Οι Εβραίοι: Όλη η αλήθεια (Κωνσταντίνος Πλεύρης)

Εβραίοι: Όλη η αλήθεια«Το βιβλίον αυτό είναι ογκώδες διότι σκοπός του είναι να αποκαλύψη όλη την αλήθειαν, δια τους Εβραιοσιωνιστάς, την θρησκείαν, τας πολιτικάς επιδιώξεις, τον μισανθρωπισμόν και τον παράλογον «ρατσισμόν» τους. Δια να επιτευχθούν τα ανωτέρω χρειάζεται πολύς χώρος. Εχρησιμοποιήθησαν αναφορά εις 250 συγγραφείς, φωτογραφίαι, κείμενα, στοιχεία κι επιχειρήματα, που αναλύουν το εβραϊκόν πρόβλημα, χωρίς προκατάληψιν, χωρίς φανατισμόν, αλλά με ειλικρίνειαν. Όποιος γράφει την αλήθειαν κάνει πάντα καλό. Αυτό πιστεύω».
Κωνσταντίνος Α. Πλεύρης

Αυτή είναι η πρώτη σύσταση για το επίμαχο βιβλίο «Οι Εβραίοι: Όλη η αλήθεια» του δικηγόρου Κωνσταντίνου Πλεύρη (γνωστού για αρκετές ακραίες απόψεις του), από το ίδιο τον συγγραφέα, ο οποίος λόγω αυτού του βιβλίου οδηγήθηκε στα δικαστήρια, κατηγορούμενος για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου 1419/1984, καθώς σύμφωνα με τις κατηγορίες που ασκήθηκαν, το βιβλίο «περιέχει ψευδή ή παραποιημένα στοιχεία και αποτελεί κήρυγμα φυλετικού μίσους και διάκρισης και προτρέπει σε πράξεις βίας εναντίον Εβραίων» (καταδικάστηκε πρωτόδικα και αθωώθηκε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο).

Το ογκώδες βιβλίο (1394 σελίδες), παρ’ ότι όντως περιέχει αρκετές ανακρίβειες ή αναπαραγάγει και γνωστούς αστικούς μύθους, εν τούτοις καταρρίπτει και μερικούς απ’ αυτούς (ή τουλάχιστον, επιχειρεί, όπως το «Ολοκαύτωμα» των 6 εκατομμυρίων Εβραίων) που είναι γνωστοί σήμερα. Ίσως για κάποιους με αυστηρή κριτική σκέψη, ορισμένα σημεία του βιβλίου, να δώσουν και τροφή για προβληματισμό και αναζήτηση.

Στα συν του βιβλίου, μπορεί να καταλογιστεί η στήριξη των επιχειρημάτων σε κατά κύριον λόγο «εχθρικές» πηγές, καθώς και η επισύναψη αρκετών ντοκουμέντων.
Στα μείον, η έκδηλη προκατάληψη του συγγραφέα εναντίον των Εβραίων, αλλά και ο παράλληλος εξευγενισμός και ωραιοποίηση του ναζισμού, ενεργούν μάλλον αποτρεπτικά, ακόμη ίσως και σε καλοπροαίρετους αναγνώστες.

Λήψη αρχείου (136 MB)
Κατεβάστε το αρχείο από το RapidShare

http://www.pare-dose.net/?p=2687#comment-10660

Ιωάννης Νεοκλής Φιλάδελφος Μ. Ρούσσος έγραψε:
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011, στις 01:32

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ

Είδα στο You Tube ότι πολύ πρόσφατα ο εξ Ελλάδος Ραββίνος Μορντεχάι Ι. Φριτζής έχει αναρτήσει 9 τηλεοπτικά κομμάτια με τίτλο
ΕΒΡΑΙΟΙ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΤ’ΑΛΗΘΕΙΑ!

watch?feature=player_embedded&v=AF2rDLxNLyc

Στα βίντεο αυτά, σε άπταιστα ελληνικά, όχι μόνο απαντά στον Κ. Πλεύρη και στο βιβλίο του, των 1400 σελίδων, αλλά και τον καλεί σε αντίλογο ή σε αντιπαράθεση που τόσο επίμονα ο ίδιος έχει ζητήσει από τους Εβραίους τουλάχιστον 7 φορές.

Στην απάντησή του, πέραν του ότι ξεκαθαρίζει τί περιέχει το Ταλμούδ, τουλάχιστον αυτό που κρατούσε στα χέρια του, επαναλαμβάνει αυτό που έχομε δημοσιεύσει και εμείς, ότι δηλαδή οι αναφορές τού Κ. Πλεύρη τις περισσότερες φορές προέρχονται από μία πολεμική και σατιρική μέχρι αισχρότητος παραφιλολογία Εβραίων ιδιωτών κατά των χριστιανών και όχι από το Ταλμούδ. Κατανοητό, αφού τα μίση και τα εξοντωτικά πάθη εκατέρωθεν είχαν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ακόμα ο Ραββίνος προβάλλει το πολύ γνωστό και αποδεδειγμένο θεώρημα ότι: «Χριστιανισμός χωρίς Παλαιά Διαθήκη δεν υφίσταται, πάει και τελείωσε», ενώ ο Πλεύρης, αν και ομολογεί ότι είναι χριστιανός, ως νέος Μαρκίων, απαιτεί να βγάλουν την Παλαιά Διαθήκη από τον Χριστιανισμό. Σαν να έχεις ένα ουρανοξύστη 100 ορόφων και να κατεδαφίσεις τους 90 πρώτους και να περιμένεις να σταθούν οι υπόλοιποι 10 στον αέρα. Ή, ποια χριστιανική εκκλησία σήμερα είναι ποτέ δυνατόν να δεχθεί τέτοια κίνηση.

Ακόμα ενώ ο Ιησούς όπως τον παρουσιάζει η Καινή Διαθήκη (διότι μόνον αυτός ο μυθολογικός Ιησούς Χριστός υπάρχει και δεν γνωρίζομε κανέναν άλλον πέραν του τουρλουμπουκιστάν της Καινής) είναι πασιφανέστατο και προφανέστατο ότι ο Ιησούς Χριστός της Καινής είναι Εβραίος (Υιός Δαυίδ αποκαλείται πολλάκις, υπέστη περιτομή την 8η ημέρα στον Ναόν της Ιερουσαλήμ, κλπ.). Όμως ο Κ. Πλεύρης διατείνεται ότι δεν είναι Εβραίος αλλά Γαλιλαίος (όχι Μάρκος αλλά Μαρκάκης), κ. α.

Είχα δει επίσης τον Κ. Πλεύρη να οδύρεται διότι κάποιοι εζωγράφισαν τον Ιησού Χριστό με 7, ή δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα, πέη. Ήταν μια πολύ αστεία εικόνα και σάτιρα, αλλά ο ίδιος απεσιώπησε το γεγονός ότι σε 17 χριστιανικές εκκλησίες της Ευρώπης διατηρούν και επιδεικνύουν μέσα σε γυάλες 17 πετσάκια της περιτομής του Χριστού. Συνεπώς, αφού ο Κ. Πλεύρης ομολογεί ότι είναι Χριστιανός, ο Χριστός του είχε 17 πέη και ως εκ τούτου έπρεπε να τον ζωγραφίζουν με 17 και όχι με 7. (Έκαναν λάθος στην ζωγραφιά!).

Δεν έχει καταλάβει ή προσποιείται ότι δεν γνωρίζει ή δεν καταλαβαίνει ότι οι χριστιανοί με τα καμώματά τους και τις ατιμίες τους αυτογελοιοποιούνται και αυτοξεβρακώνονται!. Ο κατάλογος τέτοιων γελοιοτήτων και ατιμιών ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες. Αυτά γιατί δεν τα παρουσίασε ποτέ ο Κ. Πλέυρης;;;

Ακόμα μιλάει για εγκλήματα Εβραίων κατά των Χριστιανών. Τα δέχομαι και τα καταδικάζω… Αλλά γιατί δεν παρουσίασε και τα αντίστροφα, τα τόσα εγκλήματα των Χριστιανών κατά των Εβραίων και να τα καταδικάσει; Γιατί δεν μας τονίζει ότι όπου οι θρησκευτικές διαφορές λάβουν τέτοια δογματική αυθαιρεσία και διαμάχη, τα μίση και τα καταστροφικά πάθη λαμβάνουν τέτοια έκταση ώστε εκατέρωθεν δημιουργούνται ψευδείς διαδώσεις, μίση, εγκλήματα, φόνοι κλπ;

Γιατί δεν μας είπε ότι ο Χριστιανισμός όπου στην οργή πάτησε, πέραν των σφαγών και καταστροφών, έφερε τους χριστιανικούς λαούς σε έναν καταστροφικό μεσαίωνα τρομακτικής αμορφωσιάς και κατάντιας και ακόμα ότι οι Πάπες παρέδωσαν εν λευκώ τα χρηματιστικά και τραπεζιτικά ζητήματα στους Εβραίους, κλπ., με αποτέλεσμα οι χριστιανοί για αιώνες να μην έχουν αναπτύξει αυτές τις γνώσεις και την επιχειρηματική ικανότητα;

Κλπ. κλπ. κλπ. Τεράστιος ο κατάλογος των ηλιθιοτήτων και βαρβαροτήτων του Χριστιανισμού!!!

Τώρα ανυπομονώ να δω τι θα κάνει ο Κ. Πλεύρης. Θα δεχθεί την αντιπαράθεση που τόσο επίμονα και τόσο πολλές φορές ο ίδιος ζήτησε ή θα κάνει τον κουφό. Μήπως μπορούμε να τον ειδοποιήσομε σε περίπτωση που ακόμα δεν το έχει πάρει χαμπάρι και να του πούμε ότι η δεοντολογία και η ακεραιότητα επιβάλλει να δεχτεί την πρόσκληση, αλλιώς εφ’ όσον την γνωρίζει και δεν την δέχεται, τότε αποδέχεται μια συνταρακτική ήττα και προσβολή. Το μη ξεκάθαρο παιχνίδι οδηγεί πάντα σε δύσκολες ατραπούς!

Καλόν είναι όποιοι γνωρίζουν τα τηλέφωνα ή τα emails του Κ. Πλεύρη να τον ειδοποιήσουν και να τον παροτρύνουν να δεχθεί την αντιπαράθεση, αλλιώς μόνος του πυροβόλησε τον εαυτόν του κλπ.

Ακόμα είδα ότι, ο Μορντεχάι με άλλον έναν, τον Εφραΐμ, δίνουν την πρέπουσα θεολογική απάντηση στους χριστιανούς ότι το τρελό γνωστικιστικό δόγμα της Αγίας Τριάδος του 4ου και 5ου αιώνος δεν υπάρχει πουθενά στον Ιουδαϊσμό ούτε κατά διάνοια, όπως και κάτι τέτοιο δεν καθίσταται καθαρό και ξάστερο μέσα στην Καινή Διαθήκη, πράγμα που πολλές φορές έχομε τονίσει και δημοσιεύσει, παρά τις αστείες ή μάλλον γελοιωδέστατες δικαιολογίες και διαστρεβλώσεις των χριστιανών. Μάλιστα αυτό το δόγμα αποτελεί ύβριν και πόνον για τον μοναδικό θεό και των δύο, Γιαχβέχ.

Εν προκειμένω έχουν αναρτήσει 7 τηλεοπτικά κομμάτια με τίτλο:
ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ή ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ;

Βεβαίως αυτές οι θρησκευτικές διαμάχες είτε συγγενών είτε άλλων θρησκειών, εμένα ως σκεπτικιστή αθεϊστή, με αφήνουν παγερά αδιάφορο ή με κάνουν να γελώ με την αστειότητά τους. Παρά ταύτα με θλίβουν βαθύτατα για τις σαχλαμάρες με τις οποίες κατασπαταλείται ο κόσμος και τόσο πολύ ανθρώπινο δυναμικό, είτε είναι χριστιανοί, είτε είναι εβραίοι, είτε οτιδήποτε άλλο. Ευχόμαστε σε όλους τους οπαδούς όλων των θρησκειών να απορρίψουν την θρησκευτική πίστη ως ανόητη αυθαιρεσία και να ελευθερωθούν από τα δεσμά και τις αυθαιρεσίες που αυτή προξενεί. Αν κάτι δεν το γνωρίζομε η αναγνώριση τής αγνοίας μας αρκεί μέχρις ότου το μάθομε!

Αλλά εν προκειμένω το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να ξεμπροστιαστούνε αυτές οι ανόητες θρησκείες αφ’ εαυτού των και αναμεταξύ των για να μάθουν οι πιστοί τους από τις ίδιες πλέον και όχι μόνο από τους σκεπτικιστές, το ανυπόστατο, το ανεξέλεγκτο, το μη επαληθεύσιμο και την αυθαιρεσία τους ώστε με λίγη λογική, γνώση και κρίση να τις στείλουν στην άβυσσο και να μην ξαναγυρίσουν.

Με την ευχή για ένα κόσμο με νουνέχεια, αυτοσυγκράτηση, ειρήνη, πρόοδο, κατανόηση και συνεργασία μεταξύ των διαφόρων και κατά τόπους λαών και κουλτουρών, όχι επειδή τους το επιβάλλει κάποιος θεός (γράψε ιερατείο) αλλά επειδή κατανοούν μόνοι τους ότι έτσι πρέπει επί τέλους να γίνει, ασχέτως όλων των μέχρι τούδε διαφορών των, οι οποίες ανά τους αιώνες ήταν μια πηγή πολύ μεγάλων συμφορών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=2687#ixzz1VHoVk7m5

2 thoughts on “Οι Εβραίοι: Όλη η αλήθεια (Κωνσταντίνος Πλεύρης)

  1. Τρις κόκορες μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Ο εβρεοναζι Πλεύρης) με τους 2 ραβίνους ομοφύλους του. Γνωστό το εβραϊκό τροπάριο που λέει, κύριε sabawth ελέησον τον δούλων σου που είναι και κλέφτης και αστυνόμος.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s