Η Απολλώνια Αδελφότης

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης! Οδηγείται σταθερά σε ολικό Εθνικό αφανισμό! Θυμηθείτε τι έκαναν οι…’’σωτήρες’’μας!!! Εκχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία!!!

Κουρέλιασαν το Εθνικό μας Σύνταγμα,την Εθνική μας αξιοπρέπεια!!! Ισοπέδωσαν τα πολιτικά μας δικαιώματα!!! Εμπορευματοποίησαν και υποθήκευσαν την Εθνική γή και τον Εθνικό μας πλούτο!!

Ο Ελληνικός λαός οδηγήθηκε στην πιο ακραία φτώχεια!!!! Επιβάλλεται να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!!

Τους ενδιαφέρει μόνο μια καρέκλα στην εξουσία και καταστρέφουν τους Έλληνες και την Ελλάδα ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ’’ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ‘’ΑΦΕΝΤΙΚΑ’’!!! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ!!!


Ο έμπειρος και καχύποπτος Έλληνας αντιλαμβάνεται πλέον ότι έγινε συμμέτοχος της αυτοκαταστροφής του. Ο δε ανυποψίαστος, παρακολουθεί αδρανής, σαν υπνωτισμένος την πρωτοφανή αυτή καλοστημένη απάτη και τους “καρπούς” της, την πρωτόγνωρη φτώχεια με φαινόμενα υποσιτισμού και συστηματική προσπάθεια κατάλυσης του κοινωνικού ιστού και εξαθλίωσης των συμπατριωτών μας.

Έξαρση της εγκληματικότητας και αύξηση των αυτοκτονιών των Ελλήνων!!!

Δήμευση ιδιοκτησίας από Δημόσιο και τράπεζες.

“Πλειστηριασμός” της Ελληνικής Δημόσιας γης και ξεπούλημα αυτής με πρόσχημα την έξοδο από το απεχθές αλλά “τεχνητό” χρέος. Αύξηση της υπογεννητικότητας αφού κάθε Ελληνόπουλο αποτελεί πια “τεκμήριο”.

Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού με την παράνομη, μαζική, μεθοδευμένη εισροή λαθρομεταναστών , νομιμοποίηση και αύξηση αυτών, αφού γεννούν 7 με 8 παιδιά ο καθένας.

Κατ’ ουσία “ΚΑΤΟΧΗ” από ξένα συμφέροντα αφού στους μηχανισμούς αποφάσεων και ελέγχου του κράτους τοποθετήθηκαν εξαρτημένες ηγεσίες.

Απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας, Γλώσσας και Παιδείας και ραγδαία ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς κι επαίσχυντου ανθελληνισμού με συστηματικές επιθέσεις στον ιστορικό και πολιτισμικό μας ιστό.

Πτωχευμένοι, απομονωμένοι, καταθλιπτικοί και δυστυχείς, απωλέσαμε κάθε ηρωικό συναίσθημα αντίστασης, που μας συνέδεε με τους αρχαίους προγόνους μας.

Αποδεχτήκαμε ως “πρόβατα για σφαγή” την μοίρα μας και εναποθέσαμε το μέλλον  των παιδιών μας σε εξαρτημένους και διορισμένους “καρεκλοκένταυρους” τοποτηρητές.

Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας μας!!! Και είναι σίγουροι ότι μας νίκησαν!!! Ότι κατάφεραν να μας υποδουλώσουν!!!

Εδώ κάνουν μεγάλο λάθος!!!

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ!!

ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΡΚΑ!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΙΛΑΜΕ;;;

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ‘’ΚΛΑΜΠ’’ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!!

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ!!!

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ!!!

ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ!!!!

ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!!!ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!!
Η Ελληνική φυλή δεν σκύβει το κεφάλι και δεν υποδουλώνεται ποτέ! Η Ελλάδα είναι μάνα Ηρώων και αυτό δεν αλλάζει εις τους αιώνες των αιώνων. Και μητέρες των Ελλήνων Ηρώων είναι οι Ελληνίδες!!

Οι Έλληνες έχουν βαθειά μέσα στη ψυχή τους ριζωμένο τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!!!

Αν χρειαστεί θα θυσιαστούν για την Ελευθερία της Ελλάδος!!

Οι Έλληνες  πρέπει να ξυπνήσουν και να ενωθούν! Όλοι μαζί σύσσωμα να προχωρήσουν στην έξοδο από την λήθη του “ΜΑΤΡΙΞ” που συστηματικά μας οδήγησαν οι εχθροί της Ελλάδος και θα νικήσουν όπως ΠΑΝΤΑ κάθε τι ανθελληνικό και καταστροφικό για την Πατρίδα μας!!!

Θα ελευθερώσουν την Ελλάδα και θα πάρουν την Εθνική μας κυριαρχία.

Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!

ΕΛΛΗΝΑ!!!!ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙΣ!!!

ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ΤΟ ΛΟΙΩΣΙΜΟ!!!!

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΑΛΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

http://www.epsilonellas.gr/

Advertisements

4 σκέψεις σχετικά με το “ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!”

 1. Με την απελπισία πεθαίνεις με την αισιοδοξία ζεις. Ο λαός σώζει τον εαυτόν του, ας αναλάβει δράση. Περιμένετε λύση από αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα, δηλαδή το κατεστημένο μερικών πλουτοκρατών και μερικών τζακιών και την κομματοκρατία. Η πάμπλουτη και καλά οργανωμένη εκκλησια τι κάνει εκτος από κηδείες?

  Όλα τα κόμματα εξουσίας που είναι μαζί με τους κρατικοδίαιτους πλουτοκράτες οι κύριοι αίτιοι, μας φόρεσαν το παλούκι…το τελευταίο του σύρριζα ελπίζω να ξυπνήσει τον κόσμο και να καταλάβει, ότι ο λαός είναι ο σωτήρας του εαυτού του για να δράση για την σωτηρια του.

  Από εκεί και πέρα κάποιες ατμομηχανές, δηλαδή πατριώτες αφυπνισμένοι πρέπει να αφιερώσουν χρόνο και φαιά ουσία για να συμβάλουν στην αφύπνιση, αυτοοργάνωση, χειραφέτηση και αυτοδιοίκηση της ελλάδος, συμβάλλοντας στην ανατροπή και την υπέρβαση. Ο κόσμος χρειάζεται γνώση και πρέπει να βρούμε έναν αποτελσματικό τρόπο διάχυσης γνώσης στην κοινωνία, χρειάζεται αισιοδοξία και όχι απελπισία. Πρέπει να μάθουμε να επικοινωνούμε και να συνεργαζόμαστε για το κοινό, το κοινωνικό και το εθικό συμφέρον. Αυτό προϋποθέτει αλληλοσεβασμό και αντίληψη τις ζοφερής πραγματικότητας και του ζοφερού μέλλοντος μας, έστω και εάν εμείς προς τον παρόν την περνάμε καλά

 2. Μήπως πρέπει να γίνει και προσπάθεια όλες τις πρωτοποριακές δημοκρατικές συλλογικότητες να τις ενώσουμε σε μια κοινή συντονισμένη δράση δημοκρατικών, απελευθερωτικών, σωτηριακων και αναγεννητικών σκοπιμοτήτων, διατηρώντας εκαστη και έκαστος, συλλογικότητα και πολίτης,την ταυτότητα και ιδιοπροσωπία της? Με αυτόν τον τρόπο δεν θα είμαστε ποιο πολλοί και ποιο αποτελεσματικοί?

 3. Μήπως πρέπει να γίνει προσπάθεια όλες τις πρωτοποριακές δημοκρατικές συλλογικότητες να τις ενώσουμε σε μια κοινή συντονισμένη δράση δημοκρατικών, απελευθερωτικών και σωτηριακων και αναγεννητικών σκοπιμοτήτων, διατηρώντας εκαστη και έκαστος, συλλογικότητα και πολίτης,την ταυτότητα και ιδιοπροσωπία της? Με αυτόν τον τρόπο δεν θα είμαστε ποιο πολλοί και ποιο αποτελεσματικοί?

  Η πρόταση μου σκοπεύει ακριβώς στο να αποφύγουμε αυτό το διαιρει και βασίλευε του κατεστημένου. Η δημοκρατία είναι μια και την όρισαν και βίωσαν οι Έλληνες, αλλα πιστεύω χρειάζεται και προσαρμογή στα δεδομένα του καιρού μας, διατηρώντας τις αρχές τις, το αξιακό σύστημα της και τα αποτελέσματα που επιφέρει, δηλαδή την προσωπική, την πολιτική, την κοινωνική, την οικονομική ελευθερία, την ισότητα ήτοι την ισοπολιτεία, την ισηγορία, την ισονομία και όλα τα αλλα ωραία της δημοκρατίας.

  Βεβαια συχρόνως στόχος μας θα είναι οι διαφορες δημοκρατικές συλλογικότητες να συγκλίνουν διά της διαβουλεύσεως και της σχετικής γνώσης, ως προ το τι είναι πραγματική δημοκρατία και πως μπορεί να εφαρμοστεί στην εποχή μας και να εξελίξουμε μεθόδους αντροπής και υπέρβασης του κατεστημένου και του εκφυλισμένου ολιγαρχικού κοινωνικού και πολιτικού συστήματος που μας επέβαλαν το 1832 και μετά οι προτέκτορες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s