Λαϊκή δράσης&αντίδρασης

Έρχεται θανατερό χτύπημα κατά της Ελλάδας – 20000 έμπειροι πολεμιστές ισλαμιστές θα κάψουν το λεκανοπέδιο – Ανυποψίαστοι πολιτικοί και στρατιωτικοί

Λόγω των ηλιθίων επιλογών του ανίκανου πολιτικού – οικονομικού – στρατιωτικού κατεστημένου της Ελλάδας, η Τουρκία μπορεί να τσακίσει τη χώρα μας όποτε το θελήσει.

Για παράδειγμα, ούτε οι πολιτικοί ούτε οι στρατιωτικοί έχουν ένα σοβαρό σχέδιο να αντιμετωπίσουν ροές της τάξης των 100000 λαθρομεταναστών το μήνα (3300 την ημέρα).

Χειρότερη από την απροετοιμασία της χώρας είναι η διεστραμμένη, ανώμαλη και βαθειά ανθελληνική νοοτροπία και συμπεριφορά του συνόλου της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας που δεν είναι ικανοί να αποφασίσουν να στείλουν πλοία του λιμενικού να βουλιάξουν βάρκες και σκάφη με λαθρομετανάστες στα διεθνή ύδατα.

Ακόμη πιο καταστροφικά για την Ελλάδα, η επίκληση του διεθνούς δικαίου (εκ μέρους του εθνοκτονικού κατεστημένου πολιτικών, κομματικών παραγόντων, δημοσίων υπαλλήλων, κυπατζήδων, ψευτο-καθηγητών, δημοσιογράφων και στρατιωτικών) έχει γίνει το εργαλείο τάχιστης μετατροπής του ελληνικού λαού σε ένα δύσοσμο και βδελυρό αφρο-ασιατο-ντόπιο μείγμα ζώων χωρίς εθνική και θρησκευτική ταυτότητα.

Όσο συνεχίζετε να είστε αδρανείς, τόσο πιο κοντά είναι το τέλος σας.

Αν δεν με πιστεύετε, ρωτείστε στρατιωτικούς κι αστυνομικούς ποιο είναι το σχέδιό τους για …. καταστολή ισλαμικής εξέγερσης στο λεκανοπέδιο! Θα εκπλαγείτε!

Τα γαμημένα ζωντόβολα που τα πληρώνετε για να ζουν σαν χαραμοφάηδες δεν έχουν εκπονήσει ούτε ένα σχέδιο επιβολής της έννομης τάξης σε περίπτωση ισλαμικής εξέγερσης στο λεκανοπέδιο!

Η Ελλάδα έχει γεμίσει από 20000 έμπειρους πολεμιστές του ισλαμικού ψευτοχαλιφάτου κι οι άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι (που να ψοφήσουν όλοι μια ώρα αρχίτερα!) γλεντούν τα κλεψιμέϊκα που αρπάζουν από τις τσέπες σας με την φορολογία.

Ή για να το πούμε πιο απλά, εδώ η Ελλάδα χάνεται και το μουνί (: ο στρατός κι οι λοιποί δημόσιοι υπάλληλοι) χτενίζεται!

3.jpg

4.jpg

2.jpg

1.jpg

Εικόνες από τη γειτονιά σας στο λεκανοπέδιο λίαν συντόμως! Τι; Δεν με πιστεύετε; Δεν πειράζει! Ούτε και κανένας Σύριος πίστευε το 2010 ότι σύντομα η χώρα του θα γινόταν ένα τέτοιο ερείπιο. Κι όμως …..

Διαβάστε:

Διεθνές Δίκαιο: μια “Πλαστελίνη” που μαζί με τον δημοσιοϋπαλληλισμό χρησιμοποιείται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ για να αποβλακώνονται οι Έλληνες

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/05/06/διεθνές-δίκαιο-μια-πλαστελίνη-που-μα/

Άσαντ, Πούτιν κι Ερντογάν στέλνουν στην Ελλάδα έμπειρους ισλαμιστές πολεμιστές και βομβιστές αυτοκτονίας https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/05/04/άσαντ-πούτιν-κι-ερντογάν-στέλνουν-στη/

Συρία 3 5 2018 Εξελίξεις στα μέτωπα με τους ισλαμιστές παίρνουν εφιαλτική τροπή για την Ελλάδα και κανένας δεν ξέρει τίποτα!

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/05/03/συρία-3-5-2018-εξελίξεις-στα-μέτωπα-με-τους-ι/

Τροία, Τουρκία, Ελλάδα, Ψευτοϊστορία, κι η Αποβλάκωση του Μέσου Έλληνα από τα ΜΜΕ που προετοιμάζουν Εθνική Συρρίκνωση https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/04/28/τροία-τουρκία-ελλάδα-ψευτοϊστορία-κι/

Έφεσος, Τουρκία, Ελλάδα, Ψευτοϊστορία, και Μισαλλοδοξία: με Τρομοκράτηση του Μέσου Έλληνα τα ΜΜΕ προετοιμάζουν Εθνική Συρρίκνωση

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/04/28/έφεσος-τουρκία-ελλάδα-ψευτοϊστορία-κ/

Ελληνικός Στρατός: Ανίκανος για Μη Συμβατικό Πόλεμο με Ισλαμιστές! Χρειαζόμαστε Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες! https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/04/27/ελληνικός-στρατός-ανίκανος-για-μη-συμ/

Σε 4 Στάδια Απρόβλεπτου Πολέμου η Τουρκία θα διαλύσει ολότελα την Ελλάδα που είναι 100% Ανέτοιμη

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/04/14/σε-4-στάδια-απρόβλεπτου-πολέμου-η-τουρκ/

Ο Μακρόν ετοιμάζει τον Τάφο της Ελλάδας και της Ευρώπης: φέρνει 200 εκ. Αφρικανούς μέσα στα επόμενα 30 χρόνια https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/04/19/ο-μακρόν-ετοιμάζει-τον-τάφο-της-ελλάδα/

‘Νέα Συρία’ ονειρεύεται ο Μακρόν για την Αποικιοκρατική ‘Γαλλία’ – Κάψτε τη Γαλλία, να σωθεί ο Κόσμος! Λευτεριά στα Καταπιεσμένα Έθνη της Φραγκιάς! https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/04/25/νέα-συρία-ονειρεύεται-ο-μακρόν-για-τη/

Για να σωθεί η Ελλάδα, καταργείστε τον Στρατό! Χρειαζόμαστε Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες και Μισθοφορικό Στρατό εκπαιδευμένο για Μη Συμβατικό Πόλεμο!

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/04/22/για-να-σωθεί-η-ελλάδα-καταργείστε-τον-σ/

Οι αυριανοί στρατοί θα είναι είτε σαν την Blackwater, είτε σαν τους Ιρανούς Μπασίτζ https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/04/26/οι-αυριανοί-στρατοί-θα-είναι-είτε-σαν-τ/

Οπλοφορία: Απαραίτητη Προστασία ενάντια σε Λαθρομετανάστες & Ισλαμιστές, πριν η Ελλάδα αιματοκυλιστεί

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/02/25/οπλοφορία-απαραίτητη-προστασία-ενάν/

Σατανιστές Ψευτομασώνοι & Πάντειο Ψευτο-πανεπιστήμιο ετοίμασαν Κράτος Ισλαμικής Τρομοκρατίας ‘Αλ Γιουνάν’ στην Ελλάδα

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/02/27/σατανιστές-ψευτομασώνοι-πάντειο-ψε/

Δείτε το βίντεο:

Απροετοίμαστη η Ελλάδα στον υβριδικό πόλεμο που της έχει κηρύξει η Τουρκία

https://ok.ru/video/704106334829

https://vk.com/video434648441_456239606

Διεθνές Δίκαιο: μια “Πλαστελίνη” που μαζί με τον δημοσιοϋπαλληλισμό χρησιμοποιείται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ για να αποβλακώνονται οι Έλληνες

Το χειρότερο κακούργημα της κάθε μιας πουτάνας και του καθενός πούστη του υπερτροφικού, άχρηστου, και βρωμοτεμπέλικου δημόσιου της χώρας δεν είναι το ότι συνειδητά κλέβει τον μέσο Έλληνα όπως ο χειρότερος ληστής: εκείνος που έχει επιβάλει δικτατορία πάνω στα θύματά του.

Ο δημοσιοϋπαλληλισμός κι η θεωρία της μονιμότητας προξενούν μια γενικευμένη διάδοση της άρρωστης νοοτροπίας του αμετάβλητου και της παραμονής στην ίδια πάντα κατάσταση που συνδυάζονται με το αραχτιλίκι, την τεμπελιά, την αδιαφορία προς τον άλλο, τον κτηνώδη φιλοτομαρισμό, την κονόμα, την αρπαχτή, την αντιπαραγωγική συμπεριφορά, τον κηφηνισμό και τη βρωμιά της σκέψης ότι οι άλλοι πρέπει να πληρώνουν τις πουτάνες που δεν εργάζονται.

Όταν υπάρχει τόσο διαδεδομένη σε ένα λαό η θεωρία της μονιμότητας, ο λαός πρέπει να σβύννεται από την Ιστορία ως άχρηστος, σάπιος και ξωφλημένος. Κι αυτό συμβαίνει.

Αν ο μέσος Έλληνας δεν σφάξει τους πολιτικούς, τους κομματικούς παράγοντες και τους δημόσιους υπαλλήλους που τον απομυζούν, απλά σβυστεί για πάντα από τον χάρτη.

Δεν υπάρχει μονιμότητα στη φύση και συνεπώς δεν μπορεί να υπάρχει μονιμότητα στην ανθρώπινη κοινωνία. Δυστυχώς, όταν επικρατεί σε μια κοινωνία η δημοσιοϋπαλληλική σύφιλη, τότε πολλά κακά έπονται. Οι πάντες αρχίζουν και βλέπουν εσωτερικές κι εξωτερικές υποθέσεις υπό το ψεύτικο κι ανύπαρκτο πρίσμα της μονιμότητας. Κι έτσι τα πολιτικά ψέμματα που λέγονται περιλαμβάνουν σαν ναρκωτικό αναφορές σε στοιχεία που υποτίθεται ότι είναι μόνιμα. Αυτό είναι αρκετό για να πάθει σύντομα η Ελλάδα ένα απερίγραπτο στραπάτσο.

Με τα ψέμματα που πολιτικοί, ψευτο-καθηγητές και δημοσιογράφοι βομβαρδίζουν τον μέσο Έλληνα, πίστεψαν και κείνοι κι ο μέσος Έλληνας ότι υπάρχει κάτι το ανύπαρκτο: το διεθνές δίκαιο.

Η χειρότερη συνέπεια μιας συστηματικής προσπάθειας αποβλάκωσης και παραπληροφόρησης ενός ολόκληρου λαού από ένα σάπιο, άχρηστο και καταρρέον κατεστημένο είναι το να πιστέψει και το ίδιο το κατεστημένο τα αισχρά ψέμματα που λέει.

Τα πατημένα σκουλήκια Τσίπρας, Καμμένος, Κουβέλης, Κοτζιάς και μαζί τους οι άθλιοι Μιχαλολιάκος, Κουτσούμπας, Μητσοτάκης, Θεοδωράκης, Γεννηματά, Βενιζέλος, Σαμαράς, Καραμανλής, κοκ έχουν πάρει στα σοβαρά το διεθνές δίκαιο!

Το ίδιο κι οι άχρηστοι κι αμόρφωτοι διπλωμάτες, κυπατζήδες και στρατιωτικοί που πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει δίκιο σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

Και νάχει και να μην έχει η Ελλάδα δίκιο, στα τέτοια του όποιου ισχυρού!

Αυτό είναι η μόνη αλήθεια!

Χωρίς τη δύναμη που μια χώρα πρέπει να έχει, το διεθνές δίκαιο είναι αέρας κοπανιστός και παράδειγμα η Παλαιστίνη και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ εναντίον του ρατσιστικού σατανοκράτους Ισραήλ που οι ΗΠΑ παρεμποδίζουν την εφαρμογή τους.

55.jpg

Αυτά παθαίνουν όσοι πιστεύουν ότι το Διεθνές Δίκαιο είναι κάτι παραπάνω από ένα κωλόχαρτο χρησιμοποιημένο και πεταμένο….

Στο 3:15 ο διεθνολόγος Βασίλης Κοψαχείλης προσγειώνει τους ηλίθιους Αταίριαστους που σαν γελοία μωρά κι απροσάρμοστα αυτιστικά κλαψουρίζουν ότι υπάρχουν ‘σταθερά’ πράγματα όπως οι διεθνείς συνθήκες – που είναι κωλόχαρτα χρησιμοποιημένα και πεταμένα.

Η καραμέλα ‘διεθνές δίκαιο’ αναφέρεται από όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις μόνο και μόνο για να αποποιούνται τις ευθύνες τους και να ‘δικαιολογούνται’ για την ανικανότητά τους να κυβερνήσουν και την αδιαφορία τους να διατηρήσουν τη χώρα ισχυρή – κάτι που όμως προκαταβολικά όλοι υπόσχονται στους αφέντες τους που στόχο έχουν την καταστροφή της Ελλάδας και την εξόντωση των Ελλήνων ως έθνους με αναμείξεις με πολλά εκατομμύρια Ασιατών κι Αφρικανών.

6.jpg

Ενδιαφέρουσα απόπειρα του κ. Κοψαχείλη να προσγειώσει στη γη τα γελοία δημοσιογραφικά απροσάρμοστα που νομίζουν ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα που ανήκει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο ΝΑΤΟ, κοκ και που η Ελλάδα έχει με το μέρος της το ‘διεθνές δίκαιο’!

444.jpg

Φτύστε τους γελοίους κι άχρηστους δημοσιογράφους που προπαγανδίζουν τα ψέμματα των εγκληματιών πολιτικών που ευθύνονται για την επερχόμενη διάλυση της Ελλάδας!

Δείτε το βίντεο:

Διεθνές Δίκαιο: μια “Πλαστελίνη” με την οποία τα σιωνιστικά ΜΜΕ αποβλάκωσαν τους Έλληνες

https://ok.ru/video/703855200877

https://vk.com/video434648441_456239604

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s