ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΕ

Οι Εκκλησίες των Πολιτών η του Δήμου η Απέλλα αποτελούν τα διοικητικά όργανα των κοινοτήτων του πλανητικού δικτύου της Ένωσης Ελλήνων, δια δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών.

Η διοικητική αυτή δομή των κοινοτήτων στηρίζεται και πηγάζει από τον ελληνικό πολιτειακό κοινοτισμό και την πολιτειακή οργάνωση των Ελλήνων από αρχαιοτάτων χρόνων με βάση την δημοκρατία των εκκλησιών του Δήμου.

Στην αρχέγονη γνήσια δημοκρατία των Ελλήνων, οι εκκλησιες των πολιτών η του Δήμου η Απέλλα ήταν το ανώτατο θεσμικό όργανο την κοινωνίας και αυτή έκανε και ψήφιζε τους νομους, αυτή αποτελούσε το δικαστικό σώμα και από αυτή  προερχόταν η κυβέρνηση και η διοίκηση.

Όλα αυτά για να επιτελεστούν οφείλουν και είναι αναγγαίο και απαραίτητο οι συμμετέχοντες πολίτες να έχουν παιδιά και γνώση επί των συναφών γνωστικών πεδίων, για την λήψη αποφάσεων επί θεμάτων της κοινωνίας τους και για να κυβερνήσουν και διοικήσουν την κοινωνία τους.

Η αγωγή και η σχολική παιδεία, όπως και κατώτερη, ανώτερη και ανώτατη επαγγελματική παιδεία και εκπαίδευση, είναι αναγκαίο να υπηρετούν αυτήν την αναγκαιότητα και να διδάσκουν αυτά τα γνωστικά συναφή αντικείμενα που είναι απραίτητα για την διοίκηση της κοινωνίας και την λήψη αποφάσεων.

Πέραν τούτου είναι ανάγκη και μέσα στις εκκλησιες των πολιτών να δίδεται αυτή η παιδεία και η πρακτική εξάσκηση, πριν οι πολίτες μπούν στον κύκλο της εκκλησιας των πολιτών όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις και από τα μέλη των οποιων στελεχώνονται οι θεσμοί, η διοίκηση και η κυβέρνηση.

Η εκκλησία των πολιτών αποτελείται από όλα τα μέλη Ελλήνων και Ελληνίδων των κοινοτήτων , που έχουν κλείσει το 18 έτος την ηλικίας τους. Χωρίζεται δε σε 4 τάξεις πολιτών:

Τα μαθητευόμενα νέα μέλη της εκκλησίας, τα οποία διδάσκονται και εξασκούνται για επαρκή χρόνο, δια συμμετοχών τους στις άχολες παιδείας και στις ομάδες δράσεων της εκάστοτε κοινότητας.

Κατά την περίοδο αυτήν της μαθητείας, τα μέλη δεν έχουν δικαίωμα, κρίσεων και προτάσεων και δεν συναποφασίζουν εντός τις εκκλησίας των πολιτών, αλλά έχουν μόνο δικαίωμα ερωτήσεων μαθήσεως και ερωτήσεων διαδικασιών και οργάνωσης.

Μετά επιτυχών κρίσεων επί καθορισμένων γνωστικών αντικειμένων και με συ κριτήρια τις επιτυχείς συμμετοχές και δράσεις τους, στις ομάδες δράσεων της Ένωσης Ελλήνων, τα μέλη αυτά των εκκλησιών των πολιτών, συγκροτούν την δεύτερη ομάδα της εκάστοτε εκκλησίας των πολιτών.

Τα μαθητευόμενα μέλη της δεύτερης τάξης των εκκλησιών των πολιτών, διδάσκονται και εξασκούνται για επαρκή χρόνο, δια συμμετοχών τους στις σχολές παιδείας και στις ομάδες δράσεων της εκάστοτε κοινότητας.

Κατά την περίοδο αυτήν της μαθητείας, τα μέλη έχουν δικαίωμα λόγου, κρίσεων και προτάσεων εντός της εκκλησίας των πολιτών, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να συναποφασίζουν.

Μετά επιτυχών κρίσεων επί καθορισμένων γνωστικών αντικειμένων και με συκριτήρια τις επιτυχείς συμμετοχές και δράσεις τους, στις ομάδες δράσεων της Ένωσης Ελλήνων, τα μέλη αυτά των εκκλησιών των πολιτών, συγκροτούν την ομάδα επίλεκτων της εκάστοτε εκκλησίας των πολιτών.

Οι επίλεκτοι αυτοί της δευτέρας ομάδος, διδάσκονται και διδάσκουν ισοβίως και δρούμε δημιουργικά, δια συμμετοχών τους στις σχολές παιδείας και στις ομάδες δράσεων, εκάστης κοινότητας.

Κατά την περίοδο αυτήν της μαθητείας και δράσεων, τα μέλη έχουν δικαίωμα λόγου, κρίσεων και προτάσεων εντός της εκκλησίας των πολιτών και το  δικαίωμα να συναποφασίζουν.

Μετά επιτυχών κρίσεων επί καθορισμένων γνωστικών αντικειμένων και με συκριτήρια τις επιτυχείς και δημιουργικές συμμετοχές τους στις ομάδες δράσεων, επιλεγμένα μέλη από  της εκάστοτε εκκλησίες των πολιτών της περιφέρειας, συγκροτούν την ομάδα της Απολλώνιας αδελφότητας της εκάστοτε εκκλησίας των πολιτών της περιφέρειας.

Επιλεγμένα μέλη από αυτές της αδελφότητες των περιφερειών, συγκροτούν την απολλώνια αδελφότητα του κράτους. Επιλεγμένα μέλη από αυτές της αδελφότητες των κρατών, συγκροτούν την απολλώνια αδελφότητα της ηπείρου. Επιλεγμένα μέλη από όλες τις απολλώνιες αδελφότητες, συγκροτούν την πλανητική απολλώνια αδελφότητα αρίστων Ελλήνων της Ένωσης Ελλήνων

Από αυτές τις ομάδες των απολλώνιων αδελφοτήτων των περιφερειών, των κρατών και των ηπείρων και πρωταρχικά από την απολλώνια αδελφότητα αρίστων Ελλήνων, επιλέγονται οι πρόεδροι και οι αντιπρόεδροι των κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών, των σχολών παιδείας και των ομάδων δράσεων της Ένωσης Ελλήνων.

Η Ένωσης Ελλήνων δια ενός πλανητικού δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών, δεν είναι κόμμα, ούτε δόγματα, ούτε χρώμα, δεν εκπορεύεται και δεν υπηρετεί κανένα κόμμα. Δεν υπηρετεί ούτε αριστερές, ούτε κεντρώες, ούτε δεξιές ιδεολογίες, πολιτικής, οικονομικής και άλλης φύσεως. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, οφείλουν να σεβαστούν αυτόν τον βασικό κανόνα και να ενεργούν εντός της Ένωσις Ελλήνων  με γνώμονα αυτόν τον κανόνα, διότι εμείς επιδιώκουμε την Ένωση των Ελλήνων και όχι την διχόνοια, το κομμάτιασμα και την διάσπαση των Ελλήνων, όπως τα πραγματοποιούν τα κόμματα, οι θρησκείες και η πάσης φύσεως ιδεολογίες.

Στην Ένωση Ελλήνων θα γίνετε μέλη σε κοινότητες στον τόπο κατοικίας σας στην συνοικία σας, τον δήμο και νομό σας  και την περιφέρεια σας και θα είστε μέλη της κοινότητας του κράτους, της ηπείρου που κατοικείται και της πλανητικής σύνολης κοινότητας.

Στην Ένωση  Ελλήνων θα γίνετε μέλη της εκκλησίας των πολιτών του δήμου σας, του νομού σας, της περιφέρειας σας, του κράτους σας, της ηπείρου και της πλανητικής εκκλησίας των πολιτών.

Στην Ένωση Ελλήνων είστε μέλη των σχολών παιδείας και των ομάδων δράσεων της και συμμετάσχετε στις συνελεύσεις των εκκλησιών των πολιτών. Με αυτόν τον τρόπο συναποφασίζετε, διδάσκεστε και διδάσκετε και δράτε δημιουργικά δια των ομάδων δράσεων σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s