Η Απολλώνια Αδελφότης, Λαϊκή δράσης&αντίδρασης

Επιστολή από τους Κρητικούς προς την Βουλή: «Θα είστε εχθροί του λαού αν δώσετε το όνομα «Μακεδονία»»

Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών έστειλε επιστολή, παρόμοια με αυτή που είχε στείλει η Παμμακεδονική Ενωση με την οποία προειδοποιεί τους κυβερνητικούς και όποιους άλλους βουλευτές (όπως π.χ. του Ποταμιού) θελήσουν να προχωρήσουν σε εκχώρηση του ονόματος και των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας ότι «Θα θεωρηθούν ένοχοι εσχάτης προδοσίας».

Την επιστολή έκανε γνωστή ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης λέγοντας ότι «από ένα σημείο και μετά το γελοίο γίνεται επικίνδυνο και θα πρέπει να παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές και η δικαιοσύνη· Δεν είναι δυνατό να απειλούνται κατά αυτό τον προκλητικό τρόπο οι Ελληνες βουλευτές με θάνατο και ισόβια». 

Ολόκληρη η επιστολή:

Προς: Προς όλους τους βουλευτές του Κοινοβουλίου και ιδιαίτερα προς τους
συντοπίτες μας Κρητικούς…

ΚΟΙΝ: Πρόεδρο της βουλής & ΜΜΕ

Κυρίες και κύριοι βουλευτές λυπούμεθα ειλικρινώς, που αναγκαζόμαστε να σας καταθέσουμε την παρούσα επιστολή. Αιτία της κατάθεσής της αποτελούν οι μέχρι σήμερα επιλογές και αποφάσεις σας, οι οποίες ξεπουλούν την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, καταργούν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των Ελλήνων και μειώνουν τη δυναμικότητα της προασπίσεως των ΕΔΑΦΩΝ της πατρίδας μας.

 Μην αρκούμενοι όμως στα προαναφερόμενα, συνεχίζετε τις πολιτικές της εξαθλίωσης και του εξευτελισμού του ελληνικού λαού, καταπατώντας κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ έννοια, οδηγώντας το μητροπολιτικό έθνος των Ελλήνων στην καταστροφή.

Επιτρέπετε στα εγχώρια και ξένα αρπακτικά να κλέπτουν τη δημόσια και την ιδιωτικό περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, με συνοπτικές διαδικασίες. Καταστρέφετε – μέσω εσχάτης προδοσίας- ως όργανα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνιστικού αθεϊσμού, την ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΙΣΤΗ μας, ενώ προβάλλετε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τα ΙΕΡΑ, τα ΟΣΙΑ και τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας, καθιστώντας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ασήμαντη και ανίσχυρη.

Οι τακτικές σας, διαμελίζουν την πατρίδα μας και επιτρέπουν σε ξένα οικονομικά συμφέροντα -σε συνδυασμό με μια εθνοκτόνο στρατηγική- να διαλύουν τον εθνολογικό και οικονομικό-αναπτυξιακό ιστό της χώρας.

Θεωρούμε ότι το ερεβώδες πολιτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα που υπηρετείτε, ελέγχει, υπονομεύει και προσβάλει την ανθρώπινη ελευθερία.

Είμαστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε ενέργειά  σας, ενείχε και ενέχει δόλο, σκοπιμότητα, παραπλάνηση των Ελλήνων και ισχυρές δόσεις ιδιοτέλειας και εθνικής ζημιάς. Όλα αυτά επιδιώκουν να έχουν ως αποτέλεσμα τον εξανδραποδισμό και τον αφανισμό των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων.

Τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας και την ιστορία μας, αφού χάριν των θυσιών και των αγώνων που έδωσαν αυτοί, έχουμε τα σημερινά γεωγραφικά μας όρια ως χώρα. Όμωσ εσείς ως «όψιμοι», ανιστόρητοι πολιτικού, διαπραγματεύεστε αυτά με μειοδοτικό τρόπο.

Σας διαμηνύουμε τέλος σε όλους τους τόνους, να παύσετε αμέσως αυτές τις εφιαλτικές επιλογές σας, οι οποίες τίθενται ενάντια στην βούληση του λαού μας και σας προειδοποιούμε πως με την όποια ψήφο σας, θα παραχωρείτε κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας,  όπως με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ-, θα αποτελείτε ΕΧΘΡΟΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ενώ θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι, για τις όποιες συνέπειες προκύψουν… Επιβάλλεται να σταματήστε πια να κατρακυλάτε ολοένα και περισσότερο το έθνος μας, οδηγώντας το σε συνθήκες χάους.

Επιβάλλεται επίσης να σας διατυπώσουμε ευθαρσώς, ότι δεν έχουμε καμιά απολύτως σχέση -απεναντίας τα απεχθανόμεθα- με  κανόνα από τα γνωστά, καταστροφικά κόμματα της παρούσης Βουλής, ούτε με κανένα άλλο από τα γνωστά και άγνωστα εξωκοινοβουλευτικά, καθώς και με κανένα από τα όποια κινήματα, ομάδες και άλλα πολιτικά μορφώματα.

Είμεθα μια χούφτα αγνών, σκεπτόμενων, φτωχών, ευαίσθητων, ανιδιοτελών, δυνατών και ΓΝΗΣΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Επιστολή από τους Κρητικούς προς την Βουλή: «Θα είστε εχθροί του λαού αν δώσετε το όνομα «Μακεδονία»»”

 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ
  Ιδρυτική Διακήρυξη
  «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

  Μαζί με την ανάρτηση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κινήματος
  KΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους Κρήτες να δώσουμε το δυναμικό μας ΠΑΡΩΝ
  την Κυριακή 11 η ώρα στην αίθουσα «Ανδρόγεω» στο Ηράκλειο… στην συνάντηση που έχουν οι συμβολαιογράφοι της Κρήτης, προκειμένου να αποφασίσουν για το εάν θα «συνεργήσουν» η όχι, στο προσχεδιασμένο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της αρπαγής της περιουσίας των Ελλήνων, μέσω των πληστειριασμών, από τους επίδοξους οικονομικούς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του λαού μας. (Στο άμεσο μέλλον θα κατάσχονται περιουσίες μεγάλης πραγματικής αξίας, ακόμη και για χρέος 500€)

  ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ»

  1) Για την απελευθέρωση από την κατοχή που έχουν επιβάλει στο έθνος μας οι μνημονιακές κυβερνήσεις μαζί με την γερμανόδουλη ΕΕ, για την ανάκτηση της χαμένης μας αξιοπρέπειας και για την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με μοναδικό σύμβουλο την αγάπη μας για την Ελλάδα και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ…

  2) Αναλαμβάνουμε κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία και καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας, να συναποφασίσουμε και να συναγωνιστούμε μέχρι το τέλος.

  3) ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Ή ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ..

  4) Διαμηνύουμε σε όλους τους τόνους, στους εθελόδουλους πολιτικούς, που με την ψήφο τους ενάντια στην βούληση του λαού, οδηγούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ στο θάνατο και ξεπουλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, να σταματήσουν αμέσως αυτές τις επιλογές του Εφιάλτη, διότι το τέλος τους έφτασε και πως σύντομα θα μας βρουν μπροστά τους…

  Διακηρύττουμε ότι από την πολιτική ελίτ της χώρας μας, καθώς και από τα ντόπια και ξένα οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται το έθνος μας:

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να σταματήσουν, να καταστρέφουν τις οποιεσδήποτε αξιακές, ηθικές, νομοθετικές, περιουσιακές και οικονομικές δομές της κοινωνίας των Ελλήνων.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, τα παιδιά μας και εμείς να ζούμε με ασφάλεια και ηρεμία.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να μην υπάρχουν άνθρωποι, που να ζουν στη φτώχεια και τη μιζέρια, που βιώνουμε οι περισσότεροι σήμερα.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να κυβερνούν τη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ πολιτικές ηγεσίες, που θα είναι ταγμένες στην υπηρεσία των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών της και στη δημιουργία μιας θεσμικής πολιτικής πραγματικότητας, που θα προωθεί και θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να είναι η χώρα μας ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ με ένοπλες δυνάμεις ισχυρές, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει η εδαφική της ακεραιότητα, ενώ πρωτίστως να ασκείται μια υπερήφανη, αξιοπρεπής, ευεργετική ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, με μηχανισμούς που θα είναι απαλλαγμένοι από τις επιρροές και τις εξαρτήσεις σας.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να κυριαρχεί νομοθετικά η κοινωνική και νομική δικαιοσύνη με ξεκάθαρους κανόνες σε όλες τις πλευρές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και οι οποίες θα επιτρέπουν στον κάθε Έλληνα πολίτη, να απολαμβάνει τα προϊόντα του μόχθου του, αλλά και την προάσπιση κάθε πτυχής της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς του.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την καλλιέργεια της ελεύθερης και δημιουργική ελληνοκεντρικής φιλοσοφικής σκέψης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στα σχολειά και τους χώρους εργασίας και λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ, στα βιβλία-σκουπίδια της παγκοσμιοποιημένης πολτοποίησης του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ, που ήδη διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, η εργασία, η κατοικία, η ατομική και δημόσια περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, να είναι εξασφαλισμένη ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

  Οι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ μας είναι αδιαπραγμάτευτες και θα τις επιβάλουμε με κάθε τρόπο…

  «Ευλογημένη η σπίθα που αψηφά τις φρόνιμες συμβουλές της λογικής.
  Στα θάματα χρωστά η Κρήτη τη ζωή της.»
  Ν. Καζαντζάκης

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  Εκπρόσωποι Επικοινωνίας

  ΧΑΝΙΑ: Καπαρουδάκης Παντελής 6980578056
  Κελαϊδάκης Γιάννης 6948236986

  ΡΕΘΥΜΝΟ: Κλάδος Ζαχαρίας 6974650263
  Μανωλιούδης Γιώργος 6970133100

  ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναγνωστάκης Γιάννης 6974763247
  Αλεξάκη Κική 6979733616

  ΛΑΣΙΘΙ: Γερακιανάκης Μανώλης 6932763280
  Ψαράκης Μανώλης 6994642927

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s