ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Άλλο άθρησκος και άλλο άθεος. Έκαστος άνθρωπος είναι από την φύση εκ γενετής και ενστικτωδώς σε σχέση και κοινωνία με τον Θεό και το θείον και έχει εσωτερική γνώση περί αυτών. Πως μπορεί ο πατήρ να γεννήσει το παιδί και μετά να αποκόψει κάθε σχέση και επαφή; Κάποιοι γονείς ίσως το κάνουν, ο Θεός όμως δεν το κάνει, προϋπόθεση βεβαια είναι η θέληση του ανθρώπου διά αυτήν την σχέση, λόγω του αυτεξούσιου και της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, που δυστυχώς από χειραγώγηση και έλλειψη γνώση, ενίοτε κάνουμε λανθασμένες επιλογές. Ίσως οι θρησκείες να μας καταστρέφουν αυτήν την φυσική σχέση με τον Θεό και τις αλήθειες που γνωρίζουμε περί αυτού και της συμπαντικής φύσης. Oi θρησκείες και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο γεννιόμαστε και ζούμε, ίσως αυτά μας διαστρέφουν και μας αποκόπτουν από την αλήθεια, την συμπαντική γνώση, από την σχέση μας με τον Θεό και το θείον.

Μετά τον σωματικό θάνατο, το σώμα πεθαίνει, ζούμε σαν ψυχικές και νοητικές οντότητες. Έχω αποδείξει πειραματικά στο απόλυτο και την ύπαρξη και συνεχεια της ζωής μετά θάνατο, όπως και την ύπαρξη του ψυχοπνευματικού κόσμου η του κόσμου των ψυχών. Διπλα μας μπορεί να είναι οποτε θέλουν και εάν θέλουν γίνονται ορατοί, αν υπάρχει σπουδαίος λόγος. Όλοι αυτοί που λέτε πως πέθαναν ζουν, μας ακούν και μας βλέπουν. Ο πραγματικός κόσμος είναι αυτός ο δικός τους. Ο δικός μας κόσμος είναι ένας σταθμός στην αιωνιότητα της ζωής.

Μετά τον σωματικό θάνατο ισχύει ο νομος της ομοιότητας. Αυτό σημαίνει, ότι κάθε ψυχή εντάσσεται στις συλλογικότητες ομοιων ψυχών. Φωτεινές ψυχές πηγαίνουν τις συλλογικότητες φωτεινών ψυχών κατά βαθμόν φωτεινότητας και σκοτεινές ψυχές στις συλλογικότητες σκοτεινών ψυχών κατά βαθμόν σκοτεινότητος. Η κωλώσεις δεν είναι τίποτε άλλο από την κοινωνία αυτών των σκοτεινών ψυχών. Ο κολασμός γίνετε διά κολάσεως εκαστου κακοδαίμονος προς τους άλλους κακοδαίμονες, δηλαδή ο ένας κακοδαίμων κολάζει τον άλλον κακοδαίμων. Το που θα καταταχθούμε επομένως μετά τον σωματικών θάνατον εξαρτάται από τις δικες μας επιλογές, επιλογές αρετής,ήθους και φωτεινότητας, όπως και από την επιλογή μας να είμαστε σε κοινωνία με τον θεών και τον θείο φωτεινό κόσμο η όχι. Ας προσέξουμε λοιπόν γιατί ότι σπείρουμε θα θερίσουμε.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s