ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η συγκρότηση της Ένωσης Ελλήνων, διά ενός πλανητικού δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών(η του δήμου), είναι μια πρόκληση και ένα τιτάνιο έργο, όχι μονο για εμάς τους απλούς Έλληνες, με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτομε, αλλα και για εύπορα άτομα και οικονομικά ισχυρούς οργανισμούς, όπως και για το ίδιο το κράτος, που όφειλε να διεκπεραιώσει αυτό το γιγάντιο έργο οργάνωσης του πλανητικού Ελληνισμού, μια που το κράτος είναι το δυναμικό εργαλείο της κοινωνίας των Ελλήνων η όφειλε τουλάχιστον να είναι.

Φανταστείτε αυτήν την πλανητική Ένωση Ελλήνων, διά ενός πλανητικού δικτύου κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών, ως μια οργάνωση σε όλο τον πλανήτη, με τον διοικητικό μηχανισμό της, τις κτιριακές εγκαταστάσεις της και το μόνιμο προσωπικό εκατοντάδων και χιλιάδων επίλεκτων, μόνιμα απασχολουμενων, στην διοίκηση, το διδακτικό προσωπικό και τις επιμέρους πολυπληθείς ομάδες δράσεων, του πλανητικού αυτού δικτύου.

Μονο η συγκρότηση αυτού του δικτύου της Ένωσης Ελλήνων, απαιτεί τεράστιους χρηματικούς και γνωστικούς πόρους και τεραστια επένδυση χρόνου. Απαιτεί την συνεργασία επίλεκτων αριστων Ελλήνων κατά εκατοντάδες και ίσως χιλιάδες.

Αν είχαμε το χρήμα που χρειάζεται να επενδύσουμε, θα βρίσκαμε σίγουρα  τους καταλληλους συνεργάτες σε αριθμό και ποιότητα, για να διεκπεραιώσουμε αυτό το σχέδιο και να συγκροτήσουμε αυτήν την πλανητική Ένωση Ελλήνων, που χωρίς αμφιβολία θα είναι πολλαπλά ωφέλιμη για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον Ελληνισμό, σε τέτοιο βαθμό, που να αξίζει η επένδυση σε χρήμα  χρόνο και  γνώση, αφού θα μας επιστέψει πολλαπλάσια οφέλη.

Δεν έχουμε όμως αυτά τα τεραστια χρηματικά ποσα, για να τα επενδύσουμε και να επιτύχουμε τον στόχο μας. Το κράτος είναι φαλιρισμένο και εν πολλοίς ανθελληνικό, για να επενδύσει για ένα τέτοιο σκοπό, που προάγει τον Ελληνισμό, την Ελλάδα και τους Έλληνες σε ισχύ.

Μας μένει λοιπόν η εθελοντική προσφορα, όσων Ελλήνων αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα αυτής της Ένωσης Ελλήνων, για το προσωπικό και κοινό συμφέρον. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα λοιπόν, ιδού η πρόκληση για δράση και έργο και λιγότερη φλυαρία, μίζερα κλάματα και παράπονα.

Εμείς, θέλοντας να συνεισφέρουμε σε αυτήν την κρίσιμη ιστορική περίοδο για την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού, των Ελλήνων και τις Ελλάδος, μελετήσαμε, ερευνήσαμε και αναλύσαμε το γίγνεσθαι στην Ελλάδα και διακρίναμε τα αιτια και το αποτέλεσμα τους.

Διαγνώσαμε δε, ότι έκαστος από εμάς, είναι αναλογικά υπαιτιος, χωρίς βεβαια να αγνοούμε και να αποσιωπούμε τους κυρίως υπαιτιους, που μας είναι πολύ γνωστοί.

Όμως η πατρίδα μας η Ελλάδα, ανήκει σε εμάς, όπως σε εμάς ανήκει η ιστορία της και ο πολιτισμός της. Σε εμάς λοιπόν εναπόκειται και το μέλλον της. Για αυτό αποφασίσαμε να δράσουμε, να δράσουμε και με τον τρόπο που σας προτείνουμε εδώ, δηλαδή με την ίδρυση και συγκρότηση της ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΑΡ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.

 

2 thoughts on “ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

  1. Προσπαθώ να βρω κάποιον τρόπο να βρω στοιχεία για το που μπορώ να γράφω στην ομάδα σας η που βρίσκεται σαν έδρα αλλά δεν φαίνεται τίποτα όσο και να έψαξα αν υπάρχει κάποιος τρόπος παρακαλώ πείτε μου.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s