ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑ Η ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ: ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΟΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ BUSINESS PLAN ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΥΤΗΜΑ(ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΑΜΥΝΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

2 σκέψεις σχετικά με το “ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑ Η ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ: ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

  1. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορούμε η ότι δεν γνωρίζουμε η ότι δεν είμαστε ώριμοι η ότι θα τα κάνουμε θάλασσα σαν κοινωνία. Το πρόβλημα είναι ότι η κοινωνία δεν είναι συγκροτημένη στις συλλογικότητες των εκκλησιών του δήμου των πολιτών, την αναγκαία προϋπόθεση της δημοκρατίας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε τίποτε πέραν από το να φλυαρούμε σε ένα εβραϊκό μέσο κοινωνικής δικτυώσεις του Zeckerberg. Όταν συγκροτήσουμε τις εκκλησιες του δήμου(σε αυτό πρέπει να ρίξουμε το βάρος των ενεργειών μας) μπορούμε να τα κάνουμε όλα και είμαστε ήδη πολύ ώριμοι για να τα κάνουμε όλα και να πάρουμε σωστές αποφάσεις σαν κοινωνία. Σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο δίδεται μια δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί το νέο κοινωνικό δημοκρατικό σύστημα και να αποκτήσουμε θεωρητική και αργότερα εμπειρική γνώση περί αυτών απόλυτα αναγκαία και ελπίζω ο σύνδεσμος να μείνει επειδή χθες με μπλόκαρε ήδη ο Zuckerberg από το facebbook.

  2. Ο ΑΝΑΞ ΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ είναι η δημοκρατική συλογικότης των εκκλησιών του δήμου των πολιτών και οι  εκπρόσωποι αυτών, οι άριστοι στο ήθος και την αρετή, την γνώση και σοφία, οι άριστοι στην δημιουργικότητα δια το όφελος όλης της κοινωνίας. Αυτοί είναι αξιοκρατική, τα κάνουν όλα διάφανα και τηρούν την νομιμότητα, λογοδοτούν και είναι ανακλητοί από τις εκκλησίες των πολιτών. Κοινωνικοποιούν την γνώση και νόηση, την σωματική και ψυχοπνευματική ευρωστία και τον αναγκαίο πλούτο σε όλη την κοινωνία μηδενός πολίτου εξαιρουμένου. Εκτος από την ισονομία, την ισηγορία και την ισοπολιτεία η δημοκρατία είναι και ισοπαιδία και ισοπλουτοκρατία. Όπως σε ένα ρολόι αν λείψει ένας τροχός το ρολόι είναι ελαττωματικό, έτσι και στην δημοκρατία αν λείπει ένα από όλα αυτά έχουμε ατελή δημοκρατία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s