Η Απολλώνια Αδελφότης

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

Για να διδάξουμε δημοκρατία πρέπει πρώτα να την κατακτήσουμε και εφαρμόσουμε εμείς στην Ελλάδα και όπου είναι Έλληνες και Φιλέλληνες.

Στόχος και σκοπός της πρότασης μας στην Ένωση Ελλήνων Συνελεύσεις Πολιτών είναι η συγκρότηση της οικουμένης κοινοτήτων κοινών Ελλήνων και Φιλελλήνων, της Ελλάδος, της Κύπρου και των Ελλήνων και Φιλελλήνων στις Ηπείρους, με διοικητικά όργανα τις εκκλησίες των πολιτών(η του δήμου). Η οικουμενική αυτή κοινότητα κοινόν απαρτιζόμενη από ένα πλήθος κοινοτήτων κοινών θα αντανακλά την ελληνική δημοκρατική οικουμένη στην εποχή μας με αυτόνομες και αυτοδιοικούμενες κοινότητες, οι οποίες θα ενώνονται συντονιστικά και οργανικά δια του επιστεγάσματος της κοσμόπολις κοινού, όντας και αυτή αυτόνομη και αυτοδιοικούμενη.

Πρώτα πρέπει να έχουμε αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε, δηλαδή το όραμα για την νέα δομή τη κοινωνίας του ελληνικού κόσμου μας και το επιχειρηματικό σχέδιο του. Αυτό πρέπει να προκύψει από δημόσια διαβούλευση επί προτάσεων. Μετά ένα δεύτερο επιχειρηματικό σχέδιο πως θα το πραγματοποιήσουμε. Και αυτό πρέπει να προκύψει από δημόσια διαβούλευση. Μετά να το πραγματοποιήσουμε βάσει αυτών των σχεδίων. Ο πρωταρχικός πυρήνας αυτής της ομάδος που θα κινήσει τις διαδικασίες πρέπει να πιστεύει και να κατανοεί αυτό το όραμα, να είναι νοήμονες, δημοκράτες και πατριώτες.

Συμμετέχετε και συνεργαστείτε στην συγκρότηση του ελληνικού δημοκρατικού οικουμενικού κόσμου μας. Από τον Ελληνισμό η καλύτερα από τον ελληνικό μας κόσμο θα αφήσουν, αν τους τους αφήσουμε, είδος για το ευρωπαϊκό μουσείο και μερικά ελληνικά γκαρσόνια να υπηρετούν τους άριους.

Ένας λόγος που εργάζομαι για αυτήν την οικουμενική οργάνωση κοινοτήτων κοινών είναι και αυτός

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ”

  1. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣ Η ΙΔΙΩΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑ ΣΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s