ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕΛΩΝ

Το οφέλη σας από την συμμετοχή σας στην οργάνωση και την ένταξη σας στο κοινοτικό μας δίκτυο της οικουμενικής ένωσης Ελλήνων και Φιλελλήνων είναι πολλαπλά και είναι οφέλη άμεσα προσωπικά και  κοινωνικά. Σκεφτείτε μόνο ότι συνοργανώνοντας κάνετε κάτι κοινωνικά, εθνικά και προσωπικά ωφέλιμο, αφού αναπτύσετε κοινωνική δράση και αποκτάτε εμπειρία επικοινωνίας, οργάνωσης και σχέσεων. Σκεφτείτε ότι θα είστε ενταγμένοι σε ένα γιγαντιαίο πλανητικό δίκτυο κοινοτήτων κοινών με τεράστια οικονομική, πολιτική και πολιτισμική δύναμη. Σκεφτείτε ότι όπου και σε όποια χώρα και αν βρίσκεστε θα έχετε την στήριξη αυτού του πλανητικού δικτύου κοινοτήτων κοινών, θα έχετε εργασιακή, οικονομική, γνωσιακή υποστήριξη. Θα έχετε υποστήριξη σε δύσκολες περιόδους τι ζωής σας, είτε επειδή έχετε προβλήματα υγεία, οικογενειακά προβλήματα, κοινωνικά προβλήματα, γνωσιακά προβλήματα, προβλήματα σχέσεων και μοναξιάς. Σκεφτείτε ότι όπου και να είστε θα είστε μαζί με Έλληνες, με ευγενής, αλληλέγγυους, νοήμονες  και φιλικού Έλληνες  ς .

Σκεφτείτε τι δύναμη και αίγλη θα δώσει στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό αυτό το δίκτυο κοινοτήτων κοινών η οικουμενική Ένωση Ελλήνων και Φιλελλήνων, τι γεωπολιτική ισχύ, πόσο θα συμβάλει στον σεβασμό και την ισχύ της Ελλάδας στο διεθνή χώρο, στην επιτυχή υπεράσπιση των εθνικών και κοινωνικών μας δικαίων, στην εξέλιξη, βίωση και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, στην επιβίωση, την δικαίωση και την δόξα της Ελλάδος.

Τα άμεσα προσωπικά σας οφέλη είναι η δυνατότητα που σας προσφέρετε να αποκτήσετε γνώσεις επί πολλών γνωστικών αντικειμένων, δια της συμμετοχής σας στις σχολές παιδείας, ως δάσκαλοι και ως διδασκόμενοι. Είναι τα οφέλη που προκύπτουν από την δραστηριοποίηση σας στις ομάδες δράσεων πολλών ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, που είναι οφέλη γνώσεων, σχέσεων, δημιουργίας και υπηρεσίας του κοινού και προσωπικού  συμφέροντος Είναι οφέλη που έχετε από τις δυνατότητες που σας δίδονται να ενημερώνεστε και ενημερώνεται επί όλων των θεμάτων του κοινωνικού γίγνεσθαι, ώστε να έχετε  γνώση και σαφή εικόνα της πραγματικότητος και συνεπώς να μπορείτε να κρίνετε τα δρώμενα και να παρεμβαίνετε στο κοινωνικό γίγνεσθαι δια των συλλογικών μας οργάνων.

Είναι τα οφέλη που έχετε από την δυνατότητα που δίδεται στους πολίτες δια της συλλογικότητος της Ένωσης Ελλήνων να ενεργείται τα δημοκρατικά τα δημοκρατικά σας δικαιώματα της  ισονομίας, ισοπολιτείας και ισηγορίας και να να διεκδικείτε και επιβάλλεται αποτελεσματικά  την διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη στους θεσμούς. Είναι τα πολλαπλά οφέλη που σας προκύπτουν άμεσα και έμμεσα, δια αυτής της συλλογικής οργάνωσης των Ελλήνων σε πλανητικό επίπεδο, οφέλη ισχύος, δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και αποτελεσματικής προώθησης των εθνικών συμφερόντων, της κοινωνικής δικαιοσύνης και αρμονίας και της ατομικής και κοινωνικής ευημερίας

 

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕΛΩΝ”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s