H ΖΟΜΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ

Αν κατανοήσετε αυτά που γράφουμε εδώ θα καταλάβετε γιατί ενώ βρίσκονται ανάμεσα σας δεν τους υποψιάζεστε, δεν τους αναγνωρίζεται και εάν σασςυμβαινουν αυτά που  περιγράφουμε εδω, θα καταλάβετε γιατί  δυσκολεύεστε να βρειτε τα αίτια αυτ΄ςν που σας συμβαίνουν , να τους αποδώσετε ευθύνες στουσ θπαίτιους και να τους καταγγείλετε. Πρόκειται για εγκληματίες με ασύλληπτες εγκληματικές ικανότητες και τέχνες, με ασύλληπτες μεθόδους απόκρυψης των εγκλημάτων τους και της εγκληματικής τους υπόστασης. Μην τρομάζετε όμως, διότι το ασύλληπτο τους οφείλεται στην άγνοια μας περί αυτών, της βιτρίνας που έχουν δημιουργήσει για τον εαυτόν τους, των τρόπων οργάνωσης τους, των μεθόδων διάπραξης εγκλημάτων και των μεθόδων απόκρυψης των. Αφού τα μάθετε και με την βοήθεια μας θα καταλάβετε πως έχετε να κάνετε με άκρως επικίνδυνους μεν διά την κοινωνία και αυτούς που στοχοποιούν, αλλα με έναν συμφερτό από αξιοθρήνητους κακομοίρηδες, ολοκληρωτικά καταστρεμένους και εύκολα αντιμετωπίσιμους, πως έχετε και έχουμε να κάνουμε  με εξαρθρόσιμες συμμορίες  εγκληματικών ζόμπι, ενς σας είχαν περάσει αντίθετη εντύποση. Τους γνωρίζουμε και τους αποκαλύπτουμε επειδή γνωρίζουμε τι σας περιμένει αν δεν γνωρίζετε να αμυνθείτε και να προστατευτείτε απέναντι σε αυτά τα ξεράσματα της αβύσσου, όπως επίσης γνωρίζουμε και το μέγεθος της καταστροφής που έχουν προκαλέσει σε αμέτρητες οικογένειες και σε εθνικό επίπεδο αθροιστικά. Θα κάνουμε εδώ αποκάλυψη των τρόπων τους και της σκοτεινής γνώσης τους να εγκληματούν όπως και των τρόπων τους να αποκρύπτουν τα εγκλήματα τους.

Ένα σχετικό άρθρο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όσα αποκαλύπτουμε μπορείτε να διαβάσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο και είναι γραμμένο από κύκλους που είναι γνωστες. Στο άρθρο αυτό εδώ επίσης θα βρείτε πολλές πληροφορίες για την χρήση της παραψυχολογίας από μυστικές υπηρεσίες και έρευνες σε αυτά τα φαινόμενα. Οι ομάδες αυτές είναι και στην Ελλάδα παρα πολλές και συγκροτούν δίκτυο. Τα ηγετικά στελέχη τους και οι οργανωτές αυτών των ομάδων δεν είναι κατά κανόνα Έλληνες και Ελληνίδες αλλα αλλόφυλοι και γενίτσαροι,  στις ομάδες τους όμως έχουν εντάξει πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες αφού πρώτα τους έχουν εξοντώσει. Ο απώτερος σκοπός τους είναι να κυριαρχήσουν. Επιζητούν να κυριαρχήσουν καταστώντας τα θύματα τους τηλεχειριζόμενα βλήματα και όσο γίνετε μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Θέλουν γην και ύδωρ και τον θάνατο του ελληνικού φωτεινού πνεύματος. Επιμένουμε πως οι οργανωτές και διοικητές αυτών των συμμοριών του σκότους δεν είναι Έλληνες κατά κανόνα, επειδή οι Έλληνες δεν σχετίζονται και δεν συνεργούν με το σκότος και τα έργα του και επειδή οι Έλληνες δεν επιθυμούν να καταστρέψουν τον τόπο τους και τους συνανθρώπους τους, αλλα απεναντίας είναι υπέρ της δημιουργικότητας, της εξέλιξης και ανέλιξης του ανθρώπου.

Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε αυτές τις αποκαλύψεις σε αυτό το άρθρο φανταστείτε ότι σας συμβαίνει(ίσως σας έχει συμβεί πραγματικά) αυτό που περιγράφουμε. Έχετε ένα δικό σας παιδί η έναν αδελφός σας. Για το παιδί αυτό κάνατε πολλά ως γονείς και ως οικογένεια, μια τεράστια επένδυση δεκαετιών και μια τεράστια προσπάθεια, έως ότου το παιδί σας φτάσει σε ενηλικίωση, τελειωσε το σχολείο ίσως να πήρε και το πτυχίο του. Διαπιστώνεται κάποιες μέρες περίεργα συμβάντα και συμπεριφορές στο παιδί σας, περίεργες παρεκκλίσεις, αλλόκοτες και ενίοτε  βίαιες παράλογες συμπεριφορές. Πάτε στους γιατρούς, πάτε σε πνευματικούς. Διαπιστώνεται μετά πως το παιδί σας πάσχει από ψύχωση, ίσως και σχιζοφρένεια, πως πάσχει από διαταραχή πολλαπλών προσωπικοτήτων και διάσχιση, ίσως και κατάθλιψη και αγχωτικές διαταραχές. Διαπιστώνεται λοιπόν πως το παιδί σας μετά από τόσους αγώνες δικούς σας και δικούς του, μετά από μια τόσο τεράστια επένδυση σε χρόνο, χρήμα και κόπο, πριν καν χαρεί τις επιτυχίες του και τους αγώνες του, πριν μπορέσει να δημιουργήσει, να εξελιχθεί και να ανελιχθεί, διαπιστώνεται πως το παιδί σας καταστράφηκε και διαπιστώσατε πως το παιδί σας το κατέστρεψαν αυτά τα μιάσματα που περιγράφουμε σε αυτό το άρθρο μας. Με το άρθρο μας εδώ θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πως στο παιδί σας, όχι μονο εξοντώθηκε από αυτούς, αλλα και συνεχώς χειραγογόταν ψυχονοητικά από έμπειρους στις μεθόδους παραψυχολογικού πολεμου, καταστροφής και χειραγώγησης, από σκοταδιστές ψιονικούς. Στο παιδί σας εφάρμοζαν την μέθοδο αλλαγής προσωπικότητας από την φυσιολογική του στις διασχισμένες και καταστρεμμένες, στις οποιες μετά έκαναν υποβολές και έδιδαν εντολές διά του συμβατικού λόγου και διά τηλεπαθητικών υποβολών. Καλή συνέχεια λοιπόν στην ανάγνωση του άρθρου αυτού και βοήθεια σας.

ΤΑ ΖOΜΠΙ Ο ΟΡΙΣΜOΣ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΈΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡAΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Είχαν ωραία βιτρίνα, φαινότανε ευηπόληπτοι και ευγενικοί, απορούσες για την φιλοξενία τους και την κοινωνικότητα τους, σε κάποιους όμως αυτοί οι ίδιοι φερόταν με αλαζονεία και αυθάδεια, με ύβρη και βιαιότητες, με ατέλειωτο σαδισμό και χαιρεκακία, με δολιότητα και πονηριά. Η ζωή αυτών που θαυμάζατε ήταν ένα ατέλειωτο έγκλημα, και η ωραία βιτρίνα τους μια έντεχνη και συστηματική υποκρισία. Πρόκειται για τους υπηρέτες του σκότους, για τα ζόμπι του. Ένα Ζόμπι είναι ένας ανθρωποκτονιμένος δαιμονισμένος πρώην άνθρωπος, συνήθως χαμηλής νοητικής και ηθικής ποιότητας. Για τον λόγο αυτόν, όπως  και λόγω της αγνοιας των τρόπων και των πλανών των προσηλυτιστών του ψαρεύτηκε από τους σκοταδιστές και εξέπεσε στην κατάσταση του μιάσματος και του ζόμπι, σε ένα τηλεκατευθυνόμενο βλήμα, σε ένα τηλεχειριζόμενο εξανδράποδο, σε ένα απόλυτο θύμα, το οποίο μετά σαν ζόμπι γίνετε θύτης για να ανθρωποκτονήσει και καταστρέψει, ως αμετάκλητα τυφλός υπηρέτης του σκότους και των δαιμόνων του σκότους. Ψαρεύτηκαν διά του προγράμματος ζομποποίησης που έχουν για αυτόν τον σκοπό, αποτελούμενο από έναν σωρό επιτήδειες πλάνες και ψευτιές, δολώματα, υποκρισίες, ψεύτικες υποσχέσεις, επιτήδειες αποκρύψεις των πραγματικών σκοπών των προσηλυτιστών και έναν σωρό απερίγραπτες βίαιες μεθόδους καταστροφής του νοητικού και τηλχείρησης εγκεφάλων.

Τα ανθρωποκτονημενα ζόμπι τους γενικά, δεν είναι τίποτε άλλο από ότι είναι ένα ρομπότ. Κάνουν αυτό για το οποιο είναι προγραμματισμένα από αυτούς. Χαίρονται για τις καταστροφές και από τις καταστροφές, δεν έχουν την επιλογή του ναι η του όχι, μονο εκτελούν, είναι απόλυτα υποχείρια αυτών των κακοδαιμόνων και των βρομομάγων τους. Tα απόλυτα θύματα που έχουν υποστεί την ολική καταστροφή, ανίκανοι εντελώς να αυτοβοηθηθούν, σε περίπτωση δε απόδρασης τους θανατώνονται από τους δαίμονες που τους έχουν καταλάβει(εισέρχεται δαίμονας στον εγκέφαλο τους και κάνει ότι θέλει το σώμα τους) και τους βρομομάγους τους, διά αυτοκτονιών η διαφόρων μορφών ατυχημάτων. Ο μόνος τρόπος επιτυχής απόδρασης τους είναι να ζητήσουν θεϊκή προστασία ειλικρινώς και διαρκώς, που πρέπει να το κάνουν αιφνιδιαστικά και τελεσίδικα και όχι σε πολύ χρόνο και με πολλές σκέψεις και κυρίως με σχετικές εξομολογήσεις σε άλλους, επειδή θα το καταλάβουν με την τηλεπαθητική σχέση που έχουν, όπως και από τους δαίμονες, οποτε θα τους εξοντώσουν πριν έχουν την προστασία. Χρήσιμο είναι για ένα ζόμπι που θέλει να αποδράσει να απευθυνθεί για προστασία στις διωκτικές αρχές και να καταθέσει έγγραφο αιτιολογημένο αίτημα προστασίας και καταγγελίας των διωκτών του και των τρόπων τους. Επίσης να απευθυνθεί σε άτομα φωτεινής προέλευσης, είτε συγγενείς, είτε φίλους είτε κάποιους γνωστούςκαι να ζητήσει συμπαράσταση. Χρήσιμο είναι επίσης να απενεργοποιήσει το κανάλι τηλεπάθειας από το οποίο παίρνει εντολές και μέσω του οπoίου διαβάζουν τις σκέψεις του, του δίδουν εντολές και γνωρίζουν περί αυτού οι επιτηρητές του από την συμμορία του σκότους και να φύγει σε μέρη που δεν γνωρίζουν οι διώκτες του.

Ότι και να μπορούν να κάνουν από αυτά που περιγράφουμε εδώ από βιωματικές εμπειρίες, ένα δεν πρέπει να κάνετε, να τους φοβάστε. Είναι στόχος τους με τον αφόρητο ψυχολογικό πόλεμο που κάνουν, να σας οδηγήσουν σε τρόμο και κατάρρευση, οποτε σε ήττα χωρίς να δώσετε ούτε μια μάχη. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες άμυνας που προτείνουμε εδώ μπορείτε εύκολα και να τους αποφύγετε και να τους νικήσετε, όσο πανίσχυροι και μεγενθυμένοι και εάν παρουσιάζονται, διότι στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από  ένας συμφερτός από φοβισμένα ποντίκια, με καταστρεμμένο το βουλητικό τους και το νοητικό τους, συναισθηματικά μονοπολικοί, δηλαδή δρουν μονο με καταστροφικά κίνητρα, ακόρεστα χερεκακακια, επειδή στον εγκέφαλο τους ενεργοποιείται η έκκριση ντοπαμίνης και χαράς από τα αποτελέσματα των καταστροφών τους, αλλα μην υποτιμήσετε την καταστροφικότητα τους και την επικινδυνότητα τους. Όλα αυτά τα άνθρωποκτονημενα ζόμπι(τα πεθαμένα μυαλά και οι νεκρές ψυχές), ότι κάνουν το κάνουν βάση σχεδίου και διαταγών από τις ανώτερες ιεραρχίες τους(είναι τσάμπα φονιάδες, εκτελεστές και δαιμονισμένοι και παντελώς ανίκανοι να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν κάτι με δικη τους σκέψη και δικες τους ικανότητες), τους μάγους και τους κακοδαίμονες τους, οι οποιοι βεβαια είναι πολλοί καλοί σε  αυτά, στην θεωρία καί την πράξη, επειδή κάπως αυτό είναι το επάγγελμα τους, η προαίρεση τους και τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, δηλαδή μονο καταστροφή.

ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΌΤΟΣ ΤΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΊΘΕΤΕΣ ΠΡΟΑIΡΕΣΗΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΧΕYΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΦΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΚΑΙ ΖΩH ΟΙ ΜΕΝ ΣΚOΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦH ΚΑΙ ΘAΝΑΤΟ ΟΙ ΔΕ. Ο άνθρωπος είναι τρισυπόστατος, δηλαδή πνεύμα, ψυχή και σώμα. Η ελεύθερη βούληση, το αυτεξούσιο και το νοητικο  είναι υποστασιακή ιδιότητα του ανθρώπου, δοσμένα από τον Θεό δημιουργό, ο οποιος και τα σέβεται στο απόλυτο. Το ότι τα έχουμε αυτά, το αυτεξούσιο, την ελεύθερη βούληση και την νόηση, δεν σημαίνει ότι πάντα τα ενεργούμε προς όφελος μας, επειδή μπορούμε να κάνουμε λανθασμένες επιλογές και να πάρουμε λανθασμένες αποφάσεις για διαφορους λόγους ο καθένας μας. Ένας εξωγενής παράγοντας καταστρατήγησης όλων αυτών είναι η χειραγώγηση στις διαφορες πολύπλοκες μορφές της. Χειραγώγηση στο νοητικό, το συναισθηματικό και στις επιθυμίες μας. Μπορούμε να γράψουμε ένα ολόκληρο βιβλίο για να εκθέσουμε τους τρόπους χειραγώγησης και τις συνέπειες της. Σε κάθε περίπτωση χειραγώγηση σημαίνει απόλυτη ασέβεια στον άνθρωπο και στο αυτεξούσιο του, και σκοπεύει στην εκμετάλλευση του χειραγωγούμενου, την χρησιμοποίηση τους ως χρήσιμου ηλίθιου για να δουλεύει για στόχους και σκοπούς άλλων, όπως και για τον νοητικό και ψυχοπνευματικό του έλεγχο.

Οι σκοτεινές οντότητες και τα πονηρά πνεύματα, ένσαρκα και άσαρκα ενεργούν εντελώς αντίθετα ως προς αυτά. Καταργούν και το αυτεξούσιο και την ελεύθερη βούληση, διά καταστροφής του νοητικού, γνωσιακού και συναισθηματικού του ανθρώπου με αμέτρητες επιτήδειες πλάνες  και καταστρέφοντας την λογική κριτική σκέψη του. Μετά προγραμματίζονται από αυτούς οι άνθρωποι και λειτουργούν πλέον με αυτόν τον προγραμματισμό και τις τηλεπαθητικές υποβολές που τους κάνουν, καθότι βρίσκονται με τα θύματα τους σε διαρκές ανοικτό κανάλι τηλεπάθειας  με τους μάγους και με τους κακόβουλους δαίμονες, η ευρίσκονται εντός του σώματος τους σε ύπνωση η σε δράσεις κατά περίπτωση και αναγκαιότητα. Οι κακοδαίμονες μπορούν να βρίσκονται εντός του σώματος σας στον εγκέφαλο και από εκεί να σας προγραμματίζουν στην γνώση και τις διαδικασίες της καταστροφής και σε  πλάνες για να σας πείθουν, όπως και να εκδηλώνονται με άλλους τρόπους όταν χρειαστεί, όπως με ουρλιαχτά και παρανοϊκές συμπεριφορές στιγματισμού σας η για να σας οδηγήσουν σε ατυχήματα και τον θάνατο. Αυτό μπορεί να συμβεί και αποδεδειγμένα συμβαίνει, αν είστε θύματα επίθεσης με καταληψία, επειδή δεν γνωρίζατε να προστατευτείτε η επειδή εσείς οι ίδιοι τους αφήσατε να σας κάνουν καταληψία με επικλήσεις σας σε τελετές μαύρης μαγείας, η επειδή έχετε ομοιότητα με τέτοιες σκοτεινές οντότητες. Ο τρόπος προστασίας σας από καταληψίες κακοδαιμόνων και από απορρόφηση της ενέργειας σας από αυτούς είναι η επίκληση θεϊκής προστασίας, όπως και φωτεινών οντοτήτων, ο σταυρος και οι εικόνες φωτεινών. Τρόπος προστασίας είναι να μην φοβηθείτε και να μην καταρρεύσετε, αλλα να εφαρμόσετε σχέδιο άμυνας απέναντι σε κάθε μορφή επίθεσης τους, το οποιο θα σας βοηθήσουμε εδώ να οργανώσετε με την γνώση που δίνουμε περί αυτών. Τα ανθρωποκτονημενα ζόμπι τους γενικά, δεν είναι τίποτε άλλο από ότι είναι ένα ρομπότ. Κάνουν αυτό για το οποιο είναι προγραμματισμένα από αυτούς. Χαίρονται για τις καταστροφές και από τις καταστροφές, δεν έχουν την επιλογή του ναι η του όχι, μονο εκτελούν, είναι απόλυτα υποχείρια αυτών των κακοδαιμόνων και των βρομομάγων τους. Tα απόλυτα θύματα που έχουν υποστεί την ολική καταστροφή, ανίκανοι εντελώς να αυτοβοηθηθούν, σε περίπτωση δε απόδρασης τους θανατώνονται από τους δαίμονες που τους έχουν καταλάβει(εισέρχεται δαίμονας στον εγκέφαλο τους και κάνει ότι θέλει το σώμα τους) και τους βρομομάγους τους, διά αυτοκτονιών η διαφόρων μορφών ατυχημάτων. Ο μόνος τρόπος επιτυχής απόδρασης τους είναι να ζητήσουν θεϊκή προστασία ειλικρινώς και διαρκώς, που πρέπει να το κάνουν αιφνιδιαστικά και τελεσίδικα και όχι σε πολύ χρόνο και με πολλές σκέψεις και κυρίως με σχετικές εξομολογήσεις σε άλλους, επειδή θα το καταλάβουν με την τηλεπαθητική σχέση που έχουν, όπως και από τους δαίμονες, οποτε θα σας εξοντώσουν πριν έχετε την προστασία.

Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ: Θα σας πλησιάσουν άτομα τους που γνωρίζετε η δεν γνωρίζετε, μεταξύ αυτών και γυναίκες τους εκπαιδευμένες στην παραψυχολογία, την ερωτοτροπική προσέγγιση σας και την ανίχνευσης σας. Θα επιμένουν με διάφορους τρόπους και με διαφορες αιτιάσεις και θα κάνουν το παν ώστε να γνωριστείτε και να γίνετε παρεούλα. Θα επιμένουν και θα επιμένουν με επιμονη και αυθάδεια, γιατί είναι στους τρόπους τους και στο τέλος θα κάνετε παρεούλα επειδή θα φάτε υποβολή από αυτούς. Οι άνθρωποι συνήθως περιμένουν όταν αρνούνται μια προσφορα η πρόταση η να δώσουν πληροφορίες, σεβασμό της επιλογής τους από τον άλλο. Αυτοί επιμένουν σκοπίμως, αυθαδώς και προκλητικά για να σας εξάψουν ψυχολογικά, ώστε μετά να σας κάνουν έντεχνη υποβολή και να δεχτείτε να κάνετε αυτό που σας ζητούν. Με αυτόν τον τρόπο σας χειραγωγούν στις δικες τους επιλογές και επιθυμίες. Για τον προσηλυτισμό σας θα χρησιμοποιήσουν δομημένες πλάνες, ψέματα και μισές αλήθειες, δολώματα και υποσχέσεις και απόκρυψη του τελικού σκοπού τους, δηλαδή την ένταξη σας στο δίκτυο του σκότους και την ζομποποίηση σας. Μην πιστεύετε τις υποσχέσεις τους και τις θεωρίες τους, όσο ωραίες και αν φαίνονται, γιατί είναι δολώματα. Περάστε τα από το κόσκινο του κριτικού ελεγχου και των αποδείξεων. Επιμένουν στην δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και εξάρτησης υποκρινόμενοι θετικές συμπεριφορές και προσφορες όπως φιλιες, φιλοξενίες και διαφορων ειδών αλλα δολώματα, παραπλανώντας για την κακή προαίρεση τους και τους καταστροφικούς στόχους   τους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε μακριά τους εκεί που δεν γνωρίζουν. 

Ο πρώτος στόχος τους είναι η αποκοπή σας από την θεϊκή προστασία. Εάν δεν επιτύχουν αυτόν τον στόχο έχουν αποτύχει, καθότι όσο είστε σε προστασία δεν μπορούν να σας βλάψουν. Όμως θα δοκιμάσουν ξανά και ξανά με πολλούς τρόπους, εκ των οποίων ο πιο ύπουλος είναι οι τηλεπαθητικές υποβολές(από κακοδαίμονες και ανθρώπους τους), γιατί δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους σύμφωνα με τους κανόνες τους και την τακτική τους. Εάν αρνηθείτε να ενταχθείτε στο σκοτεινό κύκλωμα τους, σαν δεύτερο στόχο τους έχουν την καταστροφή των ψυχονοητικών δομών σας, το μυαλό και την ψυχή σας. Έχουν πολλούς τρόπους να το επιτύχουν αυτό και είναι αδίστακτοι στο να το επιτύχουν. Συγκεκριμένα θα σας δημιουργήσουν ελεγχόμενες προσωπικότητες και διάσχιση,  με τραυματικές επιθέσεις από δαιμονισμένους και δαίμονες, ψύχωση και ίσως σχιζοφρένεια. Κυρίως διασχίζουν τα θύματα τους στις παιδικές τους προσωπικότητες, τις οποιες μετά καταστρέφουν με τραυματικές επιθέσεις, αφού έχουν ενεργοποιήσουν την παιδική προσωπικότητα του διασχισμένου, πράγμα που μπορούν να κάνουν και με τηλεπαθητικές εντολές και υποβολές, αλλα και με συμβατικούς τρόπους. Αυτές τις προσωπικότητες μετά είναι έμπειροι να τις ενεργοποιούν και απενεργοποιούν, να τις διατάσσουν με υποβολές και κυρίως τηλεπαθητικές εντολές. Αν το επιτύχουν μετά θα είστε αδύνατοι να αντιληφθείτε τα σχέδια τους, τις εντολές και υποβολές τους, τους τρόπους και τα δολώματα και τις παγίδες τους και μέσω τηλεπαθητικών εξειδικευμένων προγραμμάτων υποβολών και καταληψιών θα γίνετε όπως αυτοί υπηρέτες του σκότους και θα καταπέσετε στην κατάσταση του μιάσματος.

Σε κάθε περίπτωση αν καταλάβετε ποιοι είναι μη τους το πείτε και μην τους επιτεθείτε η συμπεριφερθείτε προσβλητικά και απαξιωτικά, επειδή είναι εκδικητικοί μέχρι αηδίας, μείνετε ψύχραιμοι, ομως απομακριθείτε. Εάν σας κάνουν παραψυχολογικές επιδείξεις κάνετε πως δεν τα καταλαβαίνετε και μην τα επαινέσετε, επειδή αυτοί που τα κάνουν πιστεύουν τα ηλίθια πως είναι σπουδαίοι και μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα,  οι νοητικά στερημένοι κομπλέξες. Να είστε σίγουροι πως από την πρώτη επαφή θα σας κάνουν υποβολές και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν κανάλι τηλεπαθητικής επαφής μαζί σας. Να έχετε στον νου σας αυτό που είπε ο Χριστός για αυτούς, ότι παρουσιάζονται ως άγγελοι φωτός για να σας πλανέψουν, είναι ψεύτες και δεν λένε τίποτε από τα αληθινά και ανθρωποκτόνοι. Στην άρνηση σας να τα βρείτε και να μπείτε στο πρόγραμμα ζομποποίησης, θα περάσουν στο επόμενο βήμα της καταστροφής σας και της ζομποποίηση σας, αφού σας έχουν εξοντώσει, με τους τρόπους που περιγράφουμε εδώ και με τα αποτελέσματα που διαβάζετε.

Χρήσιμοι ηλίθιοι αυτών, για να εκτελέσουν για πάρτι τους εγκληματικές ενέργειες κατά του στόχου, κατασκευάζονται από όλους αυτούς με επιτήδεια και εκλεπτυσμένα πρόγραμμα συκοφαντίας και λασπολογίας έναντι του στόχου και εφαρμόζοντας επάνω τους όλα αυτά που περιγράφουμε εδώ. Αυτοί μετά χειραγωγούνται σε έγκλημα και φόνο απ αυτούς, ο θύτης δε την στιγμή του εγκλήματος έχει και το δαιμόνιο στο κεφάλι του, αλλα μετά όλα αποδίδονται στον θύτη, παρόλου που είχε το ακαταλόγιστο, αφού διά αυτού ενεργούσανε όλοι αυτοί. Φανταστείτε έναν χρήσιμο ηλίθιο τους σε πρόγραμμα τηλεπαθητικών υποβολών, πλανεμένος και χειραγωγημένος από τις λάσπες τους και με ένα «δαιμονακι» στο κεφαλάκι, τον οποιο εν το μεταξύ τον έχουν  και διασχίσει. Όμως αυτός θα πάει για πάρτι τους ισόβια η πολλά χρόνια φυλακή. Μετά όλοι μαζί αυτοί θα γιορτάζουν τις επιτυχίες τους, το ακαταμάχητο τους και την ηλίθια υπερεφυία τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΩΝ: Η άμυνα σας στις τηλεπαθητικές επιθέσεις τους υποβολών είναι η παραδοχή σας πρώτον ότι η επικοινωνία διά της τηλεπάθειας, διά της οποιας μεταφέρονται από τον πομπό στον δέκτη άνθρωπο, σκέψεις, συναισθήματα, επιθυμίες, εικόνες και ήχοι, είναι υπό προϋποθέσεις δυνατή, δηλαδή ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας πέραν του λόγου, όπως και η παρατήρηση και αντίληψη σας ότι είστε στόχος υποβολών. Αν δεν το καταφέρετε αυτό η δεν τα δέχεστε ως δήθεν αναπόδεικτα(όλα είναι πλήρως αποδεδειγμένα επιστημονικά ) και μη εφικτά, τότε χρησιμοποιούν ενάντιο σας ένα υπερόπλο το οποιο δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε, επειδή τα υποβαλλόμενα θα τα θεωρείτε δικά σας. Όταν κάποιος είναι σε επίθεση υποβολών το αντιλαμβάνεται επειδή συνήθως παρατηρεί πως τα υποβαλλόμενα δεν ταιριάζουν στο σύστημα σκέψης και συναισθημάτων του και γενικότερα της εσωτερικής του οργάνωσης. Παρατηρεί περίεργες παρεκκλίσεις από το δικό του νοητικό και συναισθηματικό τρόπο και βιαιότητα εκτέλεσης όταν δίδονται από αυτούς υποβολές εκτέλεσης εντολής τους. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχουν ανοίξει κανάλι τηλεπάθειας αμυνθείτε με τον ακόλουθο τρόπο: Μην εκτελείται αυθόρμητα  και επιτακτικά αποφάσεις και σκέψεις σας για τις οποίες έχετε αμφιβολία η σας φαίνονται περίεργες και ενίοτε παραλογες και αταίριαστες με τις συνήθειες και την λογική σας , φρενάρετε και χαλαρώσετε σε κατάσταση ψυχικής ηρεμίας, περάσετε αυτές τις σκέψεις, τα συναισθηματικά κίνητρα και τις επιθυμίες δράσης από κριτικό έλεγχο λογικότητας και κόστους οφέλους. Εφαρμόστε την μέθοδο της αυτοπαρατήρησης του εσωτερικού σας κόσμου, των σκέψεων, επιθυμιών και συναισθημάτων σας, των ξαφνικών επιθυμιών να κάνετε αυτό που σας ήρθε στο μυαλό, ότι σας φαίνεται ως επιταγή και διαταγή και αισθάνεστε επιθυμία και βία εκτέλεσις του. Παρατηρήστε σκέψεις και επιθυμίες που σας προτρέπουν σε σχέση, επικοινωνία και επαφές με συγκεκριμένους ανθρώπους που υποψιάζεστε πως σας υποβάλουν η ανήκουν σε αυτά τα σκοτεινά κυκλώματα. Κλείστε το κανάλι τηλεπάθειας με το άτομο που υποψιάζεστε πως σας υποβάλει, απενεργοποιώντας τον συναισθηματικό δεσμό και την ανάκληση του ατόμου αυτού στην σκέψη σας, ιδίως με συναισθηματική φόρτιση, μην τους απαντάντε και να μην εκτελείτε τα υποβαλόμενα. Προληπτικά, όταν υποψιαστείτε πως έχετε να κάνετε με κακόβουλο ζόμπι, αποφύγετε συναισθηματικό δεσμό θετικής η αρνητικής φύσης και νοητική σύνδεση, δηλαδή αποφύγετε να ανταλλάξτε απόψεις και λόγο μαζί του και κάθε μορφή άλλης σχέσης, ακόμα και ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Τηλεπαθητική επικοινωνία κατά κανόνα μπορεί να συμβεί μονο με άτομα που γνωρίζονται προσωπικά, αλλα και από φωτογραφίες. Ο πομπός πρέπει να έχει την εικόνα σου στον εγκέφαλο του. Όσα περισσότερα γνωρίζει για εσένα τόσο το καλύτερο. Έχοντας την εικόνα σας και θέτοντας σας στόχο, προσπαθούν να ανοίξουν τηλεπαθητικό κανάλι επικοινωνίας, το οποιο το κατορθώνουν τόσο πιο εύκολα όσο ποιο πολύ συναισθηματικά δεμένοι είστε με αυτούς, με θετική συναισθηματική φόρτιση, αλλα κυρίως με αρνητική. Διά αυτού του τηλεπαθητικού καναλιού αποσπούν πληροφορίες από το τα θύματα τους η τους κάνουν στοχευμένες τηλεπαθητικές υποβολές για να προκαλέσουν λανθασμένες επιλογές και συμπεριφορές, με προγράμματα ροής πληροφοριών, νοητικής και συναισθηματικής χειραγώγησης, στα οποια έχουν εκπαιδευτεί και τα γνωρίζουν καλά, ώστε να επιτυγχάνουν να σκέφτεστε και να εκτελείται τα υποβαλλόμενα και με τον χρόνο να οδηγηθείτε σε λανθασμένες συμπεριφορές και δράσεις και σε απώλεια της πίστης στον εαυτόν σας και τις νοητικές ικανότητες σας, έως και σε παράνοια. Επόμενο βήμα τους είναι η νοητική και πνευματική υποταγή του ατόμου θύματος τους  η ζόμποποίηση του ατόμου και η απώλεια της ελεύθερης βούλησης του, της αντίληψης τους και της κρίσης του. Με προγράμματα τηλεπάθειας ενδεχομένως θα προσπαθήσουν να έρθουν σε σχέση μαζί σας, δηλαδή να συναντηθείτε και να αναπτύξετε σχέση μαζί τους. Να συνευρεθείτε με μέλη της ομάδος τους η να παραβρεθείτε σε συνεδριάσεις, διδασκαλίες και τελετές τους. Να μάθουν την κατοικία σας και τον τόπο εργασίας σας, όπως και ανθρώπους που σχετίζεστε και άλλα προσωπικά θέματα. Επίσης θα προσπαθήσουν να καταλάβουν τον χαρακτήρα σας, τα ελαττώματα και προτερήματα σας, τους σκοπούς και επιδιώξεις σας. Με τηλεπαθητικά προγράμματα θα προσπαθήσουν να σας πάνε σε επικίνδυνα μέρη οι σε μέρη που θα σας έχουν παγιδεύσει για να σας προκαλέσουν καταστροφές η και τον θάνατο. Σκεφτείτε ότι η τηλεπάθεια είναι ένας τρόπος που τον κατέχουν για να παίρνουν από εσάς και να σας δίδουν πληροφορίες και εντολες, όπως το κάνουμε και με τον λόγο. Μονο που με την τηλεπάθεια, όσοι δεν την δέχονται η δεν γνωρίζουν να την χειρίζονται, που δεν είναι εύκολο και χρειάζεται εκπαίδευση, δεν καταλαβαίνουνε πως όλα αυτά είναι υποβαλλόμενα από αυτούς και τα θεωρούμε δικες τους σκέψεις.

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ: Τα συναισθήματα είναι διπολικά στον συναισθηματικά υγιή άνθρωπο, βασικά είναι ουδέτερης φύσης. Γίνοται καλά η κακά ανάλογα της χρήσης που τους κάνουμε. Οι επιθυμίες μας επενδύονται με συναισθήματα, με συναισθηματική ενέργεια, για να γίνουν κίνητρα δράσεων μας. Ως διπολικά τα συναισθήματα έχουν το καθένα το αντίθετο του, το αντίθετο της αγάπης είναι το μισος, το αντίθετο της συμπάθειας είναι η αντιπάθεια, το αντίθετο της χαράς είναι η λίπη και ούτω καθεξής. Δείτε τον άνθρωπο με την αναπαράσταση του άρματος που το σέρνουν δυο άλογα, το μαύρο και το άσπρο, με ηνίοχο του άρματος αυτού τον ηνίοχο νου. Ο ηνίοχος νους οδηγεί το άρμα της ζωής που σέρνουν τα δυο άλογα, το συναισθηματικό άλογο και το επιθυμητικό άλογο. Τα άλογα είναι άλογα, δεν έχουν λογική, έχουν όμως ενέργεια, και αν ο ηνίοχος νους δεν τα χαλιναγωγήσει σωστά μας έρχονται συμφορές.

Επιδίωξη και στόχος τους είναι η τροπή σας στην αρνητική παθολογική ψυχική πολικότητα ώστε να δράτε με αρνητικά συναισθήματα και κίνητρα,  να είστε πλέον μονοπολικοί ψυχικά και να ενεργείτε μονο με αρνητικά καταστροφικά κίνητρα, να επιδιώκεται μονο το κακό και να χαίρεστε για το κακό.  Τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα είναι αμφότερα καλά όταν χρησιμοποιούνται από καλή προαίρεση δημιουργικά. Το σκότος αλλάζει την θετική πολικότητα της αγάπης και μίσους σε αρνητική πολικότητα αγάπης και μίσους, για να φέρουμε ένα παράδειγμα. Η θετική πολικότητα της αγάπης είναι να αγαπάμε το κάλλος, την αρμονία, την αρετή, την Σοφία, την δημιουργία, την φύση, τον άνθρωπο, τον Θεό και τις φωτεινές οντότητες και λοιπά σχετικά. Η αρνητική πολικότητα της αγάπης είναι αγάπη στα αντίθετα αυτών. Θετική πολικότητα του μίσους είναι να μισούμε η να απεχθανόμαστε το σκότος, το χάος, την ασχήμια, την κακία, την καταστροφή, τα παρα φύσιν, την αγνωσία και λοιπά σχετικά. Αρνητική πολικότητα του μισους είναι να μισούμε το κάλλος, την αρμονία, την αρετή, την Σόφια, την δημιουργία, την φύση, τον άνθρωπο, τον Θεό και τις φωτεινές οντότητες και λοιπά σχετικά. Τεχνικές για να επιτύχουν αυτές τις αλλαγές πολώσεων είναι πέραν όσων αναφέραμε, η χειραγώγηση μας μέσω  προγραμματισμού του ασυνείδητου μας με λανθασμένες διαδικασίες συμπεριφοράς, αντιλήψεις και πεποιθήσεις, με αρνητικό συναίσθημα και κίνητρα, για να εκτελούμε εντολές τους που δεν ελέγχονται από το συνειδητό και το λογικό. Παραπλάνηση της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, δια διαφορων τροπων χειραγώγησης, της αληθοφάνειας, της υποκρισίας, της βίας, της κατάχρησης εμπιστοσύνης, δολοπλοκίας και παγίδευσης, με εικόνες, σύμβολα, με συγκεκριμένα ακατανόητα λόγια και κραδασμούς ήχων, μέσω προγραμμάτων τηλεπάθειας, δαιμονικά φονικά ουρλιαχτά μισους και δαιμονικές παραστάσεις, ύβρεις, τα ενεργειακά κατασκευάσματα πρόκλησης παθολογικών συναισθημάτων και επιθυμιών, διάφορες μορφές της μαγείας με αποκορύφωμα την μαύρη μαγεία καταστροφής και την καταληψία του ανθρώπου από σκοτεινές άυλες οντότητες η κακοδαίμονες. Ο σταυρος και η επίκληση του Χριστού η φωτεινών οντοτήτων είναι προστασία. 

ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΥΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. Εάν στοχοποιηθείτε από σκοτεινές δυνάμεις και ζόμπι τους  να είστε σίγουροι ότι συγκροτούν ομάδα η οποία μπορεί να αποτελείται από πολλούς έως πάρα πολλούς, γνωστούς και αγνωστους σας από την στοά τους. Πριν αρχίσουν την επίθεση εναντίον σας, αν αρνηθείτε την ένταξη σας στην οργάνωση τους η επειδή γνωρίζετε πολλά για αυτούς, σας έχουν πλησιάσει και ανιχνεύσει  ρουφιάνοι τους και τους έχετε λίγο η περισσότερο εμπιστευτεί, ίσως να κάνετε και παρέα, οπότε γνωρίζουν αρκετά για εσάς, όπως που θα σας βρουν και με ποιους σχετίζεστε και για το σύστημα άμυνας σας. Ανήκουν σε στοά της περιοχής σας, από την οποια παίρνουν εκπαίδευση από τους δασκάλους μάγους τους στην παραψυχολογία και στους τρόπους καταστροφής και απόκρυψης των εγκλημάτων τους και από όπου παίρνουν συμπαράσταση για να εξολοθρεύσουν ανθρώπους στόχους του. Αυτό σημαίνει ότι πέραν αυτών που αντιληφθήκατε σας περιτριγυρίζουν και άλλοι που δεν γνωρίζετε από την ομάδα τους. Όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό, την ένταξη σας και ζομποποίηση σας(δηλαδή την ανθρωποκτονία σας αφού θα σκέφτονται αυτοί και θα εκτελείται εσείς, επειδή το νοητικό σας και το βουλητικό σας θα το καταστρέψουν), την καταστροφή σας. Όταν ξεκινήσουν επίθεση εναντίον σας, να είστε σίγουροι πως έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο, ενδιάμεσους και τελικούς στόχους, βάση αυτού δε γνωρίζουν τι θα κάνουν και σε ποια σειρά θα τα κάνουν και με ποιους μαζί θα τα κάνουν στο καταμερισμό εργασίας που έχουν. Προμηνύματα πως σας έχουν στοχοποιήσει για εξόντωση είναι διάφορα περίεργα αντικείμενα μαύρης μαγείας, όπως κούκλες, μαλλιά, νύχια, φυλαχτά και άλλες βρωμιές που θα βρείτε στο σπίτι σας η σε τόπους που συχνάζετε. Προμήνυμα είναι επίσης τα άτομα που θα επιδιώξουν σχέση και επαφή μαζί σας, ζόμπι και ρουφιάνοι που είναι σταλμένα από αυτούς. Προμήνυμα είναι αν  κάποιος από αυτούς που σας έκαναν προσηλυτισμό έχει αρχίζει να συχνάζει στα μέρη σας, να εξαφανίζεται και να επαναεμφανιζετε μετά από σύντομο η μακρύ χρόνο.

Κατά την επίθεση τους θα χρησιμοποιήσουν τον αιφνιδιασμό σας και θα εφαρμόσουν την μέθοδο χειραγώγησης της αντίδρασης σας στην δράση τους, ώστε να αντιδράσετε με τον τρόπο που θέλουν αυτοί και όχι με τον τρόπο που θα αντιδρούσατε λογικά στην επίθεση τους. Πολύ πιθανόν να σας επιτεθούν σε τόπους που είστε σίγουρη ότι δεν θα σας επιτεθούν, σε τόπους που συχνάζετε πολύ και πρέπει να βρίσκεστε λόγο καθηκόντων, επειδή υπάρχουν εκεί μάρτυρες και για διάφορους άλλους λόγους που αισθάνεστε σιγουριά. Θα σας στείλουν εκεί ανθρώπους από την στοά τους για να σας βάλουν στην παρέα τους και να σας ανιχνεύσουν, να αποσπάσουν εμπιστοσύνη και πληροφορίες. Θα ανιχνεύσουν το μέρος για λεπτομέρειες που θα χρειαστούν για την επίθεση τους που θα είναι λεπτομερώς σχεδιασμένη. Μην τους αφήσετε να σας ανιχνεύσουν και απομακριθειτε από τους ρουφιάνους τους. Ειδοποιήστε τις διωκτικές αρχές η επιτεθείτε τους με δικούς σας τρόπους. Εάν είστε ήδη θύμα τους θα σας κάνουν υποβολές κατά την επίθεση και θα σας δίδουν τηλεπαθητικά ραντεβού για να βρίσκεστε εκεί που σας περιμένουν. Αν σας έχουν ήδη διασχίσει θα σας κάνουν αλλαγή προσωπικότητας(το κάνουν και με τηλεπάθεια), ώστε να σας ελέγχουν με αυτόν τον τρόπο, θα σας κάνουν καταληψία με δαίμονα, μετά θα δεχτείτε αφόρητες συνεχόμενες  διακεκομμένες επιθέσεις για να ελέγξουν την αντίδραση σας και να δουν αν έχετε αναγνωρίσει αυτούς ως επιτιθέμενους. Μετά θα ξαναέλθουν πιο βίαια. Θα σας επιτεθούν με καταληψία δαίμονα ο οποιος θα προσπαθήσει με τον έλεγχο που έχει στο μυαλό και το σώμα σας να σας εξοντώσει διά του διασυρμού σας, διά αυτοκτονίας η ατυχήματος. Θα σας οδηγήσουν με συνεχόμενες επιθέσεις έως την τελική κατάρρευση ώστε να μην μπορείτε ούτε με τρόπους προσωπικής άμυνας, ούτε διά του νομου να αμυνθείτε και θα εφαρμόσουν επάνω σας, μετά στις επιμέρους επιθέσεις τους πρόγραμμα απόσβεσης μνήμης των συμβάντων των επιθέσεων τους και των αποτελεσμάτων τους. Η στοχοποίηση σας θα είναι διαρκής. Εάν δεν έχετε προστασία από θεϊκές δυνάμεις και σωστή άμυνα δια γνώσεως των μεθόδων τους και τρόπων τους είστε σε μεγάλο κίνδυνο.  

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ: Οι τρόποι για να προστατευτείτε από αυτές τις σκοτεινές οντότητες και τα ζόμπι υπηρέτες τους είναι: Η θεϊκή προστασία και η επίκληση της(Χριστέ και παναγια μου), η προστασία από φωτεινές οντότητες διά της επίκλησης των. Ο σταυρος που φέρεται μαζί σας, όπως και στο σπίτι σας και η εικόνες φωτεινών οντοτήτων, όπως του Χριστού και της παναγιας. Σύμφωνα με την σχετική εκκλησιαστική διδασκαλία η προσευχή, νηστεία, εξομολόγηση και η θεία κοινωνία. Κάνουν τα πάντα για να σας αποκόψουν από αυτήν την  προστασία με αθεϊστικές πλάνες η πείθοντας σας πως είστε τόσο ικανοί που μπορείτε μονοι σας να τα βγάλετε πέρα με οτιδήποτε επικίνδυνο και πολλές υποβολές. Η γνώση του εχθρού, των τρόπων και μεθόδων που χρησιμοποιεί και οι σκοποί του που είναι η καταστροφή σας και γενικότερα η καταστροφή. Γνωρίζετε πως ο ποιο επικίνδυνος εχθρός μας είναι αυτός που δεν γνωρίζουμε πως είναι εχθρός, προσποιείται το φίλο μας ως δούρειος ίππος και ενεργεί ως εχθρός μας. Όπως επίσης και ο εχθρός μας που δεν γνωρίζουμε τους τρόπους και μεθόδους που χρησιμοποιεί για να μας εξοντώσει, την τεχνογνωσία της καταστροφής, που έχουμε επαρκώς σε αυτό το άρθρο αναλύσει. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε πολύ καλά τον εχθρό μας, τους σκοπούς, τα μέσα και τους συνεργάτες που χρησιμοποιεί, και να καταστρώσουμε σχέδιο άμυνας, δουλεμένο στην θεωρία και την πράξη, για να αντιμετωπίσουμε κάθε μορφή επίθεσης τους, κάθε τρόπο τους και κάθε οπλικό του σύστημα. Ένας σπουδαίος λόγος που είναι ασύλληπτοι και τα εγκλήματα τους άγνωστα είναι οι μέθοδοι απόκρυψης που έχουν και τις εξηγούμε εδώ στο άρθρο μας, όπως και ανοχή τους από τις διωκτικές αρχές επειδή τους χρειάζονται για καταστολή της κοινωνίας και διά να επιτυχάνουν το διαίρει και βασίλευε στην κοινωνία οι εξουσιαστές και οι ολιγάρχες φεουδάρχες. 

Εμπιστευτείτε την αλάνθαστη διαίσθηση σας που σας πληροφορεί για την σκοτεινή ύπαρξη και παρουσία τους, χέστε τη φιλοξενία τους, την φιλία τους και την αλληλεγγύη τους, φτύστε την  ευγένεια τους και τις λοιπές πορδές της υποκρισίας τους, γιατί αυτά και πολλά άλλα είναι τα δολώματα τους που δαγκώνετε, για να παγιδευτείτε και να μηδενιστείτε από αυτές τις πορδές. Στη εσχάτη ανάγκη που αισθάνεστε παγιδευμένοι μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε βία. Όμως πρέπει να το κάνετε πολύ σχεδιασμένα, γρήγορα και αδίστακτα ώστε να μην προλάβουν να χρησιμοποιήσουν δικές τους μεθόδους άμυνας που έχουν και γνωρίζουν, όπως παραδείγματος χάριν η αντεπίθεση με τηλεκινητική ενέργεια η διαστολή δαίμονα στον εγκέφαλο σας και αλλου στο σώμα σας και καταληψία από δαίμονες. Εκτος αυτών μπορεί και αυτό είναι το πιθανότερο να έχουν όπλα μαζί τους.  Σε περίπτωση που υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας απέναντι τους και θεωρήσετε πως μπορείτε με την ευφυΐα σας και τις γνώσεις η τις πολεμικές σας τέχνες να τα βγάλετε μαζί του πέρα, μάλλον κάνετε λάθος μια που είναι και πολλοί και οργανωμένοι σε στοά, επειδή όπως θα αντιληφτείτε από τα περιγραφόμενα εδώ, το νοητικό σας μπορούν να το καταστρέψουν πολύ εύκολα, αιφνιδιαστικά και αδίστακτα, οπότε πλέον καταρρεύσατε.

Όταν αντιληφθείτε ότι έχετε γίνει στόχος τους απομακρυνθείτε από τα μέρη που συνηθίζατε να πηγαίνετε και γνωρίζουν και μην δώσετε σε κανένα πληροφορίες που θα συχνάζετε. Μην τους επισκεφτείτε και μην τους ξαναβάλετε στο σπίτι σας ξανά, αν εν το μεταξύ έχετε τέτοιες σχέσεις, μην συχνάζετε εκεί που συχνάζουν δικοί τους. Αποφεύγοντας κάθε σχέση και κάθε προσφορά από αυτούς, κάθε πάρε δώσε και αποφεύγοντας κάθε μορφή εξάρτησης από αυτούς. Αποφεύγοντας να τους εμπιστευτείτε και να τους πληροφορείται σχετικά με εσάς και τον περίγυρο σας. Αποφύγετε να μάθουν τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας, τις σκέψεις και δράσεις σας, την ψυχολογία  και τον χαρακτήρα σας. Αποφύγετε να αναπτύξετε σχέσεις με δικες τους γυναίκες που σας στέλνουν, για να σας ψαρέψουν στην οργάνωση τους, ενημερώστε έμπιστους δικού σας όταν σας έχουν στοχοποιήσει. Μην πέσετε θύμα της περιέργειας σας, που έντεχνα θα καλλιεργήσουν και της διψας σας για μάθηση και εξάσκιση των υπερφυσικών και άγνωστων. Δεν γνωρίζουν τίποτε άλλο από εφαρμοσμένη και θεωρητική παραψυχολογία, πλάνη και καταστροφή ανθρώπινων στόχων. Μην καλέσετε κακοδαίμονες εσείς η μη ζητήστε να σας γίνει καταληψία, διότι τότε δράτε αυτοβούλως και θα έχετε τεραστια προβλήματα με αυτούς. Μελετείστε όλα όσα αποκαλύπτουμε εκ βιωματικής πείρας εδώ και δημιουργήσετε σχέδιο άμυνας σας απέναντι σε αυτές τις κακόβουλες και καταστροφικές οντότητες. Ότι και να μπορούν να κάνουν από αυτά που περιγράφουμε εδώ από βιωματικές εμπειρίες, ένα δεν πρέπει να κάνετε, να τους φοβάστε. Είναι στόχος τους με τον αφόρητο ψυχολογικό πόλεμο που κάνουν, να σας οδηγήσουν σε τρόμο και κατάρρευση, οποτε σε ήττα χωρίς να δώσετε ούτε μια μάχη. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες άμυνας που προτείνουμε εδώ μπορείτε εύκολα και να τους αποφύγετε και να τους νικήσετε, όσο πανίσχυροι και μεγενθυμένοι και εάν παρουσιάζονται, διότι στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από  ένας συμφερτός από φοβισμένα ποντίκια, με καταστρεμμένο το βουλητικό τους και το νοητικό τους, συναισθηματικά μονοπολικοί, δηλαδή δρούνε μονο με καταστροφικά κίνητρα, ακόρεστα χερεκακακια, επειδή στον εγκέφαλο τους ενεργοποιείται η έκκριση ντοπαμίνης και χαράς από τα αποτελέσματα των καταστροφών τους, αλλα μην υποτιμήσετε την καταστροφικότητα τους και την επικινδυνότητα τους. Όλα αυτά τα άνθρωποκτονημενα ζόμπι(τα πεθαμένα μυαλά και οι νεκρές ψυχές), ότι κάνουν το κάνουν βάση σχεδίου και διαταγών από τις ανώτερες ιεραρχίες τους(είναι τσάμπα φονιάδες, εκτελεστές και δαιμονισμένοι και παντελώς ανίκανοι να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν κάτι με δικη τους σκέψη και δικες τους ικανότητες), τους μάγους και τους κακοδαίμονες τους, οι οποιοι βεβαια είναι πολλοί καλοί σε αυτά, στην θεωρία και την πράξη, επειδή κάπως αυτό είναι το επάγγελμα τους, η προαίρεση τους και τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, δηλαδή μονο καταστροφή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s