Η Απολλώνια Αδελφότης

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΩΡΑ

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13221536_1560291450938379_2788565982641365740_n.jpg?oh=a91043097bdf477ff7a9d3c2c3163ffb&oe=579E42FE

Είναι συγκλονιστικές οι αναφορές δύο νεαρών Ελληνίδων σε γερμανική εφημερίδα (πηγή), σύμφωνα με τις οποίες σε ελεύθερη μετάφραση τα εξής:

Η οικονομική κρίση είναι εξτρεμιστικά σκληρή για εμάς τους νέους και φαίνεται σαν να μη γίνει η ζωή μας ποτέ καλύτερη. Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορώ να φαντασθώ κανένα καλύτερο μέλλον. Η ψυχή μου είναι καταπονημένη από όλα αυτά τα αρνητικά σενάρια που κυκλοφορούν, ενώ αισθάνομαι εξαιρετικά ανασφαλής”.

“Δεν είμαστε πια θυμωμένοι – έχουμε απλά εγκαταλείψει τον αγώνα, νοιώθουμε ηττημένοι. Γνωρίζουμε πως μας εκμεταλλεύθηκαν όλοι – η κυβέρνηση μας, η Ευρώπη, οι πάντες. Δεν υπάρχει πλέον κάποιος που να μπορούμε να εμπιστευθούμε – δεν μας έχει απομείνει τίποτα. Οι πολιτικοί μας χρησιμοποιούν, κάνοντας ότι θέλουν μαζί μας. Εγκατέλειψαν όλους εμάς τους Πολίτες στην τύχη μας – είμαστε άδειοι, έχουμε δώσει όλα όσα μπορούσαμε να δώσουμε.

Για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση, χρειαζόμαστε ελπίδα, σχέδια, ιδέες. Δεν υπάρχει όμως τίποτα. Δεν ξέρω που θα μας οδηγήσουν όλα αυτά. Ο πρωθυπουργός κάνει όλα όσα του ζητάει η ΕΕ, παρά το ότι ήταν εκείνος που είχε τοποθετηθεί αρχικά περισσότερο από όλους τους άλλους εναντίον των απαιτήσεων της Ευρώπης.

Έδωσε τόσο πολλές υποσχέσεις, άνοιξε όσο περισσότερο μπορούσε το μεγάλο στόμα του και, όπως τελικά αποδείχθηκε, βγήκε μόνο καυτός αέρας. Σήμερα διαμαρτύρονται εναντίον του ακόμη και αυτοί που είχε ο ίδιος στηρίξει. Πόσο ανόητο είναι αλήθεια αυτό; Γιατί λέει τόσο μεγάλες ανοησίες, όπως το ότι «δεν θέλουμε να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που μας επιβάλλουν, αλλά πρέπει;». Γιατί είναι με το μέρος των ανθρώπων που διαδηλώνουν εναντίον του; Είναι γελοίο!

Στην πραγματικότητα μας εκβιάζει η ΕΕ, με την έννοια πως είτε θα πρέπει να εφαρμόσουμε τα εγκληματικά μέτρα που μας επιβάλλει αργοπεθαίνοντας, είτε θα μας εγκαταλείψει, αφήνοντας μας να πεθάνουμε. Δεν υπάρχει μέλλον για εμάς, ούτε με τις διαρθρωτικές αλλαγές. Κανένας δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας, κανένας δεν κάνει κάτι για εμάς. Όλοι παίρνουν ότι μπορούν, χωρίς να μας δίνουν τίποτα ως αντάλλαγμα“.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s