ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕΛΩΝ

Το οφέλη σας από την συμμετοχη σας στο Δίκτυο Ελλήνων και την Ένωση Ελλήνων είναι πολλαπλά και είναι οφέλη άμεσα προσωπικά και  κοινωνικά.

Τα άμεσα προσωπικά σας οφέλη είναι η δυνατότα που σας προσφέρετε να αποκτήσετε γνώσεις επί πολλών γνωστικών αντικειμένων, διά της συμμετοχής σας στις σχολες παιδείας, ως δάσκαλοι και ως διδασκόμενοι.

Είναι τα οφέλη που προκύπτουν από την δραστηριοποίηση σας στις ομάδες δράσεων πολλών ανθρωπινων δραστηριοτήτων, που είναι οφέλη γνώσεων, σχέσεων, δημιουργίας και υπηρεσίας του κοινού και προσωπικού  συμφέροντος

Είναι οφέλη που έχετε από τις δυνατότητες που σας δίδονται να ενημερώνεστε και ενημερώνεται επί όλων των θεμάτων του κοινωνικού γίγνεσθαι, ώστε να έχετε  γνώση και σαφή εικόνα της πραγματικότητος και συνεπώς να μπορείτε να κρίνετε τα δρώμενα και να παρεμβαίνετε στο κοινωνικό γίγνεσθαι διά των συλλογικών μας οργανων.

Είναι τα οφέλη που έχετε από την δυνατότητα που δίδεται στους πολίτες διά της συλλογικότητος της Ένωσης Ελλήνων να ενεργείται τα δημοκρατικά τα δημοκρατικά σας δικαιώματα της  ισονομίας, ισοπολιτείας και ισηγορίας και να να διεκδικείτε και επιβάλλεται αποτελεσματικά  την διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη στους θεσμούς.

Είναι τα πολλαπλά οφέλη που σας προκύπτουν άμεσα και έμμεσα, διά αυτής της συλλογικής οργάνωσης των Ελλήνων σε πλανητικό επίπεδο, οφέλη ισχύος, δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και αποτελεσματικής προώθησης των εθνικών συμφερόντων, της κοινωνικής δικαιοσύνης και αρμονίας και της ατομικής και κοινωνικής ευμερίας

 

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕΛΩΝ”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s