Η Απολλώνια Αδελφότης, ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ Η ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Στόχος και σκοπός της πρότασης μας εδώ στην Οικουμενική Ένωση Ελλήνων και Φιλελλήνων (Ποιοι είμαστε διαβάστε εδώ για τους λόγους συγκρότησης της εδώ) είναι η συγκρότηση της οικουμένης κοινοτήτων κοινών Ελλήνων και Φιλελλήνων, της Ελλάδος, της Κύπρου και των Ελλήνων και Φιλελλήνων στις Ηπείρους,  με διοικητικά όργανα τις εκκλησιες του δήμου των πολιτών. Η οικουμενική αυτή κοινότητα κοινόν απαρτιζόμενη από ένα πλήθος κοινοτήτων κοινών στον πλανήτη θα αντανακλά την ελληνική δημοκρατική οικουμένη στην εποχή μας με αυτόνομες και αυτοδιοικούμενες κοινότητες, οι οποιες θα ενώνονται συντονιστικά και οργανικα σε ένα οικουμενικό κοινό κοινότητα με διοικητικό, οργανωτικό και συντονιστικό όργανο την οικουμενική εκκλησια του Δήμου των πολιτών, όντας και αυτή αυτόνομη και αυτοδιοικούμενη στα πλαίσια των καθορισμένων αρμοδιοτήτων της.  Σωστά, χρειαζόμαστε όραμα και ελπίδα κοινούς στόχους δημιουργικών αποτελεσμάτων κοινού εθνικού και κοινωνικού, όπως και προσωπικού περιεχομενου, αυτό και την εθνεγερσία προσπαθούμε και επιδιώκουμε, σχεδιάζουμε και προτείνουμε και εμείς εδώ με την δικη μας πρόταση όπως το κάνουν και άλλοι με δικες τους προτάσεις και πρωτοβουλίες.
 
Εκτος της προτάσεως πρωτουβουλίας μας αυτής την οποια μπορείτε να διαβάσετε στο παρόν κείμενο κάνουμε επίσης προτάσεις επί όλων των κοινωνικών θεσμών, προτάσεις για την οργάνωση σχολών παιδείας και διά βίου μάθησης της κοινωνίας και για δράσεις της κοινωνίας που θα τις βρείτε στις αντίστοιχες ενότητες εδώ στον ιστότοπο μας στους καταλόγους σχολες παιδείας και δράσεις. Πέραν τούτου κυριες και βασικές προτάεις μας είναι μια νέα δημοκρατική πολιτειακή και οικονομική κοινωνική δομή με νέο δημοκρατικό  πολιτικο σύστημα, όπως και προτάσεις επί όλων των κυριων κοινωνικών θεσμών που θα τις βρείτε στον κατάλογο πολιτειακή οργάνωση κοσμοσύστημα και στον κατάλογο κοινωνία αξιων και αριστευόντων πολιτών. Επίσης στους καταλόγους Κοινότητες Κοινά της ΠΕΕ και Εκκλησιες πολιτών της ΠΕΕ θα βρείτε σχετικά Θέματα με τις οργανωτικές δομές των κοινοτήτων και των εκκλησιών του δήμου.
Όλα αυτά τα προτείνουμε   για δημοσια διαβούλευση εκ της οποιας θα προκύψουν και οι τελικές προτάσεις για να της πραγματοποιήσουμε, έχοντας πηγή μας την γνώση εκ του ελληνικού θεσμικού πολιτισμού και συμπληρωματικά από άλλους πολιτισμούς που έχουν παράγει χρήσιμη αντίστοιχη γνώση και εμπειρία.

ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΙΣ 5 ΗΠΕΙΡΟΥΣ.

Στην Οικουμενική Ένωση Ελλήνων και Φιλελλήνων θα γίνετε μέλη σε κοινότητες της συνοικίας στον τόπο κατοικίας σας, στον δήμο σας, στον νομό σας και την  περιφέρεια σας και θα είστε μέλη της κοινότητας του κράτους, της ηπείρου που κατοικείται και της πλανητικής σύνολης κοινότητας. Στην Ένωση Ελλήνων θα γίνετε μέλη της εκκλησίας των πολιτών του δήμου σας, του νομού σας, της περιφέρειας σας, του κράτους σας, της ηπείρου και της πλανητικής εκκλησίας των πολιτών. Στην Ένωση Ελλήνων είστε μέλη των σχολών παιδείας και των ομάδων δράσεων της και συμμετέχετε στις συνελεύσεις των εκκλησιών του Δήμου των πολιτών. Με αυτόν τον τρόπο συναποφασίζετε, διδάσκεστε και διδάσκετε και δράτε δημιουργικά δια των ομάδων δράσεων σε πολλές χρήσιμες ανθρώπινες δραστηριότητες.

Ξεκινούμε αρχικά να δημιουργήσουμε σε κάθε δήμο από τους 325 στην Ελλάδα όπως και στην Κύπρο μια πυρηνική ομάδα από μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες εθελοντών μαχητών αφυπνισμένων πατριωτών και γνωσιακά ωριμων  και νοημόνων πολιτών με τελικό σκοπό η δημιουργήσουμε διά αυτών των πυρήνων σε κάθε γειτονιά που κατοικούμε ομάδες της Ένωσης Ελλήνων, των οποίων το σύνολο θα αποτελεί την ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΗ κοινότητα. Για αυτόν τον σκοπό της δημιουργία αυτών των βασικών αρχικών πυρήνων καλούμε Έλληνες και Φιλέλληνες που αντιλαμβάνονται το όφελος, προσωπικό και εθνικοκοινωνικού, να ενταχθούν να συνεργαστούν να συνδιαμορφώσουν και να συνεργήσουν στην επιτυχία του ωφελιμου αυτού στόχου της δημιουργίας της Οικουμενικής Ένωσης Ελλήνων και Φιλελλήνων.Το σύνολο αυτών των ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΩΝ κοινοτήτων συγκροτεί την δημοτική κοινότητα με διοικητικό όργανο την εκκλησία των πολιτών του δήμου. Το σύνολο αυτών των δημοτικών κοινοτήτων συγκροτούν την νομαρχιακή κοινότητα με διοικητικό όργανο την εκκλησία των πολιτών του νομού, το σύνολο δε των κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών των νομών μιας περιφέρειας, συγκροτεί την κοινότητα και εκκλησία των πολιτών της περιφέρειας. Οι εκκλησίες των πολιτών είναι τα διοικητικά όργανα των αντίστοιχων κοινοτήτων, του δήμου, του νομού και της περιφέρειας.

Σε κάθε κράτος ξεκινούμε αρχικά να δημιουργήσουμε σε πόλεις και δήμους που κατοικούν Έλληνες μια πυρηνική ομάδα από μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες εθελοντών μαχητών αφυπνισμένων πατριωτών και γνωσιακά ωριμων πολτών με τελικό σκοπό η δημιουργήσουμε διά αυτών των πυρήνων κατά δυνάμην σε κάθε συνοικία πόλεων και δήμων συνοικιακές κοινότητες και εκκλησιες πολιτών, ως ανώτατο διοικητικό όργανο των εκάστοτε κοινοτήτων Ελλήνων και Φιλελλήνων.

Επί της επικράτειας του εκάστοτε κράτους συγκροτούμε την σύνολη κοινότητα από τις συνοικιακές κοινότητες και την εκκλησια των πολιτών του εκάστοτε κράτους. Σε κάθε Ήπειρο, συγκροτούμε μια εκκλησία των πολιτών, ως το ανώτατο διοικητικό όργανο, του συνόλου των κοινοτήτων των κρατών , επί της εκάστοτε Ηπείρου. Εξ αυτών συγκροτούμε η πλανητική κοινότητα και εκκλησία των πολιτών, ως ανώτατο διοικητικό όργανο της Ένωσης Ελλήνων, όλων των κοινοτήτων του πλανήτη (της Ελλάδος, Κύπρου και των κρατών των Ηπείρων)

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΗΨΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΚΑΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αυτός που παίρνει τις αποφάσεις στην Ένωση Ελλήνων είναι η εκάστοτε εκκλησια των πολιτών της εκάστοτε συνοικιακής και δημοτικής κοινότητας  διά του πλειοψηφικού τρόπου. Η σφαιρική δομή λήψεως αποφάσεων που περιγράφεται εδώ δεν είναι τίποτε άλλο παρα μια δομή και μια διαδικασία εσωτερικής λειτουργίας της εκκλησιας του δήμου η των πολιτών σε βάση δήμου και ακόμα σε βάση συνοικίας η και ομάδας γειτονιάς. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε ανωτερα επίπεδα όπως αυτό της περιφέρειας, της επικρατειας, της ηπείρου και της της πλανητικής κοινότητας.

Αν πάρουμε για παράδειγμα την εκκλησια της περιφέρειας σε σύγκριση με αυτήν του δήμου, ως προς την αρμοδιότητα πεδίων αποφάσεων, τότε πρέπει να διευκρινιστεί πως η εκκλησια της περιφέρειας σε θέματα αρμοδιότητας δεν είναι ιεραρχικά ανώτερη από αυτήν του δήμου, ως προς την ροή και ισχύ των αποφάσεων. Η εκκλησια της περιφέρειας και αυτής του κράτους και οι λοιπές έχουν αρμοδιότητες αποφάσεων επί θεμάτων που ξεπερνούν τα όρια του εκάστοτε δήμου και συντονισμού στο εκάστοτε γεωγραφικό χώρο. Με λίγα λόγια η εκκλησια της περιφέρειας δεν είναι προισταμενη της εκκλησιας του δήμου ούτε επίσης αυτή του κράτους είναι προισταμενη αυτής των περιφερειών η του δήμου. Όλες οι εκκλησιες σε όλα τα επίπεδα είναι αυτόνομες με διακριτό πεδίο αποφάσεων.Δεν ισχύει επομένως η πυραμιδοειδής ιεράρχηση επιπεδων αποφάσεων που ισχύει στο ολιγαρχικό η και κάθε φεουδαρχικό σύστημα.

Κάπως αυτός ήταν και ο τρόπος δόμησης της οικουμένης στην ελληνιστική περίοδο και μετά. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε αυτόνομες δημοκρατικές πολιτείες και συχρόνως ενιαίο εθνικό και πολιτισμικό χώρο την λεγομενη οικουμένη με πρωτεύουσα την αυτόνομη και αυτοδιοικούμενη κοσμόπολη.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι κοινότητες της, οι εκκλησίες των πολιτών της ως διοικητικά όργανα, οι σχολές παιδείας της και οι ομάδες δράσεων της, συγκροτούνται σε διαδικτυακό επίπεδο, δια των κοινωνικών δικτύων και σε γεωγραφικό τοπικό επίπεδο, σε κάθε χωριό, δήμο, νομό, πόλη και περιφέρεια, με χώρους συνελεύσεων, με καταστατικό και οργανόγραμμα λειτουργικότητας και δράσεων.

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΡΙΣΤΩΝ

Οι Απολλώνιες Aδελφότητες επίλεκτων πολιτών και η Απολλώνια Αδελφότης Αρίστων πολιτών , συγκροτούνται από αριστεύοντα μέλη των εκκλησιών των πολιτών, ως οι σοφοί και διδάσκαλοι της Ένωσης Ελλήνων, και αποτελούν τις δεξαμενές επίλεκτων της ένωσης Ελλήνων, εκ των οποίων θα επιλέγονται οι ηγέτες υπηρέτες των κοινοτήτων, εκκλησιών των πολιτών, ομάδων δράσεων και σχολών παιδείας, με κανόνες την ανακλητότητα, την περιοδικότητα, την διαφάνεια, τη αξιοκρατία και την λογοδοσία.

Οι επίλεκτοι άριστοι των αδελφοτήτων του απολλώνιου φωτός και της απολλώνιας αδελφότητος, επιλέγονται από τις εκκλησίες των πολιτών αξιοκρατικά διά του αξιοκρατικού συστήματος της Ένωσης Ελλήνων, με κύρια κριτήρια, τις εξέχουσες νοητικές, γνωστικές και ηθικές τους ικανότητες και τις εξέχουσες δράσεις τους υπέρ  της Ελλάδος και του κοινωνικού τους έργου.

Η επιλογή των αρίστων των αδελφοτήτων, θα γίνετε μετά από την συμμετοχή  και διδασκαλία των μελών στις σχολές παιδείας και αριστείας, στις συνελεύσεις των εκκλησιών, καθώς επίσης και στις ομάδες δράσεων των εκκλησιών των πολιτών. Οι επιλογή θα γίνετε δια κρίσεων προ εξειδικευμένων επιτροπών, αποτελούμενες από ειδήμονες και προ της εκκλησίας των πολιτών.

Οι δράσεις των κοινοτήτων, των εκκλησιών των πολιτών και των αδελφοτήτων θα είναι: Δράσεις Εθνκοκοινωνικές επί των θεσμών, ήτοι, την πολιτική, διοίκηση, το δίκαιον και την δικαιοσύνη, την παιδεία, την κοινωνική αλληλεγγύη, αθλητικές, γραμμάτων και επιστημών, μουσικές και καλλιτεχνικές, οικονομικές, επιχειρηματικές, πολιτικές, ψυχαγωγίας και λαογραφικών παραδόσεων και κοινωνικών σχέσεων και άλλες.

Όλα αυτά δε να τα κάνουμε ως δημοκρατική συλλογικότητα, για να πραγματοποιήσουμε A ΔΕΙ, ήτοι, την ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ που είναι οι θεμελιακοί λίθοι της κοινωνικής και πολιτειακής αρμονίας, συγκροτώντας την δημοκρατική πολιτεία, διά των εκκλησιών Δήμου των πολιτών, δια του λόγου, της λογικότητας και της συνεργατικής πράξις.

Επιδίωξη μας είναι η δημοκρατική οικουμενική συλογικότης των εκκλησιών του δήμου των πολιτών και ως εκπρόσωποι αυτών, οι άριστοι στο ήθος και την αρετή, την γνώση και σοφία, οι άριστοι στην δημιουργικότητα δια το όφελος όλης της κοινωνίας. Αυτοί είναι αξιοκρατική, τα κάνουν όλα διάφανα και τηρούν την νομιμότητα, λογοδοτούν και είναι ανακλητοί από τις εκκλησίες των πολιτών. Κοινωνικοποιούν την γνώση και νόηση, την σωματική και ψυχοπνευματική ευρωστία και τον αναγκαίο πλούτο σε όλη την κοινωνία μηδενός πολίτου εξαιρουμένου. Εκτος από την ισονομία, την ισηγορία και την ισοπολιτεία η δημοκρατία είναι και ισοπαιδία και ισοπλουτοκρατία. Όπως σε ένα ρολόι αν λείψει ένας τροχός το ρολόι είναι ελαττωματικό, έτσι και στην δημοκρατία αν λείπει ένα από όλα αυτά έχουμε ατελή δημοκρατία. Σωστά, χρειαζόμαστε όραμα και ελπίδα, αυτό και την εθνεγερσία προσπαθούμε και επιδιώκουμε, σχεδιάζουμε και προτείνουμε.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,  ΑΛΗΘΕΙΑ,  ΑΡΕΤΗ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΑΡΡΗΣΙΑ, ΙΣΟΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Η Ένωση Ελλήνων και Φιλελλήνων που προτείνουμε είναι μια πλανητική, πολιτισμική και πολιτική οργάνωση των Ελλήνων, των Ελληνογενών και Φιλελλήνων, της Ελλάδος, της Κύπρου και του πλανητικού Ελληνισμού. Οι λόγοι συγκρότησης της είναι γεωπολιτικοί, η επιδίωξης του κοινού συμφέροντος των Ελλήνων, της εξισορρόπησης και αναδιανομής ισχύος στην κοινωνία των πολιτών, ήτοι της πολιτικής εξουσίας, του πλούτου, της παιδείας, της πρόνοιας, της δικαιοσύνης.  Επιδίωξης της είναι η παιδεία, η αριστεία, το ήθος και η αρετή των πολιτών, η αφθονία και η ευημερία  τους, η ευημερία και ισχύς της Ελλάδος, η δημοκρατική βέλτιστη θεσμιση της κοινωνίας μας δια του διαχρονικού αξιακού μας συστήματος, επιδίωξη της είναι η κοινωνία αξιών, άριστων πολιτών και αρίστων θεσμών, η εξέλιξη, η βίωση και η διάδοση του ελληνικού πολιτισμού.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Η πρωτοβουλία μας συγκρότησης της Πλανητικής Ένωσης Ελλήνων, όπως την περιγράψαμε και η συμμετοχή σας και συνεργεία σας ως μελών αυτής της Ένωσης, στηρίζεται στα κάτωθι άρθρα τους συντάγματος και ειδικά στο άρθρο 12

Άρθρo 1
1. To πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευό-μενη Koινoβoυλευτική Δημoκρατία. 2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρ-χoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα.

Άρθρo 2
1. O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ  ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας.

Άρθρo 5
1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύ-θερα την πρoσωπικότητά τoυ και να συμμετέχει στην κoινωνική, oικoνoμική και πoλιτική ζωή της Xώρας, εφόσoν δεν πρoσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει τo Σύνταγμα ή τα χρη- στά ήθη.

**Άρθρo 12
1. Oι Έλληνες έχoυν τo δικαίωμα να συνιστoύν ενώσεις και μη κερδoσκoπικά σωματεία, τηρώντας τoυς νόμoυς, πoυ πoτέ όμως δεν μπoρoύν να εξαρ-τήσoυν την άσκηση τoυ δικαιώματoς αυτoύ από πρoηγoύμενη άδεια.

Άρθρo 14
1. Kαθένας μπoρεί να εκφράζει και να διαδίδει πρoφoρικά, γραπτά και δια τoυ τύπoυ τoυς στoχα- σμoύς τoυ τηρώντας τoυς νόμoυς τoυ Kράτoυς.
2. O τύπoς είναι ελεύθερoς. H λoγoκρισία και κάθε άλλo πρoληπτικό μέτρo απαγoρεύoνται.

Copryright © , Registered ® und Trademark ™.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s