ΘΡΗΣΚΕΙΑ

 

Πιστεύω εις τον Θεό όπως είναι και όπως υπάρχει, τον Θεό εκ του οποίου εκπορεύθηκε ο σύμπαντας κόσμος και η σύμπασα δημιουργία και η ζωή σε αυτήν. Στον Θεό που προνοεί και ρυθμίζει τα του σύμπαντος κόσμου με σοφια, δικαιοσύνη και αγάπη. Με αυτόν τον Θεό δημιουργό θέλω να βρίσκομαι σε διαρκή κοινωνία και αγαπητική σχέση, ο οποιος με τον κάλλιστο τρόπο θα φροντίζει για την ανέλιξη, εξέλιξη μου και την θέωση μου με την δίκια μου συνεργεία και διαρκή προσπάθεια.

Άλλο άθρησκος και άλλο άθεος. Έκαστος άνθρωπος είναι από την φύση εκ γενετής και ενστικτωδώς σε σχέση και κοινωνία με τον Θεό και το θείον και έχει εσωτερική γνώση περί αυτών. Πως μπορεί ο πατήρ να γεννήσει το παιδί και μετά να αποκόψει κάθε σχέση και επαφή; Κάποιοι γονείς ίσως το κάνουν, ο Θεός όμως δεν το κάνει. Προϋπόθεση βέβαια είναι η θέληση του ανθρώπου δια αυτήν την σχέση, λόγω του αυτεξούσιου και της ελεύθερης βούλησης του , που δυστυχώς από χειραγώγηση και έλλειψη γνώσης ενίοτε κάνουμε λανθασμένες επιλογές. Ίσως οι θρησκείες να μας καταστρέφουν αυτήν την φυσική σχέση με τον Θεό και τις αλήθειες που γνωρίζουμε περί αυτού και της συμπαντικής φύσης. Οι θρησκείες και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο γεννιόμαστε και ζούμε, ίσως αυτά μας διαστρέφουν και μας αποκόπτουν από την αλήθεια, την συμπαντική γνώση, από την σχέση μας με τον Θεό και το θείον.

Μετά τον σωματικό θάνατο, το σώμα πεθαίνει, ζούμε σαν ψυχικές και νοητικές οντότητες. Έχω αποδείξει πειραματικά στο απόλυτο και την ύπαρξη και συνέχεια της ζωής μετά θάνατο, όπως και την ύπαρξη του ψυχοπνευματικού κόσμου η του κόσμου των ψυχών. Δίπλα μας μπορεί να είναι όποτε θέλουν και εάν θέλουν γίνονται ορατοί, αν υπάρχει σπουδαίος λόγος. Όλοι αυτοί που λέτε πως πέθαναν ζουν, μας ακούν και μας βλέπουν. Ο πραγματικός κόσμος είναι αυτός ο δικός τους. Ο δικός μας κόσμος είναι ένας σταθμός στην αιωνιότητα της ζωής.

Μετά τον σωματικό θάνατο ισχύει ο νόμος της ομοιότητας. Αυτό σημαίνει, ότι κάθε ψυχή εντάσσεται στις συλλογικότητες ομοίων ψυχών. Φωτεινές ψυχές πηγαίνουν στις συλλογικότητες φωτεινών ψυχών κατά βαθμόν φωτεινότητας και σκοτεινές ψυχές στις συλλογικότητες σκοτεινών ψυχών κατά βαθμό σκοτεινότητος. Η κόλαση δεν είναι τίποτε άλλο από την κοινωνία αυτών των σκοτεινών ψυχών. Ο κολασμός γίνετε δια αυτοκολάσεως, δια και δια ετεροκολάσεως  εκάστου κακοδαίμονος προς τους άλλους κακοδαίμονες, δηλαδή ο ένας κακοδαίμων κολάζει τον άλλον κακοδαίμων. Το που θα καταταχθούμε επομένως μετά τον σωματικό θάνατον εξαρτάται από τις δικές μας επιλογές, επιλογές αρετής, ήθους και φωτεινότητας, όπως και από την επιλογή μας να είμαστε σε κοινωνία με τον Θεό και τον θείο φωτεινό κόσμο η όχι. Ας προσέξουμε λοιπόν γιατί ότι σπείρομαι θα θερίσουμε.

H ανθρωπότητα έζησε μεγάλο διάστημα χωρίς θεό, πριν αυτός γεννηθεί στο μυαλό των ανθρώπων σαν προσωποποίηση των φυσικών δυνάμεων που οι ίδιοι δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν.
Επειδή οι διάφοροι θεοί ή μάλλον οι εκπρόσωποί τους επί της γης έχουν ανάγκη από οπαδούς και επειδή ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις τους ανθρώπους μαντρωμένους σε ένα θρησκευτικό δόγμα είναι ο φόβος, θεωρώ πως ένας κόσμος χωρίς θεούς θα ήταν ένας κόσμος χωρίς ανόητες δεισιδαιμονίες και φόβο – χώρια που θα εξέλιπαν όλοι αυτοί οι πόλεμοι και το αίμα που χύθηκε για τη «δόξα» του κάθε θεού και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επίγειων εκπροσώπων του.Θα ήταν πολύ καλύτερος και ιδανικότερος ένας κόσμος που δεν θα υπάρχουν δεισιδαιμονίες , θεϊκοί απεσταλμένοι και ιερατεία .
Ένας κόσμος που οι θρησκείες θα είχαν αντικατασταθεί από την φιλοσοφία. Υπαρχει Ανωτέρα Δύναμη οχι όμως όπως την εννοούν οι 7.000 περίπου σημερινες και αρχαίες θρησκείες

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s