ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. Η ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. Η ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ

Βλέπετε και καταλαβαίνετε σιγά σιγά ότι όλα ήταν από πολύ παλιά σχεδιασμένα να συμβούν όπως συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Είμαστε σε ένα δόλιο οικονομικό πόλεμο που δεν κατέχουμε. Η θα πολεμήσουμε η θα μας εξοντώσουν. Το στρατιωτικό μας δόγμα πλέον πρέπει να είναι η ολική νίκη. Οργανώνουμε λοιπόν την παλλαϊκή άμυνα. Παλλαϊκή άμυνα λοιπόν σημαίνει ότι όλη η κοινωνία οργανώνεται σε στρατιωτική δομή και είναι διαρκώς σε εμπόλεμη κατάσταση. Ο καθένας το όπλο πάρα πόδα(θα το αγοράσει ο καθένας με δικά του λεφτά) και έτοιμο το φυλλάδιο πορείας, άνδρες και γυναίκες. Ο καθένας γνωρίζει από το φυλλάδιο πορείας που θα πολεμήσει με ποίους θα συμπολεμήσει, εναντίον ποιων θα πολεμήσει και ποιοι είναι οι προϊστάμενοι αξιωματικοί του, γνωρίζει πως θα βρεθεί με ακρίβεια λεπτού στον τόπο που θα πολεμήσει επειδή έχει οργανώσει τέλεια την μετάβαση του εκεί.Οργανώστε τα φυλλάδια πορείας. Η ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΕΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ

ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΚΡΙΤΗΣ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

O ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕ ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΗΣ Η ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ.

ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑΤΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ. ΓΙΝΕΤΕ ΦΟΒΕΡΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

Πάμε μερικούς αιώνες ποιο πίσω στο πρώτο ήμισυ του 7 αιώνα, όταν αυτός ο Σημίτης προφήτης των γαμιλιεριδων κατασκεύασε το Ισλάμ από ιουδαϊκά σημιτικά και ιουδεοχριστιανικά μπαχαρικά. Με την σημαία του Ισλάμ μας πήραν βόρειο Αφρική και μέση ανατολή. Μετά αφού αναχαιτίστηκαν σφύριξαν στου σελτζούκους και κατέβηκα ποιο κάτω από τον Καύκασο και με την σημαία του Ισλάμ φτάσανε σελτζούκοι μογγόλοι και Σημίτες άραβες κάπου το 1630 στην Κρήτη σε ένα σχεδόν χιλιετή καταχτητικό πόλεμο που ακόμα σήμερα συνεχίζεται. Βλέπετε σήμερα τα ισλαμοπιθήκεια να κατακλύζουν την Ελλάδα ειρηνικά και ανέμελα και να την εποικίζουν. Δεν θα αργήσει πολύ όπως πάμε που θα μοιρολογήσουμε το παλιό μοιρολόι…σφάξε με αγά μου να αγιάσω και κανε με παπά μου εικονισματάκι σε κάποιο εκκλησάκι. Εάλω η Ελλάς είναι το σύνθημα τους, Αράβων και Εβραίων σημιτών και τουρανοβοσκών

 

4 σκέψεις σχετικά με το “ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. Η ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ

 1. ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
  Θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθούμε όλοι το πραγματικό πρόβλημα της χώρας μας, διαφορετικά, αν δεν το αντιληφθούμε αυτό, δεν θα μπορέσουμε ποτέ, ούτε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας για μια κοινή δράση, ούτε φυσικά θα μπορέσουμε ποτέ να διεκδικήσουμε κάτι συγκεκριμένο και να το επιτύχουμε. Θα πρέπει με άλλα λόγια να ξέρουμε τι ζητάμε.

  Το πραγματικό πρόβλημα, σπεύδω να πω, είναι η πλήρης διάσταση μεταξύ κράτους και κοινωνίας, δηλαδή η πλήρης αυτονόμηση του πρώτου και η καταδυνάστευση της δεύτερης.

  Όπως πολύ ορθά σημειώνει ο καθηγητής Κοντογιώργης, «Η κοινωνία, στην κομματοκρατία, δεν αντιμετωπίζεται ως η αιτία της ύπαρξης του κράτους, αλλά ως ο μείζων εχθρός που απειλεί το κεκτημένο της πολιτικής τάξης. Η κομματική αντιπαλότητα αποτελεί επιμέρους ζήτημα, που αφορά στη νομή του κράτους».

  Με άλλα λόγια, αντί το ελληνικό κράτος να υπάρχει ως οργανωμένη νομική οντότητα του ελληνικού λαού προκειμένου να υπηρετεί την ελληνική κοινωνία, απεναντίας το κράτος, κάτω από την ηγεσία ενός σάπιου και διεφθαρμένου εξουσιαστικού συστήματος, το οποίο δημιουργήθηκε και υπάρχει με την απόλυτη διευκόλυνση του ισχύοντος πολιτειακού θεσμικού πλαισίου, έχει πλήρως αυτονομηθεί και χρησιμοποιεί τους κόπους, τα εισοδήματα και τις περιουσίες της κοινωνίας ως λάφυρα για την επιβίωσή του, την οποία επιβίωση έχει μετατρέψει σε αυτοσκοπό.

  Ολόκληρο το κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό κατοχικό καθεστώς αποτελεί στην ουσία ένα παράσιτο που ζει σε βάρος του υγιούς και παραγωγικού κοινωνικού σώματος.

  Όπως γίνεται τώρα πλέον αντιληπτό στον καθένα, όλα τα κρατικοδίαιτα πολιτικά κόμματα (στα οποία ως επί το πλείστον κυριαρχούν η οικογενειοκρατία, η κληρονομική διαδοχή, η διαπλοκή, η γραφειοκρατία και οι πολιτικές καριέρες), αντί να αποτελούν τμήματα της κοινωνίας και να την εκπροσωπούν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, τουναντίον αποτελούν μέρη του ίδιου πολιτικού συστήματος, ως οργανωτικής δομής του αυτονομημένου από την κοινωνία κράτους. Επομένως, η μεταξύ τους διαμάχη δεν αφορά εξυπηρέτηση κοινωνικών συμφερόντων αλλά εσωτερική διαμάχη μέσα στα πλαίσια του ίδιου κατοχικού πολιτικού καθεστώτος, για την απόκτηση προνομίων επί της κρατικής εξουσίας και μέσω αυτής της νομής της κοινωνίας. Η προς τα έξω διαμάχη τους είναι καθαρά θεατρική, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει πλήρης συνεννόηση, συγκάλυψη των τυχόν παρανομιών και διανομή των ποσοστών της εξουσίας που εξυπηρετούν την πολιτική τους πελατεία.

  Αυτό λοιπόν πρέπει, αν κάποτε το συνειδητοποιήσουμε, να συνεννοηθούμε για να το αλλάξουμε.

  Το παρασιτικό κράτος να πάψει πλέον να ζει εξαθλιώνοντας την κοινωνία, αλλά να τεθεί στην υπηρεσία της κοινωνίας (κοινωνικοποίηση του κράτους) για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Και αυτό δεν αλλάζει με αλλαγές προσώπων και κομμάτων, αλλά με αλλαγή του ίδιου του καταστατικού του κράτους (δηλαδή του Συντάγματος), ώστε κράτος και κόμματα να τεθούν (όπως είναι ο προορισμός τους σε όλα τα σύγχρονα πολιτισμένα κράτη), στην υπηρεσία της κοινωνίας.

  Χρειαζόμαστε μια καινούργια εξ υπαρχής κοινωνική συμφωνία, ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, για να περάσουμε στην μελλοντική Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία.

 2. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΑΠΟΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

  Όταν χρωστάς λεφτά και μάλιστα τόσα πολλά αναγκαστικά συμπεραίνεις, ότι δεν έγινε σωστή χρήση αυτών των δανικών. Διότι αν γινόταν σωστή χρήση θα επενδυόταν σωστά και θα έβγαζες το ποσο που χρωστάς με τους τόκους που χρωστάς για να τα ξεπληρώσεις και θα σου έμενε και εσένα ένα καλο ποσο. Επομένως είχαμε σχεδιασμένα λάθος οικονομική πολιτική η είχαμε ηλίθιους στην πολιτική η προδότες η όλα μαζί το πιθανότερο. Τα χρήματα αυτά κατασπαταλήθηκαν με πολλούς τρόπους, η πολιτική αυτή ήταν σκόπιμα σχεδιασμένα λάθος από όλους αυτούς που έκαναν αυτό το χρέος και αυτήν την πολιτική για να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε και εκεί που στο μέλλον σκοπεύουν να φτάσουμε, δηλαδή στην απολλοτρίωση της χώρας μας από όλα αυτά τα καθάρματα του τόπου(ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ) και τους συεργάτες τους εκτος τόπου(ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ)

 3. Έρχεται θανατερό χτύπημα κατά της Ελλάδας – 20000 έμπειροι πολεμιστές ισλαμιστές θα κάψουν το λεκανοπέδιο – Ανυποψίαστοι πολιτικοί και στρατιωτικοί
  Λόγω των ηλιθίων επιλογών του ανίκανου πολιτικού – οικονομικού – στρατιωτικού κατεστημένου της Ελλάδας, η Τουρκία μπορεί να τσακίσει τη χώρα μας όποτε το θελήσει.
  Για παράδειγμα, ούτε οι πολιτικοί ούτε οι στρατιωτικοί έχουν ένα σοβαρό σχέδιο να αντιμετωπίσουν ροές της τάξης των 100000 λαθρομεταναστών το μήνα (3300 την ημέρα).
  Χειρότερη από την απροετοιμασία της χώρας είναι η διεστραμμένη, ανώμαλη και βαθειά ανθελληνική νοοτροπία και συμπεριφορά του συνόλου της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας που δεν είναι ικανοί να αποφασίσουν να στείλουν πλοία του λιμενικού να βουλιάξουν βάρκες και σκάφη με λαθρομετανάστες στα διεθνή ύδατα.
  Ακόμη πιο καταστροφικά για την Ελλάδα, η επίκληση του διεθνούς δικαίου (εκ μέρους του εθνοκτονικού κατεστημένου πολιτικών, κομματικών παραγόντων, δημοσίων υπαλλήλων, κυπατζήδων, ψευτο-καθηγητών, δημοσιογράφων και στρατιωτικών) έχει γίνει το εργαλείο τάχιστης μετατροπής του ελληνικού λαού σε ένα δύσοσμο και βδελυρό αφρο-ασιατο-ντόπιο μείγμα ζώων χωρίς εθνική και θρησκευτική ταυτότητα.
  Όσο συνεχίζετε να είστε αδρανείς, τόσο πιο κοντά είναι το τέλος σας.
  Αν δεν με πιστεύετε, ρωτείστε στρατιωτικούς κι αστυνομικούς ποιο είναι το σχέδιό τους για …. καταστολή ισλαμικής εξέγερσης στο λεκανοπέδιο! Θα εκπλαγείτε!
  Τα γαμημένα ζωντόβολα που τα πληρώνετε για να ζουν σαν χαραμοφάηδες δεν έχουν εκπονήσει ούτε ένα σχέδιο επιβολής της έννομης τάξης σε περίπτωση ισλαμικής εξέγερσης στο λεκανοπέδιο!
  Η Ελλάδα έχει γεμίσει από 20000 έμπειρους πολεμιστές του ισλαμικού ψευτοχαλιφάτου κι οι άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι (που να ψοφήσουν όλοι μια ώρα αρχίτερα!) γλεντούν τα κλεψιμέϊκα που αρπάζουν από τις τσέπες σας με την φορολογία.
  Ή για να το πούμε πιο απλά, εδώ η Ελλάδα χάνεται και το μουνί (: ο στρατός κι οι λοιποί δημόσιοι υπάλληλοι) χτενίζεται!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s