Ιάσων Χριστός

Λέει ο Χριστός : Άρχων του Κόσμου Αυτού είναι ο Διάβολος! – Διαβάστε την μεγάλη αποκάλυψη !

Φλεγόμενος Άγγελλος
Η θρησκεία του Χριστιανισμού και τα δεκάδες δόγματά της σήμερα, δέχονται, ότι τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε τον δημιούργησε ο καλός αγαθός Τριαδικός Θεός. Αυτά γνωρίζουν οι ιερείς, αυτά διδάσκονται στις ιερατικές σχολές, αυτά προωθούν στους πιστούς.

To βιβλίο «Γένεσις» της εβραϊκής παλιάς διαθήκης, περιγράφει με φαιδρό και μη μαθηματικά λογικό τρόπο, το πως έγινε σύμφωνα με τον εβραϊκό μύθο, ο κόσμος αυτός, σε 7 ημέρες από το θεό. Από ποιο «θεό» δημιουργήθηκε όμως ;
Ο Χριστός ξεκαθαρίζει αδιαμφισβήτητα το ποιος είναι ο άρχοντας και δημιουργός του κόσμου της ύλης στον οποίο ζούμε προσωρινά :
Κατα Ιωάννην 12,31: «Τώρα κρίνεται ο κόσμος. Τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου θα ριφθεί έξω.»
Κατα Ιωάννην 16,11: «Ο άρχων του κόσμου τούτου έχει ήδη κριθεί.»
Προς Κορινθίους B Επιστολή (4,4) : Ο θεός του αιώνος τούτου έχει τυφλώσει τας διανοίας των απίστων, ώστε να μη λάμψη εις αυτούς το φως του Ευαγγελίου της δόξης του Χριστού
Κατα Ιωάννην 14,30 : (Πριν συλλάβουν τον Ιησού) «Έρχεται ο άρχοντας του κόσμου αυτού και πάνω μου δεν έχει καμία εξουσία.»
Προς Εφεσίους 6,12: Η πάλη η δική μας δεν είναι προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς και εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορες του σκότους αιώνος τούτου, ενάντια στα πνευματικά αυτά πονηρά όντα που βρίσκονται στους ουρανούς.
(σ.σ : Η λέξη «ουρανός» και «αιώνας» στα αρχαία κείμενα είχε την έννοια ενός ολόκληρου πολυεπίπεδου σύμπαντος. Καθώς όμως κάηκαν από τους εβραιοχριστιανούς σκοταδιστές, οι μεγάλες βιβλιοθήκες που περιείχαν τη γνώση, μας έμειναν οι έννοιες τις οποίες συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε χωρίς επίγνωση της πραγματικής σημασία τους.)
Συμπεράσματα :
1) Όπως οι μεγάλοι αρχαίοι Έλληνες σοφοί έλεγαν, ζούμε σε μία πολύ κατώτερη πνευματική κατάσταση από αυτή για την οποία μας είχε δημιουργήσει ο Αγαθός Τριαδικός Δημιουργός μας και που κάποτε, πριν εκπέσουμε, αντιλαμβανόμασταν.
Ο Χριστός επιβεβαίωσε τα λόγια των Ελλήνων φιλοσόφων και μας αποκάλυψε ποιος είναι ο δημιουργός του ψεύτικου αυτού κόσμου : Ο Γιαχβέ Σατανάς Σαμαέλ, ο θεός των Εβραίων.
2) Ο Χριστιανισμός στην αρχή, δεν ήταν θρησκεία, αλλά τρόπος ζωής. Οι πρώτοι χριστιανοί διάβαζαν τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και τις αποκαλύψεις του Χριστού και προσπαθούσαν να ζουν με καλοσύνη, αγάπη, προσφορά και να απαγκιστρωθούν από τον κόσμο της ύλης για να επιστρέψουν στον κόσμο του αγαθού φωτός.
Τότε δηλαδή, δεν δέχονταν οι Χριστιανοί επ’ουδενί λόγω ότι τον κόσμο αυτό τον έχει δημιουργήσει ο Τριαδικός Θεός. Είχαν μάλιστα τα λόγια του ίδιου του Χριστού (όχι μόνο αυτά που διαβάσατε παραπάνω, αλλά πολλά περισσότερα) που έλεγαν ξεκάθαρα ποιος έχει δημιουργήσει αυτόν τον κατώτερο κόσμο της ύλης που δεν μοιάζει για αγαθό κόσμο, αλλά για συμπαντική φυλακή.
3) Η πεποίθηση που υπάρχει μέχρι και σήμερα, ότι τον κόσμο αυτό τον έχει φτιάξει ο καλός αγαθός Θεός, εισήχθη στη ελληνοκεντρική χριστιανική πίστη, τον 4ο αιώνα από συγκεκριμένους εντεταλμένους εβραιολάγνους ιερείς.
Αυτοί, προερχόμενοι μέσα από τη μαύρη μασονία της Μαύρης Αδελφότητας (Παλιά Τάξη πραγμάτων), μη έχοντας καμία σχέση με το Χριστό αλλά ενδεδυμένοι την προβιά του Χριστιανού, ένωσαν εγκληματικά τα λόγια και τη νοοτροπία του θεού των Εβραίων, Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς και ο δημιουργός του κόσμου αυτού, με αυτή του Ιησού Χριστού, που ήρθε από τον φωτεινό τέλειο κόσμο του Αγαθού, για να μας θυμίσει ότι δεν ανήκουμε στον κόσμο του Γιαχβέ και των υποτακτικών του και να μας, δώσει τον τρόπο να επιστρέψουμε στο δικό Του φωτεινό σύμπαν.
4) Αυτή η ένωση-παναίρεση που κατασκεύασαν οι εγκληματίες αυτοί μασονο-ιερείς, που μετέπειτα αυτο-ονομάστηκαν και φωτισμένοι, ονομάστηκε θρησκεία του Εβραιοχριστιανισμού ή αλλιώς ορθοδοξία, και επιβλήθηκε παντού όπως ορίζει ο νόμος του Γιαχβέ-Αλλάχ : με φωτιά και σπαθί.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι οι μασόνοι λένε απροκάλυπτα πως πιστεύουν στην ύπαρξη του θεού με την προσωνυμία «Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος». Αυτός δεν είναι άλλος από το Γιαχβέ, Σαμαέλ, Σατανά, ο πρώην μεγάλος αρχαγγέλος του φωτός.
Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Λέει ο Χριστός : Άρχων του Κόσμου Αυτού είναι ο Διάβολος! – Διαβάστε την μεγάλη αποκάλυψη !”

 1. Ο Χριστός αρνήθηκε ότι ήρθε από το Γιαχβέ, τον θεό των Εβραίων. Γιατί η εκκλησία διδάσκει το αντίθετο ;

  Ο Χριστός, όπως διαβάζουμε σε πολλά σημεία των τεσσάρων ευαγγελίων,

  έλεγε στους Εβραίους, που λάτρευαν το Γιαχβέ, πως δεν γνώριζαν τον Πατέρα Του.

  «Κατα Ιώαννην» 8:19 – «ἔλεγον οὖν αὐτῷ· ποῦ ἐστιν ὁ πατήρ σου;»
  «Απεκρίθη ᾿Ιησοῦς· οὔτε ἐμὲ οἴδατε οὔτε τὸν πατέρα μου..»

  μτφ : Του έλεγαν λοιπόν (οι Εβραίοι νομοδιδάσκαλοι), «Πού είναι ο Πατέρας σου ;».
  «Αποκρίθηκε ο Ιησούς : Ούτε εμένα ξέρετε, ούτε τον Πατέρα μου.

  Ο Χριστός σύμφωνα με όσα μας μεταφέρει ο αγαπημένος Του μαθητής, ο Ιωάννης, είπε καθώς προσευχόταν :

  «Κατα Ιωάννην» 17:25 : «πάτερ δίκαιε, καὶ ὁ κόσμος σε οὐκ ἔγνω, ἐγὼ δέ σε ἔγνων..»

  μτφ : «Πατέρα δίκαιε και ο κόσμος δε σε γνώριζε, εγώ όμως σε γνώριζα.»

  Επομένως πράγματι ο Γιαχβέ, ο θεός των Εβραίων, δεν είναι εκείνος που έστειλε το Χριστό στον κόσμο αυτό να μας μιλήσει. Οι Εβραίοι νομοδιδάσκαλοι γνώριζαν το Γιαχβέ και ήξεραν απέξω το νόμο του (τον λεγόμενο μωσαϊκό που κατάργησε ο ίδιος ο Χριστός ). Ο Χριστός λέει πως ήρθε από Εκείνον που δεν γνώριζε ο κόσμος. Δεν μπορεί να μιλάει με τον τρόπο αυτό για τον Γιαχβέ, τον οποίο γνώριζαν όλοι οι Εβραίοι! Ακόμη και αν, όπως λένε κάποιοι φανατικοί εβραιοχριστιανοί, το είπε μεταφορικά, θα μπορούσε να πεί τον πατέρα μου τον ξέρετε, αλλά δεν τον ακολουθείτε. Η ελληνική γλώσσα είναι σαφέστατη.

  Ο Χριστός το είπε ξεκάθαρα, τον Πατέρα που με έστειλε εμένα δεν τον ξέρετε.

  Πως λοιπόν η χριστιανική εκκλησιά, με όλο της το ιερατικό σώμα, διδάσκει πράγματα αντίθετα με όσα είπε ο Χριστός ; Πως λέει ότι ο Γιαχβέ των Εβραίων είναι ο «Πατέρας» που έστειλε τον Ιησού Χριστό, την στιγμή που ο Χριστός ο ίδιος το αρνήθηκε ;

  Γιατί εμμένουν ακόμη κάποιοι να πιστεύουν πως αυτός ο τιμωρός- καταστροφέας ψευτο-θεός των εβραϊκών κειμένων είναι ο αληθινός Θεός την στιγμή που ζητά τα ακριβώς αντίθετα πράγματα από το Χριστό ;

  Πότε θα καταλάβουν ότι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς, ο δημιουργός του κόσμου αυτού και πως όλα αυτά τα εβραϊκά κείμενα που εντεταλμένοι, εγκάθετοι μασόνοι ιεράρχες, ονόμασαν τον 4ο αιώνα «παλιά διαθήκη» και τα όρισαν ως ιερά και θεόπνευστα, μιλούν για το Σατανά και το λαό του και δεν έχουν καμία σχέση με το Χριστό και τον Πατέρα Του ;

  Μήπως αυτά είναι αιρετικά πράγματα ; Δεν τα λέω εγώ, τα λέει ο ίδιος ο Χριστός, στα ίδια τα επίσημα κείμενα που δέχεται η εκκλησία, η οποία παρά το ότι ο Χριστός αρνήθηκε ότι ήρθε από το Γιαχβέ, διδάσκει με τρόπο εγκληματικό, το ότι ο Ιησούς Χριστός και ο Γιαχβέ (που στην πραγματικότητα είναι ο Σατανάς) είναι ένα.

  «Κατα Ιώαννην» 8:19

  «ἔλεγον οὖν αὐτῷ· ποῦ ἐστιν ὁ πατήρ σου;»

  «Απεκρίθη ᾿Ιησοῦς· οὔτε ἐμὲ οἴδατε οὔτε τὸν πατέρα μου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s