Φυσικός Θάνατος

Θάνατος είναι η λήξη ή η διακοπή όλων των βιολογικών λειτουργιών που υποστηρίζουν έναν ζωντανό οργανισμό. Είναι ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολλές θρησκείες και φιλοσοφίες ανά τον κόσμο, οι οποίες προσφέρουν ποικίλες εξηγήσεις και ερμηνείες για αυτό.

Ανεξαρτήτως θρησκειών και φιλοσοφιών, υπάρχει μια σημαντική αντίθεση στις πεποιθήσεις των ανθρώπων και μια εύλογη απορία για τη μετά θάνατο ζωή. Κάποιοι σκέφτονται το θάνατο ως μετάβαση ή πέρασμα και κάποιοι άλλοι σκέφτονται το θάνατο ως τέλος ή τη λήξη. Μερικοί άλλοι δεν θέλουν να ασχολούνται καθόλου με το θέμα αυτό.

Η πεποίθηση του καθενός για το συγκεκριμένο θέμα στηρίζεται κυρίως στις προσωπικές του εμπειρίες. Οι μύστες που έχουν την ικανότητα της ενόρασης, μπορούν να παρατηρήσουν και να αντιληφθούν το πνεύμα του ανθρώπου μετά το θάνατό του, παρότι το φυσικό σώμα είναι νεκρό. Υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις όπου ένα πνεύμα μπορεί να επικοινωνήσει με τα οικεία πρόσωπά του μέσα από τα όνειρα, αλλά και με οράματα.

Παρά τον βιολογικό θάνατο του ανθρώπου, ένα κομμάτι του, η ψυχή ή ο ανώτερος εαυτός, συνεχίζει να υπάρχει. Μπορεί να μην είναι άμεσα αντιληπτό από εμάς, αλλά εάν προσπαθήσουμε μπορούμε να το αισθανθούμε. Η ψυχή είναι το κομμάτι του ανθρώπου, το οποίο παραμένει αθάνατο. Είναι τα ανώτερα σώματα που παραμένουν αμετάβλητα μετά το θάνατο. Υπάρχουν όμως πολλές λεπτομέρειες που συμβαίνουν κατά τη στιγμή του θανάτου.

Το αιθερικό σώμα υπό φυσιολογικές συνθήκες παραμένει στενά συνδεδεμένο με το φυσικό σώμα και βοηθά στη μετάδοση διαφόρων σημάτων από και προς το φυσικό σώμα. Καθώς πλησιάζει η στιγμή του θανάτου το αιθερικό σώμα αρχίζει να απομακρύνεται από το φυσικό σώμα και η ένταση των αισθήσεων από το φυσικό επίπεδο αρχίζει να φθίνει. Αυτό δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση γαλήνης και απαλύνει οποιοδήποτε πόνο εάν υπάρχει.

Το αιθερικό σώμα κατά τη διάρκεια της ζωής παραμένει συνδεδεμένο με το φυσικό σώμα με μια ενεργειακή σύνδεση που δημιουργείται κατά τη γέννηση και καταστρέφεται με τον θάνατο. Όταν τα δύο σώματα, το αιθερικό και το φυσικό, αρχίζουν να ξεχωρίζουν αυτή η ενεργειακή σύνδεση γίνεται ορατή και μοιάζει με ένα ασημένιο νήμα, αυτό είναι το λεγόμενο «νήμα της ζωής». Τη στιγμή του θανάτου το νήμα αυτό κόβεται από ανώτερες οντότητες που έχουν αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό και ξεκινά η διαδικασία αποχωρισμού των ανώτερων σωμάτων από το φυσικό.

Μετά τον αποχωρισμό των δύο σωμάτων, το αιθερικό σώμα συνήθως παραμένει κοντά στο φυσικό. Για αυτό και οι μύστες που έχουν ανεπτυγμένη την ικανότητα της ενόρασης παρατηρούν ότι εμφανίζεται ένα φάντασμα ή οπτασία που στέκεται κοντά στο σώμα. Εάν το σώμα μετακινηθεί από το σημείο του θανάτου, το φάντασμα θα συνεχίσει να μένει κοντά στο σώμα. Για αυτόν το λόγο και στα νεκροταφεία φημίζεται ότι υπάρχουν φαντάσματα ή οπτασίες. Είναι οι άνθρωποι που παραμένουν συνδεδεμένοι με το φυσικό τους σώμα.

Το κάθε σώμα του ανθρώπου περικλείει το άλλο σαν τα στρώματα ενός κρεμμυδιού. Όταν το αιθερικό σώμα αποχωρίζεται από το φυσικό, το αιθερικό σώμα αρχίζει να φθίνει και αρχίζει να απελευθερώνει το αστρικό σώμα. Σε αυτό το σημείο η συνειδητότητα περνάει στο αστρικό σώμα και αρχίζει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον και τις οντότητες του αστρικού επιπέδου.

Το αστρικό σώμα αρχίζει πλέον να αντιλαμβάνεται τη συνειδητότητα και τη πραγματικότητα του αστρικού επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνονται οι γνώσεις ολόκληρης της ζωής που μόλις τελείωσε. Σε αυτό το σημείο, κατά κάποιον τρόπο, γίνεται ένας εσωτερικός απολογισμός της ζωής μας.

Στο αιθερικό επίπεδο υπάρχουν τα συναισθήματα και οι επιθυμίες που έχουμε μέσα από τη ζωή μας. Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες που έχουμε βρίσκονται κολλημένα στο αστρικό σώμα με τη μορφή σκεπτομορφών και επηρεάζουν το πέρασμα μας στο αστρικό επίπεδο.

Τη στιγμή του θανάτου όταν φτάνουμε στο αστρικό επίπεδο, ανάλογα με τις επιθυμίες και τα συναισθήματά μας θα είναι και οι εμπειρίες μας. Εάν έχουμε χαμηλού επιπέδου επιθυμίες, θα μείνουμε αρκετό καιρό στα χαμηλότερα επίπεδα του αστρικού επιπέδου. Μαζί με τις οντότητες και τα πνεύματα αυτών των επιπέδων. Αντίστοιχα, υψηλότερου επιπέδου επιθυμίες μας ανεβάζουν σε υψηλότερα επίπεδα του αστρικού επιπέδου με τις αντίστοιχες οντότητες και πνεύματα.

Η ποιότητα των επιθυμιών που μας ακολουθούν από τη φυσική ζωή είναι αυτή που καθορίζει τη προσοχή που θα προκαλέσουμε στις οντότητες. Εάν κάποιος έχει ζήσει μια ζωή με σκοπό του τη ανέλιξή του χωρίς να νοιάζεται για τους γύρω του, θα ελκύσει οντότητες και πνεύματα που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Ένα τέτοιο άτομο υπάρχει πιθανότητα να γίνει έρμαιο των ισχυρότερων οντοτήτων σε αυτό το επίπεδο.

Επίσης, εάν κάποιος στη ζωή του ήταν ασεβής προς τις ανώτερες οντότητες και τους Δαίμονες, με το θάνατο περνά στο επίπεδο αυτών των οντοτήτων και είναι ευάλωτος, καθώς οι οντότητες σε αυτό το επίπεδο δεν περιορίζονται. Πολλές από τις βλαβερές οντότητες ή πνεύματα περιμένουν με εκδικητικό τρόπο τη στιγμή του θανάτου ενός ασεβή ανθρώπου (έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα για το συγκεκριμένο θέμα).

Από την άλλη μεριά, κάποιος που είναι ενάρετος και έχει ανώτερα ιδανικά, θα προσελκύσει αντίστοιχες οντότητες, οι οποίες έχουν ανάλογα ιδανικά. Ο σεβασμός και η αποδοχή της ύπαρξης των ανώτερων οντοτήτων, ανταμείβεται όταν περνάμε στο αστρικό επίπεδο.

Το αστρικό σώμα, ανάλογα με το είδος και την ισχύ των επιθυμιών του ανθρώπου, μετά από μερικές μέρες αρχίζει να φθίνει και απελευθερώνει το νοητικό και αιτιατό σώμα. Εάν υπάρχουν ισχυρές επιθυμίες, το αστρικό σώμα θα ενισχύεται από αυτές και θα παραμείνει σε αυτή τη κατάσταση για αρκετές μέρες. Εάν ο άνθρωπος είναι περισσότερο πνευματικός η μετάβαση θα είναι πιο ομαλή και πιο σύντομη.

Το αστρικό σώμα μετά από χρόνια θα καταφέρει να απαλλαχθεί από τις κατώτερες επιθυμίες και να λύσει τα όποια συναισθηματικά κωλύματα έχει. Στο σημείο αυτό συμβαίνει ο αστρικός θάνατος όπου το αστρικό σώμα διαλύεται σταδιακά και απελευθερώνει το ιδεατό σώμα. Αλληγορικά, άλλο ένα επίπεδο του ανθρώπου ξεφλουδίζεται, επιτρέποντας τη μετάβαση των υπόλοιπων σωμάτων στα ανώτερα επίπεδα.

Η διαδικασία συνεχίζεται στο ιδεατό όπου ο άνθρωπος αναλογίζεται και ξεπερνά οποιαδήποτε νοητικά κωλύματα δημιουργήθηκαν στη ζωή του. Μετά από αρκετά χρόνια και όταν ωριμάσει και σε αυτό το επίπεδο, είναι έτοιμος να μεταβεί στα ανώτερα επίπεδα. Με παρόμοιο τρόπο, το ιδεατό σώμα διαλύεται σταδιακά και απελευθερώνει το αιτιατό σώμα και τα ανώτερά του. Το αιτιατό σώμα είναι το επονομαζόμενο και δοχείο της ψυχής ή το ιερό δισκοπότηρο των Ναϊτών ιπποτών.

Με το θάνατο και του ιδεατού σώματος, ο κατώτερος εαυτός του ανθρώπου –ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, η μετενσάρκωση– παύει να υπάρχει και παραμένει ο ανώτερος πραγματικός εαυτός. Από αυτό το σημείο και μετά ακολουθεί ο απολογισμός εμπειριών της ζωής στο σύνολο από τα ανώτερα επίπεδα.

Αφού ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, ο ανώτερος εαυτός είναι έτοιμος να περάσει σε μια επόμενη μετενσάρκωση, όπου τα ανώτερα σώματα συνδέονται ξανά με ένα νέο φυσικό σώμα. Η ανοδική πορεία του ανθρώπου μετά το θάνατο μπορεί να διαρκέσει για εκατονταετίες στους μη ανεπτυγμένους, αλλά μερικές δεκαετίες ή μερικά χρόνια στους ανεπτυγμένους πνευματικά.

Η διαδικασία του θανάτου, δηλαδή του αποχωρισμού των κατώτερων σωμάτων, μπορεί να μη λειτουργήσει φυσιολογικά. Κάτι που περιπλέκει τη διαδικασία αυτού του περάσματος με οδυνηρό τρόπο συνήθως για τον άνθρωπο.

Κάποιος μπορεί να μην είναι έτοιμος να αποδεχτεί τον θάνατο, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις που υπάρχει βίαιος ή ξαφνικός θάνατος. Υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να αποδεχτεί την ύπαρξη ανώτερων διαστάσεων, λόγω άγνοιας ή αποχής από οποιαδήποτε πνευματική ζωή. Υπάρχει ακόμα περίπτωση να μην έχει ολοκληρώσει κάτι σημαντικό στη ζωή του και λόγω αυτού να μη μπορεί να αποχωρήσει με γαλήνιο τρόπο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο άνθρωπος προσπαθεί να παραμείνει με βίαιο τρόπο στο φυσικό επίπεδο.

Παρότι το νήμα της ζωής έχει κοπεί, ο άνθρωπος προσπαθεί να συγκρατήσει το αιθερικό σώμα γύρω από το αστρικό. Το αιθερικό σώμα όμως είναι ένα μέσο μετάδοσης συνειδητότητας. Από την άλλη μεριά του αιθερικού σώματος δεν υπάρχει τίποτα συνδεδεμένο και ο άνθρωπος πρακτικά μονώνεται από την αντίληψη των ανώτερων επιπέδων. Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την αίσθηση αυτή με το να είμαστε κουκουλωμένοι με μια βαριά κουβέρτα που δε μπορούμε να βγάλουμε από πάνω μας.

Αυτή η κουβέρτα -το αιθερικό σώμα- εμποδίζει από το να αντιληφθεί τον κόσμο γύρω του. Δε μπορεί να αντιληφθεί το αστρικό επίπεδο. Η συνειδητότητά του βρίσκεται παγιδευμένη πίσω από ένα παχύ περιτύλιγμα, χωρίς να μπορεί με κάποιον τρόπο να αλληλεπιδράσει με το αστρικό επίπεδο.

Από τη στιγμή που το αιθερικό σώμα αποκόπτεται από το φυσικό σώμα, αρχίζει να καταστρέφεται, με τον ίδιο τρόπο που το φυσικό σώμα αρχίζει να μετουσιώνεται μέχρι να αποσυντεθεί. Όταν ο άνθρωπος προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρηθεί συνδεδεμένος με το αιθερικό σώμα, έρχεται σε άμεση επαφή με την πολύ αρνητική ενέργεια της καταστροφής του αιθερικού σώματος. Δυστυχώς όμως βασανίζεται χωρίς να υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθηθεί από κάποιον τρίτο και να απελευθερωθεί.

Ο άνθρωπος σε αυτή τη διαστρεβλωμένη μορφή ύπαρξης προσπαθεί να επανέλθει με οποιονδήποτε τρόπο στο φυσικό επίπεδο. Προσπαθεί να έρθει σε επαφή με ενδιάμεσους, δηλαδή ανθρώπους που επικοινωνούν με ευκολία με τα πνεύματα, ώστε να περάσουν μέσα από αυτούς στο φυσικό επίπεδο. Συνήθως οι ενδιάμεσοι συμβουλεύονται και προστατεύονται από ανώτερες οντότητες και αποφεύγουν τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις με τους πρόσφατα πεθαμένους καθώς υπάρχει κίνδυνος κυρίευσης.

Ο κίνδυνος αυτής της ταλαιπωρίας κατά τον θάνατο δεν υπάρχει στις περιπτώσεις που το φυσικό σώμα αποτεφρώνεται. Με την αποτέφρωση καταστρέφεται πιο εύκολα και το αιθερικό σώμα κάτι που βοηθά την ευκολότερη απελευθέρωση του αστρικού σώματος, για αυτόν τον λόγο σε αρκετές παραδόσεις η καύση των νεκρών είναι κομμάτι της τελετουργίας.

Τέλος οι αφοσιωμένοι Σατανιστές έχουν έναν πανίσχυρο σύμμαχο σε αυτά τα επίπεδα. Οι Δαίμονες με τους οποίους ανέπτυξε σχέσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του θα είναι δίπλα του τη στιγμή του θανάτου ώστε να τον βοηθήσουν και να τον καθοδηγήσουν σε αυτό το πέρασμα. Θα τον περιβάλλουν με προστασία και θα τον μεταφέρουν σε προστατευμένα σημεία σε αυτά τα επίπεδα. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε αυτό το πολύ διαφωτιστικό άρθρο: Ο Θάνατος, η Μεταθανάτια Ζωή και η Κόλαση.

Τη στιγμή του φυσικού θανάτου, όπου πεθαίνει το φυσικό σώμα μας, η συναίσθησή μας αρχίσει να μεταβάλλεται. Αρχίζει να περνά από το φυσικό σώμα στο αστρικό σώμα. Η αίσθηση δεν είναι πολύ διαφορετική από τη λιποθυμία και τα όνειρα. Οποιαδήποτε αίσθηση πόνου, ή γενικότερα, οποιοδήποτε δυσάρεστο συναίσθημα που πηγάζει από το φυσικό σώμα αρχίζει να απαλύνεται και ένα αίσθημα ζαλίσματος αρχίζει να μας κυριεύει.

Συνεχίζουμε να νιώθουμε, να βλέπουμε, να ακούμε, να αισθανόμαστε. Πλέον είμαστε στο αστρικό επίπεδο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έχουν πεθάνει γιατί η αντίληψή τους δεν έχει αλλάξει. Η αντίληψη του ανθρώπου βρίσκεται στο αστρικό επίπεδο. Συνεχίζουν να σκέφτονται όπως και πριν, αλλά τώρα υπάρχει μια διαφορετική συνείδηση.

Είναι δύσκολο για τον άνθρωπο που δεν έχει την εμπειρία των ανώτερων επιπέδων, να ξεχωρίσει ότι πέθανε. Η σκέψη, τα συναισθήματα και οι αισθήσεις υπάρχουν ακόμα. Τα άτομα γύρω του όμως δεν μπορούν να τον ακούσουν όταν μιλάει, δε μπορούν να τον νιώσουν όταν τους αγγίζει. Πολλές φορές ξεγελιέται και νομίζει ότι βλέπει όνειρο, καθώς οι δύο αυτές καταστάσεις υπάρχουν στο ίδιο επίπεδο- το αστρικό επίπεδο.

Σταδιακά αρχίζει να καταλαβαίνει και συνειδητοποιεί τη διαφορά. Δεν υπάρχει η κούραση και ο πόνος του φυσικού σώματος. Οι επιθυμίες του και οι σκέψεις του πραγματοποιούνται μπροστά του, το αστρικό επίπεδο από τη φύση του αντιδρά σε αυτές και τις πραγματοποιεί. Μπορεί να αισθανθεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις των οικείων προσώπων του. Δεν μπορεί να καταλάβει την αιτία και να ακολουθήσει τη λογική τους, αλλά τους συναισθάνεται.

Παρότι οι ζωντανοί νομίζουν ότι έχουν χάσει τους πεθαμένους, από την άλλη πλευρά του νομίσματος, οι πεθαμένοι δεν έχουν χάσει κανένα. Τα συναισθήματα που νιώθει κάποιος μετά τον θάνατο εντείνονται καθώς δεν περιορίζονται από το φυσικό σώμα.

Κι όμως τα οικεία πρόσωπα, ορισμένες φορές αλληλεπιδρούν μαζί του και απαντούν σε αυτά που λέει, τον νιώθουν, τον αισθάνονται. Είναι οι στιγμές που κοιμούνται και είναι απελευθερωμένα από τα δεσμά του φυσικού σώματος. Με τον ύπνο τους περνάνε στο αστρικό επίπεδο, αλληλεπιδρούν με τους νεκρούς, αλλά συχνά δεν θυμούνται τίποτα όταν ξυπνήσουν. Το μόνο που μένει είναι ένα συναίσθημα γαλήνης αφότου ξυπνήσουν, χωρίς να γνωρίζουν από πού πηγάζει.

Μετά το θάνατο, όσοι δεν έχουν μεγάλη πνευματική ανέλιξη, έχουν δυσκολία να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον και σε αυτή τη νέα συνειδητότητα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος τη ζωή του χωρίς να εργάζεται, χωρίς να πρέπει να τρέφεται. Είναι δύσκολο να κινηθεί στον νέο αυτόν κόσμο χωρίς να το γνωρίζει ήδη. Ότι πλέον με τη δύναμη της σκέψης του μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε θέλει, ότι μπορεί να περάσει μέσα από έναν τοίχο, ότι δεν είναι απαραίτητο να στέκεται στο έδαφος.

Οποιαδήποτε γνώση για το μεταφυσικό ή τη μετά θάνατο ζωή, ωφελεί τον οποιονδήποτε. Ακόμα και εάν δεν μπορεί να αποδεχτεί ή να αποδείξει στον εαυτό του την αλήθεια, η βοήθεια αυτών των γνώσεων είναι σημαντική. Ακόμα και εάν το άτομο λάβει τις γνώσεις αυτές ως μία από τις πιθανότητες, το πέρασμα στην μετά θάνατο ζωή διευκολύνεται.

Όσοι απαρνούνται ακόμα και τη παραμικρή πιθανότητα για το μεταφυσικό, κλονίζονται και υποφέρουν όταν βρεθούν σε αυτή τη διαφορετική πραγματικότητα. Νομίζουν ότι βρίσκονται σε έναν εφιάλτη και περιμένουν ότι θα τελειώσει. Η αρνητικότητα και η αίσθηση ότι μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα, κάνει τον άνθρωπο να μην ενδιαφέρεται για το στίγμα που θα αφήσει πίσω του. Τον κάνει να αδιαφορεί για τη πνευματική βελτίωσή του.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι εμπειρίες και οι επιλογές που κάνουμε στη ζωή, μένουν και μετά το θάνατο. Δεν θα πρέπει να εθελοτυφλούμε σε αυτό.

Οι εμπειρίες, οι επιλογές, οι επιθυμίες, οι ευχές εκτείνονται γύρω μας. Μετά τον θάνατο, όλα όσα έχουμε εκπέμψει νοητικά και συναισθηματικά θα βρίσκονται γύρω μας και θα μπορούμε πλέον να τα αντιληφθούμε συνειδητά. Η πραγματικότητα αυτή για όποιον δεν μπορεί να την αποδεχτεί, μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή. Για όσους έχουν προετοιμαστεί, θα είναι απλά ένα ομαλό πέρασμα για τα ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας. Είναι αυτό που εκφράζεται με την παροιμία «ότι σπείρεις, θα θερίσεις».

Όταν περνάμε από το φυσικό στο αστρικό επίπεδο, η ζωή συνεχίζεται. Πλέον αποκτάμε γνώση πέρα από το πέπλο του φυσικού επιπέδου. Ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει στο αστρικό επίπεδο από μερικά χρόνια, μέχρι και δεκάδες χρόνια, ανάλογα με τη προετοιμασία που χρειάζεται να κάνει για να περάσει στα ανώτερα επίπεδα.

Αυτοί που είναι αφοσιωμένοι στις επίγειες απολαύσεις, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να συνηθίσουν στον τρόπο ζωής του αστρικού επιπέδου. Όταν για παράδειγμα κάποιος έχει μάθει να βρίσκει απόλαυση στο φαγητό, το ποτό, το τσιγάρο, στο χρήμα, θα δυσκολευτεί να συνηθίσει καθώς οι απολαύσεις αυτές δεν υπάρχουν στο αστρικό επίπεδο. Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να τις ξεπεράσει.

Ένας πνευματικός άνθρωπος που πεθαίνει, περνώντας στο αστρικό επίπεδο μπορεί επιλέξει να παραμείνει για χρόνια για να βοηθήσει τους υπόλοιπους στο φυσικό επίπεδο. Να τους καθοδηγήσει, να τους προστατεύσει, να τους μεταδώσει γνώση. Αρκετά από τα έργα που αποδίδονται στους ζωντανούς, στην πραγματικότητα πηγάζουν από τους πεθαμένους.

Άνθρωποι που μετά θάνατο προσπαθούν να μεταδώσουν τις ιδέες τους, τη μουσική τους, τα οράματά τους, τα συναισθήματά τους, γίνονται η πηγή έμπνευσης για τους ζωντανούς. Είτε ο αποδέκτης αυτών το καταλαβαίνει, είτε όχι, οι εμπνεύσεις αυτές περνάνε στο επίπεδό μας και μένουν για να ωφελήσουν το φυσικό επίπεδο σε μια ευρύτερη προσπάθεια για βελτίωση της ανθρωπότητας.

Με αυτόν τον τρόπο ένας άνθρωπος ακόμα και μετά το θάνατο μπορεί να προσφέρει σημαντικά στο φυσικό επίπεδο, εφόσον το επιθυμεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s