ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΕ

Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ

1.ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Έκαστος Έλλην και Ελληνίς στην Ελλάδα, την Κύπρο και στις χώρες των Ηπείρων όπου κατοικούν Έλληνες , συγκροτεί στην γειτονιά του την προσωπική του ομάδα της Ένωσης Ελλήνων, από μέλη του κοινωνικού του περίγυρου, από μέλη της οικογενειας εκαστου, από μέλη των οικογενειών συγγενών του, από μέλη των οικογενειών φίλων του, των γνωστών του και των συναδέλφων του.

Μαζί με άλλους δημιουργούς ομάδων στην ίδια γειτονιά του τόπου κατοικίας, σχηματίζουν την κοινότητα της συνοικίας τους, που αποτελείται από όλες αυτές τις προσωπικές ομάδες που συγκρότησαν Έλληνες και Ελληνίδες. Το σύνολο αυτών των συνοικιακών κοινοτήτων συγκροτεί την δημοτική κοινότητα του εκάστοτε δήμου.

Οι δημιουργοί ομάδων και τα μέλη των ομάδων αυτών συνεργούν ώστε να ενημερωθεί ο ελληνικός κόσμος για αυτήν μας την προσπάθεια και να γίνουν και αυτοί δημιουργού προσωπικών ομάδων στον τόπο κατοικίας τους, καθότι αυτός είναι ο τρόπο με τον οποιο μπορούμε να συγκροτήσουμε την Ένωση Ελλήνων, μια δημοκρατική πλανητική πολιτική κοινότητα

Το διοικητικό συμβούλιο των ομάδων της γειτονιάς αποτελείται από τους ομαδάρχες αυτών των ομάδων, τον πρόεδρο του και δυο αντιπροεδρους, οι οποιοι εκλέγονται από τα μέλη της σύνολη κοινότητας εκάστης γειτονιάς της εκάστοτε συνοικίας. Το διοικητικό αυτό όργανο εκτελεί τα καθήκοντα του και τις διαδικασίες που προβλέπονται στο καταστατικό της Ένωσης ελλήνων, απαρέγκλιτα και χωρίς αυθαιρεσίες, όχι ως άρχοντες αλλα ως δίκαιοι υπηρέτες ηγέτες της κοινότητα στους.

Σε κάθε ομάδα όλα τα μέλη υποχρεούνται να είναι ομαδάρχες εκ περιτροπής και κυκλικά, για όσο χρόνο και όπως προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης Ελλήνων.

2.ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
Η συνοικιακές κοινότητες συγκροτούνται, ως αμφικτιονίες ομάδων, από το σύνολο των ομάδων εκάστης γειτονιάς των αντιστοιχων συνοικιών, οι οποιες ομάδες της γειτονιάς συγκροτούνται από τις προσωπικές ομάδες που συγκροτεί έκαστος Έλλην και Ελληνίς, από μέλη του κοινωνικού του περίγυρου(από μέλη της οικογενειας εκαστου, από μέλη των οικογενειών συγγενών του, από μέλη των οικογενειών τη φίλων του, των γνωστών του και των συναδέλφων του).

Το διοικητικό συμβούλιο της κοινότητας της συνοικίας αποτελείται από τους ομαδάρχες των ομάδων εκάστης γειτονιάς της εκάστοτε συνοικίας, τον πρόεδρο του και δυο αντιπροεδρους, οι οποιοι εκλέγονται από τα μέλη της σύνολης συνοικιακής κοινότητας. Το διοικητικό αυτό όργανο εκτελεί τα καθήκοντα του και τις διαδικασίες που προβλέπονται στο καταστατικό της Ένωσης ελλήνων, απαρέγκλιτα και χωρίς αυθαιρεσίες, όχι ως άρχοντες αλλα ως δίκαιοι υπηρέτες ηγέτες της κοινότητα στους.

Σε κάθε συνοικιακή κοινότητα όλα τα μέλη υποχρεούνται να είναι ομαδάρχες εκ περιτροπής και κυκλικά, για όσο χρόνο και όπως προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης

Οι Κοινότητες της Ένωσης Ελλήνων, είναι τοπικές και διαδικτυακές και συγκροτούνται σε κάθε συνοικία, σε κάθε χωριό, κωμόπολη, πόλη, δήμο, νομό και περιφέρεια της Ελλάδος, της Κύπρου και των χωρών των Ηπείρων που διαμένουν Έλληνες.

3.ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ

Αυτόνομη και αυτοδιοικούμενη τοπικά είναι η κοινότητα του δήμου, που αποτελείται από το σύνολο των κοινοτήτων των συνοικιών του εκάστοτε δήμου, με δική της εκκλησία των πολιτών, ως διοικητικό όργανο.

Το σύνολο των κοινοτήτων των δήμων ενός νομού, συγκροτεί την σύνολη κοινότητα του εκάστοτε νομού, με την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, του συνόλου των κοινοτήτων του εκάστοτε νομού.

4.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ

Το σύνολο των κοινοτήτων των νομών εκάστης των περιφερειών εκάστης χώρας, συγκροτεί την σύνολη κοινότητα της εκάστοτε περιφέρειας, με την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, του συνόλου των κοινοτήτων της εκάστοτε περιφέρειας.

5.ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ

Το σύνολο των κοινοτήτων των περιφερειών εκάστης χώρας, συγκροτεί την σύνολη κοινότητα του εκάστοτε κράτους, με την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, του συνόλου των κοινοτήτων του εκάστοτε κράτους.

6.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ  ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΚΑΣΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το σύνολο των κοινοτήτων των κρατών μιας ηπείρου, συγκροτεί την κοινότητα της εκάστοτε ηπείρου, με δικιά τις εκκλησία των πολιτών, ως το διοικητικό όργανο για το σύνολο των κοινοτήτων της εκάστοτε Ηπείρου.

7.ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Το σύνολο των κοινοτήτων των ηπείρων, της Ελλάδος και της Κύπρου, συγκροτούν την πλανητική κοινότητα της Ένωσης Ελλήνων, μεν την εκκλησία των πολιτών της, ως το διοικητικό όργανο, της πλανητικής κοινότητας της Ένωσις Ελλήνων.

Κάθε κοινότητα δήμου περιφέρειας, κράτους, ηπείρου και η πλανητική κοινότητα της Ένωσης Ελλήνων, συγκροτεί τοπικά δρώσες ομάδες δράσεων, επί των καταστατικών δράσεων της Ένωσης Ελλήνων.

Κάθε κοινότητα δήμου, νομού, περιφέρειας, κράτους, ηπείρου και η πλανητική κοινότητα, συγκροτεί διαδικτυακή κοινότητα, μέσω των κοινωνικών δικτύων, με αντίστοιχη διαδικτυακή εκκλησία των πολιτών και με τις αντίστοιχες διαδικτυακές ομάδες δράσεων και σχολές παιδείας της.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s