ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ….ΕΣΣΕΤ’ ΗΜΑΡ

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ Οπως λέω κάθε φορά,τα παρακάτω αναφερόμενα είναι για πιό προχωρημένα άτομα,για ψαγμένα άτομα,για άτομα που πιστεύουν στους Ολύμπιους και στις ενέργειες τους.Στους μη γνωρίζοντες θα φανούν περίεργα,τρελλά, κλπ.Δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει Πριν προχωρήσω θέλω να υπενθυμίσω σε γνωρίζοντες και μη,ότι η υπόθεση των Ολυμπίων δεν έχει

σχέση με θρησκείες.Άλλωστε το πρώτο μήνυμα που ελήφθει πριν 16 περίπου χρόνια έλεγε:<Είμαστε οι Ολύμπιοι,δεν είμαστε θεοί,εσείς μας ονομάσατε έτσι.Δεν πρέπει να μας λατρεύετε,αλλά αν θέλετε μπορείτε να μας τιμάτε.Λατρεία μόνον για τον δημιουργό των συμπάντων ,το «Όλον Φως»,το θείον,τον Θεό >(όχι τον Γιαχβέ).

Και κατά το β’εξάμηνο 2013 συνέβησαν πολλά περίεργα  που άλλοι τα αντελήφθησαν και άλλοι όχι !!!
-Γύρο από τον Ήλιο συνεχίζουν να υπάρχουν γιγαντιαία ΑΤΙΑ τα οποία προστατεύουν την Γη από τις πολύ μεγάλες ηλιακές εκλάμψεις.Επίσης εμφανίσθηκαν και τεράστιες Αστροπολιτείες που ανεφοδιάζονται με πλάσμα  για την κίνηση τους.https://www.youtube.com/watch?v=iQnKIvMvk_Q

ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

-Συνεχίσθηκε η εμφάνιση ΑΤΙΑ και «αστροστόλων» σε πολλά μέρη του πλανήτη.Στην Ελλάδα συνεχίσθηκε το ίδιο φαινόμενο και ιδιαίτερα στην περιοχή του Υμμητού της Αθήνας.

-Στις 20 Αυγούστου 2013 σε μία μεγάλη περιοχή των δυτικών παραλίων της Μ.Ασίας(Τουρκία),νοτίως Σμύρνης μέχρι Αλικαρνασσού (περίπου μήκους 200 χλμ),είκοσι λεπτά
πριν τα μεσάνυχτα έσβησαν όλα τα φώτα.Η συσκότιση αυτή κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες και επανελήφθει και την επομένη 21/22 Αυγ.Καμία είδηση δεν αναφέρθηκε για το φαινόμενο αυτό ,ούτε στα ΜΜΕ ούτε σε ιστοσελίδες του διαδικτύου(Ελληνικές,Τουρκικές,Διεθνείς).Έχω προσωπική αντίληψη για το φαινόμενο αυτό.

Σύμφωνα με μήνυμα που ελήφθει από τους Ολύμπιους,το φαινόμενο προεκλήθει από Ολύμπια σκάφη τα οποία κατέστρεψαν στρατιωτικές τουρκικές στρατηγικές εγκαταστάσεις,ιδίως κέντρα διανομής του ηλεκρικού δικτύου,κέντρα τηλεπικοινωνιών και επιτηρήσεως.Δεν μας δόθηκαν λεπτομερείς πληροφορίες.

ΣΑΜΟΣ ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ

-Ένα πολύ περίεργο και εντυπωσιακό φαινόμενο παρουσιάστηκε το απόγευμα της 27 Σεπτεμβρίου στη Σάμο, όταν κάποιος προσπάθησε να αποθανατίσει το ηλιοβασίλεμα με το φωτογραφικό του φακό από παραλία της πρωτεύουσας Βαθύ(κατά πάσα πιθανότητα στο Καλάμι) και το αποτέλεσμα φαίνεται στη φωτογραφία που παραθέτω,δηλαδή ενεφανίσθηκαν δύο ήλιοι.Αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί κατά καιρούς και σε άλλες περιοχές της χώρας μας και του πλανήτη.Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οφείλεται στους αεροψεκασμούς.Θα δούμε όμως παρακάτω μία άλλη ερμηνεία αυτού του φαινομένου.

-Κατά τον μήνα Νοέμβριο 2013 παρατηρήθηκαν περίεργα φαινόμενα πάνω από την χώρα μας:

Στις 26/11 και περί ώρα 02:35 πρωϊνή,πάνω από την νήσο Χίο παρετηρήθει στον ουρανό περίεργος φωτισμός σαν <ήλιος> για πολύ μικρό διάστημα περίπου δέκα δευτερολέπτων.Κάποιοι που το είδαν το έκαναν μυθιστόρημα στο διαδίκτυο λέγοντας ότι οι κάτοικοι νόμισαν ότι ξημέρωσε και έτρεχαν να ανοίξουν τα μαγαζιά τους και άλλα ευτράπελα.Τίποτα απ’όλα αυτά δεν συνέβει.Θα δούμε όμως πιό κάτω τι έγινε.

Στις 28/11 και ώρα 20:56 παρετηρήθει από πολύ κόσμο να πέφτει μετεωρίτης μεταξύ των νησιών του Ιονίου Πελάγους,Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.Το περίεργο όμως είναι ότι ο μετεωρίτης αυτός έγινε

ορατός πάνω από Θεσσαλονίκη,Τέμπη,Πειραιά,Αθήνα,Πάτρα και άλλες περιοχές που δυνδέουν τις παραπάνω πόλεις που κάθε άλλο παρά σε ευθεία είναι (…φαίνεται ότι είχε πηδάλιο και πήγαινε όπου ήθελε…).

-Στις 6 Δεκεμβρίου ήλθε από τους Ολύμπιους,το παρακάτω λεπτομερέστατο μήνυμα:

«Για να γνωρίζετε τις κινήσεις μας και για να γινόμαστε εμείς καλύτερα αντιληπτοί από τους ανθρώπους της Γαίας, σας ενημερώνουμε ότι οι μετακινήσεις των σκαφών μας γίνονται ή μεμονωμένα ή μαζικά, αναλόγως της αποστολής:

-Για μικρές αποστάσεις και για εκτέλεση περιπολιών αναγνώρισης πέριξ της Γαίας, συγκροτούμε στολίσκους μέχρι είκοσι υποθυγατρικών σκαφών αναγνωρίσεως, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να συσπειρώνονται σε ένα και να διασπώνται εκ νέου αναλόγως της αποστολής τους.

-Για μεγάλες αποστάσεις, και με αποστολή εμπλοκής σε μάχη ή σε ρόλο αναχαίτισης σκαφών των αποστατών, για παρεμπόδιση προσέγγισης τους στη Γαία, συγκροτούμε αρμάδα αριθμού μέχρι διακοσίων υποθυγατρικών πολεμικών σκαφών τα οποία συνοδεύονται και από ένα θυγατρικό, και όλα μαζί κινούνται υπό μορφήν νέφους. Η μετακίνηση αυτή καθιστά τα σκάφη μας άτρωτα, και αόρατα και δεν εντοπίζονται από τους αποστάτες. Εάν βληθούν με γήινους πυραύλους, αυτοί ποτέ δεν μπορέσουν να φτάσουν στα σκάφη μας γιατί τους εξανεμίζουμε στα υλικά κατασκευής τους σε μοριακή μορφή από μεγάλη απόσταση.

-Για μεγάλες διαστρικές αποστάσεις, ή για εκτέλεση αποστολών γενικής επέμβασης, ή για αντιμετώπιση καθολικής επίθεσης εκ μέρους των αποστατών, τότε λαμβάνουμε σχηματισμό φωτεινού νέφους που καλύπτει το σύνολο των μέσων μας. Ο σχηματισμός αυτός δεν επιτρέπει τον εντοπισμό του αριθμού των σκαφών μας, ούτε στοχοποιούνται, και το νέφος αλλάζει συνεχώς σχήματα και φωτεινότητα για την τύφλωση των μέσων των αντιπάλων. Πολλές φορές το νέφος αυτό δίνει την αίσθηση της ύπαρξης στον ουρανό και δευτέρου ήλιου, Στο μέλλον θα πυκνώσουμε ακόμη περισσότερο τις εμφανίσεις μας για να ενθαρρύνουμε την πεποίθηση των ανθρώπων της Γαίας ότι ερχόμαστε σαν ελευθερωτές τους από τους αποστάτες και όχι σαν εχθροί της ανθρωπότητας όπως μας παρουσιάζουν

Ο Ζευς μεθ’υμών εστί».

Για το περίεργο φωτεινό φαινόμενο στην Χίο και τον μετεωρίτη.

«Ο αιμοσταγής αποστάτης Γιαχβέ επιχείρησε γενική απέλπιδα επίθεση εναντίον των δυνάμεών μας σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα «ΑΠΟΛΛΩΝ» για απελευθέρωση του κοσμοσκάφους «Λίλιθ» και τον απεγκλωβισμό των αποστατών του Δράκοντος, του Κήτους, της Ύδρας, του Όφεως, της Σαύρας

και των Βοωτιδών από τον Αρκτούρο και τον -ε- του Βοώτη που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε υπόγειες πόλεις των ΗΠΑ μαζί με τους γήινους συνεργάτες τους και στους οποίους έχουμε απαγορεύσει κάθε έξοδο στην επιφάνεια της Γαίας.

Εναντίον των δυνάμεων της αποστασίας απεστάλη η 8η Ταξιαρχία εκ σκαφών της Κραταιάς Αυτοκρατορίας και της Ανωτέρας Τάξης συμμάχων αποτελούμενη από τις εξής δυνάμεις:

Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ της «7ης Αποστολής» με 10.000 υποθυγατρικά επιθετικά σκάφη για την άμεση έναρξη της επίθεσης εναντίον των αποστατών με αρχηγό τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ με αποστολή  να εκδιώξει τους εισχωρήσαντες αποστάτες.

Το θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΩΝ της «7ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών με αρχηγό τον νικητή της Μέδουσας ΠΕΡΣΕΑ με την ουράνια ονομασία του ΠΕΡΣΕΥΣ – ΖΕΥΣ με αποστολή να καταδιώξει και να απομακρύνει από το ηλιακό σας σύστημα τις ηττημένες δυνάμεις των αποστατών.

Το θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ της «7ης Αποστολής» με 4.000 υποθυγατρικά σκάφη ενέδρας και δημιουργίας εικονικών στόχων με αποστολή την  παγίδευση και παραπλάνηση των αποστατών με αρχηγό τον ήρωα του Τρωικού πολέμου ΟΔΥΣΣΕΑ με την ουράνια ονομασία του ΟΔΥΣΣΕΥΣ – ΖΕΥΣ.

Το θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ της «7ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά εφεδρικά σκάφη με αποστολή την διεξαγωγή  ηλεκτρομαγνητικού, φωτονικού και ψυχοτρονικού πολέμου για τύφλωση των οργάνων των σκαφών των αποστατών  και νοητικό αποσυντονισμό των πληρωμάτων και επιπλέον για την διεξαγωγή βαρυτονικού πολέμου με την δημιουργία αοράτων συμπαγών εμποδίων βαρυτονίων επί των οποίων προσκρούουν τα σκάφη των αποστατών και διαλύονται, νάρκες θα τα αποκαλούσατε εσείς στην δική σας διάλεκτο, και με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς θεά της Δικαιοσύνης ΝΕΜΕΣΗ με την ουράνια ονομασία της ΝΕΜΕΣΙΣ -ΗΡΑ.

Το μητρικό σκάφος ΥΓΕΙΑ της «8ης Αποστολής» με 8.000 υποθυγατρικά σκάφη ιατρικής φύσεως με αποστολή την περισυλλογή τραυματιών, ναυαγών και νεκρών των κατεστραμμένων σκαφών για θεραπεία τραυματιών και ανάσταση των νεκρών εφ όσον τούτο είναι εφικτό, με αρχηγό τον Ιατρό τον αποκαλούμενο από εσάς Θεό ΑΣΚΛΗΠΙΟ με την ουράνια ονομασία του ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ.

Το θυγατρικό σκάφος ΑΣΠΙΣ της «8ης Αποστολής» με 3000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών, με αποστολή την ενίσχυση του Περσέα εφ’ όσον θα απαιτείτο με αρχηγό την ηρωίδα της Αργοναυτικής Εκστρατείας την ΑΤΑΛΑΝΤΗ με την ουράνια ονομασία της ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΗΡΑ.

Το θυγατρικό σκάφος ΣΑΡΙΣΑ της «8ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη με αποστολή την ενίσχυση της επιθετικής προσπάθειας του Αλεξάνδρου εφ’ όσον θα απαιτείτο με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς νύμφη ΚΥΡΗΝΗ βασίλισσα της Λιβύης με την ουράνια ονομασία της ΚΥΡΗΝΗ – ΗΡΑ.

Άπαντες οι πολεμικοί αυτοί σχηματισμοί ετέθησαν υπό την γενική αρχηγία του αποκαλουμένου από εσάς θεού Φοίβου Απόλλωνα, ο οποίος έδωσε την διαταγή απόκρουσης της αιφνιδιαστικής

επιθετικής εισχώρησης στο ηλιακό σύστημα Απόλλων, του Γιαχβέ με αρμάδα συνασπισμένων αποστατών. Η τελική διάταξη μάχης όλων των δυνάμεων ολοκληρώθηκε την 26-11-2013  ημέρα Τρίτη και ώρα 02:35 όπου άπαντα τα πολεμικά μέσα κινήθηκαν υπό μορφήν φωτεινού νέφους στην μεγίστη ένταση φωτισμού προς τύφλωση των μέσων παρατήρησης των αποστατών και αυτό ήταν που δημιούργησε το στιγμιαίο φωτεινό φαινόμενο πάνω από την νήσον Χίον της Ελλάνιας.

Κατόπιν το φωτεινό νέφος ανέβασε τις συχνότητές του πέραν των συχνοτήτων του ορατού φάσματος φωτός και εισήλθε εις διαφορετικό χωροχρονικό συνεχές και εξαφανίστηκε και επανήλθαν οι φυσιολογικές συνθήκες φωτισμού στη Χίο.

Η σύγκρουση που επακολούθησε ήταν σφοδρότατη, ο Αλέξανδρος – Ζευς ενισχυόμενος και από τις δυνάμεις Κυρήνης – Ήρας αποδεκάτισε τους αποστάτες οι οποίοι απώλεσαν το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεών τους.

Ο Οδυσσεύς – Ζευς με ενέδρα κατέρριψε το θυγατρικό σκάφος των αποστατών «ΕΧΙΔΝΑ» του οποίου αρχηγός ήταν ο αιμοσταγής δολοφόνος Μωυσής υπαρχηγός του Γιαχβέ ο οποίος συνελήφθη αιχμάλωτος και κρατείται στο σκάφος ΝΕΜΕΣΙΣ εντός ηλεκτρομαγνητικού κλωβού διπλής πολικότητας, σε πλήρη απομόνωση μη έχοντας ουδεμία δυνατότητα επικοινωνίας με τον Γιαχβέ. Συντρίμμια του σκάφους του κατέπεσαν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20:56 ανάμεσα στη νότια Κεφαλονιά και τη βόρεια Ζάκυνθο στο Ιόνιο πέλαγος με δικές μετρήσεις, χρονολογήσεις και δική σας ορολογία.

Ο Περσεύς Ζευς ενισχυόμενος από τις δυνάμεις της Αταλάντης – Ήρας καταδίωξε τις εναπομείνασες δυνάμεις των αποστατών μέχρι τα αντιϋλικά πεδία του χάους όπου και επιτηρούνται.

Ο Ζευς μεθ υμών εστί».
Για την ακρίβεια μεταφοράς κειμένου Γερ. Καλογεράκης

Εδώ θέλω να διευκρινήσω,για μία ακόμη φορά,ότι όταν μιλάμε,για τον Αλέξανδρο,Περσέα,Οδυσσέα ,κλπ,είναι η ψυχή τους ενσαρκωμένη σε νέο σώμα,όπως όλων των Ενσαρκωμένων και Γόνων <Έψιλον> που είναι στην Γη αυτή την στιγμή.

-Στις 31/12/2013 λαμβάνεται από άνωθεν το παρακάτω μήνυμα:

ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΑ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
ΑΝΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΥΡ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΠΥΡ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.
ΠΛΗΞΗ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΩΝ.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΝΟΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΦΩΤΟΣ. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!
ΠΥΡ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ. Γ-ΕΛ-ΑΤΕ.
Η ΝΙΚΗ ΜΕΘ ΗΜΩΝ.

-Όσα μηνύματα έρχονται τους τελευταίους δύο μήνες(σε διαισθητικά διαφορετικά άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους) είναι λίαν αισιόδοξα για την απελευθέρωση της χώρας μας,αλλά και όλου του πλανήτη,από τις σκοτεινές δυνάμεις.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΝΤΕΛΑ

Τις τελευταίες ημέρες του Δεκ.13 συγκεντρώθηκαν στην Νότιο Αφρική ηγέτες 91 κρατών,μεταξύ των οποίων τέσσερεις πρόεδροι της Αμερικής για να παραστούν στην κηδεία του προέδρου Μαντέλα.Αλλά ο πρόεδρος Μαντέλα είχε πεθάνει στις 26 Ιουνίου 2013 και ετάφει στις 29 Ιουνίου.Άλλος όμως ήταν ο λόγος της συγκεντρώσεως.Οι 91 ηγέτες ή ένα μέρος αυτών(Ομπάμα-Κλίντον)  λέγεται ότι συναντήθηκαν με κάποια «οντότητα»για λήψη οδηγιών.Υπ’όψη ότι στην Ν.Αφρική ανακαλύφθηκε(ή μάλλον τώρα μας φανέρωσαν) την αρχαία μητρόπολη των Ανουνάκι(235.000 ετών) που είχαν έρθει στην Γη πριν 400.000 χρόνια.Τυχαία όλα αυτά; Μα τύχη δεν υπάρχει !!!

 
ΑΦΡΙΚΗ -Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ
ΑΝΟΥΝΑΚΙ

Υπάρχουν πολλές δυνάμεις που προστατεύουν και τις δύο πλευρές,άλλες τον Ελληνισμό και άλλες το «άλλο»DNA.Ο Ελληνισμός και το άλλο DNA είναι μόνο μία έκφραση στην επιφάνεια του πλανήτη.Οι πραγματικές δυνάμεις που στηρίζουν τα δύο DNA βρίσκονται σε διαφορετικούς συμπαντικούς χώρους.Αντιπαράθεσεις των δύο αυτών δυνάμεων δεν γίνεται μονο στην Γη,γίνεται και αλλού.Οι τελευταίες μέρες του Δεκεμβριου 2013 ήταν πολύ σημαντικές για το ανθρώπινο γένος.

Ανέφερα παραπάνω τι συνέβει στις 26-28 Νοεμβρίου στο διάστημα.Γι’αυτό λοιπόν το λόγο γίνεται η μεγάλη ανησυχία και ανακατωσούρα στον πλανήτη μας τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Νοέβριο 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2014 θα υπάρχει μία συγκεκριμένη ανησυχία και ανωμαλία στην Γη.Βέβαια οι μάχες ακόμη μαίνονται και δεν έχει ακομη αποφασισθεί η τελική έκβαση της μάχης,αλλά οι δυνάμεις του φωτός επικρατούν μέχρι αυτή την στιγμή (31/12) και φαίνεται ότι η νίκη τους είναι σχεδόν αποφασισμένη.

Η συγκέντρωση των 91 ηγετών στην Ν.Αφρική έχει να κάνει με την έκβαση αυτών των αντιπαραθέσεων.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Τελείωσε και το 2013 και η Ελλάδα μας,συνεχίζει να είναι σκλαβομένη,δεχόμενη μια ανηλεή επίθεση από μία διεθνή συμορία τραπεζιτών και τοκογλύφων,που ανήκουν στις σκοτεινές  δυνάμεις που κυβερνούν τον πλανήτη,με την βοήθεια και των εγχώριων δοσιλόγων πολιτικών και των συνεργατών

τους.

Σκοπός τους είναι η πλήρης καταστροφή της και η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων.Γιατί όλα αυτά ? Αφ’ενός μεν γιατί η Ελλάδα μας είναι η πλουσιότερη χώρα του πλανήτη σε υπέδαφος το οποίο επιβουλευονται και αφ’ετέρου γιατί είμαστε το αντίπαλο δέος γι’αυτούς εδώ και χιλιάδες χρόνια.Ναι,μας φοβούνται  γιατί είμασταν πάντα εμπόδιο στα καταχθόνια σχέδια τους για την πλήρη υποταγή του πλανήτη σ’αυτούς.Επιχείρησαν πολλές φορές να το κάνουν ,αλλά απέτυχαν και έτσι θα γίνει και τώρα.Ήδη όπως έγραψα πιό πάνω χάνουν μάχες !!

Οι Έλληνες είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους λαούς.Είμαστε ουράνιο φωτεινό γένος που ήρθε στον πλανήτη Γη για να τον αναβαθμίσει και να τον εκπολιτίσει.Άλλωστε η λέξη Ελλάς σημαίνει η «χώρα του φωτός».

Δεν είμαστε εκλεκτός λαός,όπως άλλοι ή μάλλον όπως άλλος λαός διατείνεται ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού.Είμαστε όμως ο υπεύθυνος λαός,εκείνος ο οποίος εδώ και χιλιάδες χρόνια  σέρνει το άρμα του πολιτισμού του πλανήτη.Είμαστε οι φορείς του πολιτισμού και οι φορείς της γνώσεως,κι αυτό το έχουμε κάνει επί  γενεές γενεών !!Δεν είναι ρατσιστικό αυτό που λέω !!!

Νομίζει΄τώρα  η αντίπαλη παράταξης,οι δυνάμεις του σκότους,ότι έχουν  αλώσει τον Ελληνισμό και δεν τον χρειάζονται πλέον.Αλλά υπολογίζουν λάθος,γιατί ο Ελληνισμός και η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνουν,μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς την δόξα τραβάν !!

Η Ελλάς και ο Ελληνισμός ,πάντα εκ της τέφρας των αναγεννώνται,όπως το μυθικό πουλί ο Φοίνικας.Φθάσαμε λοιπόν στην τέφρα και έφθασε ή ώρα της αναγέννησης μας !!!
Άλλωστε το < Όλον Φως > ο Θεός, έχει βάλει  την υπογραφή του για την σωτηρία της Ελλάδος,του Ελληνισμού και γενικότερα των υγειών δυνάμεων του πλανήτη.

Η χώρα του φωτός και οι φωτεινοί Ελλάνιοι που είναι ήδη ενσαρκωμένοι στην Γαία,ανυπομονούν

καρτερικά την επιστροφή των φωτεινών δυνάμεων.Κι’αυτή τη φορά,η επιστροφή θα είναι αμείλικτη για όλους εκείνους που πολεμούν με μίσος την Ελληνικότητα της Γαίας και του σύμπαντος.

Ή ταν ή επι τας !!!

Ευελπιστώ ότι το επόμενο άρθρο μου <Τα σημεία των καιρών Νο8> να έχει γραφτεί σε μιά ελεύθερη Ελλάδα η οποία θα οδεύει στον δρόμο της ευημερίας και ευδαιμονίας!

31/12/2013                                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εα

http://perseasorion.blogspot.gr/2014/01/7.html

10 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ….ΕΣΣΕΤ’ ΗΜΑΡ”

  1. Οι Ελλάνιοι Έλλην είναι αυτοί που καταστρέφουν κολάσεις και δημιουργούν παραδείσους. Είναι από πολλές δεκαετίες πέριξ του πλανητικού μας συστήματος, το οποιο το έχουν υπό πλήρη έλεγχο και επίβλεψη. Όπως ανακοινώθηκε σε ανύποπτο χρόνο, το αντίπαλο δέος των σκοτεινών, δημιουργών κολάσεων, εξαθρώθηκε στο διαστημικό περιβάλλον, με τον τρόπο και την ακρίβεια που ανακοινώθηκε τότε. Θα καταλύσουν οι Ελλάνιοι Έλλην την κόλαση των σκοτεινών και τους βρωμερούς δαίμονες της επί της γης και η γη θα γίνει ξανά ένας θεϊκός παράδεισος, σύμφωνα με τον θείο συμπαντικό νομο

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s