοί, τότε για να επιπλέουν αυτοί οι φελλοί, επιλέγουν αναξιοκρατικά και δια της εύνοιας ανίκανους και εμπαθείς, ως τα δεκανίκια στήριξης τους στην νομή της εξουσίας, της παιδείας και του πλούτου, χρειάζεται δε να διαφθείρουν και να καταστήσουν ημιμαθείς, αν γίνετε και όλην την κοινωνία, για να συμβαίνει αυτό που λέει η λαϊκή σοφία, ότι μονόφθαλμοι οδηγούν και εξουσιάζουν τυφλούς.

Κατά την λαϊκή σοφία, το ψάρι αρχίζει να βρωμάει από το κεφάλι(την πολιτική, διοικητική, θρησκευτική, πλουτοκρατική εξουσία) και μετά μεταδίδει την βρόμα σε όλο το σώμα(κοινωνία). Αυτό το κεφάλι πρέπει επομένως να ακρωτηριασθεί (να ανατραπούν) για να σωθεί η κοινωνία. Το κατεστημένο πρέπει να ανατραπεί και το σύστημα να αναδομηθεί.

Η ανατροπή του κατεστημένου και η αναδόμηση του συστήματος, δεν πρόκειται να επιτευχθεί φέρνοντας στην εξουσία κάποιο άλλο κόμμα και κάποια άλλα κόμματα, από τα υπάρχοντα και τα νεοϊδρυόμενα, γιατί όλα αυτά τα κόμματα (αριστερά, κεντρώα και δεξιά) είναι του ανθελληνικού ξενόδουλου κατεστημένου και υπηρέτες του ξενόφερτου συστήματος τους.

Η επανάσταση μπορεί να γίνει με την συγχρονική, ατομική και κοινωνική επανάσταση, χωρίς αιματοχυσίες και βίες.

Με την ατομική επανάσταση, ως προσωπική αφύπνιση και ποιοτική αναγέννηση εκάστου πολίτη, δια της παιδείας, της αυτογνωσίας και της γνώσης, της επαγγελματικότητας, της καλλιέργειας της προσωπικής του αρετής, της εργατικότητας και συνεργατικότητας εκάστου πολίτη, με στόχο την ηθική, γνωστική, επαγγελματική και την γενικότερη κοινωνική του αριστεία. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Με την κοινωνική επανάσταση, δια της οργάνωσης και λειτουργίας της κοινωνίας, με αριστεύοντες θεσμούς δημοκρατίας (με ανώτατο θεσμικό όργανο την εκκλησία και τις εκκλησίες των πολιτών η του δήμου), ελευθερίας, δικαιοσύνης, διαφάνειας, αξιοκρατίας, που στοχεύουν την σωματική, ψυχική και πνευματική ολοκλήρωση εκάστου ατόμου, την ελευθερία και ευημερία εκάστου και της σύνολης κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που δεν επιτρέπει την φτώχεια(υλική και πνευματική) και τον άμετρο πλουτισμό.

Αν έχουμε αντιληφθεί τα προαχθέντα, διαπιστώνουμε ότι, η μέχρι τώρα (τα τελευταία τουλάχιστον 40 χρόνια) εφαρμοσμένη Οικονομική Πολιτική οδήγησε σε Πλασματική Ανάπτυξη και στην χρεοκοπία, στον πλουτισμό ολίγων εμπόρων, μεγαλοεργολάβων, εφοπλιστών και τραπεζιτών και στην φτωχοποίηση των πολλών.

Η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα είναι πρωτογενώς πολιτική και δευτερογενώς οικονομική. Κάθε λύση του οικονομικού προβλήματος προϋποθέτει την λύση του πολιτικού προβλήματος και πρέπει να του αρμόζει, γιατί τα δυο συστήματα αλληλοεξαρτώνται μεταξύ τους, όπως και με το σύστημα παιδείας, δικαιου, θρησκείας και αλληλεγγύης. Όλοι οι θεσμοί είναι λιγότερο η περισσότερο άλληλοεπηρεαζόμενοι τμενόμενοι κύκλοι.

Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης ήταν, και συνεχίζει να είναι, ένα σύστημα αναδιανομής πλούτου προς τους ίδιους τους πολιτικούς και τους κομματικούς πελάτες τους, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ως ανταλλάγματα για την ανοχή της δικής της διαπλοκής, η άρχουσα ολιγαρχία έδινε στα κατώτερα στρώματα του πελατειακού συστήματος αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, διορισμούς και διαμεσολαβήσεις, ανοχή σε διαφθορά, φοροδιαφυγή, λεηλασία δημοσίου χρήματος και διάφορες μορφές αυθαιρεσίας.

Το οικονομικό σύστημα, σε πλήρη αντιστοιχία με το πολιτικό σύστημα, χαρακτηρίστηκε από την διεκδίκηση εισοδημάτων με πολιτική πίεση αντί αυξημένης παραγωγικότητας, κατανάλωση αντί επένδυσης, δανεισμό αντί αποταμίευσης, κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα αντί καινοτομίας, κρατικά μονοπώλια, ιδιωτικά ολιγοπώλια και κλειστά επαγγέλματα αντί ανταγωνισμού σε ανοιχτές αγορές, πλασματική ανάπτυξη αντί πραγματικής παραγωγής.

Επειδή ο παρεμβατικός έλεγχος της οικονομίας από το πελατειακό κράτος δεν δημιουργούσε ένα σταθερό περιβάλλον φιλικό στις επενδύσεις και την ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα, επειδή τα απαιτούμενα και, τελικά, διανεμόμενα εισοδήματα ήταν πάνω από τις δυνατότητες της οικονομίας, το σύστημα της πλασματικής ανάπτυξης οδήγησε σε υψηλό πληθωρισμό, υποτίμηση του νομίσματος, μεγάλα δημοσιονομικά ελλείμματα και αύξηση του δημοσίου χρέους.

Η είσοδος της Ελλάδος στο Ευρώ μείωσε τους τόκους και διευκόλυνε για κάποια χρόνια τον εξωτερικό και εσωτερικό δανεισμό, αλλά έκλεισε τον εύκολο δρόμο του πληθωρισμού και της υποτίμησης για την πλασματική τακτοποίηση των υπερβολικών απαιτήσεων.

Η σταθερότητα της ισοτιμίας μεγάλωσε τα εξωτερικά ελλείμματα, ενώ η αδυναμία να τυπωθεί χρήμα, όπως παλαιότερα, οδήγησε το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας στην χρεωκοπία.

Η πολιτική της μεταπολίτευσης ήταν ήδη ελλειμματική και κατά την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 1981 και κατά την ένταξη μας στην νομισματική ένωση το 2001. Δεν διαπραγματεύτηκαν επαρκείς όρους και συνθήκες ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, η οποία εισερχόμενη σε μια Ένωση αναπτυγμένων οικονομικά κρατών και αργότερα στην νομισματική ένωση αυτών, δεν είχε της προϋποθέσεις ανταγωνισμού, χωρίς τα δικά μας νομισματικά, δασμολογικά, επιδοματικά και γενικότερα ρυθμιστικά και προστατευτικά εργαλεία εξάσκησης οικονομικής πολιτικής. Η κατάρρευση ήταν θέμα χρόνου, απλώς αναβαλλόταν με μέτρα που επιδείνωναν το πρόβλημα μακροπρόθεσμα.

Μην βιαζόμαστε όμως να αποδώσουμε ευθύνες, γιατί αυτό είναι δειλία. Ας το κάνουμε αφού πρώτα αντιληφθούμε και νοήσουμε την δική μας, εκάστου από εμάς πολίτη, αναλογική ευθύνη. Ναι αντιστοιχεί αναλογική ευθύνη στον καθένα μας, για αυτό που είμαστε σήμερα, για την πολιτική, οικονομική και γενικότερη κοινωνική κρίση μας, για την ηθική κρίση και πτώση μας, για την ημιμάθεια μας και την ελλειμματική παιδεία μας, για την ελλειμματική αρετή και γνώση μας.

ΑΙΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Αποφεύγουμε να περιοριστούμε μόνον στην κατάδειξη υπευθύνων από τους διεθνείς και εσωτερικούς τοκογλύφους του χρηματοπιστωτικού και τραπεζικού κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρήσεων, των μονοπωλίων και ολιγοπωλίων. Γνωρίζουμε πως 174 τράπεζες και μονοπωλιακές επιχειρήσεις από αυτούς, κατέχουν το 60% του παγκόσμιου πλούτου.  Aντιληπτό είναι πως αυτοί οι κύκλοι ρυθμίζουν το πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι στον πλανήτη και στις επιμέρους ενώσεις χορών και στις διάφορες χώρες.

Όμως πέραν τούτων, η ποιότητα μιας κοινωνίας ισούται με την ποιότητα των πολιτών της και την ποιότητα των θεσμών της, δια των οποίων είναι δομημένη και οργανωμένη.

Οι θεσμοί μορφοποιούν χαρακτήρα στην κοινωνία και τους πολίτες και οι πολίτες μορφοποιούν ποιότητα θεσμών, λόγω του νόμου της δράσης και αντίδρασης.

Η ποιότητα των υλοποιήσεων μας και δράσεων μας αντιστοιχεί στην οικονομική, ψυχοσωματική, νοητική και γνωστική ποιότητα μας. Όντας ποιοτικοί σε αυτά, είναι και οι υλοποιήσεις μας και δράσεις μας κατά κανόνα ποιοτικοί.

Η ποιότητα των υλοποιήσεων (ποιοτικό έργο, βέλτιστα αποτελέσματα και δράσεις) των θεσμών μας αντιστοιχεί στην οργανωτική, γνωστική και εργασιακή (ποσότητα και ποιότητα έργου) ποιότητα των.

Ο λόγος ισχύος και μορφοποίησης χαρακτήρα που διαθέτουν οι πολίτες, οι ομάδες πολιτών, οι οικονομικές, πολιτικές και πνευματικές οργανώσεις και οι θεσμοί, είναι διαφορετικός και εξαρτάται από την ποιότητα και από τον λόγο ισχύος εκάστου αυτών.

Μην βιαζόμαστε όμως να αποδώσουμε ευθύνες, γιατί αυτό είναι δειλία. Ας το κάνουμε αφού πρώτα αντιληφθούμε και νοήσουμε την δική μας, εκάστου από εμάς πολίτη, αναλογική ευθύνη. Ναι αντιστοιχεί αναλογική ευθύνη στον καθένα μας, για αυτό που είμαστε σήμερα, για την πολιτική, οικονομική και γενικότερη κοινωνική κρίση μας, για την ηθική κρίση και πτώση μας, για την ημιμάθεια μας και την ελλειμματική παιδεία μας, για την ελλειμματική αρετή και γνώση μας.

Όμως, όσον αφορά την ευθύνη για τα προσωπικά μας προβλήματα, αυτή έχει και κοινωνικές ρίζες, είναι όμως κατεξοχήν συνέπεια δικών μας λαθών και λανθασμένων επιλογών, είναι δική μας ευθύνη η ανικανότητα μας να αντιληφθούμε, πως το να κάνει κανείς το ίδιο λάθος δυο φορές, δεν είναι χαρακτηριστικό σοφού ανθρώπου αλλά, εγωπαθούς και ναρκισσικού ανθρώπου, με μειωμένες αντιληπτικές και νοητικές ικανότητες, ανθρώπου με ελλειμματική παιδεία και αρετή και σοφία.

Όσον αφορά τα κοινωνικά μας προβλήματα, οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι θεσμικοί(κόμματα, εκκλησία, κυβέρνηση, βουλή, διοίκηση), οι οικονομικά και γνωστικά ισχυροί. Εμείς τους υποβοηθούσα με, με την ανοχή μας, με την ψήφο μας, με τι λαμογιά μας, με τις πελατειακές σχέσεις μας, με την δική τους προσωπική διαφθορά έκαστος από εμάς.

Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς και ότι σπείρεις θα θερίσεις, μας λέει η λαϊκή σοφία. Κάποιοι έσπειραν όμως ανέμους και άλλοι, λιγότρο η περισσότερο η ουδόλως συναίτιοι, θερίζουν θύελλες. Μας λέει επίσης η λαϊκή σοφία, πως το να κάνουμε το ίδιο λάθος δυο φορές, σημαίνει πως δεν είμαστε σοφοί, ως πολίτες και ως κοινωνία. Παρηγοριά για τους πολλαπλά λανθάνοντας και για όλους αυτούς που κάνουν λανθασμένες επιλογές, είναι πάλι η λαϊκή σοφία που μα λέει, πως καλύτερα είναι να βελτιωθούμε και να επανορθώσουμε,έστω και αργά αργά, παρά ποτέ.

Αυτό που είμαστε σήμερα σαν άτομα και σαν κοινωνία, είναι η συνισταμένη από το άθροισμα του συνόλου των συλλογικών και ατομικών δράσεων μας στο παρελθόν. Είμαστε αυτό που υλοποιήσαμε ως πολίτες και ως θεσμοί, δια ατομικών και συλλογικών δράσεων, καθότι είναι γνωστόν, ότι με τις δράσεις μας ως άτομα, ως οργανωμένες ομάδες ατόμων, και ως κοινωνία δια των θεσμών, υλοποιούμε την νοητική, γνωστική, ηθική και θεσμική μας ποιότητα.

Η προσπάθεια μας λοιπόν για βελτιστοποίηση τις κοινωνίας μας και των ατόμων μας, οφείλει να είναι συγχρονική. Αυτό σημαίνει, ότι βελτιστοποιούμε παράλληλα το εαυτόν μας δια τις παιδείας, τις αυτογνωσίας μας, δια της γνώσεως, αρετής, δημιουργικότητας και εργατικότητας και τους θεσμούς δια συλλογικών, οργανωμένων και συντονισμένων δράσεων, δια συμμετοχής μας ως ποιοτικών ατομικών δράσεων, στην συλλογική προσπάθεια.

ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ … ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΩΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΑΠΟΣΑΘΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΖΟΜΠΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ

Εξ πλείστων αυτών των ενσαρκωμένων αγγέλων του σκότους και των κατά επιλογή η παραπλάνηση σκοταδόψυχων συμμαχων τους , έχει σχηματισθεί προ πολλών ήδη χρονων η κρίσιμη μάζα και το σκοτεινό μορφογεννητικό πεδίο της, τα οποια αυτοματοποιούν τις καταστροφικές διαδικασίες των σκοτεινών στοχεύσεων και προαιρέσεων τους, μια εκ των οποιων είναι ο δικός σας ψυχικός μεταβολισμός σε ομοιους τους, ως περιφερόμενα άβουλα ζόμπι, υπηρέτες τους σκότους και των βρωμερών δαιμόνων της.

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω από το Φως της Ελλάδος, που όμως τους κατακαίει, όπως το σκότος πίσω από το φως του ηλιου, είναι παρόντες σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, εντός και εκτος Ελλάδος, ευρίσκονται διπλα σας και συνεστιάζονται μαζί σας,  σας μολύνουν σώμα και ψυχή και προκαλούν την καταστροφή σας, που πολλοί την ζείτε και οι ποιο πολλοί δεν το καταλαβαίνετε.

Είναι ακόρεστοι σαδιστές,  δολοπλόκοι και παγιδευτές, όλες αυτές οι κλανιές, επειδή ενώ διαισθανόμαστε την σκοτεινή ποιότητα τους, αμφιβάλλουμε και φοβόμαστε να τους πατήσουμε, να τους αφανίσουμε και να τους εξοστρακίσουμε, και βλακωδώς επιπλέον συνεστιαζόμαστε και τους εμπιστευόμαστε, δίδοντας τους ισχύ και ενώ είναι ηλίθιοι εκ κατασκευής, φαντασιωνόμαστε πως είναι υπερευφυείς. Εμπιστευτείτε την αλάνθαστη διαίσθηση σας που σας πληροφορεί για την σκοτεινή ύπαρξη και παρουσία τους.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Τα τελευταία 3 χρόνια πολλοί από τους Έλληνες έχουν μπει σε έναν προβληματισμό και μια ατομική αυτογνωσία και αυτοκριτική, η οποία ίσως πάρει διαστάσεις κοινωνικής αυτογνωσίας και αυτοκριτικής. Είναι ευπρόσδεκτη και εποικοδομητική μια τέτοια εξέλιξη, η οποία έχει αφετηρία τον συμψηφισμό προσωπικών και κοινωνικών αδιέξοδων, όπως τα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε πλέον για θεσμική κρίση, για ηθική κρίση, για οικονομική και πολιτική κρίση και κυρίως για κρίση παιδείας.

Το βέλτιστον είναι αυτή η αυτογνωσιακή και αυτοκριτική διαδικασία, να οδηγήσει σε ποιοτική αφύπνιση και αναγέννηση των Ελλήνων, της κοινωνίας των και των θεσμών τους, είτε αυτοί είναι πολιτικοί, πολιτειακοί, οικονομικοί, η αλληλεγγύης και παιδείας.

Φαίνεται πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι που λέει και η παροιμία, αφού διαγνώσαμε, ότι σαν κοινωνία και ως άτομα, παγιδευτήκαμε από εσωτερικές και εξωτερικές πολιτικές και οικονομικές ολιγαρχίες.

Αν θέλουμε να πάμε μπροστά και να είμαστε δημιουργοί και όχι καταστροφής, αν θέλουμε να έχουμε ειρηνικές σχέσεις δημιουργικότητας, αν θέλουμε να συνεργαζόμαστε ειρηνικά και εποικοδομητικά, ως συλλογικότητα Ελλήνων και ως ομάδες δράσεων Ελλήνων, τότε να δράσουμε με έναν δημιουργικό καταστροφικό τρόπο, σκοτώνοντας την υποκρισία, τον φθόνο, τον δόλο, και την πονηριά…γιατί αυτά προκαλούν την κόλαση τις ζωής μας και την καταστροφή μας. Μην εμπιστεύεστε υποκριτές, φθόνους, δόλους, πονηρούς και σατανιστές. Ο καιάδας είναι ο τόπος τους.

ΕΜΕΙΣ ΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ…ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δια να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση, οφείλουμε να οργανωθούμε εμείς η μεγάλη πλειοψηφία των Eλλήνων, ώστε δια του ευθύνειν και ελέγχειν των πολιτών, δια της δημοκρατίας των Eλλήνων και τους αξιακού αυτών συστήματος, κατά επιταγήν του άρθρου ένα του συντάγματος ( Άρθρo 1 1. To πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευό-μενη Koινoβoυλευτική Δημoκρατία. 2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρ-χoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα. ), να αυτοθεσμιζομαστε, να αυτοδιαχειριζόμαστε και να αυτορυθμιζόμαστε με στόχο A δει, ήτοι την Αρετή, την δικαιοσύνη, την ελευθερία και την ισότητα.

Η ισορροπία στην κοινωνική ζυγαριά θα επέλθει, όταν η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων οργανωθεί και σχηματίσει έναν εξισορροπτή ισχύος και έναν αναδιανομέα ισχύος, ήτοι του πλούτου, της παιδείας και της πολιτικής εξουσίας.

Ακριβώς…θέλουμε τα ποτάμια να εισρεύσουν σε μια θάλασσα, σε έναν ωκεανό, ο οποίος φουρτουνιασμένος συντρίβει το σάπιο καράβι του καθεστωτικού κατεστημένου της πολιτικής και πλουτοκρατικής ολιγαρχίας, της πυραμίδας εξουσίας των μειονοτικών στην Ελλάδα, που είναι περί τις 100 χιλιάδες ελληνόφωνοι, και νέμονται τον πλούτο και την εξουσία σε βάρος των Ελλήνων. Aυτοί είναι το φίδι που φαίνεται μόνο η ουρά του…μιλούν σπαστά ελληνικά και είναι πολίτες του Ελλαδιστάν, … αλλά δεν ήταν ποτέ Έλληνες ,  για αυτούς η Ελλάδα είναι μια αγελάδα που εμείς την ταΐζουμε και αυτοί την αρμέγουν.

Από την σωστή αγωγή, παιδεία και εκπαίδευση πρέπει να ξεκινήσουμε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να παιδεύσουμε πρώτα τους δασκάλους και τους γονείς, για να μεταδώσουν σωστή αγωγή και παιδεία στα παιδιά.

Αυτή η λαοθάλασσα και αυτός ο ωκεανός σχηματίζεται με την οργανική συμμετοχή και με την ένωση νοών και ψυχών των απανταχού της γης Ελλήνων στην Ένωση Ελλήνων, όπως την προτείνουμε εδώ.

Οφείλουμε λοιπόν να συγκροτήσουμε ένα συλλογικό δημοκρατικό όργανο με το οποίο θα εξισορροπήσουμε αυτήν την ανισορροπία ισχύος στην κοινωνία μας που αποβαίνει προς όφελος καλά οργανωμένων μειονοτήτων που καρπούνται δυσανάλογα τον πλούτο, την παιδιά, την πρόνοια, το δίκαιο, την πολιτική εξουσία και να αγωνιστούμε δια αυτού του συλλογικού οργάνου δια την δίκαιη εξισορρόπηση ισχύος, δια την ελευθερία μας και την ελευθερία της πατρίδος μας, και για τον σκοπό αυτόν προτείνουμε την συγκρότηση της Ένωσης Ελλήνων δια του δημοκρατικού πολιτικού κοινοτισμού.

Δια της Ένωσης Ελλήνων, δια του δημοκρατικού πολιτειακού κοινοτισμού, δια ενός Πλανητικού Δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών των Πολιτών, δια των συνελεύσεων της, των ομάδων δράσεων και σχολών παιδείας της,  επιδιώκουμε να πραγματοποιήσουμε την γεωπολιτική αναβάθμιση της ισχύος της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού.

Δια αυτών δε των πλανητικών συλλογικών δομών ισχύος και δημοκρατίας, επιδιώκουμε την υπεράσπιση και προώθηση των ελληνικών συμφερόντων και δικαίων των απανταχού Ελλήνων, όπως επίσης και αυτών τις πατρίδος μας τις Ελλάδος.

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιδιώκουμε την οργάνωση και δόμηση της κοινωνίας των Ελλήνων δια θεσμών δημοκρατίας, διαφάνειας, δικαιοσύνης, αξιοκρατίας, αξιοπρέπειας, ανταγωνιστικότητας, ποιότητας, παραγωγικότητας έργου και της αριστείας των πολιτών και των θεσμών.

Επιδιώκουμε την δόμηση του ελληνικού μας κόσμου δια της δημοκρατίας των Ελλήνων και του αξιακού συστήματος αυτών, δια αριστευόντων δημοκρατικών θεσμών, δια δε του ευθύνειν και έλέγχειν των πολιτών, την αυτοθέσμιση, την αυτοδιαχείριση και την αυτορύθμιση του ελληνικού κόσμου μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε την κοινωνία της αρμονίας, της αρετής, της δικαιοσύνης, της ελευθερίας, της ισότητας, της αφθονίας, μια κοινωνία αξιών και αρίστων πολιτών.

Επιδιώκουμε την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος και του πλανητικού Ελληνισμού, δια της ανταποδοτικής επιχειρηματικότητας και εργατικότητας των πολιτών, αμειβόμενος έκαστος σύμφωνα με την ποσότητα και ποιότητα του παραγόμενου έργου του. Επιδιώκουμε την οικονομική ανάπτυξη δια της τεχνολογικής, παραγωγικής και οργανωτικής καινοτομίας και εφευρετικότητας, δια της βέλτιστης παιδείας και εκπαίδευσης των πολιτών, δια της παραμονής του εξειδικευμένου εργατικού και επιχειρηματικού δυναμικού στην Ελλάδα και δια του επαναπατρισμού του ομογενειακού δυναμικού στην Ελλάδα. Hχώρα έχει ανάγκη από νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης, με έμφαση στη στρατηγική ανάπτυξη προϊόντων και επενδύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Επιδιώκουμε την συγκρότηση ενός προνοιακού συστήματος και ενός συστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, ανταποδοτικού και ποιοτικού, το οποίο θα εξασφαλίζει συνταγματικά και δια των παράγωγων νόμων, το ελάχιστο εισόδημα και κατοικία στους απόρους και ανίκανους για εργασία πολίτες, όπως και πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Επιδιώκουμε την άμυνα της Ελλάδος δια συμμετοχής όλων των πολιτών σε αυτήν, γυναικών και ανδρών, δια της εγχώριας παραγωγής των απαιτουμένων οπλικών συστημάτων, δια εγχώριας τεχνογνωσίας και δια της εγχώριας παραγωγής των υποδομών της και των στελεχών της. Δια συνάψεων καταλλήλων γεωπολιτικών σχέσεων και συμμαχιών με όμορες χώρες, με χώρες κοινών συμφερόντων, δια οικονομικών σχέσεων, δια πολιτισμικών σχέσεων και δια άλλων καταλλήλων μέσων

Επιδιώκουμε να καταπολεμήσουμε και να εξαλείψουμε από την κοινωνία μας την ιδιώτευση, την ιδιοτέλεια, την αμετροπρεπια, την διχόνοια, την μισανθρωπία, την διαφθορά, την διαπλοκή, τις πελατειακές σχέσεις, την αμάθεια και ημιμάθεια, την ευνοιοκρατία και την αναξιοκρατία, την απάτη, την κακία, τον φθόνο, τον δόλο, την φτώχεια, τον άμετρο και τον εκμεταλλευτικό πλουτισμό .

Επιδιώκουμε να ενώσουμε τους Έλληνες της Ελλάδος και της Κύπρου με τους Έλληνες των χωρων των ηπείρων, με τους Ελληνογενείς και με τις δεκάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια αλλοφύλων φιλελλήνων, συγκροτώντας μια δυναμική δημοκρατική πλανητική κοινότητα, αριστευόντων πολιτών και θεσμών, δια να πραγματοποιήσουμε πλανητικά A ΔΕΙ, ήτοι την ΑΡΕΤΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ.

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΥΟΝΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αιέν αριστεύειν εν ελευθερια, στόχευε την αριστεία πάντα, επειδή η ποιότητα μας ως άτομο και ως κοινωνία και η ποιότητα των δράσεων και υλοποιήσεων μας, από αυτήν την αριστεία εξαρτώνται. Η επιδίωξη της αριστείας των πολιτών, οφείλει να είναι στόχος της αγωγής τους από προσχολικής ηλικίας και στόχος της σχολικής τους παιδείας και εκπαίδευσης, οφείλει να είναι στόχος της κοινωνίας και αξία του αξιακού της συστήματος.

Να αριστεύουμε ως πολίτες πολιτικά όντα στις πολιτικές μας δράσεις υπέρ του κοινού συμφέροντος και στις οικονομικές μας δράσεις για την κοινή ευμάρεια, ως επαγγελματίες, ως επιχειρηματίες, ως εργαζόμενοι, ως σπουδαστές. Να αριστεύουμε ως ηθικές οντότητες στοχεύοντας την αρετήν, ως οικογενειάρχες, στις κοινωνικές μας σχέσεις δια της αλληλεγγύης, της επικοινωνιακής τέχνης και δια της φιλανθρωπίας.

Οφείλουμε να αξιολογούμαστε, ως προς την επίτευξη αυτών των στόχων αριστείας, αλλά πριν την αξιολόγηση, οφείλουμε να έχουμε ως πολίτες προσεγγιστικά ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και δράσεων, προσεγγιστικά ίσες ευκαιρίες στην αγωγή, παιδεία και εκπαίδευση μας, προσεγγιστικά ίσες οικονομικές ευκαιρίες.

Ένας από τους σκοπούς μας εδώ στην Ένωση Ελλήνων δια δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών, είναι ακριβώς η επιδίωξη αυτής της αριστείας των πολιτών και μελών μας, μέσω των δομών του δικτύου μας, των σχολών παιδείας του και των ομάδων δράσεων του.

Η κοινωνία αρίστων της Ένωσης Ελλήνων αποτελείται από τους επίλεκτους και τις αδελφότητες του απολλώνιου φωτός και από την απολλώνια αδελφότητα αρίστων Ελλήνων. Τις αποκαλούμε απολλώνιες αδελφότητες προς τιμήν του Θεού Απόλλωνος, θεού του φωτός, της γνώσης και της αλήθειας.

Στόχος μας είναι να αριστεύσουμε όλοι και όχι οι λίγοι, όμως αυτό προϋποθέτει και την δική μας θέληση και μακροχρόνια συνεργεία, όπως και επιμονή και υπομονή, κυρίως για αυτούς που έχουν έλλειψη χρόνου και γνωστικές ελλείψεις λόγω μικροχρόνιας σχολικής παιδείας και εκπαίδευσης και λόγω των πολλών υποχρεώσεων τους στην ζωή, που δεν τους άφηναν χρόνο για να καλλιεργηθούν πνευματικά και γνωστικά.

Αυτή η κοινωνία αρίστων και αυτές οι απολλώνιες αδελφότητες θα αποτελέσουν τις δεξαμενές μελών, που θα αναλάβουν να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο των πολιτών μελών, να διδάξουν και παιδεύσουν, να αφυπνίσουν και να αναγεννήσουν και να ηγηθούν ως υπηρέτες και όχι ως εξουσιαστές.

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι Κοινότητες της Ένωσης Ελλήνων, είναι τοπικές και διαδικτυακές και συγκροτούνται σε κάθε συνοικία, σε κάθε χωριό, κωμόπολη, πόλη, δήμο, νομό και περιφέρεια της Ελλάδος, της Κύπρου και των χωρών των Ηπείρων που διαμένουν Έλληνες.

Αυτόνομη και αυτοδιοικούμενη τοπικά είναι η κοινότητα του δήμου, που αποτελείται από το σύνολο των κοινοτήτων των συνοικιών του εκάστοτε δήμου, με δική της εκκλησία των πολιτών, ως διοικητικό όργανο.

Το σύνολο των κοινοτήτων των δήμων ενός νομού, συγκροτεί την σύνολη κοινότητα του εκάστοτε νομού, με την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, του συνόλου των κοινοτήτων του εκάστοτε νομού.

Το σύνολο των κοινοτήτων των νομών εκάστης των περιφερειών εκάστης χώρας, συγκροτεί την σύνολη κοινότητα της εκάστοτε περιφέρειας, με την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, του συνόλου των κοινοτήτων της εκάστοτε περιφέρειας.
Το σύνολο των κοινοτήτων των περιφερειών εκάστης χώρας, συγκροτεί την σύνολη κοινότητα του εκάστοτε κράτους, με την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, του συνόλου των κοινοτήτων του εκάστοτε κράτους.

Το σύνολο των κοινοτήτων των κρατών μιας ηπείρου, συγκροτεί την κοινότητα της εκάστοτε ηπείρου, με δικιά τις εκκλησία των πολιτών, ως το διοικητικό όργανο για το σύνολο των κοινοτήτων της εκάστοτε Ηπείρου.

Το σύνολο των κοινοτήτων των ηπείρων, της Ελλάδος και της Κύπρου, συγκροτούν την πλανητική κοινότητα της Ένωσης Ελλήνων, μεν την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, της πλανητικής κοινότητας της Ένωσις Ελλήνων.

Κάθε κοινότητα περιφέρειας, κράτους, ηπείρου και η πλανητική κοινότητα της Ένωσης Ελλήνων, συγκροτεί τοπικά δρώσες ομάδες δράσεων, επί των καταστατικών δράσεων της Ένωσης Ελλήνων.

Κάθε κοινότητα δήμου, νομού, περιφέρειας, κράτους, ηπείρου και η πλανητική κοινότητα, συγκροτεί διαδικτυακή κοινότητα, μέσω των κοινωνικών δικτύων, με αντίστοιχη διαδικτυακή εκκλησία των πολιτών και με τις αντίστοιχες διαδικτυακές ομάδες δράσεων και σχολές παιδείας της.

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι Εκκλησίες των Πολιτών η του Δήμου η Απέλλα αποτελούν τα διοικητικά όργανα των κοινοτήτων του πλανητικού δικτύου της Ένωσης Ελλήνων, δια δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών.

Η διοικητική αυτή δομή των κοινοτήτων στηρίζεται και πηγάζει από τον ελληνικό πολιτειακό κοινοτισμό και την πολιτειακή οργάνωση των Ελλήνων από αρχαιοτάτων χρόνων με, βάση τις δημοκρατία των εκκλησιών του Δήμου.

Η εκκλησία των πολιτών αποτελείται από όλα τα μέλη Ελλήνων και Ελληνίδων των κοινοτήτων , που έχουν κλείσει το 18 έτος την ηλικίας τους. Χωρίζεται δε σε 4 τάξεις πολιτών:

Τα μαθητευόμενα νέα μέλη της εκκλησίας, τα οποία διδάσκονται και εξασκούνται για επαρκή χρόνο, δια συμμετοχών τους στις άχολες παιδείας και στις ομάδες δράσεων της εκάστοτε κοινότητας.

Κατά την περίοδο αυτήν της μαθητείας, τα μέλη δεν έχουν δικαίωμα, κρίσεων και προτάσεων και δεν συναποφασίζουν εντός τις εκκλησίας των πολιτών, αλλά έχουν μόνο δικαίωμα ερωτήσεων μαθήσεως και ερωτήσεων διαδικασιών και οργάνωσης.

Μετά επιτυχών κρίσεων επί καθορισμένων γνωστικών αντικειμένων και με συ κριτήρια τις επιτυχείς συμμετοχές και δράσεις τους, στις ομάδες δράσεων της Ένωσης Ελλήνων, τα μέλη αυτά των εκκλησιών των πολιτών, συγκροτούν την δεύτερη ομάδα της εκάστοτε εκκλησίας των πολιτών.

Τα μαθητευόμενα μέλη της δεύτερης τάξης των εκκλησιών των πολιτών, διδάσκονται και εξασκούνται για επαρκή χρόνο, δια συμμετοχών τους στις σχολές παιδείας και στις ομάδες δράσεων της εκάστοτε κοινότητας.

Κατά την περίοδο αυτήν της μαθητείας, τα μέλη έχουν δικαίωμα λόγου, κρίσεων και προτάσεων εντός της εκκλησίας των πολιτών, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να συναποφασίζουν.

Μετά επιτυχών κρίσεων επί καθορισμένων γνωστικών αντικειμένων και με συκριτήρια τις επιτυχείς συμμετοχές και δράσεις τους, στις ομάδες δράσεων της Ένωσης Ελλήνων, τα μέλη αυτά των εκκλησιών των πολιτών, συγκροτούν την ομάδα επίλεκτων της εκάστοτε εκκλησίας των πολιτών.

Οι επίλεκτοι αυτοί της δευτέρας ομάδος, διδάσκονται και διδάσκουν ισοβίως και δρούμε δημιουργικά, δια συμμετοχών τους στις σχολές παιδείας και στις ομάδες δράσεων, εκάστης κοινότητας.

Κατά την περίοδο αυτήν της μαθητείας και δράσεων, τα μέλη έχουν δικαίωμα λόγου, κρίσεων και προτάσεων εντός της εκκλησίας των πολιτών και το  δικαίωμα να συναποφασίζουν.

Μετά επιτυχών κρίσεων επί καθορισμένων γνωστικών αντικειμένων και με συκριτήρια τις επιτυχείς και δημιουργικές συμμετοχές τους στις ομάδες δράσεων, επιλεγμένα μέλη από  της εκάστοτε εκκλησίες των πολιτών της περιφέρειας, συγκροτούν την ομάδα της Απολλώνιας αδελφότητας της εκάστοτε εκκλησίας των πολιτών της περιφέρειας.

Επιλεγμένα μέλη από αυτές της αδελφότητες των περιφερειών, συγκροτούν την απολλώνια αδελφότητα του κράτους. Επιλεγμένα μέλη από αυτές της αδελφότητες των κρατών, συγκροτούν την απολλώνια αδελφότητα της ηπείρου. Επιλεγμένα μέλη από όλες τις απολλώνιες αδελφότητες, συγκροτούν την πλανητική απολλώνια αδελφότητα αρίστων Ελλήνων της Ένωσης Ελλήνων

Από αυτές τις ομάδες των απολλώνιων αδελφοτήτων των περιφερειών, των κρατών και των ηπείρων και πρωταρχικά από την απολλώνια αδελφότητα αρίστων Ελλήνων, επιλέγονται οι πρόεδροι και οι αντιπρόεδροι των κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών, των σχολών παιδείας και των ομάδων δράσεων της Ένωσης Ελλήνων.

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΧΟΛΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Επιδιώκουμε την δια βίου παιδεία και επαγγελματική εκπαίδευση των πολιτών, υπό όρους ισότητας και ίσων ευκαιριών και την αξιοκρατική τους επιλογή στις ιδιωτικές και κρατικές επιχειρήσεις, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

 Όλα αυτά που αναφέραμε  επιδιώκουμε να τα πραγματοποιήσουμε δια όσων αναφέραμε ήδη και δια της παιδείας, της γνώσεως και αρετής, δια καταλλήλων δομών παιδείας και επαγγελματικής εκπαίδευσης, δια της ανταποδοτικής εργασίας και επιχειρηματικότητας, αμειβόμενος έκαστος ανάλογα της ποσότητας και ποιότητας του παραγόμενου από έκαστον πλούτου. Όλα αυτά που αναφέραμε ότι επιδιώκουμε, είναι κοινό συμφέρον όλων των πολιτών, επομένως δια αυτών πραγματοποιούμε συγχρονικά και το προσωπικό συμφέρον εκάστου πολίτη, δια της πραγματοποίησης του κοινού συμφέροντος, όπως το αναλύσαμε ήδη.

Συνάγεται επομένως από αυτά, ότι είναι συμφέρον μας προσωπικό και κοινό μας συμφέρον, η συγκρότηση αυτής της Ένωσης Ελλήνων. Συνάγεται λοιπόν λογικώς, ότι οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως να συμβάλουμε στην βέλτιστη και τάχιστη συγκρότηση της, στην βέλτιστη λειτουργικότητα της και στην παραγωγή δια αυτής, βέλτιστων διαχρονικών αποτελεσμάτων.

Καθένας μας μπορεί να συμβάλει και καθένας μας  διαθέτει μέσα για να συμβάλει, καθένας μας διαθέτει χρόνο, γνώσεις και οικονομικά μέσα, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, έκαστος επομένως μπορεί να συμβάλει κατά δύναμιν, με επιμονή και υπομονή, με σύνεση, με λογικότητα και συνεργατικότητα, για να επιτύχουμε το κοινό συμφέρον μας.

Ας ξεπεράσουμε λοιπών την αδράνεια , την ιδιώτευση και την ιδιοτέλεια , ας ξεπεράσουμε την παιδική νοοτροπία να τα περιμέναμε από του γονείς , τα κόμματα και τους άλλους και  ας τα κάνουμε εμείς . Εμείς σας διαθέτουμε την  ιδέα , τους στόχους , το οργανωτικό πλαίσιο , τους τρόπους και της μεθόδους για  να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον τιτάνιο σκοπό . Να δράσουμε λοιπών τώρα, επειδή αύριο θα είναι ήδη αργά.

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Γιατί θα διερωτηθούν οι αναγνώστες και οι ενδιαφερόμενοι να συγκροτήσουμε την Ένωση Ελλήνων δια ενός δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών και μάλιστα σε πλανητικό επίπεδο; Γιατί να επενδύσουμε τόσο χρόνο, τόση γνώση, τόσα χρήματα και τόση προσπάθεια; Εύλογα και λογικά είναι όλα αυτά και πολλά αλλά ερωτήματα και απαιτούν τεκμηριωμένη και αιτιολογημένη απάντηση.

Η ιδέα αυτή της Ένωσης Ελλήνων με τον τρόπο που προτείνουμε, πηγάζει από  ανάγκη και από όφελος σε προσωπικό και ευρύτερα σε κοινωνικό επίπεδο, πηγάζει από την ανάγκη και το όφελος της συγκρότησης μιας πλανητικής συλλογικότητας Ελλήνων, στην βάση των τρόπων και δομών οργάνωσης μας εκ του πολιτισμού μας, δηλαδή αυτήν του κοινοτισμού και της δημοκρατίας των Ελλήνων, δια των εκκλησιών του Δήμου η των Πολιτών.

Οι Έλληνες δεν ζουν μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά από αρχαιοτάτων χρόνων ζούσαν, ζουν και δρουν σε πολλές χώρες των Ηπείρων. Αυτό το ανθρώπινο δυναμικό θα αποκτήσει ισχύ και αποτελεσματικότητα, όταν ενωθεί σε μια δημιουργική, ζωντανή και δρώσα συλλογικότητα, καθότι γνωρίζουμε ότι η ισχύς εν  τη ενώσει βρίσκετε.

Αυτό ακριβώς επιδιώκουμε, να οργανωθούμε πλανητικά ως συλλογικότητα Ελλήνων και να δράσουμε πλανητικά ως συλλογικότητα Ελλήνων. Οι σχολές παιδείας σε συνδυασμό με τις ομάδες δράσεων της Ένωσης Ελλήνων στοχεύουν στην ΑΡΕΤΗ και στην ΑΡΙΣΤΕΙΑ των πολιτών μελών και της ευρύτερης κοινωνίας, στοχεύουν να βοηθήσουν τον μέσον όρον των πολιτών να προσεγγίζουν αυτούς τους δυο ιδανικούς στόχους, που καταστούν τον πολίτη άνθρωπο νοήμονα και ενάρετο, φιλάνθρωπο, αλληλέγγυο, ενεργό, ελεύθερο, δίκαιο, δημιουργικό, παραγωγό γνώσης και πολιτισμού, αρμονίας και κάλλους.

Επομένως βασικός σκοπός και βασική οργανωτική δομή της Ένωσης Ελλήνων είναι οι δράσεις της, δράσεις που περιλαμβάνουν όλους τους χρήσιμους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Δια της παιδείας και δια αυτών των δράσεων ως συλλογικότητας, θα επιφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Οι δημιουργικές αυτές δράσεις θα εκτυλίσσονται στο επίπεδο των πυρηνικών συνοικιακών κοινοτήτων του τόπου κατοικίας μας  και στην ευρύτερο χώρο του δήμο που ανήκει ο καθένας μας, θα εκτυλίσσονται στον νομό μας και την περιφέρεια μας, στο κράτος, την ήπειρο και πλανητικά, δια των αντίστοιχων δομών συλλογικοτήτων και τις αντίστοιχες ομάδες δημιουργικών δράσεων.

Κάθε κοινότητα και EΠ ιδρύει τις ακόλουθες ομάδες δράσεων της:

1. Επί θεμάτων παιδείας και αθλητισμού. 2. Επί θεμάτων πολιτικής. 3. Επί θεμάτων οικονομίας. 4. Επί θεμάτων δικαίου 5. Επί θεμάτων θρησκειών. 6. Επί θεμάτων άμυνας. 7. Επί θεμάτων εξωτερικών και γεωπολιτικής. 8. Επί θεμάτων περιβάλλοντος. 9. Επί θεμάτων εργασίας. 10 Επί θεμάτων επιχειρηματικότητας. 11.Επί θεμάτων κοινωνικής αρωγής. 12 Επί θεμάτων τεχνών και γραμμάτων 13.Επί θεμάτων δημοσίων σχέσεων. 13.Επί θεμάτων πολιτισμού και ιστορίας. 14.Επί θεμάτων πλουτοπαραγωγικών πηγών, εμπορίου και άλλες.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ  ΔΕΝ αντιμάχεται τις άλλες ομάδες, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ  ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.

Αντί να είμαστε πολλοί και σκόρπιοι, ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε ώστε να αποκτήσει πραγματική δύναμη η φωνή μας. Λειτουργώντας σαν μονάδες ή μικροομάδες δεν πρόκειται να πετύχουμε ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ πέραν από το να χάνουμε το χρόνο μας και την ενέργεια μας. Μόνο αν αποκτήσουμε επαρκή ΟΓΚΟ και ποιότητα και επομένως και δυνατή ΦΩΝΗ, θα καταφέρουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα

Οι διάφορες ομάδες που ήδη υπάρχουν μπορούν κάλλιστα να διατηρήσουν την αυτονομία τους και την δική τους οργάνωση. Ίσως μάλιστα και να ωφεληθούν από την προσπάθειά μας (και εμείς από την δική τους) λόγω της συμβολής της δράσης μας στην αφύπνιση του κόσμου.

Διαθέτουμε ολοκληρωμένο σχέδιο, όπως και αποτελεσματικά μέσα, τρόπους και μεθόδους, συγκρότησης της Ένωσης Ελλήνων , ώστε οι θέσεις μας να μπορέσουν να φτάσουν σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, για να το πετύχουμε όμως αυτό είναι ανάγκη να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ.

Το σημαντικό-τερο όλων είναι η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Αυτήν θα επιδιώξουμε και αυτή είναι που θα μας δώσει την δυνατότητα να αποφασίσουμε για το μέλλον μας και το μέλλον της πατρίδας μας.

Έφτασε πλέον ο καιρός ο πλανητικός Ελληνισμός να σηκωθεί από τις πολυθρόνες… και να πάρει την τύχη του στα χέρια του!

 ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΝΙ ΝΟΜΙΜΩΣ…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ

Όπως θα διαπιστώσετε, αναγιγνώσκοντας τα παρακάτω βασικά άρθρα του συντάγματος, η πρωτοβουλία μας και οι στόχοι μας στηρίζονται σε συνταγματικές επιταγές, χωρίς να παραβιάζεται ουδεμία από αυτές.

Moρφή τoυ πoλιτεύματoς

Άρθρo 1

1. To πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευό-μενη Koινoβoυλευτική Δημoκρατία. 2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρ-χoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα.

Άρθρo 2

1. O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ  ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας.

2. H Eλλάδα, ακoλoυθώντας τoυς γενικά ανα-γνωρισμένoυς κανόνες τoυ διεθνoύς δικαίoυ, επι-διώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιoσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.

TMHMA Βγ Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας

Άρθρo 3

1. Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι ηθρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίαςτoυ Xριστoύ. H Oρθόδoξη Eκκλησία της Eλλάδας,πoυ γνωρίζει κεφαλή της τoν Kύριo ημών IησoύXριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δoγματικάμε τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινoύπoληςκαι με κάθε άλλη oμόδoξη Eκκλησία τoυ Xριστoύ·τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τoυς ιερoύς απoστoλικoύς και συνoδικoύς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτoκέφαλη, διoικείται από την Iερά Σύνoδo των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνoδo πoυ πρoέρχεται από αυτή και συγκρoτείται όπως oρίζει o Kαταστατικός

MEPOΣ ΔEYTEPO

Aτoμικά και κoινωνικά δικαιώματα

Άρθρo 4

1. Oι Έλληνες είναι ίσoι ενώπιoν τoυ νόμoυ. 2. Oι Έλληνες και oι Eλληνίδες έχoυν ίσα δικαι-ώματα και υπoχρεώσεις.

3. Έλληνες πoλίτες είναι όσoι έχoυν τα πρoσόντα πoυ oρίζει o νόμoς. Eπιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνo σε περίπτωση πoυ κάπoιoς απέκτησε εκoύσια άλλη ιθαγένεια ή πoυ ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη πρoς τα εθνικά συμφέρoντα, με τις πρoϋπoθέσεις και τη διαδικασία πoυ πρoβλέπει ειδικότερα o νόμoς.

4. Mόνo Έλληνες πoλίτες είναι δεκτoί σε όλες τις δημόσιες λειτoυργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις πoυ εισάγoνται με ειδικoύς νόμoυς.

5. Oι Έλληνες πoλίτες συνεισφέρoυν χωρίς δια-κρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλoγα με τις δυνάμεις τoυς.

6. Kάθε Έλληνας πoυ μπoρεί να φέρει όπλα είναι υπoχρεωμένoς να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τoυς oρισμoύς των νόμων.

**Ερμηνευτική δήλωση: Η διάταξη της παραγράφου 6 δεν αποκλείει να προβλέπεται με νόμο η υποχρεωτική προσφορά άλλων υπηρεσιών, εντός ή εκτός των ενόπλων δυνά-μεων (εναλλακτική θητεία), από όσους έχουν τεκ-μηριωμένη αντίρρηση συνείδησης για την εκτέλεση ένοπλης ή γενικά στρατιωτικής υπηρεσίας.

Άρθρo 5

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύ-θερα την πρoσωπικότητά τoυ και να συμμετέχει στην κoινωνική, oικoνoμική και πoλιτική ζωή της Xώρας, εφόσoν δεν πρoσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει τo Σύνταγμα ή τα χρη- στά ήθη.

2. Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικρά-τεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διά- κριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτι- κών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων. Eξαιρέσεις επι-τρέπoνται στις περιπτώσεις πoυ πρoβλέπει τo διε- θνές δίκαιo.

Aπαγoρεύεται η έκδoση αλλoδαπoύ πoυ διώκεται για τη δράση τoυ υπέρ της ελευθερίας.

3. H πρoσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Kανένας δεν καταδιώκεται oύτε συλλαμβάνεται oύτε φυλακίζεται oύτε με oπoιoνδήπoτε άλλo τρόπo περιoρίζεται, παρά μόνo όταν και όπως oρί- ζει o νόμoς.

**4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα τηνελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοι-ου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με από-φαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περι-πτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιό-ποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

**5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώ-που έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

Eρμηνευτική δήλωση: Στην απαγόρευση της παραγράφoυ 4 δεν περι-λαμβάνεται η απαγόρευση της εξόδoυ με πράξη τoυεισαγγελέα, εξαιτίας πoινικής δίωξης, oύτε η λήψημέτρων πoυ επιβάλλoνται για την πρoστασία τηςδημόσιας υγείας ή της υγείας ασθενών, όπως νόμoς oρίζει.

**Άρθρο 5Α

1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφε-ρόντων τρίτων.

2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοι-νωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρό-σβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλε-κτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κρά-τους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των

**Άρθρo 12
1. Oι Έλληνες έχoυν τo δικαίωμα να συνιστoύν ενώσεις και μη κερδoσκoπικά σωματεία, τηρώντας τoυς νόμoυς, πoυ πoτέ όμως δεν μπoρoύν να εξαρ-τήσoυν την άσκηση τoυ δικαιώματoς αυτoύ από πρoηγoύμενη άδεια.

Άρθρo 14
1. Kαθένας μπoρεί να εκφράζει και να διαδίδει πρoφoρικά, γραπτά και δια τoυ τύπoυ τoυς στoχα- σμoύς τoυ τηρώντας τoυς νόμoυς τoυ Kράτoυς.
2. O τύπoς είναι ελεύθερoς. H λoγoκρισία και κάθε άλλo πρoληπτικό μέτρo απαγoρεύoνται.

και Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

Copryright © , Registered ® und Trademark ™.

One thought on “ΛΟΓΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

  1. Όλα αυτά τα προτείνουμε για δημοσια διαβούλευση εκ της οποιας θα προκύψουν και οι τελικές προτάσεις για να της πραγματοποιήσουμε, έχοντας πηγή μας την γνώση εκ του ελληνικού θεσμικού πολιτισμού και συμπληρωματικά από άλλους πολιτισμούς που έχουν παράγει χρήσιμη αντίστοιχη γνώση και εμπειρία.

    Δεν περιμένουμε κάποιον άλλον, κάποια άλλη φορά. ΕΜΕΙΣ ως συλλογικότητα είμαστε αυτός που περιμένουμε. ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτό που θέλουμε. Εμείς είμαστε οι σωτήρες μας και οι ηγέτες μας που περιμέναμε. Απλοί άνθρωποι τα συνειδητοποιήσαμε αυτά και αποφασίσαμε να γίνουμε ενεργοί, ενωμένοι, ελεύθεροι Έλληνες, να ανατρέψουμε την κομματοκρατία που μας κομματιάζει και μας διχάζει, να ανατρέψουμε την πυραμίδα της εξουσίας και της πλουτοκρατίας των μειονοτικών μη Eλλήνων που μας ποδοπάτησαν και μας ποδοπατούν, που μας κράτησαν στην πνευματική και υλική ανέχεια, που προκάλεσαν όλες τις εθνικές συμφορές από απαρχής της νεωτέρας Ελλάδος, και να πραγματοποιήσουμε την αναγέννηση και τη υπέρβαση, σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Στην πολιτική και κοινωνική ζούγκλα της Ελλάδας οφείλουμε να ενωθούμε όχι μονο για να σωθούμε αλλα και για να δοξαστούμε. Να οργανωθούμε για αυτόν τον σκοπό, για να πάψουμε να είμαστε αγέλη προβάτων προς σφαγήν, στις εκκλησιες των πολιτών σε κάθε συνοικία, που συγκροτούμε όλοι μαζι και όχι κάποιοι άλλοι για εμάς. Με αυτόν τον τρόπο, εκτος από το σώζων εαυτόν σωθήτω, θα ισχύει, όλοι μαζί συλλογικά να σωθούμε αλλιώς θα μας φάνε έναν έναν καί θα μας μασήσουν σαν τσίχλες. Σε αυτές τις εκκλησιες θα συγκροτήσουμε δημοκρατικούς διοικητικούς μηχανισμούς, σύμφωνα με το ελληνικό κοσμοσυστημικό παράδειγμα, μηχανισμούς παιδείας και ροής πληροφορίας, ώστε να αποκτήσουμε δομές αυτοθέσμισης και αυτονομίας, υψηλό δείκτη κοινωνικής νοημοσύνης και γνωσιακής ωρίμανσης, όπως και υψηλό δείκτη ατομικής και κοινωνικής αλληλεγγύης
    Με αδαμάντινο χαρακτήρα, Με ανιδιοτελή δράση, Με καινοτόμο πρόταγμα που μας δίνουν ΒΗΜΑΤΑ ΓΕΡΑ πορευόμαστε. Ο κρυστάλλινος λόγος, Η ακηδεμόνευτη δραστηριότητα, ΤΟ φιλόδοξο όραμα μας δίνουν δύναμη. ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ Ο λελογισμένος στόχος, Η ρεαλιστική διαδρομή, ΤΟ απαραβίαστο χρονοδιάγραμμα ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ κατακτώντας την νίκη. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ και μέσω ΕΝΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ δράσεων ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ αποφασισμένοι να νικήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να αναγεννηθούμε, ως πολίτες και ως κοινωνία.
    Φτάνει πια η διαμαρτυρία, η αυτοενοχοποίηση, η ενοχοποίηση δικαιων και αδικων και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Φτάνει πια η εμπιστοσύνη σε αυτούς τους πληρωμένους ελληνόφωνους πολιτικούς, ειδήμονες και δημοσιογράφους που ψεύδονται σκόπιμα και σχεδιασμένα και μας τροφοδοτούν με αμέτρητα κείμενα στα οποια ποτε δεν πρόκειται να βρούμε την αλήθεια. Φτάνει πια η μοιρολατρία, η αδράνεια και οι καφενόβιες κοκορομαχίες. Περνάμε στην δράση συγκροτώντας την Ένωση Ελλήνων, ως ενωμένοι, ελεύθεροι και ενεργοί εθελοντές Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες για την αυτοσωτηρια μας και την δόξα της Ελλάδος και του ανθρώπου επί της γης με δύναμη και φως.
    Το πλέον ζημιογόνο, αδύνατο σημείο των κοινωνικών κινημάτων αντίστασης, είναι η τάση ορισμένων ανθρώπων να περιμένουν τις ενέργειες των άλλων, πριν οι ίδιοι αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Εμείς λοιπόν που εθελοντικά τολμούμε και δεν περιμένουμε τους άλλους για να τους ακολουθήσουμε, είμαστε Έλληνες στην καταγωγή και στην ψυχή, Έλληνες χωρίς κόμμα και δόγμα, αλλα με ελληνικό χρώμα. Δεν είμαστε ούτε φιλελεύθεροι, ούτε νεοφιλελεύθεροι, ούτε κουμμουνιστές, ούτε ναζιστές και λοιπά εισαχθέντα ιδεολογικά υποπροϊόντα. Είμαστε δημοκράτες, δεχόμαστε την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνική και την οικολογική δημοκρατία, που οδηγούν στην κοινωνική αρμονία. Είμαστε υπέρ της προσωπικής, της πολιτικής, της οικονομικής και κοινωνικής Ελευθερίας των ανθρώπων πολιτών.
    Σκοπός όλων ημών είναι η απελευθέρωσις της πατρίδας μας από το ξενόδουλο κατεστημένο, να δώσουμε την Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων ώστε να της δώσουν την αξία και την θέσιν που της ανήκει στο διεθνές στερέωμα, αναδεικνύοντες τις Ελληνικές αρχές και αξίες, του πνεύματος, της Αρετής και Ηθικής, του πολιτισμού της ανθρωπιάς και της αγάπης.
    Αξιοποιώντας δε τις άφθονες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας προς όφελος των Ελλήνων να δώσουν ευημερίαν και άνεσιν στο λαό δια να περάση από το στάδιο της χαύνωσης που τον οδήγησαν οι κατακτηταί μας, εις το στάδιο της δημιουργίας και όχι να φθάση τους προγόνους μας αλλά και να τους ξεπεράση σε πνευματικά έργα, σε καλλιτεχνικά, κτίζοντας νέους Παρθενώνες και σμιλεύοντας έργα τέχνης εφάμιλλα του Ερμή του Πραξιτέλους.
    Ευχή και πόθος μας είναι το ανέσπερον Ελληνικόν φως να ξυπνήση από το λήθαργο την ανθρωπότητα και να την οδηγήση στην δημιουργία, τον πολιτισμό, τον ανθρωπισμό και την ευημερία.
    Η Ένωση Ελλήνων είναι μια δημοκρατική, πολιτισμική και πολιτική οργάνωση των Ελλήνων, των Ελληνογενών και Φιλελλήνων της Ελλάδος, της Κύπρου και του πλανητικού Ελληνισμού. Στοχεύουμε λοιπόν στην οργάνωση και συγκρότηση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ διά ενός πλανητικού δικτύου από κοινότητες και εκκλησίες των πολιτών, στην Ελλάδα, την Κύπρο και στις χώρες των Ηπείρων, με σκοπό να επιτελέσουμε έργον και να επιφέρουμε βέλτιστα αποτελέσματα, όπως τα αναλύομαι στους λόγους συγκρότησης της Ένωσης Ελλήνων στο παρόν κείμενο. Στοχεύουμε στην πλανητική επέκταση των πολιτισμικών μας συνόρων συγκροτώντας την πλανητική Ελλάδα και προσκαλούμε να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτήν όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες ανθρώπους του πλανήτη, να μεθέξουν και να εμπλουτίσουν τον ελληνικό πολιτισμό και να ελευθερώσουμε όλοι μαζί το ανθρώπινο γένος, από την πνευματική, ηθική και υλική ένδεια και από αυτούς που του τα επιβάλουν.
    Οι λόγοι που μας οδήγησαν να αναλάβουμε αυτήν την πρωτοβουλία της συγκρότησης και οργάνωσης της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πολλοί, προέκυψαν δε από δικες μας και άλλων συμπολιτών, βιωματικές και θεωρητικές κοινωνιολογικές, ανθρωπολογικές, ιστορικές, πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις και συμπεράσματα. Είχαμε και έχουμε βεβαια το κοινωνικό ενδιαφέρον, την υπομονή και επιμονη να τα κάνουμε όλα αυτά, όπως επίσης να εξελίξουμε και να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για κοινωνική και θεσμική οργάνωση της κοινωνίας των Ελλήνων πολιτών και όσων άλλων το θελήσουν.
    Ήταν και είναι μια επίπονη προσπάθεια, ένας δρόμος αυτοωρίμανσης σε αυτήν την πολύπλοκη κοινωνική θεματολογία. Όμως σκεφτήκαμε, ότι έχουμε μερικά προτερήματα, που ίσως δεν τα έχουν πολλοί η ίσως τα έχουν πολλοί, αλλα δεν έχουν το ενδιαφέρον και το χρόνο να τα επενδύσουν σε μια πολύχρονη και επίπονη προσπάθεια για το κοινωνικό καλό και για το καλό του συνανθρώπου μας. Εσείς μπορείτε να συνεισφέρετε, σχεδόν μηδενός εξαιρουμένου, με ελάχιστο κόστος σε γνωση, χρόνο και χρήμα. Όλοι γνωρίζετε και όλοι λιγότερο η περισσότερο θίγεστε από τα δρώμενα στην κοινωνία μας τα τελευταία τουλάχιστον χρονια. Τι να κάνουμε λένε πολλοί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Λάθος, μπορούμε να κάνουμε πολλά αν το θέλουμε, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για την εθελούσια αδράνεια μας.
    Μελετήσατε την πρόταση και την σχετική θεματολογία μας και μετά καταθέσατε τις κρίσεις σας και τις προτάσεις σας. Κάνετε απλούστατα αυτήν την προσπάθεια μας γνωστή μέσω των τεχνολογικών μεσων που διαθέτετε, όπως μέσω των κοινωνικών μεσων του διαδικτύου, των κινητών σας και μέσω προσωπικών σας επαφών στον κοινωνικό σας περίγυρο, ξεκινώντας από την ίδια σας την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γνωστούς. Συγκροτήστε αρχικά μια ομάδα από 5-6 άτομα και μαζί διευρύνεται την και μαζί ενημερώσετε άλλους πολίτες να πράξουν ομοίως.
    Γνωρίζουμε ότι η κυρια σχέση μεταξύ των ανθρώπων στο κοινωνικό σύστημα της ιδιωτείας που ζούμε, είναι το δούνε και λαβείν η συναλλαγή, δηλαδή πάρε αυτό που έχω και δώσε το αντίτιμο, πάρε δουλειά και δώσε λεφτά, πάρε γνώση και δώσε χρήμα η γνώση η κάποια υλική ανταπόδοση. Πολλοί θα σκεφτούν πως εδώ σε εμάς δεν έχουν να πάρουν άμεσα κάτι αντίστοιχο για να συνεισφέρουν εθελοντικά, οποτε η υπόθεση αυτή δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό είναι εντελώς λάθος και μη λογικό, διότι αν δώσετε θα εισπράξετε μεταχρονισμένα. Θα εισπράξετε μεταχρονισμένα, διότι μπαίνοντας σε αυτήν την διαδικασία τις εθελοντικής προσφοράς, συμβάλετε στην δημιουργία αυτής της συλλογικότητας της Ένωσης Ελλήνων και αργότερα στην δημοκρατική και κοινωνιοκρατική αναθέσμιση της κοινωνίας μας.
    Μετά έχετε μονο να παίρνετε, διότι σε μια ευημερούσα κοινωνία ευημερούν και οι πολίτες της εσαεί. Θα έχετε οικονομικό όφελος, επειδή θα έχετε εργασία, οικονομική ελευθερια και επιχειρηματικότητα, θα έχετε γνωσιακό όφελος γιατί θα έχετε διά βίου παιδεία, θα έχετε πολιτικο όφελος γιατί θα είστε πολιτικά ελεύθεροι συναποφασίζοντας για τα δρώμενα και τα κοινά, θα έχετε κοινωνική ελευθερια, γιατί θα ζείτε σε μια κοινωνία αλληλεγγύης, αλληλοσεβασμού, σεβασμού της ελεύθερης βούλησης και προσωπικότητα σας. Αν όλα αυτά δεν είναι όφελος, τότε τι είναι όφελος;
    Πολλοί θα σκεφτούν και είναι λογικό αυτό, ότι εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την εθελοντική συνεισφορά σας σε χρόνο, γνώση και χρήμα, για να πλουτίσουμε η για να αποκτήσουμε δημοσιότητα και ίσως και κάποια καρέκλα. Και αυτό είναι λάθος. Είναι λάθος, διότι τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Η Ένωση Ελλήνων Συνελεύσεις Ελλήνων Δημοκρατική Πλανητική Πολιτική Κοινότητα είναι μια κοινωφελής αφιλοκερδής συλλογικότητα των Ελλήνων σε όλον τον πλανήτη και έτσι θα καταχωρηθεί στο πρωτοδικείο από τα ιδρυτικά της μέλη.
    Κάποιοι περαστικοί ίσως πάρουν κάποιες ιδέες από εμάς και τις δημοσιεύσουν σε βιβλία η σε άρθρα τους. Αυτό βεβαια είναι ευπρόσδεκτο, καθότι διαχέουν την γνώση στην κοινωνία. Κάποιοι ίσως σκεφτούν να ιδρύσουν κάποια ομοια με την δικη μας συλλογική οργάνωση, καλή τους επιτυχία, όσο ποιο πολλοί το θελήσουν τόσο το καλύτερο.
    Κάποιοι με επαρκές κεφαλαιο εκατομμυρίων ίσως σκεφτούν να επενδύσουν και να πραγαμτοποιήσουν μια παρόμοια ιδέα με τέτοιο τρόπο προσαρμοσμένη, ώστε να τους επιστρέψει πίσω το επενδυμένο κεφαλαιο και ένα επαρκές επιχειρηματικό κέρδος. Αυτοί θα πρέπει να πληρώσουν πολλούς συνεργάτες και υποδομές για να τα καταφέρουν. Αν τώρα το επενδυτικό τους όφελος το συνδυάσουν και με το κοινωνικό και εθνικό όφελος, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε και το περιγράφουμε, καλή τους τύχη, καθότι επιτελούν και εθνικό και κοινωνικό έργο.
    Το Κράτος αντικειμενικά με τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει θα έπρεπε να οργανώσει αυτήν την πλανητική συλλογικότητα της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το κράτος με τους θεσμούς του πρέπει σε μια δημοκρατική κοινωνία να υπηρετεί την κοινωνία, το δημόσιο, το εθνικό και το προσωπικό καλώς εννοούμενο συμφέρον των πολιτών που το διατηρούν και το χρηματοδοτούν με την φορολογική τους εισφορά, όπως εξάλλου ορίζει και το σύνταγμα. Αυτό όμως το κράτος είναι στα χερια μιας ολιγαρχικής ελίτ, της πυραμίδος εξουσία και της πλουτοκρατίας που μαζί με τους καλοαμειβόμενους υποτακτικούς της είναι δεν είναι 100 χιλιάδες. Όλοι αυτοί ελέγχουν τους μοχλούς εξουσίας και χρησιμοποιούν το κράτος και τους θεσμούς του προς ίδιον όφελος και σε βάρος και καταστροφή αυτών που τους ανήκει, δηλαδή της κοινωνίας των πολιτών.
    Η Ένωση Ελλήνων Συνελεύσεις Ελλήνων Δημοκρατική Πλανητική Πολιτική Κοινότητα είναι μια πλανητική συλλογικότητα, η οποια συνδημιουργείται από την βάση της κοινωνίας, από τους πολίτες, εσένα και τους άλλους που μας διαβάζουν και μας γνωρίζετε και όχι από ελίτ, ιδεολογίες και θρησκείες.
    Αν είχαμε χρήμα πολλών εκατομμυρίων για να τα επενδύσουμε στον σκοπό μας εδώ, σίγουρα θα θέλαμε το κεφαλαιο πίσω και ίσως και κάποιο κέρδος. Δεν τα έχουμε όμως αυτά τα λεφτά. Αυτή εδώ η δουλειά μπορεί να γίνει μονο με εθελοντική συνεισφορά πολλών πολλών συμπολιτών, γιατί είναι προς όφελος τους.
    Μια ευημερούσα δημοκρατική κοινωνία είναι εθνικό, κοινωνικό και προσωπικό μας συμφέρον, διότι τότε ευημερούν εσαεί οι πολίτες και είναι ασφαλής. Οφείλουμε λοιπόν να συνεργήσουμε διά αυτόν τον σκοπόν εθελοντικά. Εμείς αναλάβαμε αφιλοκερδώς καί με δικό μας κόστος σε χρόνο γνώση και χρήμα να συγκροτήσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση προς δημοσια δημοκρατική διαβούλευση, εκ της οποιας θα προκύψει πλειοψηφικά το τελικό σχέδιο προς πραγμάτωση του.
    Στοχεύουμε λοιπόν στην οργάνωση και συγκρότηση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ διά ενός πλανητικού δικτύου από κοινότητες και εκκλησίες των πολιτών, στην Ελλάδα, την Κύπρο και στις χώρες των Ηπείρων, με σκοπό να επιτελέσουμε έργον και να επιφέρουμε βέλτιστα αποτελέσματα, όπως τα αναλύομαι στους λόγους συγκρότησης της Ένωσης Ελλήνων στο παρόν κείμενο. Η Ένωση Ελλήνων είναι μια δημοκρατική πολιτισμική και πολιτική οργάνωση των Ελλήνων, των Ελληνογενών και Φιλελλήνων της Ελλάδος, της Κύπρου και του πλανητικού Ελληνισμού.
    Στα πλαίσια της πρότασης μας για την πλανητική Ένωση Ελλήνων, προτείνουμε έναν κοινοτικό τρόπο οργάνωσης με διοικητικά όργανα τις εκκλησιες των πολιτών, προτείνουμε σχολες παιδείας και ομάδες δράσεων μας, προτείνουμε ένα κοσμοσύστημα θέσμισης της κοινωνίας μας, ένα αξιακό σύστημα και ένα σύτημα ήθους και ηθικών κανόνων, που οφείλουν να διέπουν την ατομική και κοινωνική μας συμπεριφορά. Όλες οι προτάσεις μας είναι εκ του ελληνικού διαχρονικού πολιτισμού, προσαρμοσμένες στο σημερινό κοινωνικό και πλανητικό γίγνεσθαι.
    Οι λόγοι συγκρότησης της είναι γεωπολιτικοί, η επιδίωξης του κοινού συμφέροντος των Ελλήνων, της εξισορρόπησης και αναδιανομής ισχύος στην κοινωνία των πολιτών, ήτοι της πολιτικής εξουσίας, του πλούτου, της παιδείας, της πρόνοιας, επιδίωξης της είναι η παιδεία, το ήθος και η αρετή των πολιτών, η αφθονία και η ευημερία των τους, η ευημερία και ισχύς της Ελλάδος , η δημοκρατική βέλτιστη θεσμιση της κοινωνίας μας δια του διαχρονικού αξιακού μας συστήματος, επιδίωξη της είναι η κοινωνία αξιών, άριστων πολιτών και αριστων θεσμών, η εξέλιξη, η βίωση και η διάδοση του ελληνικού πολιτισμού.
    Με αυτό το πλανητικό δίκτυο της Ένωσης Ελλήνων συγκροτούμε παράλληλες, προς τις υπάρχουσες δομές στην Ελλάδα και στην ομογένεια, δομές συλλογικής οργάνωσης Ελλήνων. Δια των δομών αυτού του συλλογικού οργάνου μπορούμε ως συλλογικότητα, να συναποφασίζουμε διά των συνελεύσεων, να δρούμε αποτελεσματικά, να διδασκόμαστε και να διδάσκουμε, να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε, να κρίνουμε, να ελέγχουμε ορθολογικά και να παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά και συλλογικά με προτάσεις και δράσεις στο γενικότερο κοινωνικό γίγνεσθαι και στις αποφάσεις της κυβέρνησις, των θεσμών και της διοίκησης επί θεμάτων, πολιτικής, οικονομίας, θρησκείας, παιδείας, δικαίου, αλληλεγγύης, και επί των εθνικών θεμάτων.
    Πέρα και πάνω από κόμματα, παρατάξεις, θρησκευτικές πεποιθήσεις, οικονομικά συμφέροντα και πολιτικές αντιλήψεις, καλούμε σήμερα όλους τους Έλληνες, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δράσουμε συλλογικά, γιατί κινδυνεύει η πατρίδα μας, εμείς οι ίδιοι, αλλά και οι επόμενες γενιές. Έφτασε η ώρα να μιλήσει και να δράσει για το ασφαλές και ένδοξο μέλλον του ο πλανητικός ελληνικός λαός, δια τις οργανώσεως του στο πλανητικό δίκτυο κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΧΕΙ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
    Έχουμε παγιδευτεί στον καναπέ μας μαζί με τον φραπέ μας και διαβάζουμε, διαβάζουμε οι περισσότεροι, αυτά που σκόπιμα μας εφοδιάζουν οι συστημικοί δημοσιογράφοι του κατεστημένου, με απώτερο σκοπό να μας τρώνε τον λίγο ελεύθερο χρόνο και να μας αδρανοποιούν από δράσεις αποτελέσματος.
    Ένα μεγάλο μέρος των πολιτών αιφνιδιάστηκε από τα γεγονότα τα τελευταία χρονια, τα οποια οι περισσότεροι ούτε καν τα υποψιαζόταν και δεν τα είχαν προβλέψει. Η εκλογική συμπεριφορά τους χαρακτηρίστηκε, είτε από αποχη, είτε από την μετακίνηση τους σε αλλα κόμματα, εκ των υπαρχόντων και των νεοϊδρυθέντων. Αν τους ρωτήσετε θα σας απαντήσουν οι περισσότεροι, ότι έπραξαν με αυτόν τον τρόπο, αφού δεν έχουν άλλη επιλογή, πέραν αυτής της αποχης και της μετακίνησης τους σε άλλες μάντρες κόμματα , που επέλεξε ένα μεγάλο μέρος των ψηφηφόρων.
    Η επιλογή μας είναι να φεύγουμε από την μια στημένη μάντρα(κόμματα) και να πηγαίνουμε στις άλλες στημένες μάντρες(κόμματα), έως ότου καταλάβουμε πως όλες ανήκουν στον ίδιο τσομπάνη.
    Δεν μας περνάει από το μυαλό η αυτοοργάνωση, η αυτοκυβέρνηση και η αυτοδιοίκηση, παρόλο που αυτά ήταν τα κυρια σχήματα οργάνωσης της κοινωνίας των Ελλήνων σε παρελθόντες, αλλα και πρόσφατους χρόνους μέσω του κοινοτισμού. Όμως για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται πολύ εθελοντική δουλειά, γνώση, επιμονή, υπομονή και βούληση για το κοινό συμφέρον. Εκτος από τους έξω και τους μέσα ο τρίτος εχθρός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι και οποιος δεν το παραδέχεται είναι λαϊκιστής. Όταν ανεβάσουμε την ποιότητα μας ως άτομα και αθροιστικά ως κοινωνία έχουμε κάνει ήδη ένα τεράστιο ποιοτικό άλμα που αργά η γρήγορα θα υλοποιηθεί στις δράσεις μας και τους θεσμούς μας.
    Αν στην ισχύ δεν αντιτάξεις ισχύ τον πόλεμο τον έχασες. Αν δεν γνωρίζεις τον εχθρό σου, τις προθέσεις και σκοπούς του, τις μεθόδους του, τα οπλικά του συστήματα, τους συμμαχους του τον πόλεμο τον έχασες. Η ισχύς αποκτάται από οργάνωση ποσότητας και ποιότητας. Σε τι αναλογια τα διαθέτεις αυτά πρέπει να γνωρίζεις για να μπορείς να συγκροτήσης ισχύ και να αντιπαρατάξης ισχύ. Μια κοινωνία διασπασμένη σε ατομιστές και σε πολιτική ιδιωτεία δεν έχει ισχύ. Ισχύ έχεις σαν άτομο από ψυχοσωματική, γνωσιακή και νοητική ευρωστία, από κατοχή του αναγκαίου πλούτου, από προσωπική, πολιτική και οικονομικοπολιτική ελευθερια σε μια δημοκρατική κοινωνία κατά τον ελληνικό ορισμό της δημοκρατίας. Ένταξε τώρα δεκάδες χιλιάδες πολίτες με ισχύ, με δικη τους ελεύθερη βούληση και ελεύθερη απόφαση σε μια ελεύθερη δημοκρατική συλλογικότητα βέλτιστα οργανωμένη συγκροτώντας μια οικουμένη κοινών. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΧΥ.
    Η Ένωση Ελλήνων και Φιλελλήνων που προτείνουμε είναι μια πλανητική, πολιτισμική και πολιτική οργάνωση των Ελλήνων, των Ελληνογενών και Φιλελλήνων, της Ελλάδος, της Κύπρου και του πλανητικού Ελληνισμού. Οι λόγοι συγκρότησης της είναι γεωπολιτικοί, η επιδίωξης του κοινού συμφέροντος των Ελλήνων, της εξισορρόπησης και αναδιανομής ισχύος στην κοινωνία των πολιτών, ήτοι της πολιτικής εξουσίας, του πλούτου, της παιδείας, της πρόνοιας, της δικαιοσύνης. Επιδίωξης της είναι η παιδεία, η αριστεία, το ήθος και η αρετή των πολιτών, η αφθονία και η ευημερία τους, η ευημερία και ισχύς της Ελλάδος, η δημοκρατική βέλτιστη θεσμιση της κοινωνίας μας δια του διαχρονικού αξιακού μας συστήματος, επιδίωξη της είναι η κοινωνία αξιών, άριστων πολιτών και αρίστων θεσμών, η εξέλιξη, η βίωση και η διάδοση του ελληνικού πολιτισμού.
    Η Ένωση Ελλήνων δια ενός πλανητικού δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών, δεν είναι κόμμα, ούτε δόγμα, αλλα είναι με ελληνικό χρώμα, δεν εκπορεύεται από κόμμα και δεν υπηρετεί κανένα κόμμα. Δεν υπηρετεί ούτε αριστερές, ούτε κεντρώες, ούτε δεξιές ιδεολογίες, πολιτικής, οικονομικής και άλλης φύσεως, διότι εμείς επιδιώκουμε την Ένωση των Ελλήνων και όχι την διχόνοια, το κομμάτιασμα και την διάσπαση τους, όπως τα πραγματοποιούν τα κόμματα, οι θρησκείες και οι πάσης φύσεως ιδεολογίες.
    Απορρίπτουμε τον μεταπρατισμό, δηλαδή όλες τις εισαχθέντες ιδεολογίες υποπροϊόντα. Είμαστε δημοκράτες και την χώρα μας θα την θεσμίσουμε με την αρχαία δημοκρατία εξελιγμένη και προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα της εποχής μας, χωρίς να απωλέσουμε τις αξίες, τις αρχές και τα ιδεώδη της, για να δημιουργήσουμε την ελέυθερη δίκαιη ευημερούσα πόλη με ευημερούντες πολίτες. Δημοκρατία σημαίνει πολιτική δημοκρατία, οικονομική δημοκρατία, κοινωνική δημοκρατία…προσωπική ελευθερια, πολιτική ελευθερια, οικονομική ελευθερία, κοινωνική ελευθερία. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Δεν περιμένουμε κάποιον άλλον, κάποια άλλη φορά. ΕΜΕΙΣ ως συλλογικότητα είμαστε αυτός που περιμένουμε. ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτό που θέλουμε. Εμείς είμαστε οι σωτήρες μας και οι ηγέτες μας που περιμέναμε. Απλοί άνθρωποι τα συνειδητοποιήσαμε αυτά και αποφασίσαμε να γίνουμε ενεργοί, ενωμένοι, ελεύθεροι Έλληνες, να ανατρέψουμε την κομματοκρατία που μας κομματιάζει και μας διχάζει, να ανατρέψουμε την πυραμίδα της εξουσίας και της πλουτοκρατίας των μειονοτικών μη Eλλήνων που μας ποδοπάτησαν και μας ποδοπατούν, που μας κράτησαν στην πνευματική και υλική ανέχεια, που προκάλεσαν όλες τις εθνικές συμφορές από απαρχής της νεωτέρας Ελλάδος, και να πραγματοποιήσουμε την αναγέννηση και τη υπέρβαση, σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Στην πολιτική και κοινωνική ζούγκλα της Ελλάδας οφείλουμε να ενωθούμε όχι μονο για να σωθούμε αλλα και για να δοξαστούμε.
    Με αδαμάντινο χαρακτήρα, Με ανιδιοτελή δράση, Με καινοτόμο πρόταγμα που μας δίνουν ΒΗΜΑΤΑ ΓΕΡΑ πορευόμαστε. Ο κρυστάλλινος λόγος, Η ακηδεμόνευτη δραστηριότητα, ΤΟ φιλόδοξο όραμα μας δίνουν δύναμη. ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ Ο λελογισμένος στόχος, Η ρεαλιστική διαδρομή, ΤΟ απαραβίαστο χρονοδιάγραμμα ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ κατακτώντας την νίκη. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ και μέσω ΕΝΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ δράσεων ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ αποφασισμένοι να νικήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να αναγεννηθούμεσα, ως πολίτες και ως κοινωνία.
    Να οργανωθούμε για αυτόν τον σκοπό λοιπόν , για να πάψουμε να είμαστε αγέλη προβάτων προς σφαγήν, στις εκκλησιες των πολιτών σε κάθε συνοικία, που συγκροτούμε όλοι μαζι και όχι κάποιοι άλλοι για εμάς. Με αυτόν τον τρόπο, εκτος από το σώζων εαυτόν σωθήτω, θα ισχύει, όλοι μαζί συλλογικά να σωθούμε αλλιώς θα μας φάνε έναν έναν καί θα μας μασήσουν σαν τσίχλες. Σε αυτές τις εκκλησιες θα συγκροτήσουμε δημοκρατικούς διοικητικούς μηχανισμούς, σύμφωνα με το ελληνικό κοσμοσυστημικό παράδειγμα, μηχανισμούς παιδείας και ροής πληροφορίας, ώστε να αποκτήσουμε δομές αυτοθέσμισης και αυτονομίας, υψηλό δείκτη κοινωνικής νοημοσύνης και γνωσιακής ωρίμανσης, όπως και υψηλό δείκτη ατομικής και κοινωνικής αλληλεγγύης
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Χωρίς πολιτική μεταρρύθμιση, που προϋποθέτει μια μεταρρύθμιση της σκέψης, δεν υπάρχει οικονομική και κοινωνική μεταρρύθμιση. Χωρίς μεταρρύθμιση των οικονομικών και πολιτικών όρων ζωής δεν υπάρχει μεταρρύθμιση της ζωής και της ηθικής, λέει ο Εντγκάρ Μορέν. Χρειαζόμαστε μια σωστή διάγνωση της τρέχουσας πορείας της πλανητικής εποχής. Η πολιτική σκέψη, όμως, βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Στην κοινωνική βάση αναπτύσσονται εδώ και καιρό διεργασίες για την αναζήτηση αυτής της νέας πολιτικής διεξόδου. Και η ελπίδα, πλέον, βρίσκεται εκεί.
    Η κοινωνία δεν είναι συγκροτημένη ως πολιτική οντότητα, δεν είναι ούτε εντολέας, ούτε έχει μηχανισμούς σφαιρικής συλλογικής λήψης αποφάσεων, ως εκ τούτου δεν μπορεί να συγκροτήσει συλλογική βούληση και να την επιβάλει, ούτε να ελέξει, ούτε να ανακαλέσει αυτούς που τις προτείνονται από την πυραμίδα της εξουσίας και της πλουτοκρατίας και διά της ψήφου της νομιμοποιεί. Η κοινωνία είναι θύμα του καθεστώτος και των θεσμών του, που μας επέβαλαν οι ευρωπαίοι προτέκτορες μας ήδη από το 1833. Η ισχύς και τα συμφέροντα καθορίζουν τις σχέσεις μεταξύ εθνών. Επομένως Ας προσαρμοστούμε σε αυτόν τον κανόνα.
    Δεν είμαστε κοινωνία. Είμαστε ένα σύνολο ιδιωτών. Ένα σύνολο ιδιωτών που νομίζει πως είναι κοινωνία, έτσι αναζητούμε άσκοπα κοινωνικές λύσεις, ενω στην πραγματικότητα βρίσκουμε ιδιωτικές λύσεις! Η κοινωνία είναι ένα κοινό ανθρώπων που έχουν κοινό σκοπό και αυτό τους ενώνει. Εμείς είμαστε ένα σύνολο ιδιωτών με ιδιωτικούς σκοπούς, και το μόνο που μας ενώνει είναι η εκμετάλευση των συνανθρώπων μας! Είναι οτι χωρίς τους άλλους γύρω μας, δεν θα είχαμε ποιόν να εκμεταλλευτούμε! Είμαστε ένα σύνολο ιδιωτών ή αλλιώς μια «αντικοινωνία». Με την πλανητική Ένωση Ελλήνων, όπως την περιγράφουμε εδώ και με το πολιτειακό κοσμοσύστημα που προτείνουμε μπορούμε να υπερβούμε αυτήν την ιδιωτεία και να γίνουμε δημιουργοί, να έχουμε πολιτική, οικονομική και κοινωνική ελευθερια.
    Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
    Το πολιτικό και πλουτοκρατικό καθεστωτικό κατεστημένο κυριαρχεί και χειραγωγεί την κοινωνία, επιβάλλοντας τα συμφέροντα του και την βούληση του σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων και αυτών της κοινωνίας, επειδή είναι μια οργανωμένη μειοψηφία, που ενεργεί σε βάρος μιας ανοργάνωτης λαϊκής πλειοψηφίας.

    Δια να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση, οφείλουμε να οργανωθούμε εμείς η μεγάλη πλειοψηφία των Eλλήνων, ώστε δια του ευθύνειν και ελέγχειν των πολιτών, δια της δημοκρατίας των Eλλήνων και τους αξιακού αυτών συστήματος, κατά επιταγήν του άρθρου ένα του συντάγματος ( Άρθρο 1 1. Το πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευό-μενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. 2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρ-χουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. ), να αυτοθεσμιζομαστε, να αυτοδιαχειριζόμαστε και να αυτορυθμιζόμαστε,ως αυτόνομη πολίτες και κοινωνία με στόχο A δει, ήτοι την Αρετή, την δικαιοσύνη, την ελευθερία και την ισότητα.
    Η Ελλάδα πάσχει διαχρονικά από ένα συνδυασμό κλειστού πολιτικού συστήματος και κλειστού οικονομικού συστήματος, ο οποίος συνδυασμός δημιούργησε μια κλειστή διαπλεκόμενη ολιγαρχία με το πολιτικό σύστημα να είναι απόλυτα υποτελές στο οικονομικό σύστημα. Η λύση είναι να ανοίξουμε αυτά τα δύο συστήματα, αρχίζοντας από εκείνο που είναι πιο εύκολο, δηλαδή από το πολιτικό σύστημα, μέσω συγκεκριμένων θεσμικών αλλαγών. Χρειαζόμαστε λοιπόν ένα ανοικτό, δυναμικό και φυσικά δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και ένα ανοικτό, δυναμικό και δημοκρατικά ελεγχόμενο οικονομικό σύστημα.
    Η ισορροπία στην κοινωνική ζυγαριά θα επέλθει, όταν η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων οργανωθεί και σχηματίσει έναν εξισορροπτή ισχύος και έναν αναδιανομέα ισχύος,δηλαδή τις εκκλησιες των πολιτών η του δήμου, που ως αυτόνομες πολιτικές οντότητες αναδιανέμουν δικαια του πλούτο, την παιδεία, την πρόνοια την πολιτική εξουσία και την δικαιοσύνη .
    Ακριβώς…θέλουμε τα ποτάμια, δηλαδή δημοκρατικές ομάδες Ελλήνων πολιτών ,να εισρεύσουν σε μια θάλασσα, σε έναν ωκεανό,δηλαδή στην πλανητική κοινότητα της Ένωσης Eλλήνων, ο οποίος φουρτουνιασμένος συντρίβει το σάπιο καράβι του καθεστωτικού κατεστημένου της πολιτικής και πλουτοκρατικής ολιγαρχίας, της πυραμίδας εξουσίας των μειονοτικών στην Ελλάδα, που είναι περί τις 100 χιλιάδες ελληνόφωνοι, και νέμονται τον πλούτο και την εξουσία σε βάρος των Ελλήνων. Aυτοί είναι το φίδι που φαίνεται μόνο η ουρά του…μιλούν σπαστά ελληνικά και είναι πολίτες του Ελλαδιστάν, … αλλά δεν ήταν ποτέ Έλληνες , για αυτούς η Ελλάδα είναι μια αγελάδα που εμείς την ταΐζουμε και αυτοί την αρμέγουν.
    Αυτή η λαοθάλασσα και αυτός ο ωκεανός σχηματίζεται με την οργανική συμμετοχή και με την ένωση νοών και ψυχών των απανταχού της γης Ελλήνων στην Ένωση Ελλήνων, όπως την προτείνουμε εδώ.
    Από την προσεγγιστικά ισομερή κατανομή ισχύος στους πολίτες πρέπει να αρχίσουμε, δημιουργώντας τις κατάλληλες συλλογικότητες, τους κατάλληλους θεσμούς και τις κατάλληλες δομές για να εξισορροπήσουμε και να αναδιανέμουμε αυτήν την ισχύ στην σύνολη κοινωνία των πολιτών. Από την σωστή αγωγή, παιδεία και εκπαίδευση πρέπει να ξεκινήσουμε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να παιδεύσουμε πρώτα τους δασκάλους και τους γονείς, για να μεταδώσουν σωστή αγωγή και παιδεία στα παιδιά.
    Για να είμαστε πολίτες και να μπορούμε να εξασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα αποτελεσματικά και βέλτιστα, πρέπει να έχουμε αντικειμενική ολιστική πληροφόρηση επί όλων των συναφών κοινωνικών θεμάτων, στην πολιτική, την οικονομία, την δικαιοσύνη, την πρόνοια, την παιδεία, την θρησκεία, την άμυνα και ασφάλεια.
    Πρέπει να έχουμε γνώση θεμελιώδη και εξειδικευμένη γνώση επί αυτών των θεσμικών γνωστικών αντικειμένων, όπως και σε πολλά αλλά, όπως στην παιδαγωγική, την ψυχολογία, την ιατρική, την ιστορία, τον πολιτισμό μας και διάφορα άλλα και να δρούμε μέσα από συλλογικότητες ομάδων που θα συγκροτήσουμε σε καθένα από αυτά, για να έχουμε αποτελεσματικό έλεγχο και γνώση αυτών και του ευρύτερου κοινωνικού γίγνεσθαι και να παρεμβαίνουμε ατομικά και συλλογικά με ορθολογικές προτάσεις και δράσεις.
    Περνάμε στην δράση και αφήνουμε την διαμαρτυρία η αυτοενοχοποίηση η ενοχοποίηση δικαιων και αδικων και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Τελειωσε η εμπιστοσύνη σε αυτούς τους πληρωμένους ελληνόφωνους πολιτικούς, ειδήμονες και δημοσιογράφους που ψεύδονται σκόπιμα και σχεδιασμένα και μας τροφοδοτούν με αμέτρητα κείμενα στα οποια ποτε δεν πρόκειται να βρούμε την αλήθεια. Φτάνει πια η μοιρολατρία η αδράνεια και οι καφενόβιες κοκορομαχίες. Περνάμε στην δράση συγκροτώντας την Ένωση Ελλήνων, ως ενωμένοι, ελεύθεροι και ενεργοί εθελοντές Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες για την αυτοσωτηρια μας και την δόξα της Ελλάδος και του ανθρώπου επί της γης με δύναμη και φως.
    Εμείς εδώ στηνΈνωση Ελλήνων, σας προτείνουμε αυτήν ακριβώς την εναλλακτική συλλογικότητα διά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , την οποια σχεδιάζουμε και οργανώνουμε για εσάς και με εσάς και στην οποια χωρούν όλοι από την άκρα αριστερά έως και την δεξιά, επειδή δεν είμαστε κόμμα, ούτε δόγμα ούτε ιδεολογία.. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.
    Copryright © , Registered ® und Trademark ™.

    Like

Leave a comment