Ελλάς&Ελληνισμός, Η Απολλώνια Αδελφότης

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ !

 

Τους είμαστε ευγνώμονες για την αφορμή που μας έδωσαν !!Η τεχνητή κρίση και η πτώχευση είναι αφορμή να γράψουμε άλλο ένα βιβλίο για την βιβλιοθήκη όλων των λαών …. Ναι αυτήν !! της νεότερης Ιστορίας της Ελλάδας !!Μα ο μισέλληνας που κατασπάραξε ως Λερναία Ύδρα την ψυχή του Λαού μου , είναι ο ίδιος δια των κληρονόμων του, που μάς έκλεψε ..τότε…εδάφη και Αλησμόνητες πατρίδες.

Είναι και αυτός, που μάς έρχεται πάλι ύπουλα, ζητώντας την ψήφο μας .Είναι αυτός που εκτελεί κατά γραμμα , ότι έχει υπογράψει στον χρηματάνθρωπο -Αχυράνθρωπο τοκογλύφο να δώσει ότι ανήκει στους Έλληνες .Αν αφήσουμε κι άλλο την Κυβέρνηση στα χέρια των Άνανδρων, μισελλήνων , ελληνόφωνων ΠΙΟΝΑΚΙΑ τού εχθρού, δεν θα μείνει στα χέρια μας Λίθος επί λίθον .

Οπότε το Γένος μας θα εξαφανιστεί από προσώπου Γης !! Ο πολιτισμός των Ελλήνων είναι το Φως και Τροφή τής Ψυχής Απανταχού των λαών της Γαίας .Σήμερα αναγεννιέται και πάλι, η Αιώνια Ελλάδα!!

Ο Ελληνας αναδύεται εκ της τέφρας του !! Μας φοβούνται!! Μας τρέμουν!! Το ξέρουν ότι είμαστε Νικητές!!

Μαζί λοιπόν θα ξαναποκτήσουμε την εθνική και τη λαϊκή κυριαρχία. Μην ακούτε τα «φερέφωνα » που λέγουν: πως αν υποχωρήσουμε σε δικαιώματα ,ταυτότητα , γη και ύδωρ θα σωθούμε . Αν υποχωρήσουμε ,αυτό θα είναι και το τέλος μας. Τώρα!!! Τώρα Θα τους αποδείξουμε ποίοι είμαστε!!
Με λάθος Λαό τα βάλανε!!

Πάμε Όλοι Μαζί Για Μια Ελευθερη Ελλάδα Οι Ελληνες Θα Γράψουν και Πάλι την Ιστορία τους !

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ !”

  1. Πολύ μοιρολατρικό το κείμενο. Τα σημάδια δείχνουν κατάρρευση της φεουδαρχικής κομματοκρατίας των μειονοτικών και της ξενοκρατίας. Πάμε σε εθνική νομισματική κυριαρχία. Επιβάλουμε την ελληνική δημοκρατία. Κάνουμε ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης.
    Δεν τους πληρώνουμε τίποτε πέραν κάποιων εξαιρέσεων. Πάμε στα δικαστήρια για την ζημια που μας προκάλεσαν με τα μνημόνια για αποζημίωση. Γράφουμε στον προϋπολογισμό τα χρωστούμενα των γερμανών και παραπέμπουμε τους δανειστές να εισπράξουν από αυτούς.

    Ποιοτική αναβάθμιση των θεσμών μέσω της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, ανακλητότητας , λογοδοσίας.

    Ποιοτική αναβάθμιση των πολιτών κατά αρετήν, νόηση, γνώση, εργατικότητα και επιχειρηματικότητα. Διάχυση γνώσης στην κοινωνία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s