Η Απολλώνια Αδελφότης

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…

Μεταξύ των Ελλήνων κυκλοφορούν πολλά σαδιστικά και σατανιστικά υποκείμενα, υιοί και θυγατέρες του σκότους. Το σύνθημα τους είναι… ο θάνατος σου είναι η ζωή μου. Κατέχουν καλά τις τέχνες τις καταστροφής και τις έχουν κάνει ευχάριστο καθημερινό χόμπι.Επομένως στην Ελλάδα δεν ζουν μονο Έλληνες

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…”

  1. ΟΙ μνηστήρες και δούρειοι ίπποι οργανωμένοι στα μεταπρατικά ξενόδουλα κόμματα διά του κράτους Λερναία Ύδρα που ελέγχουν προκαλούν τις καταστροφές. Αυτοί προκάλεσαν την μικρασιατική καταστραφεί, τον εμφύλιο πόλεμο, έδιωξαν 10 εκατομμύρια Έλληνες από την Ελλάδα, κατάστρεψαν την κύπρο, μας κουβάλησαν τα εκατομμύρια μουσουλμάνους αδελφούς τους και έχουν μετατρέψει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας σε ζόμπι.

  2. ΟΙ μνηστήρες και δούρειοι ίπποι οργανωμένοι στα μεταπρατικά ξενόδουλα κόμματα διά του κράτους Λερναία Ύδρα που ελέγχουν προκαλούν τις καταστροφές. Αυτοί προκάλεσαν την μικρασιατική καταστροφήν, τον εμφύλιο πόλεμο, έδιωξαν 10 εκατομμύρια Έλληνες από την Ελλάδα, κατάστρεψαν την κύπρο, μας κουβάλησαν τα εκατομμύρια μουσουλμάνους αδελφούς τους σχεδίασαν και εκτελούν την οικονομική κατάρρευση και έχουν μετατρέψει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας σε ζόμπι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s