ΚΑΛΟ ΤΑΧΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΝΑΨΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ. 

ΚΑΛΟ ΤΑΧΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΝΑΨΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΙΣ ΝΩΡΙΣ Ο ΜΙΚΡΌΣ ΑΔΕΛΦΌΣ ΜΟΥ.
Σήμερα πληροφορήθηκα πως αποδήμησε ο αδελφός μας Στέφανος . Καλό ταξίδι αδελφέ Στέφανε στο Φως και στην αγκαλιά του Χριστού και τις Παναγιάς. Χαιρετίσματα στον Πατέρα και την Μάνα και να είναι αναπαυμένη η ψυχή σου. Καλο ταξίδι αδελφέ, καλο ταξίδι στο φως. Σαν παιδάκι ήρθες στον κόσμο αυτό και σαν παιδάκι έφυγες πολύ νωρίς.
 
Σε θυμάμαι αδελφέ, ήσουν τότε 3 χρονων. Ήσουν αυτός που κουνούσε τα παιδικά του χεράκια για να αποχαιρετήσει τον μικρό αδελφό του που έφευγε και αυτός 12 χρονων στη ξενιτιά. Σε θυμάμαι αδελφέ που χαμογελούσες και μου εννοούσες, αδελφέ θα τα καταφέρεις εκεί που πας και θα ξαναέλθεις ξανά. Μικρέ μου αδελφέ γύρισα μετά από 7 χρονια ξενιτιάς και ήσουν αυτός που με υποδέχτηκε με ένα χαμόγελο που μου έλεγε, ήξερα αδελφέ πως θα τα καταφέρεις και θα μας έρθεις πίσω στην ιθάκη το ωραίο μας χωριο.
 
Τότε μικρέ μου αδελφέ πήγαινες στο δημοτικό, τελείωσες όμως και το λύκειο 18 χρονων και ήθελες να γίνεις ζωγράφος και ποιητής. Έκανα περισσότερα από ότι μπορούσα για αυτό. Δεν πειράζει αδελφέ, έγινες ένα καλός αστυνομικός και ζωγράφος και ποιητής. Μην έχεις αδελφέ ενοχές, τα λεφτά που άφησε τότε ο πατέρας τα πήρες νόμιμα(όχι με απάτη όπως κάποιοι άλλοι) ήταν δικά σου γιατί και εσύ είχες δικαίωμα να πάρεις κάτι από τους γονείς σου. Με τα λεφτά αγόρασες το σπίτι, το οποίο δεν είναι πλέον δικό σου είναι δικό τους. Και το σπίτι στο χωριο που κληρονόμησες τους αφίσες και τα χωραφάκια σου που καλλιεργούσαμε από μικρά παιδάκια μαζί με τους γονείς και ζούσαμε.
 
Την τελευταία φορα που σου πήρα τηλέφωνο το κατάλαβε πως είσαι σε ανάγκη, γιατί είχα μάθει πως ήσουν δυο μήνες στο νοσοκομείο από καρδιακά και από νεφρά. Σκέφτηκα πως να σου γίνω συμπαραστάτης, γιατί ήθελα και μπορούσα να το κάνω αυτό. Όταν όμως τηλεφώνησα ξανά, το τηλέφωνο σου δεν απαντούσε και τότε κατάλαβα πως ο μικρός μας αδελφός, έφυγε από τον κόσμο που τον πόνεσε. Γνωρίζω αδελφέ πως εκεί στο φως που βρίσκεσαι είναι και ο πατέρας και η μητέρα, δεν θα είσαι μοναχος και θα είσαι γεμάτος χαρά και γαλήνη.
 
Γνωρίζω πως καταδιώχθηκες και λοιδωρήθηκες, από ποίους και με ποιο τρόπο, γνωρίζω τις ταπεινώσεις που δέχτηκες. Το βάρος να είναι στον λαιμό τους όλων αυτών που σε έβλαψαν και γνωρίζω καλά ποιοι και πως το έκαναν. Γνωρίζω την διάγνωση του γιατρού, ότι για μια Ζωή θα είσαι ένα παιδάκι. Αδελφέ γνωρίζω πως και ποιοι τις προκαλούν, τις έχουν και άλλοι στην οικογένεια μας, δεν έπασχες από αυτό που σου έδιδαν τα φάρμακα.
 
Αδελφέ σε πλησίασα πολλές φορές για να σου συμπαρασταθώ, το έκανα πάντα για σένα και πολλές φορές που μιλούσαμε στο τηλέφωνο πήγα να σε προφυλάξω από επικίνδυνους και κινδύνους , αλλά ίσως δεν τα κατάφερα να με καταλάβεις. Η αρρώστια σου και αυτοί που σε χειραγωγούσαν καταχροντας την, δεν σε άφησε να μου δείξεις εμπιστοσύνη. Σε έβαλαν να με απειλείς και να με εκφοβίζεις, όμως εγώ γνωρίζω πως τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν δικά σου και δεν σου κράτησα ποτε κακία, λυπόμουν μόνο να σε βλέπω εγκαταλελειμμένο και χωρίς στήριξη και βοήθεια, γιατί γνώριζα πως δεν θα τα καταφέρεις, πως τα χρόνια σου δεν θα είναι πολλά. Δεν σου κράτησα ποτε κακία, χαρά μου θα ήταν να είσαι επιτυχής και ευτυχής. Εύχομαι να ανταμειφτείς στην νέα σου ζωή πολλαπλά, μείνε φωτεινός και κοντά στον Χριστό. Καλό σου ταξίδι αδελφέ.
 
Σε έδιωξαν από την αστυνομία που εργαζόσουν ως αστυνόμος με ψεύτικη διάγνωση που την έκανε δικός τους γνωστός χειραγωγημένος γιατρός , για να σε εκδικηθούν επειδή δεν ήθελες να γίνεις σαν και αυτούς σκοτεινός. Η διάγνωση που σου έκαναν μετά ήταν σωστή, ότι για όλη σου την ζωή θα είσαι ένα παιδί, σου την προκάλεσαν αυτοί όπως στον καθένα που στοχοποιούν, το διαπίστωσα και εγώ τις μερικές φορές που σε είδα, ήθελα να σου το εξηγήσω, αλλά δεν σε άφηναν. Αυτή η αρρώστια αδελφέ που την είχαν και άλλοι πριν από σένα στην οικογένεια μας θεραπεύεται με ψυχοθεραπεία και όχι με αντιψυχωτικά φάρμακα. Τα αντιψυχωτικά σου έκαναν την μεγάλη ζημιά, οι πολύμηνοι εγκλεισμοί σου στα ψυχιατρεία και ο αφόρητος ψυχολογικός πόλεμος που σου έκαναν.Σε πήγαιναν με την αστυνομία εξάμηνο κάθε φορα για 3 με 4 χρόνια στα ψυχιατρεία όχι για να σε θεραπεύσουν αλλά για να σε καταστρέψουν, επειδή δεν τους έδιδες τα λεφτά. Σε λοιδορούσαν πως έκανες ασχήμιες που άκουσαν από κάποιους γνωστούς τους αλλά οι ίδιοι ποτε δεν είδαν, ψευδόμενοι.
 
Τίποτε από όλα αυτά δεν έκανες, ένα αθώο παιδί ήσουν ένα θύμα σκοτεινών. Εκμεταλλευότανε την διάσχιση που σου είχαν προκαλέσει σκόπιμα και είχαν βαριά τραυματίσει αυτήν την παιδική σου προσωπικότητα με τα ψυχικά τραύματα που πολύ καλά γνωρίζουν τα μιάσματα να προκαλούν. Σου έδιδαν εντολές τα τηλεπαθητικά μιάσματα και δεν μπορούσες να το καταλάβεις, γιατί φρόντιζαν να έχουν ενεργοποιήσει την παιδική σου τραυματισμένη προσωπικότητα, αυτήν για την οποια ο γιατρός είπε πως σε κάνει να είσαι για όλη σου την ζωή ένα παιδάκι.
 
Να γνωρίζεις πως για μένα πάντα θα είσαι ο αδελφός, ο μικρός αδελφός μου. Καλο ταξίδι αδελφέ, καλό ταξίδι στο φως. Σαν παιδάκι ήρθες στον κόσμο αυτό και σαν παιδάκι έφυγες πολύ νωρίς

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΚΑΛΟ ΤΑΧΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΝΑΨΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ. 

  1. ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ
    https://wp.me/p1bl5W-bkE

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s