Η νέα δεκαπενθήμερη φόρμουλα αυτόματης εκμάθησης ξένων γλωσσών του Nicholas Lundin

Η νέα δεκαπενθήμερη φόρμουλα αυτόματης εκμάθησης ξένων γλωσσών του Nicholas Lundin

 

Ο Nicholas Lundin έμαθε μόνιμα 23 ξένες γλώσσες.

Ο πολύγλωσσος, 62 ετών Nicholas Lundin , που μιλά 23 γλώσσες άπταιστα, παρουσίασε στους Έλληνες τη διάσημη φόρμουλα 2 εβδομάδων του, για την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Αυτή επιτρέπει έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα την εκμάθηση υλικού που αντιστοιχεί σε ετήσιο γλωσσικό μάθημα. Η μέθοδος του Σουηδού πολύγλωσσου αμφισβητεί τις παραδοσιακές σχολές ξένων γλωσσών.

 

Ήδη 75.000 Έλληνες απέρριψαν τις αναποτελεσματικές, παραδοσιακές μεθόδους εκμάθησης γλωσσών και προσχώρησαν στον Leo. Εσύ επίσης, ανεξάρτητα από την ηλικία, μόρφωση ή ικανότητα σου, σε μόλις 2 εβδομάδες θα δεις τα έκπληκτα πρόσωπα των συγγενών, φίλων και συναδέλφων. Όταν ακούσουν, πόσο καλά μιλάς αγγλικά, γερμανικά ή ισπανικά δε θα πιστεύουν, ότι έμαθες τη γλώσσα σε μόλις 14 ημέρες.

 

Πάντα είναι η σωστή στιγμή, για να αρχίσεις να μιλάς σε μια ξένη γλώσσα. Μπορείς να πειστείς γι’ αυτό σε 2 κιόλας εβδομάδες. Θα παρατηρήσεις διαφορές στην καθημερινή ζωή σου. Θα αρχίσεις να συνεννοείσαι άνετα σε μια ξένη γλώσσα μετά από μόλις14 ημέρες εκμάθησης. Θα διαβάζεις χωρίς πρόβλημα ξένες ιστοσελίδες. Θα κερδίσεις τον θαυμασμό των οικείων σου και την αναγνώριση των προϊσταμένων και συναδέλφων στη δουλειά.

Πώς είναι η αυτόματη φόρμουλα εκμάθησης γλωσσών του Lundin

Ο Nicholas Lundin έχει συμπεριλάβει τη φόρμουλα 2 εβδομάδων στο σύστημα πολυμέσων καρτών, που ονομάζεται Smart Lang, το μόνο που απλοποιεί και επιταχύνει την απομνημόνευση , επειδή χρησιμοποιεί το 100% των φυσικών νοητικών ικανοτήτων σου

Οι παραδοσιακές μέθοδοι διδασκαλίας ξένων γλωσσών δεν καλύπτουν ούτε καν ένα μικρό μέρος των έμφυτων δυνατοτήτων σου απομνημόνευσης και δημιουργίας συνειρμών. Κατά κανόνα, δεν υποστηρίζουν αποτελεσματικά αυτές τις γνωστικές διαδικασίες, διότι δεσμεύουν για εργασία μόνο ένα μικρό μέρος των δομών του εγκεφάλου. Οι διαδραστικές κάρτες Smart Lang λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο. Αγγίζουν το 100% των ικανοτήτων που έχεις ήδη , αλλά οι οποίες για την ώρα παραμένουν αδρανείς στο μυαλό σου.

Κατά την απομνημόνευση νέων λέξεων, η φόρμουλα 2 εβδομάδων αυτόματης εκμάθησης ξένης γλώσσας Smart Langενεργοποιεί ταυτόχρονα, το αριστερό και το δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Το λεκτικό μήνυμα φτάνει στο αριστερό ημισφαίριο και το συνοδευτικό εικόνα – στο δεξιό. Ο εγκέφαλος λειτουργεί 5 φορές πιο αποτελεσματικά από ό, τι συνήθως. Αυτό με τη σειρά του αυξάνει τη δυνατότητα εκμάθησης, την ικανότητα απομνημόνευσης και τη σύνδεση των νέων λέξεων τους με τις αντίστοιχες ελληνικές. Ως αποτέλεσμα, οι δημιουργηθέντες συνειρμοί είναι ισχυρότεροι και χαράσσονται βαθύτερα στη μνήμη, ενώ ο εγκέφαλός σου, φυσικά, σχεδόν αυτόματα , θυμάται τις νέες λέξεις.

η δεκαπενθήμερη φόρμουλα δρα εντατικά

Μετά την πρώτη ημέρα της χρήσης καρτών Smart Lang θα πρέπει να μάθεις 200 νέες λέξεις. Μετά από μια εβδομάδα θα παρατηρήσεις μια σαφή διαφορά στο λεξιλόγιο σου. Θα είναι πολύ πιο πλούσιο και ποικίλο. Μετά από 2 εβδομάδες ο ψυχολογικός φραγμός που εμποδίζει την ομιλία σε μια ξένη γλώσσα θα εξαφανιστεί, και εσύ θα έχεις μεγαλύτερη άνεση στο χειρισμό της. Χωρίς προβλήματα θα σου έρχεται στο στόμα αυτό που θέλεις να μεταφέρεις. Μετά από ένα μήνα θα ξέρεις αγγλικά, γερμανικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα που έχεις επιλέξει, τόσο καλά σαν να είχες τελειώσει πολυετές φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Αν αυτό δε συμβεί μπορείς (και θα πρέπει!) να χρησιμοποιήσεις την ειδική εγγύηση τουNicholas Lundin . Χωρίς ερωτήσεις θα πάρεις μια επιστροφή χρημάτων για το σύστημα διαδραστικών καρτών.

12 σκέψεις σχετικά με το “Η νέα δεκαπενθήμερη φόρμουλα αυτόματης εκμάθησης ξένων γλωσσών του Nicholas Lundin”

  1. Είναι σκέτη απάτη!!! Δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος έχω κάνει την παραγγελία εδώ και ένα μήνα χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε τηλέφωνο επικοινωνίας ούτε στα email απαντάνε ούτε πουθενά!! Πολύ χάλια κ πιστεύω να μήν υπάρξουν άλλα θύμα σαν κ εμένα. Προσοχή!!!

    Μου αρέσει!

  2. Έχω κάνει την παραγγελία εδώ και μια εβδομάδα αφου έδωσα και το τηλέφωνό μου ακομα περιμένω καποια ειδοποίηση σχετικα με την παραγγελία , αρχιζω να ανησυχώ για τα 89 €.παρακαλω αν καποιος εχει περισσότερα στοιχεία για αυτο το προϊόν ας το αναφερει.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s