Ενεργειακές Επιθέσεις  σεξ,άντληση ενέργειας,κυρίευση,νυχτερινή παράλυση

Στη σύγχρονη κοινωνία οι φυσικές επιθέσεις αποτελούν κακούργημα και διώκονται ποινικά. Αντίθετα οι ενεργειακές επιθέσεις δεν ανιχνεύονται και δεν αναγνωρίζονται, ειδικά όταν το θύμα δεν είναι πνευματικά ανεπτυγμένο. Ακόμα και αν καταλάβει ότι δέχεται ενεργειακή επίθεση, δεν μπορεί να καταδείξει με σιγουριά το άτομο που του επιτέθηκε. Οι ενεργειακές επιθέσεις μπορεί να συμβούν είτε άθελα, είτε ηθελημένα. Κάποιος που έχει ως σκοπό να βλάψει ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές και τις γνώσεις του για να κατευθύνει βλαβερές ενέργειες προς το άτομο αυτό. Εάν το θύμα δεν έχει αντίληψη των ενεργειών, δεν θα καταλάβει ότι δέχεται ενεργειακή επίθεση. Μπορεί να νιώσει έναν ξαφνικό πονοκέφαλο, ένα σωματικό πόνο, να αισθανθεί ξαφνικά κουρασμένο ή να του προκληθούν αρνητικά συναισθήματα. Όλα αυτά χωρίς να έχουν κάποια λογική εξήγηση.

 

 

Η ενεργειακή επίθεση εκτός από τις σωματικές βλάβες μπορεί να έχει πιο πολύπλοκο σκοπό, όπως την οικονομική καταστροφή, την ερωτική κακοτυχία ή γενικότερα την κοινωνική απαξίωση. Περίοδοι που πολλές αρνητικές καταστάσεις συμβαίνουν συνεχόμενα, θα πρέπει να οδηγήσουν κάποιον στο να αναρωτηθεί. Οι ηθελημένες ενεργειακές επιθέσεις μπορεί να είναι τόσο ισχυρές, όπου κάποιος ο οποίος δεν μπορεί να προστατευθεί, να οδηγηθεί ακόμα και στον θάνατο. Κάποιος δεν χρειάζεται να είναι γνώστης για να προκαλέσει μια ενεργειακή επίθεση, για αυτό και χωρίς να το καταλάβει μπορεί να βλάψει με τις σκέψεις του τους άλλους. Όταν ένας άνθρωπος είναι οργισμένος μπορεί, χωρίς να το έχει ως σκοπό, να κατευθύνει βλαβερές ενέργειες ακόμα και σε αγαπημένα του πρόσωπα. Ειδικά όσοι έχουν ισχυρή θέληση, μπορεί με τη συγκεντρωμένη οργή  τους να προκαλέσουν μεγάλο κακό.Οι άνθρωποι που έχουν ισχυρές ικανότητες και το γνωρίζουν, θα πρέπει να προσέχουν και να μάθουν να ελέγχουν τις δυνάμεις τους. Όπως λέει και ο Βολταίρος «η μεγάλη δύναμη έχει και μεγάλη ευθύνη». Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να αφυπνιστούμε για να μπορούμε να αντιληφθούμε τις ενεργειακές επιθέσεις. Θα πρέπει επίσης να αποκτήσουμε γνώσεις για να μπορούμε να προστατευθούμε από τις πιθανές επιθέσεις.

 

Επιθέσεις Οντοτήτων

Οι ενεργειακές επιθέσεις εκτός από ανθρώπους, μπορεί να γίνουν και από οντότητες. Οι επιθέσεις οντοτήτων μπορεί να συμβούν στον οποιονδήποτε, αν και όσοι δεν είναι ανεπτυγμένοι πνευματικά ελκύουν επιθέσεις γιατί αποτελούν εύκολους στόχους. Δεν γνωρίζουν πώς να προστατευτούν και δεν μπορούν να αντιληφθούν τις επιθέσεις, για αυτό και οι κατώτερες οντότητες τους προτιμούν ως εύκολη λεία. Οι κατώτερες οντότητες δεν έχουν σημαντική ευφυΐα και έχουν ζωώδη συμπεριφορά, δηλαδή προσελκύονται στους ανθρώπους μόνο για λόγους τροφής. Η τροφή στα ανώτερα επίπεδα είναι η ενέργεια, οπότε οι κατώτερες οντότητες προσελκύονται για να πάρουν ενέργεια. Οι απλές οντότητες συνήθως τρέφονται με την ενέργεια του περιβάλλοντός μας, δηλαδή την ενέργεια που απορρέει από το σώμα μας. Οι οντότητες αυτές δεν μας βλάπτουν άμεσα, αλλά μολύνουν τον χώρο μας. Σκορπίζουν βλαβερές ενέργειες και αλλάζουν την ενεργειακή κατάσταση του χώρου μας, επηρεάζοντάς μας έμμεσα. Για αυτόν τον λόγο χρειάζονται οι ενεργειακοί καθαρισμοί του χώρου μας. Κάποιες άλλες οντότητες λειτουργούν σαν τα κουνούπια ή τις βδέλλες, δηλαδή συνδέονται πάνω μας και παραμένουν αντλώντας ενέργεια. Οι ποσότητες που αντλούν δεν είναι σημαντικές για να δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλά είναι αρκετές για να μας επηρεάσουν ενεργειακά. Στα σημεία στα οποία συνδέονται οι οντότητες αυτές, καταστρέφουν τα στρώματα της αύρας και τα στρώματα του ενεργειακού σώματος.

Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν απομακρυνθούν δημιουργούν μια ενεργειακή πληγή που διαρρέει ενέργεια. Η πληγή αυτή μπορεί να ελκύσει άλλες οντότητες να τραφούν. Επιπλέον στο σημείο όπου συνδέονται και αντλούν ενέργεια, δημιουργώντας έλλειψη ενέργειας και το σημείο εκείνο ασθενεί. Εάν παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει και ενοχλήσεις ή πόνο στο φυσικό σώμα. Υπάρχουν οντότητες που είναι λίγο πιο ευφυείς και όταν συνδέονται πάνω μας, για να διευκολύνουν το έργο τους, μας επηρεάζουν ενεργειακά για να μην αντισταθούμε. Μπορεί να μας προκαλέσουν οκνηρία ή ξαφνική χαλάρωση και με αυτόν τον τρόπο ρίχνουν τις άμυνές μας. Οι οντότητες αυτές θα πρέπει να απομακρύνονται άμεσα, καθώς όσο περισσότερο παραμένουν προσκολλημένες πάνω μας τόσο χειροτερεύει η ενεργειακή μας κατάσταση αδυνατώντας να αμυνθούμε. Οι πιο ανεπτυγμένες και πιο ευφυείς οντότητες σπάνια επιτίθενται στους ανθρώπους. Οι επιθέσεις τους είναι οι πιο επικίνδυνες γιατί δεν στοχεύουν απλά στο να τραφούν, αλλά στο να μεθοδεύσουν οποιουσδήποτε σκοπούς έχουν. Τα σχέδιά τους είναι απρόβλεπτα γιατί είναι μακροχρόνια και είναι πολύπλοκα να τα αντιληφθούμε καθώς δεν εδρεύουν στον φυσικό κόσμο. Οι επιθέσεις από ευφυείς βλαβερές οντότητες προκαλούνται κυρίως από ασέβεια ή πρόκληση. Οι οντότητες αυτές είναι ανώτερες από τον άνθρωπο και πολλές φορές τα λεγόμενά μας, οι ασεβείς κινήσεις μας ή οι προκλήσεις μας μπορεί να προκαλέσουν τις οντότητες αυτές. Μπορεί να μας επιτεθούν για να μας τιμωρήσουν, ώστε να μάθουμε να σεβόμαστε. Με τον ίδιο τρόπο που ένας αξιωματικός θα τιμωρήσει τους στρατιώτες που δεν συμπεριφέρονται σωστά.

Επιθέσεις από οντότητες μπορεί να προκληθούν όταν παραβιάζουμε έναν προστατευόμενο χώρο. Κάποιοι χώροι στον κόσμο μας προστατεύονται από οντότητες, όπως δάση, σπηλιές, οικοδομήματα, αλλά και ολόκληρες περιοχές. Κάποιος χωρίς να το γνωρίζει, μπορεί να παραβιάσει τέτοιες περιοχές και να βρεθεί θύμα επίθεσης. Σε αυτές τις οντότητες θα πρέπει πάντα να δηλώνουμε τον σεβασμό μας και εάν θέλουμε να διασχίσουμε τους προστατευόμενους αυτούς χώρους να ζητάμε νοητά την άδεια δηλώνοντας τους σκοπούς μας. Οι πιο ευφυείς οντότητες εκτός από τις ενεργειακές επιθέσεις, μπορεί να μας επηρεάσουν τη βούλησή μας. Οι επιρροές βούλησης κατατάσσονται ως μορφή επίθεσης καθώς μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή ενός ανθρώπου, συχνά προς το χειρότερο. Είναι αρκετά δύσκολο να ανιχνευθούν καθώς η επιρροή των οντοτήτων βασίζεται στη σύγχυση του ψυχισμού μας και στην συναισθηματική αναστάτωση. Αυτές οι βλαβερές οντότητες είναι ευφυείς και αρκετά ικανές για να μας επιτεθούν με αυτόν τον τρόπο. Μας επιτίθενται με σκοπό να μας προξενήσουν κακό ή να επηρεάσουν τον κόσμο γενικότερα. Ο στόχος τους είναι συνήθως τα άτομα που δεν έχουν την απαραίτητη γνώση για να προστατευτούν. Οι επιρροές αυτών των οντοτήτων είναι τόσο επικίνδυνες που μπορεί να μας οδηγήσουν σε τόσο μεγάλη απώλεια ελεύθερης βούλησης και να καταλήξουν σε ολική παράδοση της θέλησής μας. Το παράδοξο είναι ότι αυτό συμβαίνει σταδιακά και σε όλα τα βήματα, οι επιλογές μας περιορίζονται. Κάθε φορά όμως λειτουργούμε με την ελεύθερη βούλησή μας και μόνοι μας φτάνουμε στην κατάσταση να παραδώσουμε την κυριαρχία σε μια κακόβουλη οντότητα, με τον ίδιο τρόπο που παραδίδουμε τον έλεγχο σε έναν υπνωτιστή. Οι επιλογές μας σταδιακά μειώνονται, η ψυχική μας κατάσταση χειροτερεύει μειώνοντας την αντίληψή μας και κάνοντας πιο δύσκολη την αντίδρασή μας. Στο τέλος η ανικανότητά μας να βρούμε διέξοδο, μας οδηγεί σε ολική παράδοση. Όλα αυτά πάντα με τις αποφάσεις της ελεύθερης βούλησής μας.

Ο μόνος τρόπος για να προστατευτούμε από τις επιρροές αυτές είναι με γνώση και καθοδήγηση. Μπορούμε ακόμα να βάλλουμε δικλείδες ασφαλείας στο μυαλό μας ώστε να μη παραδώσουμε ποτέ την κυριαρχία σε κανέναν άλλο. Αυτή είναι μια τεχνική που κάνουν οι περισσότεροι υπνωτιστές στον εαυτό τους, φοβούμενοι τις ενέργειες άλλων υπνωτιστών. Βάζουν δικλείδες ασφαλείας ώστε ακόμα και κάτω από κατάσταση υπνωτισμού να μην μπορεί κάποιος να εξάγει πληροφορίες ή να επιβάλλει τη θέλησή του. Αυτός είναι και ένας από τους τρόπους που μπορούμε να προστατευτούμε και από τις επιρροές των βλαβερών οντοτήτων. Η γνώση, η ισχυρή θέληση και οι ξεκάθαροι στόχοι είναι η καλύτερη πρόληψη για να μην επηρεαστούμε από οποιονδήποτε, άνθρωπο ή οντότητα. Επίσης όταν γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας, μπορούμε αναγνωρίσουμε τις επιρροές που δεχόμαστε και να προφυλαχθούμε από αυτές.

Σεξουαλικές Επιθέσεις

Ξεχωριστή κατηγορία ενεργειακών επιθέσεων αποτελούν οι σεξουαλικές επιθέσεις. Οι επιθέσεις αυτές πραγματοποιούνται στο αιθερικό και αστρικό επίπεδο από διάφορες βλαβερές οντότητες, αλλά ακόμα και από ανθρώπους. Η σεξουαλική δραστηριότητα, πέρα από τη σεξουαλική διέγερση, σπάνια έχει κάποιο όφελος για το άτομο. Παρότι η σεξουαλική διέγερση μπορεί να είναι ευχάριστη, επειδή δεν γίνεται με συγκατάβαση, η δραστηριότητα αυτή κατατάσσεται ως επίθεση. Ας πάρουμε για παράδειγμα κάποιον που επιθυμεί την αποχή από οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Με τη συνεχή αποχή συγκεντρώνει σεξουαλική ενέργεια. Αυτή η σεξουαλική ενέργεια σε φυσιολογικές συνθήκες προορίζεται για να διοχετευτεί και να αξιοποιηθεί κατά τη σεξουαλική πράξη. Με απώτερο σκοπό να ενισχύσει τη δημιουργία μιας νέας ζωής. Όταν η σεξουαλική ενέργεια συγκεντρώνεται σε μεγάλη ποσότητα ελκύει διάφορες βλαβερές οντότητες προς το άτομο. Οι οντότητες αυτές επιδιώκουν να αποκτήσουν την ενέργεια αυτή. Ο τρόπος που παίρνουν την ενέργεια είναι μέσω των σεξουαλικών επιθέσεων. Οι βλαβερές οντότητες προσπαθούν να ξεγελάσουν τον άνθρωπο μέσα από φαντασιώσεις, ώστε να διεγερθεί σεξουαλικά και να απελευθερώσει την ενέργεια. Οι βλαβερές οντότητες που επιδιώκουν σεξουαλική επαφή με τους ανθρώπους οδηγούνται από πάθη και λαγνεία και δεν έχουν καμία σχέση με τις σεξουαλικές οντότητες, ίνκουμπους και σούκουμπους. Ο απώτερος σκοπών των βλαβερών οντοτήτων είναι να αντλήσουν σεξουαλική ενέργεια με ιδιοτελή τρόπο. Οι βλαβερές οντότητες επιδιώκουν σεξουαλική επαφή χωρίς να έχουν επικαλεστεί και αυτό κατατάσσει τη συμπεριφορά τους ως επίθεση.

Συχνά οι βλαβερές οντότητες επιδιώκουν σεξουαλική επαφή τη στιγμή που το άτομο κοιμάται. Εκείνη τη στιγμή βρίσκεται διαχωρισμένο από το φυσικό του σώμα και είναι περισσότερο ευάλωτο. Οι βλαβερές οντότητες δημιουργούν στο θύμα ζωηρούς εφιάλτες ή ονειρώξεις. Μπορεί ακόμα να βιώσει ότι κάνει πράγματα παρά τη θέλησή του. Οι έντονες αυτές εμπειρίες μπορεί να προκαλέσουν τρόμο και να δημιουργήσουν φοβίες και ως αποτέλεσμα αυτών αϋπνίες. Το θύμα φοβάται να κοιμηθεί για να μην δεχτεί επίθεση. Μια άλλη μορφή σεξουαλικής επίθεσης προκαλείται από βλαβερά πνεύματα, δηλαδή ανθρώπους που έχουν πεθάνει και βρίσκονται στη μετά θάνατο ζωή τους. Ο σκοπός των βλαβερών πνευμάτων είναι να ξαναβιώσουν εμπειρίες που βιώνονται μόνο στο φυσικό επίπεδο. Τέτοιες εμπειρίες είναι και οι σεξουαλικές εμπειρίες. Τα βλαβερά πνεύματα που εφαρμόζουν τις σεξουαλικές επιθέσεις προέρχονται συνήθως από ανθρώπους που έζησαν ζωές μέσα στη λαγνεία. Μετά το θάνατό τους συνεχίζουν να επιθυμούν τη σεξουαλική επαφή με τους άλλους. Χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν ότι βλάπτουν τους άλλους και οδηγούμενοι από τα πάθη τους, τα βλαβερά πνεύματα επιδιώκουν τη σεξουαλική επαφή με τους ανθρώπους. Από τη δική τους οπτική γωνία, στο αστρικό επίπεδο, βλέπουν τη σεξουαλική ενέργεια σαν ένα έντονο φως και ελκύονται από αυτό. Το άτομο που είναι ο στόχος τους, μπορεί να ζει φυσιολογικά τη ζωή του ή να κοιμάται εκείνη τη στιγμή, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί αυτήν την επιρροή. Συνήθως τα βλαβερά πνεύματα επιλέγουν ως στόχο όποιους έχουν παρόμοια προδιάθεση στη λαγνεία. Προτιμούν άτομα που είναι απροστάτευτα και μπορούν να παρασυρθούν ευκολότερα.

Ειδική περίπτωση είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια ευάλωτη κατάσταση. Για παράδειγμα κάποιος που κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ ή κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, χάνει την αυστηρή σύνδεσή του με τα κατώτερα σώματα του. Ως αποτέλεσμα τα κατώτερα σώματα είναι ευάλωτα σε οποιοδήποτε βλαβερό πνεύμα. Το άτομο σε αυτή τη κατάσταση μπορεί να επηρεαστεί από οποιοδήποτε βλαβερό πνεύμα, το οποίο μπορεί να χειριστεί το σώμα του με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί. Συνήθως ο σκοπός αυτών των βλαβερών πνευμάτων είναι να έρθουν ξανά σε επαφή με το φυσικό επίπεδο. Επειδή έχουν πεθάνει και δεν έχουν φυσικό σώμα για να βιώσουν τις εμπειρίες του φυσικού επιπέδου, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το σώμα κάποιου ευάλωτου ανθρώπου. Αυτό δημιουργεί τα φαινόμενα τις μερικής κυρίευσης. Το βλαβερό πνεύμα που οδηγείται από συναισθήματα λαγνείας, θα ωθήσει το θύμα να συνάψει σεξουαλικές επαφές με οποιονδήποτε είναι διαθέσιμος. Με αυτόν τον έμμεσο τρόπο βιώνει ξανά εμπειρίες που δεν μπορεί πλέον να βιώσει. Σε αυτές τις καταστάσεις μερικής κυρίευσης, το θύμα μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά ή να εκδηλώσει απωθημένες ορμές καθώς χάνει τον έλεγχο. Όταν περάσει η εμπειρία και το θύμα επανέλθει ξανά στη συνειδητότητα, όλα του φαίνονται σαν ένα όνειρο. Σαν να ήταν παρατηρητές στη ζωή κάποιου άλλου. Το συναίσθημα ότι διέπραξε πράξεις που δεν επιθυμούσε να διαπράξει είναι από τα χειρότερα συναισθήματα. Πολλοί που δεν γνωρίζουν τις λεπτομέρειες αυτής της επίθεσης, νομίζουν ότι οι ίδιοι διέπραξαν τις πράξεις αυτές. Με αυτόν τον τρόπο παρότι το άτομο είναι θύμα, νομίζει ότι είναι ο θύτης.

Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών θα πρέπει να αποφεύγεται. Οι ουσίες αυτές διαταράσσουν τη φυσιολογική λειτουργία μας και μας κάνουν ευάλωτους σε τέτοιες επιθέσεις. Οι σεξουαλικές επιθέσεις συνήθως προκαλούνται από κατώτερες οντότητες του αστρικού επιπέδου και συνήθως είναι βλαβερά πνεύματα. Υπάρχει όμως και η σπάνια περίπτωση να είναι ζωντανοί άνθρωποι που κάνουν αστρική προβολή και επιτίθενται ερωτικά σε απροστάτευτους. Οι σεξουαλικές επιθέσεις είναι ιδιαίτερα πιθανές όταν το θύμα κοιμάται ή βρίσκεται σε μια κατάσταση χαλάρωσης. Σε αυτές τις καταστάσεις το θύμα είναι ευάλωτο και καταβάλλεται χωρίς να έχει τρόπο να προστατευτεί. Σε αυτή τη περίπτωση ο θύτης επιδιώκει με συνειδητό τρόπο την ενεργειακή σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλο. Και εδώ όμως το θύμα δεν έχει δώσει τη συγκατάβασή του σε μια τέτοια εμπειρία και για αυτό κατατάσσεται ως σεξουαλική επίθεση. Ένας άνθρωπος που επιδιώκει σεξουαλική επαφή με αυτόν τον τρόπο συνήθως ωθείται από τη λαγνεία, αλλά μπορεί να έχει και κάποιον απώτερο σκοπό.

Για παράδειγμα ένα άτομο μπορεί να εφαρμόζει τεχνικές σεξουαλικής μαγείας με σκοπό να ωφελήσει τους άλλους. Δηλαδή μέσα από τη σεξουαλική μαγεία να επιχειρήσει τη θεραπεία, τη προστασία ή γενικότερα τη παροχή βοήθειας προς τους άλλους. Πρέπει όμως ο αποδέκτης να έχει ενημερωθεί από πριν για αυτό το σκοπό και να έχει δώσει τη συγκατάβασή του. Εάν η όλη τεχνική γίνεται με άγνοια του αποδέκτη, τότε κατατάσσεται ως επίθεση. Θα πρέπει να διατηρούμε στο μυαλό μας ότι υπάρχουν ωφέλιμες και βλαβερές ενεργειακές σεξουαλικές εμπειρίες. Οι εμπειρίες των σεξουαλικών επιθέσεων δεν συγκρίνονται με τις εμπειρίες των ωφέλιμων σεξουαλικών επαφών και δεν θα πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους. Οι ωφέλιμες σεξουαλικές επαφές γίνονται πάντα με τη δική μας συγκατάβαση και με τη βοήθεια των σεξουαλικών οντοτήτων. Οι σεξουαλικές οντότητες, ίνκουμπους και σούκουμπους, έχουν ανιδιοτελείς σκοπούς και βοηθούν του ανθρώπους να βελτιωθούν και να ανελιχθούν πνευματικά και σεξουαλικά.Αντίθετα οι σεξουαλικές επιθέσεις προκαλούνται από βλαβερές οντότητες και βλαβερούς ανθρώπους και παρακινούνται από ιδιοτελείς σκοπούς. Ο στόχος τους είναι να ξεγελάσουν για να αντλήσουν σεξουαλική ενέργεια, να κυριεύσουν και να ωθήσουν τα θύματα σε πράξεις λαγνείας. Το άτομο για να προφυλαχθεί από τέτοιου είδους επιθέσεις θα πρέπει πρώτα να έχει αυτογνωσία και να προσπαθήσει να εξαλείψει τα οποιαδήποτε ελαττώματα λαγνείας έχει. Θα πρέπει να ελέγχει τον εαυτό του σε κάθε πιθανή κατάσταση. Σε δεύτερη φάση να επιδιώξει να αναπτυχθεί πνευματικά ώστε να μπορεί να προστατευθεί ενεργειακά από οποιαδήποτε μορφή επίθεσης.

Νυχτερινή Παράλυση

Η νυχτερινή παράλυση είναι μια φυσιολογική κατάσταση που συμβαίνει πριν τον ύπνο. Διάφορες ουσίες εκκρίνονται από τον εγκέφαλο που παραλύουν φυσικό μας σώμα. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία του φυσικού σώματος που συμβαίνει καθημερινά όταν πέφτουμε για ύπνο.

Η κατάσταση αυτή όμως εκμεταλλεύεται από διάφορες βλαβερές οντότητες και χρησιμοποιείται ως μορφή επίθεσης. Η επίθεση συμβαίνει τη στιγμή που ο άνθρωπος περνά στο αστρικό επίπεδο. Όταν προετοιμάζεται να δει όνειρα σχηματίζει γύρω του ένα σφαιρικό πεδίο που περιβάλλει το αστρικό του σώμα. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ενότητα, μέσα σε αυτό το σφαιρικό πεδίο δημιουργούνται τα όνειρα.

Πολλοί άνθρωποι που βιώνουν αυτήν την επίθεση αντιλαμβάνονται μια πίεση στο στήθος. Αρκετοί από αυτούς βλέπουν και μια φιγούρα που στέκεται κοντά ή κάθεται πάνω τους. Αυτό διαφαίνεται στη περιγραφή της επίθεσης αυτής σε πολλές παραδόσεις ανά τον κόσμο. Στη κινέζικη παράδοση ονομάζεται «φάντασμα που πιέζει στο σώμα», στη ιαπωνική «δεμένος στο μέταλλο», στη μογγολική «σκοτεινή φιγούρα που πιέζει», στη βιετναμέζικη «συγκρατημένος από σκιά», στην αραβική «αυτό που κάθεται πάνω σου».

Οι βλαβερές οντότητες, από τη δική τους οπτική, μπορούν να διακρίνουν αυτές τις σφαίρες ονείρου. Μπορούν με αυτόν τον τρόπο να αναγνωρίσουν έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο αστρικό επίπεδο και βλέπει όνειρα. Οι οντότητες αυτές σπάνε αυτή τη προστατευτική σφαίρα και αφυπνίζουν το άτομο στο αστρικό επίπεδο.

Το θύμα εκείνη τη στιγμή βρίσκεται με συνειδητό τρόπο στο αστρικό επίπεδο. Τρομάζει και προσπαθεί να επανέλθει στο φυσικό του σώμα. Προσπαθεί δηλαδή να ξυπνήσει. Το φυσικό σώμα του όμως είναι σε κατάσταση παράλυσης λόγω των ουσιών. Το άτομο έχει τη συνείδηση του φυσικού σώματος που είναι παράλυτο και ταυτόχρονα την αστρική συνείδηση.

Τα θύματα αυτής της επίθεσης συνήθως περιγράφουν ότι είναι ανήμπορα να κινηθούν. Συχνά περιγράφουν ότι υπάρχει και μια φιγούρα. Κάποιοι την αισθάνονται, αλλά κάποιοι μπορούν να τη δουν και μετά θυμούνται με λεπτομέρεια την εμφάνισή της. Η φιγούρα δεν έχει την ίδια περιγραφή πάντα, αλλά συνήθως αναπαριστά μια ανθρώπινη μορφή. Η φιγούρα αυτή είναι η βλαβερή οντότητα που κάνει την επίθεση.

Ο κύριος στόχος αυτού του είδους επίθεσης είναι να προκαλέσει τρόμο και πανικό στο θύμα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτήν τη κατάσταση απελευθερώνουν μεγάλα ποσά ενέργειας. Ενέργεια με την οποία τρέφονται αυτές οι οντότητες.

Οι επιθέσεις αυτές συνήθως συμβαίνουν σε όσους προσπαθούν να αναπτυχθούν πνευματικά, αλλά δεν είναι ακόμα ανεπτυγμένοι. Με τη πνευματική ανάπτυξη το άτομο δίνει στίγμα στο αστρικό επίπεδο. Θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με μια φλόγα που λάμπει στο σκοτάδι. Όσο πιο ανεπτυγμένος είναι κάποιος τόσο πιο έντονη θα είναι η φλόγα.

Όταν ένα άτομο αναπτύσσεται πνευματικά, αλλά δεν ξέρει να χειριστεί αυτή την ανάπτυξη, είναι απροστάτευτο. Για παράδειγμα πολλοί που διδάσκονται τη σύγχρονη γιόγκα, κάνουν ασκήσεις χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν τι εξασκούν. Η σύγχρονες ασκήσεις γιόγκα δεν διδάσκονται πάντα με τα αντίστοιχα πνευματικά διδάγματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι μαθητές δεν γνωρίζουν πιο κομμάτι του ενεργειακού σώματος αναπτύσσουν και τι συνέπειες έχει αυτό.

Όταν δεν υπάρχει αυτό το υπόβαθρο, οι άνθρωποι αναπτύσσονται πνευματικά και ανοίγουν τον εαυτό τους σε άγνωστες δυνάμεις. Τα άτομα αυτού του είδους είναι συνήθως τα συνηθέστερα θύματα αυτών των επιθέσεων.

Για να καταφέρουμε να αμυνθούμε από αυτό το είδος επίθεσης θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της θέλησής μας. Λόγω του είδους της επίθεσης δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε το φυσικό σώμα μας. Θα πρέπει να σταματήσουμε την επίθεση με τη δύναμη της θέλησής μας. Να επιβάλλουμε με τη σκέψη μας στην οντότητα που μας επιτίθεται ότι δεν μπορεί να μας βλάψει.

Αυτός ο τρόπος άμυνας απαιτεί τον έλεγχο του φόβου μας. Εάν φοβηθούμε τότε απελευθερώνουμε ενέργεια. Όταν η βλαβερή οντότητα παρατηρήσει ότι εμείς αντιδράμε στην επίθεση θα ξαφνιαστεί, καθώς περιμένει ένα θύμα που θα παραμείνει άπραγο. Ακόμα και εάν αντιδράσουμε η βλαβερή οντότητα θα προσπαθήσει να επιτεθεί ξανά σε επόμενη νύχτα. Εάν και πάλι αντιδράσουμε σωστά, θα συνειδητοποιήσει ότι είμαστε ισχυροί και θα σταματήσει τις επιθέσεις.

Οι οντότητες που επιδιώκουν αυτές τις μορφές επιθέσεων ψάχνουν την εύκολη λεία. Για αυτό τον λόγο όταν αντιδράμε επανειλημμένα δεν ξαναπροσπαθούν να επιτεθούν. Όταν όμως παραμένουμε άπραγοι και τρομαγμένοι θα επιτίθενται ξανά και ξανά.

Μπορούμε να κατανοήσουμε από τα παραπάνω ότι δεν απαιτείται μόνο πνευματική ανάπτυξη, αλλά και η ανάπτυξη της δύναμης θέλησής μας. Όταν αποκτάμε πνευματικές ικανότητες, αλλά δεν μπορούμε να τις χειριστούμε, γινόμαστε υποψήφια θύματα για τις βλαβερές οντότητες.

Άντληση Ενέργειας

Μια μορφή επίθεσης είναι η άντληση ζωτικής ενέργειας από ένα άτομο. Το θύμα χάνει κομμάτι της ζωτικής ενέργειάς του, το οποίο αποκτά ο θύτης. Αυτό το είδος επίθεσης προκαλείται είτε από ανθρώπους, είτε από οντότητες.

Στη περίπτωση των οντοτήτων το είδος αυτής της επίθεσης γίνεται πάντα με συνειδητό τρόπο. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι οντότητες μπορεί να χρησιμοποιούν την ενέργεια αυτή για επιβίωση. Σε αυτή τη περίπτωση οι ποσότητες ενέργειας που αντλούνται είναι συνήθως μικρές. Προκαλούν βλάβες στην αύρα και στο αιθερικό σώμα και λόγω της άντλησης εξασθενούν ενεργειακά τον οργανισμό μας.

Μπορεί όμως οι οντότητες να έχουν και συγκεκριμένο σκοπό να βλάψουν το θύμα τους. Και σε αυτή τη περίπτωση προκαλούνται βλάβες στην αύρα και το αιθερικό σώμα μας. Σε αυτή τη περίπτωση όμως, η άντληση ενέργειας γίνεται με στρατηγικό σκοπό. Για παράδειγμα να εξασθενήσουν το θύμα τους ενεργειακά και με απώτερο σκοπό για να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης του.

Στη περίπτωση των ανθρώπων, η άντληση ενέργειας συνήθως γίνεται ασυνείδητα. Τα άτομα μέσα από τις διαφωνίες και τα ξεσπάσματα αντλούν ενέργεια με έναν έμφυτο τρόπο. Η άντληση ενέργειας συνοδεύεται συνήθως από κάποια λεκτική προσβολή. Μπορούμε να αντιληφθούμε την ενεργειακή άντληση με τη διαφορά στη διάθεσή μας.

Όταν γίνει η άντληση, νιώθουμε απότομα κουρασμένοι και ταυτόχρονα αλλάζει η διάθεσή μας. Αντίθετα ο θύτης είναι ευδιάθετος και αποκτά μια αίσθηση ικανοποίησης. Αυτές οι μορφές επιθέσεων γίνονται με έμφυτο τρόπο και λόγω των έντονων συναισθημάτων που προκαλούν κατατάσσονται ως μορφή συναισθηματικής βίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν εστιάζουμε τόσο πολύ στα λόγια, αλλά στον τρόπο που λέγονται τα λόγια.

Υπάρχει και ένα είδος ενεργειακής άντλησης που επηρεάζει την αύρα μας. Προκαλείται ασυνείδητα από τα άτομα που δεν έχουν υγιή ενεργειακή κατάσταση. Επειδή έχουν μονίμως χαμηλή ενεργειακή κατάσταση έχουν συνηθίσει να λειτουργούν χωρίς να εμφανίζεται στη συμπεριφορά τους. Δηλαδή δεν κάνουν ξεσπάσματα όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι. Είναι όμως σε μια μόνιμη υποτονική κατάσταση και συχνά εμφανίζουν χρόνια ιατρικά προβλήματα.

Αυτά τα άτομα λειτουργούν σαν μαγνήτης για τη ζωτική ενέργεια. Όταν βρεθούν σε ένα περιβάλλον με ζωτική ενέργεια την ελκύουν και την αντλούν. Αυτό συμβαίνει και με την αύρα των θυμάτων τους. Όταν βρεθούν σε κοντινή απόσταση από το θύμα, η αύρα του θύματος απορροφάται από το θύτη. Το θύμα χωρίς την αύρα παραμένει εκτεθειμένο σε οποιαδήποτε μορφή επίθεσης. Επίσης προσπαθώντας να αναπληρώσει την αύρα του καταναλώνει επιπλέον ενέργεια.

Όσοι αντλούν ενέργεια με αυτόν τον τρόπο διακρίνονται εύκολα από τη διάθεση που μας προκαλούν. Κάθε φορά που συναντάμε από κοντά αυτά τα άτομα η ενεργειακή μας κατάσταση χειροτερεύει. Μας δημιουργούνται πονοκέφαλοι, κούραση και δυσάρεστα συναισθήματα. Όλα αυτά τα φαινόμενα εμφανίζονται χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι σημαντικό. Στη περίπτωση που έχουμε στενές σχέσεις με τέτοιους ανθρώπους, δημιουργούνται σύνδεσμοι και επιδεινώνεται και η δική μας ενεργειακή κατάσταση.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση η ενεργειακή άντληση να γίνεται με συνειδητό τρόπο. Η περίπτωση αυτή είναι αρκετά σπάνια για το σύνολο των ανθρώπων, αλλά δεν παύει να είναι ένας γνωστός τρόπος επίθεσης στους απόκρυφους κύκλους. Κάποιος που στοχεύει σε μια τέτοια επίθεση συνήθως έχει ως κύριο σκοπό την απόκτηση ενέργειας. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει προβλήματα και βλάβη στο θύμα.

Για να γίνει μια τέτοιου είδους επίθεση από έναν άνθρωπο απαιτείται μεγάλη άνεση στον χειρισμό ενεργειών. Το άτομο δημιουργεί με συνειδητό τρόπο έναν ενεργειακό σύνδεσμο. Το ίδιο είδος ενεργειακού συνδέσμου που δημιουργείται αυτόματα στις μακροχρόνιες σχέσεις. Μέσω αυτού του ενεργειακού συνδέσμου ο θύτης αντλεί την ενέργεια του θύματος.

Όταν ο θύτης αντλήσει την ενέργεια, αποκόπτει και καταστρέφει τον ενεργειακό σύνδεσμο. Αυτή η αποκοπή όμως δημιουργεί πληγές στην αύρα και το αιθερικό σώμα του θύματος, δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα. Από αυτή την ενεργειακή πληγή διαρρέει ενέργεια και μπορεί να ελκύσει οντότητες που θα εκμεταλλευθούν αυτή τη πληγή.

Αυτή η μορφή επίθεσης μπορεί να γίνει με νοητικό τρόπο, δηλαδή το θύμα και ο θύτης να βρίσκονται σε απόσταση. Αλλά είναι πιο εύκολο όταν η άντληση γίνεται από κοντινή απόσταση. Το άγγιγμα με τα χέρια και γενικότερα οποιαδήποτε σωματική επαφή βοηθά αυτή τη τεχνική.

Κάποιος που θα αντιληφθεί αυτό το είδος επίθεσης είναι δύσκολο να αντιδράσει καθώς απαιτεί εμπειρία. Στη περίπτωση των οντοτήτων οποιαδήποτε αντεπίθεση θα τις ταράξει και θα τις απωθήσει. Όταν όμως η οντότητα που επιτίθεται είναι ισχυρή, τότε απαιτείται βοήθεια από μια αντίστοιχα ισχυρή οντότητα ή θεότητα που θα μας προστατέψει.

Στη περίπτωση των ανθρώπινων επιθέσεων η καλύτερη άμυνα είναι η πρόληψη και η αποφυγή. Από τη στιγμή που θα αντιληφθούμε ότι δεχόμαστε επίθεση θα πρέπει να αλλάξουμε θέση ή να φύγουμε από τον χώρο που βρισκόμαστε. Εάν σταματήσει το φαινόμενο της άντλησης, σημαίνει ότι κάποιος στον χώρο προκαλούσε την άντληση. Στη περίπτωση που βρισκόμαστε σε έναν δημόσιο χώρο, η πιο απλή μορφή προστασίας είναι η δημιουργία ενεργειακής ασπίδας ή φίλτρων προστασίας. Αυτές οι μορφές προστασίας θα αναλυθούν σε επόμενη ενότητα.

Κυρίευση

Κυρίευση είναι μια μορφή επίθεσης και είναι η κατάσταση στην οποία ένας άνθρωπος χάνει τον έλεγχο του εαυτού του. Μια βλαβερή οντότητα επιδιώκει να τον καταβάλλει και να κυριεύσει το σώμα του. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ενότητα, ο χαρακτήρας ή η προσωπικότητα ενός ανθρώπου αποτελείται από τα κατώτερα σώματα, δηλαδή το φυσικό, το αστρικό και το ιδεατό. Κατά την κυρίευση μια βλαβερή οντότητα αποκτά έλεγχο σε ένα ή περισσότερα από τα σώματα αυτά.

Ανάλογα με το άτομο, η βλαβερή οντότητα μπορεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις στη ζωή για να αποκτήσει πρόσβαση στα σώματα και να τα κυριεύσει. Μπορεί να κυριεύσει το φυσικό σώμα και συγκεκριμένα το αιθερικό κομμάτι του φυσικού σώματος, αλλά συνήθως η κυρίευση γίνεται στα ανώτερα σώματα.

Η κυρίευση στο αιθερικό σώμα είναι αρκετά δύσκολη καθώς το σώμα αυτό διαχωρίζεται δύσκολα από το φυσικό. Υπάρχει όμως η περίπτωση των μέντιουμ που έχουν την ικανότητα να διαχωρίζουν τα δύο αυτά σώματα. Η κυρίευση αυτή μπορεί να συμβεί για μερικά λεπτά καθώς το φυσικό σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το αιθερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εμφανής αλλαγή της συμπεριφοράς του ατόμου γίνεται όταν η κυρίευση προκαλείται στο αστρικό ή συναισθηματικό σώμα. Στο αστρικό σώμα το θύμα επηρεάζεται συναισθηματικά και δημιουργούνται επιθυμίες που δεν είχε πριν.

Για παράδειγμα το θύμα μπορεί να αντιδρά με έντονο συναισθηματικό τρόπο όταν συναντά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το θύμα με τη κυρίευση μπορεί να αποκτήσει έντονα συναισθήματα μίσους και απέχθειας που να προβεί σε πράξεις, προσπαθώντας να βλάψει το πρόσωπο αυτό. Συνήθως αυτές οι κυριεύσεις είναι προσωρινές, αλλά εάν συμβούν σημαίνει ότι το άτομο είναι ευάλωτο και μπορεί να ξανασυμβούν οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Πιο έντονη είναι η αλλαγή της συμπεριφοράς όταν η κυρίευση γίνεται στο ιδεατό σώμα. Στο επίπεδο αυτό επηρεάζονται οι σκέψεις του ανθρώπου και αλλάζει η όλη συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης του. Το θύμα μπορεί να αλλάξει συνήθειες, τρόπο ομιλίας και γενικότερα να αποκτήσει τις γνώσεις και τη συμπεριφορά της οντότητας που προκαλεί τη κυρίευση. Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο είδος κυρίευσης καθώς το θύμα χάνει την ταυτότητά του και μπορεί να πράξει με τρόπους που δεν μπορεί να ελέγξει.

Οποιοδήποτε είδος κυρίευσης είναι απώλεια στον έλεγχο του σώματος. Τα σώματα που απαρτίζουν τον κατώτερο εαυτό μας ελέγχονται από τον ανώτερο πραγματικό εαυτό. Στη περίπτωση της κυρίευσης ο ανώτερος εαυτός παραμένει σε συνείδηση, δηλαδή καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, αλλά δεν έχει τον έλεγχο των σωμάτων για να αντιδράσει. Το θύμα λαμβάνει τη θέση θεατή, ενώ η οντότητα ελέγχει το οποιοδήποτε σώμα του.

Παρότι η κυρίευση δημιουργεί απώλεια της ταυτότητας του ανθρώπου και δίνει έλεγχο σε μια εξωτερική οντότητα, πάντα επιτρέπεται από τον ίδιο. Δηλαδή ο ίδιος είναι που παραδίδεται και επιτρέπει στην οποιαδήποτε οντότητα να τον κυριεύσει. Καθένας μας έχει το προνόμιο της ελεύθερης βούλησης και καμία οντότητα ή άνθρωπος δεν μπορεί να το παραβιάσει αυτό. Στη περίπτωση της κυρίευσης το ίδιο το άτομο είναι που παραδίδει τον έλεγχο. Μπορεί να οδηγηθεί στη κυρίευση είτε μέσα από μεθοδευμένες καταστάσεις, είτε να το επιτρέψει οικειοθελώς.

Ο άνθρωπος μπορεί να δεχτεί επίθεση από ευφυείς οντότητες, οι οποίες μπορούν να μεθοδεύσουν καταστάσεις στη ζωή του. Οι καταστάσεις φέρνουν το άτομο σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επηρεαστεί πιο εύκολα. Σε αυτό το σημείο είναι απογοητευμένο και κουρασμένο και συχνά χάνει τη δύναμη της θέλησής του.

Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι μεθοδευμένη και σε αυτό το σημείο να δεχτεί επίθεση από μια οντότητα. Ο άνθρωπος απογοητευμένος από τη ζωή και φαινομενικά χωρίς να πιστεύει ότι έχει κάτι να χάσει, παραδίδει τον έλεγχο στην βλαβερή οντότητα.

Το θύμα από αυτό το σημείο και μετά συνεχίζει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε και πριν, αλλά κάνει επιλογές που δεν είναι ωφέλιμες για αυτό. Το θύμα μπορεί να βλάπτει τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, παρότι γνωρίζει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η βλαβερή οντότητα προσπαθεί να καταστρέψει εντελώς το θύμα και το ωθεί να κάνει πράξεις που θα μετανιώσει, στρέφοντας με αυτόν τον τρόπο το θύμα αντίθετα με τον ίδιο του τον εαυτό. Οι καταστάσεις αυτές μπορεί να εξελιχθούν τόσο πολύ που το θύμα της κυρίευσης να φτάσει στο σημείο να σκοτώσει έναν άλλο άνθρωπο ή να οδηγηθεί στην αυτοκτονία.

Οι κυριεύσεις συνήθως προκαλούνται από τα βλαβερά πνεύματα. Δηλαδή ανθρώπους που έχουν ζήσει βλαβερές ζωές και συνεχίζουν μετά το θάνατο να προκαλούν προβλήματα.

Για παράδειγμα ένα πνεύμα που όταν ζούσε ήταν αλκοολικό συνεχίζει και μετά το θάνατο να έχει το πάθος για το ποτό. Μη μπορώντας να αποκτήσει αυτήν την ικανοποίηση μετά το θάνατο, προσπαθεί να κυριεύσει ανθρώπους και να τους οδηγήσει στο ποτό. Ο σκοπός του είναι να τους κυριεύσει όταν πίνουν και να μπορέσει να ξανανιώσει την αίσθηση του αλκοόλ.

Σε αντίστοιχες καταστάσεις τα βλαβερά πνεύματα μπορεί να έχουν ζήσει ζωές μέσα στη λαγνεία, την ανειλικρίνεια, τον υλισμό, τον σαδισμό και γενικότερα οποιοδήποτε βλαβερό πάθος. Επειδή όταν ήταν ζωντανοί, αυτό το βλαβερό πάθος ήταν η πηγή ευχαρίστησής τους, προσπαθούν και μετά το θάνατο να ξαναποκτήσουν αυτήν την αίσθηση. Τα βλαβερά πνεύματα εντοπίζονται σε μέρη όπου θα βρουν ευάλωτα θύματα για να κυριεύσουν.

Η μόνη προστασία από τη κυρίευση είναι η ισχυρή αίσθηση του εαυτού. Ο άνθρωπος θα πρέπει να αγαπά τον ίδιο του τον εαυτό και να μπορεί να αναγνωρίζει τι τον ωφελεί και τι όχι. Επίσης θα πρέπει να έχει πίστη στον εαυτό του και να μην παραδίδεται ποτέ στις καταστάσεις που τον καταβάλλουν. Τη στιγμή που θα παραδοθεί είναι που γίνεται ευάλωτος σε οποιαδήποτε κυρίευση. Η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου δεν μπορεί να παραβιασθεί, εκτός και αν το επιτρέψει ο ίδιος.

Εκτός από τη περίπτωση της κυρίευσης από βλαβερές οντότητες όπου το άτομο δέχεται μια μορφή επίθεσης, υπάρχει και η περίπτωση όπου δέχεται συνειδητά και οικειοθελώς την κυρίευση από καλοπροαίρετες οντότητες.

Αυτό το είδος της τελετουργικής κυρίευσης συναντάται συνήθως σε διάφορες θρησκείες ανά τον κόσμο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη θρησκεία Βουντού όπου καλοπροαίρετες θεότητες προσκαλούνται στο σώμα του ιερέα. Μετά τη κυρίευση η οντότητα μέσα από το σώμα του ιερέα, ευλογεί και δίνει ευχές στους πιστούς. Η κυρίευση αυτού του είδους αποτελεί τιμή για τον ιερέα και τους πιστούς. Κυρίευση αυτού του είδους συναντάται επίσης σε διάφορες θρησκείες και παραδόσεις στην Αφρική, την Ινδονησία και τον ανατολικό Σαμανισμό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s