Αποτασσόμεθα τους διαβόλους την φεουδαρχική κομματοκρατία, το δυναστικό της κράτος και το πολιτικό και πολιτειακό της μπάχαλο.

Η κοινωνία θα μπορέσει να έχει καλές προοπτικές επιτυχούς άμυνας αν αποτάξει τα κόμματα και την κομματοκρατία, όπως και το πολιτικο και πολιτειακό της σύστημα και οργανωθεί σε δημοτικές δημοκρατικές συλλογικότητες. Όλα πρέπει να γκρεμιστούν και όλα νέα να κτιστούν.
Αυτή ακριβώς θα είναι η σωτηρια μας, ατομική και εθνική, να πάρουμε την ζωή μας και το τόπο μας στα χερια μας. Πως μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό; Συγκροτώντας σε όλους τους δήμους τις συνελεύσεις των πολιτών, στις οποιες οργανώνονται, διαβουλεύονται και συναποφασίζουν οι Έλληνες πολίτες, με τους κανόνες τις δημοκρατίας. Ακόμα και με αυτό το πολιτικο και πολιτειακό σύστημα της φεουδαρχικής κομματοκρατίας και του δυναστικού κράτους της, αυτή η οργάνωση της κοινωνίας σε συνελεύσεις θα αποτελέσει ένα εξισορροπητικό αντίβαρο και ένα πανίσχυρο μοχλό πίεσης και διαπραγμάτευσης συμφερόντων

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αποτασσόμεθα τους διαβόλους την φεουδαρχική κομματοκρατία, το δυναστικό της κράτος και το πολιτικό και πολιτειακό της μπάχαλο.

  1. Την χειραγώγηση με τις ψεύτικες ελπίδες το έπαιζαν από το 2009-10. Ελπίζω να μην ήμουν ο μονος που δεν το είχα χάψει τότε.
    Δεν είναι το κύριο πρόβλημα πως δεν έχουν κατανοήσει την τραγικότητα της κατάστασης και ότι δεν προβλέπουν τα χειρότερα ερχόμενα. Όλη τους την Ενέργεια την σπαταλούν στις φλυαρίες και τις αμπελοφιλοσοφίες. Με αυτόν τον τρόπο αδειάζουν τις μπαταρίες τους και είναι ανίκανοι μετά να κάνουν αυτό που από την αρχή έπρεπε να κάνουν και προτίμησαν να χορταίνουν με υποσχέσεις και ψεύτικες ελπίδες. Εκτος αυτού είναι εντελώς τεμπέληδες όσον αφορά εθελοντικές προσφορες και δράσεις για το εθνικό και το κοινό όφελος και δεν κατανοούν καν ότι αυτό είναι και του καθενός μας το όφελος. Επειδή ήταν στην ζωή τους ιδιώτες βολεψάκηδες, παρτακιδες και άλληλοκερατακιδες τα έχουν μάθει αυτά καλά, αλλα αγνοούν παντελώς αυτά που έπρεπε να γνωρίζουν για να δράσουν και να λύσουν συλλογικά τα Εθνικά και κοινωνικά πρόβλημα τους.
    Αυτή ακριβώς θα είναι η σωτηρια μας, ατομική και εθνική, να πάρουμε την ζωή μας και το τόπο μας στα χερια μας. Πως μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό; Συγκροτώντας σε όλους τους δήμους τις συνελεύσεις των πολιτών, στις οποιες οργανώνονται, διαβουλεύονται και συναποφασίζουν οι Έλληνες πολίτες, με τους κανόνες τις δημοκρατίας. Ακόμα και με αυτό το πολιτικο και πολιτειακό σύστημα της φεουδαρχικής κομματοκρατίας και του δυναστικού κράτους της, αυτή η οργάνωση της κοινωνίας σε συνελεύσεις θα αποτελέσει ένα εξισορροπητικό αντίβαρο και ένα πανίσχυρο μοχλό πίεσης και διαπραγμάτευσης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s