Αρετή&Κακια, Η Απολλώνια Αδελφότης

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ. H ΖΟΜΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ του χριστουΤο άρθρο αυτό γράφετε και θα συμπληρώνεται στο μέλλον, για λόγους που τους επιτάσσει η λογική, η οποία υποδεικνύει πως είναι όφελος του καθενός και της σύνολης κοινωνίας οι συνάνθρωποι μας, οι συνέλληνες μας να ευτυχούν, να προοδεύουν, να ανελίσσονται και να εξελίσσονται και όχι να καταρρέουν και να καταστρέφονται. Είναι από όλους αποδεκτό, εκτός από τους μιαρούς, πως είναι όφελος του κάθε πολίτη και του κάθε μέλους της κοινωνίας, η κοινωνία να ευημερεί, να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, με στόχο την ευημερούσα πόλη, την ευημερούσα κοινωνία, το ευημερούν  έθνος. Σε αυτήν την κοινωνία ο κάθε πολίτης έχει άμεσα και έμμεσα όφελος, ελευθερία, δικαιοσύνη, ασφάλεια, ευημερία, εξέλιξη και ανέλιξη. Η κοινωνία λοιπόν έχει όφελος και καθήκον να αυτουπερασπιστεί έναντι όλων αυτών που με τους δικούς τους τρόπους ο καθένας και η κάθε εγκληματική οργάνωση την απειλή, αυτήν και τα αγαθά που αναφέραμε και τα μέλη της βέβαια. Απλοί συλλογισμοί και καλή προαίρεση χρειάζεται για να γίνει αυτό από τον καθένα αντιληπτό και αποδεκτό. Συνοπτικά, για να σας δώσουμε μια γενική εικόνα καλύτερης αντίληψης στο κείμενο που ακολουθεί, το οποίο αποκαλύπτει την οργάνωση, τους σκοπούς και τις μεθόδους σκοτεινών οργανώσεων και εγκληματικών προσωπικοτήτων, θα αναπτυχθούν τα ακόλουθα θέματα: 1. Αποκοπή του στόχου θύματος από την θεϊκή προστασία, οι τρόποι, οι δομημένες πλάνες,  οι υποσχέσεις και  τα δολώματα που χρησιμοποιούν για να σας προσηλυτίσουν. 2.Τα προγράμματα υποταγής και κατασκευής ζόμπι, πως τους προκαλούν λοβοτομή, διάσχιση προσωπικότητας, διάσπαση σε πολλαπλές προσωπικότητες και  πως τηλεχειρίζονται τα θύματα τους δια αυτών. 3. Μέθοδοι εγκληματικότητας και μέθοδοι απόκρυψης των εγκλημάτων τους. Μέθοδοι παραψυχολογικού πολέμου που χρησιμοποιούν, καταληψίες από ασώματες σκοτεινές αστρικές οντότητες, τηλεχείριση εγκεφάλων, προγράμματα ψιονικού πολέμου, τηλεπαθητικών υποβολών και προγράμματα απόσβεσης μνήμης των θυμάτων τους και τρόποι αντιμετώπισης τους. 4. Οι ρουφιάνοι τους, οι χρήσιμοι ηλίθιοι τους και οι τρόποι κατασκευής τους και χρησιμοποίησης τους. 5. Πως είναι οργανωμένοι, οι δομές και οι ιεραρχίες τους. Ποιοι σχεδιάζουν, ποιοι εκτελούν και οι τρόποι τους.  6. Τρόποι προστασίας της κοινωνίας, των  στοχευμένων και των θυμάτων τους, δια θείας προστασίας, δια αυτοάμυνας, δια πρόνειας και πρόληψης, δια αλληλεγγύης και δια αίτησης προστασίας από τις διωκτικές αρχές. Ακούστε με προσοχή τα λεγόμενα στο παρακάτω video και προσέξετε τι μας αποκαλύπτει στο video γύρο στην 1:37 ο έμπειρος ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής που ασχολείται και θεραπεύει επαγγελματικά θύματα αυτών των σκοτεινών κυκλωμάτων. Ακούστε πως τηλεχειρίζονται τα θύματα τους με τις αρρώστιες που τους προκαλούν στον εγκέφαλο, όπως πολλαπλές προσωπικότητες η διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας και ψύχωση, όπως και δια μέσω υποβολών και γενικότερα παραψυχολογικών μεθόδων.  https://youtu.be/VE711EwHz24

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονεσ του χριστου

Αν κατανοήσετε αυτά που γράφουμε εδώ(τα οποία τα γνωρίζουμε από μια πολύχρονη σειρά βιωμάτων και πειραμάτων με όλους αυτούς και με τις μεθόδους τους) θα καταλάβετε γιατί ενώ βρίσκονται ανάμεσα σας δεν τους υποψιάζεστε, δεν τους αναγνωρίζεται και εάν σας συμβαίνουν αυτά που  περιγράφουμε εδώ, θα καταλάβετε γιατί  δυσκολεύεστε να βρείτε τα αίτια αυτών που σας συμβαίνουν, να  αποδώσετε ευθύνες στους υπαίτιους και να τους καταγγείλετε. Θα καταλάβετε επίσης γιατί ενώ προκαλούν καταστροφές εθνικής κλίμακας, γιατί μένουν στο απυρόβλητο και γιατί και από ποίους έχουν τα άλλοθι τους και την κάλυψη τους. Πρόκειται για εγκληματίες με ασύλληπτες εγκληματικές ικανότητες και τέχνες, με ασύλληπτες μεθόδους απόκρυψης των εγκλημάτων τους και της εγκληματικής τους υπόστασης. Μην τρομάζετε όμως, διότι το ασύλληπτο τους οφείλεται στην άγνοια μας περί αυτών, της βιτρίνας που έχουν δημιουργήσει για τον εαυτόν τους, των τρόπων οργάνωσης τους, των μεθόδων διάπραξης εγκλημάτων και των μεθόδων απόκρυψης των. Αφού τα μάθετε και με την βοήθεια μας θα καταλάβετε πως έχετε να κάνετε με άκρως επικίνδυνους μεν δια την κοινωνία και αυτούς που στοχοποιούν, αλλά με έναν συμφερτό από αξιοθρήνητους κακομοίρηδες, ολοκληρωτικά καταστρεμένους και εύκολα αντιμετωπίσιμους, πως έχετε και έχουμε να κάνουμε  με εξαρθρόσιμες συμμορίες  εγκληματικών ζόμπι, αν και σας είχαν περάσει αντίθετη εντύπωση. Τους γνωρίζουμε και τους αποκαλύπτουμε επειδή γνωρίζουμε τι σας περιμένει αν δεν γνωρίζετε να αμυνθείτε και να προστατευτείτε απέναντι σε αυτά τα ξεράσματα της αβύσσου, όπως επίσης γνωρίζουμε και το μέγεθος της καταστροφής που έχουν προκαλέσει σε αμέτρητες οικογένειες και σε εθνικό επίπεδο αθροιστικά. Θα κάνουμε εδώ αποκάλυψη των τρόπων τους και της σκοτεινής γνώσης τους να εγκληματούν όπως και των τρόπων τους να αποκρύπτουν τα εγκλήματα τους. Ας δώσουμε εδώ και μερικές διευκρινίσεις για αυτούς που απεργάζονται όλα αυτά τα καταστροφικά την φύση και τις προθέσεις τους. Όταν μιλάμε για δαίμονες ομιλούμε για τους κακοδαίμονες. Και όταν μιλάμε για μάγους και ζόμπι τους εννοούμε πρώην ανθρώπους οι οποίοι για διάφορους λόγους ο καθένας εξέπεσε σε αυτήν την κατάσταση, διά δικής τους βούλησης, πλάνης η βίας. Αν δεν είναι αυτό που λένε οι θρησκείες, οι κακοδαίμονες είναι άνθρωποι που  κάποτε ζούσαν, αλλά ζούσαν μέσα στην διαστροφή και το έγκλημα. Μετά τον θάνατο οι ψυχές τους έγιναν κακοδαιμονικές και συνεχίζουν τα έργα που έκαναν πριν πεθάνουν ως κακοδαιμονικές ψυχές. Έχουν σχηματίσει κοινωνία κακοδαιμόνων και έχουν ιεραρχία, η οποία σχηματίστηκε κάπως όπως στις μαφίες και τις συμμορίες, με κριτήριο ποιος είναι πιο καπάτσος και ποιο επιτήδειος σε αυτά τα έργα και στην ηγεσία και επιβολή του στους  άλλους κακοδαίμονες.

Ένα σχετικό άρθρο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όσα αποκαλύπτουμε μπορείτε να διαβάσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο και είναι γραμμένο από κύκλους που είναι γνώστες. Στο άρθρο αυτό εδώ επίσης θα βρείτε πολλές πληροφορίες για την χρήση της παραψυχολογίας από μυστικές υπηρεσίες και έρευνες σε αυτά τα φαινόμενα. Οι ομάδες αυτές είναι και στην Ελλάδα πάρα πολλές και συγκροτούν δίκτυο. Τα ηγετικά στελέχη τους και οι οργανωτές αυτών των ομάδων δεν είναι κατά κανόνα Έλληνες και Ελληνίδες αλλά αλλόφυλοι και γενίτσαροι,  στις ομάδες τους όμως έχουν εντάξει πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες αφού πρώτα τους έχουν εξοντώσει. Ο απώτερος σκοπός τους είναι να κυριαρχήσουν. Επιζητούν να κυριαρχήσουν καταστώντας τα θύματα τους τηλεχειριζόμενα βλήματα και όσο γίνετε μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Θέλουν γην και ύδωρ και τον θάνατο του ελληνικού φωτεινού πνεύματος. Επιμένουμε πως οι οργανωτές και διοικητές αυτών των συμμοριών του σκότους δεν είναι Έλληνες κατά κανόνα, επειδή οι Έλληνες δεν σχετίζονται και δεν συνεργούν με το σκότος και τα έργα του και επειδή οι Έλληνες δεν επιθυμούν να καταστρέψουν τον τόπο τους και τους συνανθρώπους τους, αλλά απεναντίας είναι υπέρ της δημιουργικότητας, της εξέλιξης και ανέλιξης του ανθρώπου.  Μια αποκαλυπτική συνέντευξη και έρευνα μπορείτε να ακούσετε σε αυτό το video https://youtu.be/NO1tgsQ7Px0 

Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε αυτές τις αποκαλύψεις σε αυτό το άρθρο φανταστείτε ότι σας συμβαίνει(ίσως σας έχει συμβεί πραγματικά) αυτό που περιγράφουμε. Έχετε ένα δικό σας παιδί η έναν αδελφός σας. Για το παιδί αυτό κάνατε πολλά ως γονείς και ως οικογένεια, μια τεράστια επένδυση δεκαετιών και μια τεράστια προσπάθεια, έως ότου το παιδί σας φτάσει σε ενηλικίωση, τελείωσε το σχολείο ίσως να πήρε και το πτυχίο του. Διαπιστώνεται κάποιες μέρες περίεργα συμβάντα και συμπεριφορές στο παιδί σας, περίεργες παρεκκλίσεις, αλλόκοτες και ενίοτε  βίαιες παράλογες συμπεριφορές. Πάτε στους γιατρούς, πάτε σε πνευματικούς. Διαπιστώνεται μετά πως το παιδί σας πάσχει από ψύχωση, ίσως και σχιζοφρένεια, πως πάσχει από διαταραχή πολλαπλών προσωπικοτήτων και διάσχιση, ίσως και κατάθλιψη και αγχωτικές διαταραχές. Διαπιστώνεται λοιπόν πως το παιδί σας μετά από τόσους αγώνες δικούς σας και δικούς του, μετά από μια τόσο τεράστια επένδυση σε χρόνο, χρήμα και κόπο, πριν καν χαρεί τις επιτυχίες του και τους αγώνες του, πριν μπορέσει να δημιουργήσει, να εξελιχθεί και να ανελιχθεί, διαπιστώνεται πως το παιδί σας καταστράφηκε και διαπιστώσατε πως το παιδί σας το κατέστρεψαν αυτά τα μιάσματα που περιγράφουμε σε αυτό το άρθρο μας. Με το άρθρο μας εδώ θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πως στο παιδί σας, όχι μόνο εξοντώθηκε από αυτούς, αλλά και συνεχώς χειραγωγούταν ψυχονοητικά από έμπειρους στις μεθόδους παραψυχολογικού πολέμου, καταστροφής και χειραγώγησης, από σκοταδιστές ψιονικούς. Στο παιδί σας εφάρμοζαν την μέθοδο αλλαγής προσωπικότητας από την φυσιολογική του στις διασχισμένες(κυρίως προσωπικότητες μικρής παιδικής ηλικίας) και καταστρεμμένες, που του προκάλεσαν αυτοί με διάφορες μορφές βίας που θα αναγνώσατε σε αυτό το άρθρο,  στις οποίες μετά έκαναν υποβολές και έδιδαν εντολές δια του συμβατικού λόγου και δια τηλεπαθητικών υποβολών. Το παιδί σας χειραγογότανε από και εκτελούσε υποβολές και κυρίως τηλεπαθητικές υποβολές, ολόκληρα και διαρκή προγράμματα υποβολών,χωρίς να καταλαβαίνει ότι ήταν υποβολές. Στο παιδί σας προκάλεσαν νοητική και ψυχική κατάρρευση με τις υποβολές, με τις βίες που υπέστη και με τις αποσβέσεις μνήμης που του έκαναν. Το παιδί σας βρισκόταν σε επιτήρηση και καταληψία μιαρού δαίμονα, που μια ενεργούσε βίαια για να τον στιγματίζει στο περιβάλλον του με τα αποτρόπαια που ενεργούσε και μια ενεργούσε σε ύπνωση, χωρίς φανερές εκδηλώσεις, υποβάλλοντας και διατάσσοντας το παιδί σας και προγραμματίζοντας το, ώστε να καταστεί ένα ζόμπι τους και ένα τηλεκατευθυνόμενο εργαλείο τους, ένα θύμα που θα γινόταν μετά ένας θύτης και ένας εγκληματίας υπηρέτης του σκότους και των προαιρέσεων τους. Καλή συνέχεια λοιπόν στην ανάγνωση του άρθρου αυτού και βοήθεια σας.

Ζόμπι, Επιζώντες, ΣτοιχειωμένοΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖOΜΠΙ Ο ΟΡΙΣΜOΣ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΈΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡAΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Οι ψυχικές νοήμονες οντότητες είναι οι πρόγονοι μας και εμείς όταν πεθάνει το σώμα μας. Το πιθανότερο είναι ότι μετά τον σωματικό θάνατο οι ψυχικές οντότητες μας σχηματίζουν κοινωνίες με τον νόμο της ομοιότητας, δηλαδή όμοιες ψυχές σε νοημοσύνη και ηθική ποιότητα σχηματίζουν τις δικές τους κοινωνίες και ζουν και δρούνε σε αυτές, σε αυτό το σύμπαν που υπάρχουμε και εμείς και θα υπάρχουμε μετά ως ψυχικές οντότητες. Οι διαβολικές κοινωνίες σύμφωνα με τον νόμο της ομοιότητας συγκροτούνται από τις ψυχές διαβολικών ανθρώπων, επειδή αυτόν τον τρόπο επέλεξαν, σε αυτόν παραπλανήθηκαν και εκβιάστηκαν, τον τρόπο της διαστροφής, της κακίας και του εγκλήματος, της ασέβειας και της ύβρις, της αλαζονείας και του παρασιτισμού. Οι διάφορες θρησκείες λένε διάφορα πράγματα περί αυτών, ότι το κακό είναι αυθύπαρκτο, όπως και οι οντότητες που το ενεργούν. Άλλες μιλάνε για εκπεσόντες πρώην φωτεινούς αγγέλους, επειδή συγκρούστηκαν με τον Θεό, όπως η ιστορία με τον σατανά που τον λένε και Εωσφόρο και τους εκπεσόντες αγγέλους του. Αυτές οι οντότητες λένε, λόγω της κατάστασης τους θέλουν να προσελκύσουν και άλλους και να τους κάνουν δικούς τους και να ενεργούν μαζί τα έργα της κακίας τους και της καταστροφής. Οι ψυχικές αυτές οντότητες υπάρχουν στο σύμπαν που υπάρχουμε και εμείς και δεν τούς βλέπουμε επειδή εκπέμπουν στο ηλεκτρονικό φάσμα που δεν συλλαμβάνει η όραση μας. Όταν υπάρχει λόγος να μας παρουσιαστούν μπορούν και εκπέμπουν στο ορατό φάσμα και τους βλέπουμε η δημιουργούν στον εγκέφαλο μας ένα ολόγραμμα τους. Έχουν κάποια προτερήματα, όπως να κινούνται με ασύλληπτες ταχύτητες, να παρουσιάζονται με όποια μορφή θέλουν, να διαβάζουν να υποβάλουν και να μεταφέρουν τις σκέψεις μας, να κάνουν καταληψίες σε ανθρώπους και να παίρνουν υπό τον έλεγχο τους το σώμα και το μυαλό μας. Αυτά τα κάνουν όμως μόνο οι σκοτεινές οντότητες.

Είχαν ωραία βιτρίνα, φαινότανε ευυπόληπτοι και ευγενικοί, απορούσες για την φιλοξενία τους και την κοινωνικότητα τους, σε κάποιους όμως αυτοί οι ίδιοι φερόταν με αλαζονεία και αυθάδεια, με ύβρη και βιαιότητες, με ατέλειωτο σαδισμό και χαιρεκακία, με δολιότητα και πονηριά. Η ζωή αυτών που θαυμάζατε ήταν ένα ατέλειωτο έγκλημα, και η ωραία βιτρίνα τους μια έντεχνη και συστηματική υποκρισία. Πρόκειται για τους υπηρέτες του σκότους, για τα ζόμπι του. Ένα Ζόμπι είναι ένας ανθρωποκτονιμένος δαιμονισμένος πρώην άνθρωπος, συνήθως χαμηλής νοητικής και ηθικής ποιότητας. Για τον λόγο αυτόν, όπως  και λόγω της άγνοιας των τρόπων και των πλανών των προσηλυτιστών του ψαρεύτηκε από τους σκοταδιστές και εξέπεσε στην κατάσταση του μιάσματος και του ζόμπι, σε ένα τηλεκατευθυνόμενο βλήμα, σε ένα τηλεχειριζόμενο εξανδράποδο, σε ένα απόλυτο θύμα, το οποίο μετά σαν ζόμπι γίνετε θύτης για να ανθρωποκτονήσει και καταστρέψει, ως αμετάκλητα τυφλός υπηρέτης του σκότους και των δαιμόνων του σκότους. Ψαρεύτηκαν δια του προγράμματος ζομποποίησης που έχουν για αυτόν τον σκοπό, αποτελούμενο από έναν σωρό επιτήδειες πλάνες και ψευτιές, δολώματα, υποκρισίες, ψεύτικες υποσχέσεις, επιτήδειες αποκρύψεις των πραγματικών σκοπών των προσηλυτιστών και έναν σωρό απερίγραπτες βίαιες μεθόδους καταστροφής του νοητικού και τηλχείρησης εγκεφάλων.

Τα ανθρωποκτονημένα ζόμπι τους γενικά, δεν είναι τίποτε άλλο από ότι είναι ένα ρομπότ. Κάνουν αυτό για το οποίο είναι προγραμματισμένα από αυτούς. Χαίρονται για τις καταστροφές και από τις καταστροφές, δεν έχουν την επιλογή του ναι η του όχι, μόνο εκτελούν, είναι απόλυτα υποχείρια αυτών των κακοδαιμόνων και των βρομομάγων τους. Tα απόλυτα θύματα που έχουν υποστεί την ολική καταστροφή, ανίκανοι εντελώς να αυτοβοηθηθούν, σε περίπτωση δε απόδρασης τους θανατώνονται από τους δαίμονες που τους έχουν καταλάβει(εισέρχεται δαίμονας στον εγκέφαλο τους και κάνει ότι θέλει το σώμα τους) και τους βρομομάγους τους, δια αυτοκτονιών η διαφόρων μορφών ατυχημάτων. Ο μόνος τρόπος επιτυχής απόδρασης τους είναι να ζητήσουν θεϊκή προστασία ειλικρινώς και διαρκώς, που πρέπει να το κάνουν αιφνιδιαστικά και τελεσίδικα και όχι σε πολύ χρόνο και με πολλές σκέψεις και κυρίως με σχετικές εξομολογήσεις σε άλλους, επειδή θα το καταλάβουν με την τηλεπαθητική σχέση που έχουν, όπως και από τους δαίμονες, όποτε θα τους εξοντώσουν πριν έχουν την προστασία. Να ζητήσει την θεϊκή προστασία δια συνεχούς επικλήσεων βοήθειας και προστασίας από τον Θεός και τις φωτεινές οντότητες, όπως η Ελλάνια παναγία. Να φέρει επάνω του τον σταυρό μπροστά στον οποίο φρίττουν τα σκοτεινά πνεύματα και γίνονται άφαντα, τον σταυρό αυτό το πανάρχαιο ιερό ελληνικό σύμβολο του φωτός που αγιάστηκε και από το αίμα του Ελλανίου Χριστού. Χρήσιμο είναι για ένα ζόμπι που θέλει να αποδράσει να απευθυνθεί για προστασία στις διωκτικές αρχές με παρόντες μάρτυρες και να καταθέσει έγγραφο αιτιολογημένο αίτημα προστασίας και καταγγελίας των διωκτών του και των τρόπων τους. Επίσης να απευθυνθεί σε άτομα φωτεινής προέλευσης, είτε συγγενείς, είτε φίλους είτε κάποιους γνωστούς και να ζητήσει συμπαράσταση. Χρήσιμο είναι επίσης να απενεργοποιήσει το κανάλι τηλεπάθειας από το οποίο παίρνει εντολές και μέσω του οπoίου διαβάζουν τις σκέψεις του, του δίδουν εντολές και γνωρίζουν περί αυτού οι επιτηρητές του από την συμμορία του σκότους και να φύγει σε μέρη που δεν γνωρίζουν οι διώκτες του.

Ότι και να μπορούν να κάνουν από αυτά που περιγράφουμε εδώ από βιωματικές εμπειρίες, ένα δεν πρέπει να κάνετε, να τους φοβάστε. Είναι στόχος τους με τον αφόρητο ψυχολογικό πόλεμο που κάνουν, να σας οδηγήσουν σε τρόμο και κατάρρευση, οπότε σε ήττα χωρίς να δώσετε ούτε μια μάχη. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες άμυνας που προτείνουμε εδώ μπορείτε εύκολα και να τους αποφύγετε και να τους νικήσετε, όσο πανίσχυροι και μεγενθυμένοι και εάν παρουσιάζονται, διότι στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από  ένας συμφερτός από φοβισμένα ποντίκια, με καταστρεμμένο το βουλητικό τους και το νοητικό τους, συναισθηματικά μονοπολικοί, δηλαδή δρουν μόνο με καταστροφικά κίνητρα, ακόρεστα χερεκακακια, επειδή στον εγκέφαλο τους ενεργοποιείται η έκκριση ντοπαμίνης και χαράς από τα αποτελέσματα των καταστροφών τους, αλλά μην υποτιμήσετε την καταστροφικότητα τους και την επικινδυνότητα τους. Όλα αυτά τα άνθρωποκτονημενα ζόμπι(τα πεθαμένα μυαλά και οι νεκρές ψυχές), ότι κάνουν το κάνουν βάση σχεδίου και διαταγών από τις ανώτερες ιεραρχίες τους(είναι τσάμπα φονιάδες, εκτελεστές και δαιμονισμένοι και παντελώς ανίκανοι να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν κάτι με δική τους σκέψη και δικές τους ικανότητες), τους μάγους και τους κακοδαίμονες τους, οι οποίοι βέβαια είναι πολλοί καλοί σε  αυτά, στην θεωρία και την πράξη, επειδή κάπως αυτό είναι το επάγγελμα τους, η προαίρεση τους και τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, δηλαδή μόνο καταστροφή.

Φ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιεσ δαιμονων

ΩΣ ΚΑΙ ΣΚΌΤΟΣ ΤΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΊΘΕΤΕΣ ΠΡΟΑIΡΕΣΗΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΧΕYΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΦΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΚΑΙ ΖΩH ΟΙ ΜΕΝ ΣΚOΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦH ΚΑΙ ΘAΝΑΤΟ ΟΙ ΔΕ. Ο άνθρωπος είναι τρισυπόστατος, δηλαδή πνεύμα, ψυχή και σώμα. Η ελεύθερη βούληση, το αυτεξούσιο και το νοητικό  είναι υποστασιακή ιδιότητα του ανθρώπου, δοσμένα από τον Θεό δημιουργό, ο οποίος και τα σέβεται στο απόλυτο. Το ότι τα έχουμε αυτά, το αυτεξούσιο, την ελεύθερη βούληση και την νόηση, δεν σημαίνει ότι πάντα τα ενεργούμε προς όφελος μας, επειδή μπορούμε να κάνουμε λανθασμένες επιλογές και να πάρουμε λανθασμένες αποφάσεις για διάφορους λόγους ο καθένας μας. Ένας εξωγενής παράγοντας καταστρατήγησης όλων αυτών είναι η χειραγώγηση στις διάφορες πολύπλοκες μορφές της. Χειραγώγηση στο νοητικό, το συναισθηματικό και στις επιθυμίες μας. Μπορούμε να γράψουμε ένα ολόκληρο βιβλίο για να εκθέσουμε τους τρόπους χειραγώγησης και τις συνέπειες της. Σε κάθε περίπτωση χειραγώγηση σημαίνει απόλυτη ασέβεια στον άνθρωπο και στο αυτεξούσιο του, και σκοπεύει στην εκμετάλλευση του χειραγωγούμενου, την χρησιμοποίηση τους ως χρήσιμου ηλίθιου για να δουλεύει για στόχους και σκοπούς άλλων, όπως και για τον νοητικό και ψυχοπνευματικό του έλεγχο.

Οι σκοτεινές οντότητες και τα πονηρά πνεύματα, ένσαρκα και άσαρκα ενεργούν εντελώς αντίθετα ως προς αυτά. Καταργούν και το αυτεξούσιο και την ελεύθερη βούληση, διά καταστροφής του νοητικού, γνωσιακού και συναισθηματικού του ανθρώπου με αμέτρητες επιτήδειες πλάνες  και καταστρέφοντας την λογική κριτική σκέψη του. Μετά προγραμματίζονται από αυτούς οι άνθρωποι και λειτουργούν πλέον με αυτόν τον προγραμματισμό και τις τηλεπαθητικές υποβολές που τους κάνουν, καθότι βρίσκονται με τα θύματα τους σε διαρκές ανοικτό κανάλι τηλεπάθειας  με τους μάγους και με τους κακόβουλους δαίμονες, η ευρίσκονται εντός του σώματος τους σε ύπνωση η σε δράσεις κατά περίπτωση και αναγκαιότητα. Οι κακοδαίμονες μπορούν να βρίσκονται εντός του σώματος σας στον εγκέφαλο και από εκεί να σας προγραμματίζουν στην γνώση και τις διαδικασίες της καταστροφής και σε  πλάνες για να σας πείθουν, όπως και να εκδηλώνονται με άλλους τρόπους όταν χρειαστεί, όπως με ουρλιαχτά και παρανοϊκές συμπεριφορές στιγματισμού σας η για να σας οδηγήσουν σε ατυχήματα και τον θάνατο. Αυτό μπορεί να συμβεί και αποδεδειγμένα συμβαίνει, αν είστε θύματα επίθεσης με καταληψία, επειδή δεν γνωρίζατε να προστατευτείτε η επειδή εσείς οι ίδιοι τους αφήσατε να σας κάνουν καταληψία με επικλήσεις σας σε τελετές μαύρης μαγείας, η επειδή έχετε ομοιότητα με τέτοιες σκοτεινές οντότητες. Ο τρόπος προστασίας σας από καταληψίες κακοδαιμόνων και από απορρόφηση της ενέργειας σας από αυτούς είναι η επίκληση θεϊκής προστασίας, όπως και φωτεινών οντοτήτων, ο σταυρός και οι εικόνες φωτεινών. Σύμφωνα με την σχετική εκκλησιαστική διδασκαλία η προσευχή, νηστεία, εξομολόγηση και η θεία κοινωνία. Κάνουν τα πάντα για να σας αποκόψουν από αυτήν την  προστασία με αθεϊστικές πλάνες η πείθοντας σας πως είστε τόσο ικανοί που μπορείτε μόνοι σας να τα βγάλετε πέρα με οτιδήποτε επικίνδυνο και πολλές υποβολές. Τρόπος προστασίας είναι να μην φοβηθείτε και να μην καταρρεύσετε, αλλά να εφαρμόσετε σχέδιο άμυνας απέναντι σε κάθε μορφή επίθεσης τους, το οποίο θα σας βοηθήσουμε εδώ να οργανώσετε με την γνώση που δίνουμε περί αυτών. Τα ανθρωποκτονημενα ζόμπι τους γενικά, δεν είναι τίποτε άλλο από ότι είναι ένα ρομπότ. Κάνουν αυτό για το οποίο είναι προγραμματισμένα από αυτούς. Χαίρονται για τις καταστροφές και από τις καταστροφές, δεν έχουν την επιλογή του ναι η του όχι, μονο εκτελούν, είναι απόλυτα υποχείρια αυτών των κακοδαιμόνων και των βρομομάγων τους. Tα απόλυτα θύματα που έχουν υποστεί την ολική καταστροφή, ανίκανοι εντελώς να αυτοβοηθηθούν, σε περίπτωση δε απόδρασης τους θανατώνονται από τους δαίμονες που τους έχουν καταλάβει(εισέρχεται δαίμονας στον εγκέφαλο τους και κάνει ότι θέλει το σώμα τους) και τους βρομομάγους τους, δια αυτοκτονιών η διαφόρων μορφών ατυχημάτων. Ο μόνος τρόπος επιτυχής απόδρασης τους είναι να ζητήσουν θεϊκή προστασία ειλικρινώς και διαρκώς, που πρέπει να το κάνουν αιφνιδιαστικά και τελεσίδικα και όχι σε πολύ χρόνο και με πολλές σκέψεις και κυρίως με σχετικές εξομολογήσεις σε άλλους, επειδή θα το καταλάβουν με την τηλεπαθητική σχέση που έχουν, όπως και από τους δαίμονες, οπότε θα σας εξοντώσουν πριν έχετε την προστασία. 

Ακούστε με προσοχή τα λεγόμενα στο παρακάτω video και προσέξετε τι μας αποκαλύπτει στο video γύρο στην 1:37 ο έμπειρος ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής που ασχολείται και θεραπεύει επαγγελματικά θύματα αυτών των σκοτεινών κυκλωμάτων. Ακούστε πως τηλχειρίζονται τα θύματα τους με τις αρρώστιες που τους προκαλούν στον εγκέφαλο, όπως πολλαπλές προσωπικότητες η διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας και ψύχωση, όπως και δια μέσω υποβολών και γενικότερα παραψυχολογικών μεθόδων. https://youtu.be/VE711EwHz24

Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ: Θα σας πλησιάσουν άτομα τους που γνωρίζετε η δεν γνωρίζετε, μεταξύ αυτών και γυναίκες τους εκπαιδευμένες στην παραψυχολογία, την ερωτοτροπική προσέγγιση σας και την ανίχνευσης σας. Θα επιμένουν με διάφορους τρόπους και με διάφορες αιτιάσεις και θα κάνουν το παν ώστε να γνωριστείτε και να γίνετε παρεούλα. Θα επιμένουν και θα επιμένουν με επιμονή και αυθάδεια, γιατί είναι στους τρόπους τους και στο τέλος θα κάνετε παρεούλα επειδή θα φάτε υποβολή από αυτούς. Οι άνθρωποι συνήθως περιμένουν όταν αρνούνται μια προσφορά η πρόταση η να δώσουν πληροφορίες, σεβασμό της επιλογής τους από τον άλλο. Αυτοί επιμένουν σκοπίμως, αυθαδώς και προκλητικά για να σας εξάψουν ψυχολογικά, ώστε μετά να σας κάνουν έντεχνη υποβολή και να δεχτείτε να κάνετε αυτό που σας ζητούν. Με αυτόν τον τρόπο σας χειραγωγούν στις δικές τους επιλογές και επιθυμίες. Για τον προσηλυτισμό σας θα χρησιμοποιήσουν δομημένες πλάνες, ψέματα και μισές αλήθειες, δολώματα και υποσχέσεις και απόκρυψη του τελικού σκοπού τους, δηλαδή την ένταξη σας στο δίκτυο του σκότους και την ζομποποίηση σας. Μην πιστεύετε τις υποσχέσεις τους και τις θεωρίες τους, όσο ωραίες και αν φαίνονται, γιατί είναι δολώματα. Περάστε τα από το κόσκινο του κριτικού ελέγχου και των αποδείξεων. Επιμένουν στην δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και εξάρτησης υποκρινόμενοι θετικές συμπεριφορές και προσφορές όπως φιλίες, φιλοξενίες και διαφόρων ειδών άλλα δολώματα, παραπλανώντας για την κακή προαίρεση τους και τους καταστροφικούς στόχους   τους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε μακριά τους εκεί που δεν γνωρίζουν. 

Ο πρώτος στόχος τους είναι η αποκοπή σας από την θεϊκή προστασία. Εάν δεν επιτύχουν αυτόν τον στόχο έχουν αποτύχει, καθότι όσο είστε σε προστασία δεν μπορούν να σας βλάψουν. Όμως θα δοκιμάσουν ξανά και ξανά με πολλούς τρόπους, εκ των οποίων ο πιο ύπουλος είναι οι τηλεπαθητικές υποβολές(από κακοδαίμονες και ανθρώπους τους), γιατί δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους σύμφωνα με τους κανόνες τους και την τακτική τους. Εάν αρνηθείτε να ενταχθείτε στο σκοτεινό κύκλωμα τους, σαν δεύτερο στόχο τους έχουν την καταστροφή των ψυχονοητικών δομών σας, το μυαλό και την ψυχή σας. Έχουν πολλούς τρόπους να το επιτύχουν αυτό και είναι αδίστακτοι στο να το επιτύχουν. Συγκεκριμένα θα σας δημιουργήσουν ελεγχόμενες προσωπικότητες και διάσχιση,  με τραυματικές επιθέσεις από δαιμονισμένους και δαίμονες, ψύχωση και ίσως σχιζοφρένεια. Κυρίως διασχίζουν τα θύματα τους στις παιδικές τους προσωπικότητες, τις οποίες μετά καταστρέφουν με τραυματικές επιθέσεις, αφού έχουν ενεργοποιήσουν την παιδική προσωπικότητα του διασχισμένου, πράγμα που μπορούν να κάνουν και με τηλεπαθητικές εντολές και υποβολές, άλλα και με συμβατικούς τρόπους. Αυτές τις προσωπικότητες μετά είναι έμπειροι να τις ενεργοποιούν και απενεργοποιούν, να τις διατάσσουν με υποβολές και κυρίως τηλεπαθητικές εντολές. Αν το επιτύχουν μετά θα είστε αδύνατοι να αντιληφθείτε τα σχέδια τους, τις εντολές και υποβολές τους, τους τρόπους και τα δολώματα και τις παγίδες τους και μέσω τηλεπαθητικών εξειδικευμένων προγραμμάτων υποβολών και καταληψιών θα γίνετε όπως αυτοί υπηρέτες του σκότους και θα καταπέσετε στην κατάσταση του μιάσματος.

Σε κάθε περίπτωση αν καταλάβετε ποιοι είναι μη τους το πείτε και μην τους επιτεθείτε η συμπεριφερθείτε προσβλητικά και απαξιωτικά, επειδή είναι εκδικητικοί μέχρι αηδίας, μείνετε ψύχραιμοι, όμως απομακρινθείτε. Εάν σας κάνουν παραψυχολογικές επιδείξεις κάνετε πως δεν τα καταλαβαίνετε και μην τα επαινέσετε, επειδή αυτοί που τα κάνουν πιστεύουν τα ηλίθια πως είναι σπουδαίοι και μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα,  οι νοητικά στερημένοι κομπλέξες. Να είστε σίγουροι πως από την πρώτη επαφή θα σας κάνουν υποβολές και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν κανάλι τηλεπαθητικής επαφής μαζί σας. Να έχετε στον νου σας αυτό που είπε ο Χριστός για αυτούς, ότι παρουσιάζονται ως άγγελοι φωτός για να σας πλανέψουν, είναι ψεύτες και δεν λένε τίποτε από τα αληθινά και ανθρωποκτόνοι. Στην άρνηση σας να τα βρείτε και να μπείτε στο πρόγραμμα ζομποποίησης, θα περάσουν στο επόμενο βήμα της καταστροφής σας και της ζομποποίηση σας, αφού σας έχουν εξοντώσει, με τους τρόπους που περιγράφουμε εδώ και με τα αποτελέσματα που διαβάζετε. Ζόμπι, Τέρας, Τρόμου, Γυναίκα, Αίμα, Αιματηρή

Χρήσιμοι ηλίθιοι αυτών, για να εκτελέσουν για πάρτι τους εγκληματικές ενέργειες κατά του στόχου, κατασκευάζονται από όλους αυτούς με επιτήδεια και εκλεπτυσμένα πρόγραμμα συκοφαντίας και λασπολογίας έναντι του στόχου και εφαρμόζοντας επάνω τους όλα αυτά που περιγράφουμε εδώ. Αυτοί μετά χειραγωγούνται σε έγκλημα και φόνο απ αυτούς, ο θύτης δε την στιγμή του εγκλήματος έχει και το δαιμόνιο στο κεφάλι του, αλλά μετά όλα αποδίδονται στον θύτη, παρόλο που είχε το ακαταλόγιστο, αφού δια αυτού ενεργούσανε όλοι αυτοί. Φανταστείτε έναν χρήσιμο ηλίθιο τους σε πρόγραμμα τηλεπαθητικών υποβολών, πλανεμένος και χειραγωγημένος από τις λάσπες τους και με ένα «δαιμονάκι» στο κεφαλάκι, τον οποίο εν το μεταξύ τον έχουν  και διασχίσει. Όμως αυτός θα πάει για πάρτι τους ισόβια η πολλά χρόνια φυλακή. Μετά όλοι μαζί αυτοί θα γιορτάζουν τις επιτυχίες τους, το ακαταμάχητο τους και την ηλίθια υπερευφυία τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΩΝ: Η άμυνα σας στις τηλεπαθητικές επιθέσεις τους υποβολών είναι η παραδοχή σας πρώτον ότι η επικοινωνία δια της τηλεπάθειας, δια της οποίας μεταφέρονται από τον πομπό στον δέκτη άνθρωπο, σκέψεις, συναισθήματα, επιθυμίες, εικόνες και ήχοι, είναι υπό προϋποθέσεις δυνατή, δηλαδή ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας πέραν του λόγου, όπως και η παρατήρηση και αντίληψη σας ότι είστε στόχος υποβολών. Αν δεν το καταφέρετε αυτό η δεν τα δέχεστε ως δήθεν αναπόδεικτα(όλα είναι πλήρως αποδεδειγμένα επιστημονικά ) και μη εφικτά, τότε χρησιμοποιούν ενάντιο σας ένα υπερόπλο το οποίο δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε, επειδή τα υποβαλλόμενα θα τα θεωρείτε δικά σας. Όταν κάποιος είναι σε επίθεση υποβολών το αντιλαμβάνεται επειδή συνήθως παρατηρεί πως τα υποβαλλόμενα δεν ταιριάζουν στο σύστημα σκέψης και συναισθημάτων του και γενικότερα της εσωτερικής του οργάνωσης. Παρατηρεί περίεργες παρεκκλίσεις από το δικό του νοητικό και συναισθηματικό τρόπο και βιαιότητα εκτέλεσης όταν δίδονται από αυτούς υποβολές εκτέλεσης εντολής τους. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχουν ανοίξει κανάλι τηλεπάθειας αμυνθείτε με τον ακόλουθο τρόπο: Μην εκτελείται αυθόρμητα  και επιτακτικά αποφάσεις και σκέψεις σας για τις οποίες έχετε αμφιβολία η σας φαίνονται περίεργες και ενίοτε παράλογες και αταίριαστες με τις συνήθειες και την λογική σας , φρενάρετε και χαλαρώσετε σε κατάσταση ψυχικής ηρεμίας, περάσετε αυτές τις σκέψεις, τα συναισθηματικά κίνητρα και τις επιθυμίες δράσης από κριτικό έλεγχο λογικότητας και κόστους οφέλους. Εφαρμόστε την μέθοδο της αυτοπαρατήρησης του εσωτερικού σας κόσμου, των σκέψεων, επιθυμιών και συναισθημάτων σας, των ξαφνικών επιθυμιών να κάνετε αυτό που σας ήρθε στο μυαλό, ότι σας φαίνεται ως επιταγή και διαταγή και αισθάνεστε επιθυμία και βία εκτέλεσις του. Παρατηρήστε σκέψεις και επιθυμίες που σας προτρέπουν σε σχέση, επικοινωνία και επαφές με συγκεκριμένους ανθρώπους που υποψιάζεστε πως σας υποβάλουν η ανήκουν σε αυτά τα σκοτεινά κυκλώματα. Κλείστε το κανάλι τηλεπάθειας με το άτομο που υποψιάζεστε πως σας υποβάλει, απενεργοποιώντας τον συναισθηματικό δεσμό και την ανάκληση του ατόμου αυτού στην σκέψη σας, ιδίως με συναισθηματική φόρτιση, μην τους απαντάτε και να μην εκτελείτε τα υποβαλλόμενα. Προληπτικά, όταν υποψιαστείτε πως έχετε να κάνετε με κακόβουλο ζόμπι, αποφύγετε συναισθηματικό δεσμό θετικής η αρνητικής φύσης και νοητική σύνδεση, δηλαδή αποφύγετε να ανταλλάξτε απόψεις και λόγο μαζί του και κάθε μορφή άλλης σχέσης, ακόμα και ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Τηλεπαθητική επικοινωνία κατά κανόνα μπορεί να συμβεί μόνο με άτομα που γνωρίζονται προσωπικά, αλλά και από φωτογραφίες. Ο πομπός πρέπει να έχει την εικόνα σου στον εγκέφαλο του. Όσα περισσότερα γνωρίζει για εσένα τόσο το καλύτερο. Έχοντας την εικόνα σας και θέτοντας σας στόχο, προσπαθούν να ανοίξουν τηλεπαθητικό κανάλι επικοινωνίας, το οποίο το κατορθώνουν τόσο πιο εύκολα όσο ποιο πολύ συναισθηματικά δεμένοι είστε με αυτούς, με θετική συναισθηματική φόρτιση, αλλά κυρίως με αρνητική. Δια αυτού του τηλεπαθητικού καναλιού αποσπούν πληροφορίες από το τα θύματα τους η τους κάνουν στοχευμένες τηλεπαθητικές υποβολές για να προκαλέσουν λανθασμένες επιλογές και συμπεριφορές, με προγράμματα ροής πληροφοριών, νοητικής και συναισθηματικής χειραγώγησης, στα οποία έχουν εκπαιδευτεί και τα γνωρίζουν καλά, ώστε να επιτυγχάνουν να σκέφτεστε και να εκτελείται τα υποβαλλόμενα και με τον χρόνο να οδηγηθείτε σε λανθασμένες συμπεριφορές και δράσεις και σε απώλεια της πίστης στον εαυτόν σας και τις νοητικές ικανότητες σας, έως και σε παράνοια. Επόμενο βήμα τους είναι η νοητική και πνευματική υποταγή του ατόμου θύματος τους  η ζομποποίηση του ατόμου και η απώλεια της ελεύθερης βούλησης του, της αντίληψης τους και της κρίσης του. Με προγράμματα τηλεπάθειας ενδεχομένως θα προσπαθήσουν να έρθουν σε σχέση μαζί σας, δηλαδή να συναντηθείτε και να αναπτύξετε σχέση μαζί τους. Να συνευρεθείτε με μέλη της ομάδος τους η να παραβρεθείτε σε συνεδριάσεις, διδασκαλίες και τελετές τους. Να μάθουν την κατοικία σας και τον τόπο εργασίας σας, όπως και ανθρώπους που σχετίζεστε και άλλα προσωπικά θέματα. Επίσης θα προσπαθήσουν να καταλάβουν τον χαρακτήρα σας, τα ελαττώματα και προτερήματα σας, τους σκοπούς και επιδιώξεις σας. Με τηλεπαθητικά προγράμματα θα προσπαθήσουν να σας πάνε σε επικίνδυνα μέρη οι σε μέρη που θα σας έχουν παγιδεύσει για να σας προκαλέσουν καταστροφές η και τον θάνατο. Σκεφτείτε ότι η τηλεπάθεια είναι ένας τρόπος που τον κατέχουν για να παίρνουν από εσάς και να σας δίδουν πληροφορίες και εντολές, όπως το κάνουμε και με τον λόγο. Μάνο που με την τηλεπάθεια, όσοι δεν την δέχονται η δεν γνωρίζουν να την χειρίζονται, που δεν είναι εύκολο και χρειάζεται εκπαίδευση, δεν καταλαβαίνουνε πως όλα αυτά είναι υποβαλλόμενα από αυτούς και τα θεωρούμε δικές τους σκέψεις.

Ζόμπι, Νεκρών, Θάνατο, Τρόμου, Των Οστών ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ: Τα συναισθήματα είναι διπολικά στον συναισθηματικά υγιή άνθρωπο, βασικά είναι ουδέτερης φύσης. Γίνονται καλά η κακά ανάλογα της χρήσης που τους κάνουμε. Οι επιθυμίες μας επενδύονται με συναισθήματα, με συναισθηματική ενέργεια, για να γίνουν κίνητρα δράσεων μας. Ως διπολικά τα συναισθήματα έχουν το καθένα το αντίθετο του, το αντίθετο της αγάπης είναι το μίσος, το αντίθετο της συμπάθειας είναι η αντιπάθεια, το αντίθετο της χαράς είναι η λίπη και ούτω καθεξής. Δείτε τον άνθρωπο με την αναπαράσταση του άρματος που το σέρνουν δυο άλογα, το μαύρο και το άσπρο, με ηνίοχο του άρματος αυτού τον ηνίοχο νου. Ο ηνίοχος νους οδηγεί το άρμα της ζωής που σέρνουν τα δυο άλογα, το συναισθηματικό άλογο και το επιθυμητικό άλογο. Τα άλογα είναι άλογα, δεν έχουν λογική, έχουν όμως ενέργεια, και αν ο ηνίοχος νους δεν τα χαλιναγωγήσει σωστά μας έρχονται συμφορές.

Επιδίωξη και στόχος τους είναι η τροπή σας στην αρνητική παθολογική ψυχική πολικότητα ώστε να δράτε με αρνητικά συναισθήματα και κίνητρα,  να είστε πλέον μονοπολικοί ψυχικά και να ενεργείτε μόνο με αρνητικά καταστροφικά κίνητρα, να επιδιώκεται μόνο το κακό και να χαίρεστε για το κακό.  Τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα είναι αμφότερα καλά όταν χρησιμοποιούνται από καλή προαίρεση δημιουργικά. Το σκότος αλλάζει την θετική πολικότητα της αγάπης και μίσους σε αρνητική πολικότητα αγάπης και μίσους, για να φέρουμε ένα παράδειγμα. Η θετική πολικότητα της αγάπης είναι να αγαπάμε το κάλλος, την αρμονία, την αρετή, την Σοφία, την δημιουργία, την φύση, τον άνθρωπο, τον Θεό και τις φωτεινές οντότητες και λοιπά σχετικά. Η αρνητική πολικότητα της αγάπης είναι αγάπη στα αντίθετα αυτών. Θετική πολικότητα του μίσους είναι να μισούμε η να απεχθανόμαστε το σκότος, το χάος, την ασχήμια, την κακία, την καταστροφή, τα παρά φύσιν, την αγνωσία και λοιπά σχετικά. Αρνητική πολικότητα του μίσους είναι να μισούμε το κάλλος, την αρμονία, την αρετή, την Σόφια, την δημιουργία, την φύση, τον άνθρωπο, τον Θεό και τις φωτεινές οντότητες και λοιπά σχετικά. Τεχνικές για να επιτύχουν αυτές τις αλλαγές πολώσεων είναι πέραν όσων αναφέραμε, η χειραγώγηση μας μέσω  προγραμματισμού του ασυνείδητου μας με λανθασμένες διαδικασίες συμπεριφοράς, αντιλήψεις και πεποιθήσεις, με αρνητικό συναίσθημα και κίνητρα, για να εκτελούμε εντολές τους που δεν ελέγχονται από το συνειδητό και το λογικό. Παραπλάνηση της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, δια διαφόρων τρόπων χειραγώγησης, της αληθοφάνειας, της υποκρισίας, της βίας, της κατάχρησης εμπιστοσύνης, δολοπλοκίας και παγίδευσης, με εικόνες, σύμβολα, με συγκεκριμένα ακατανόητα λόγια και κραδασμούς ήχων, μέσω προγραμμάτων τηλεπάθειας, δαιμονικά φονικά ουρλιαχτά μίσους και δαιμονικές παραστάσεις, ύβρεις, τα ενεργειακά κατασκευάσματα πρόκλησης παθολογικών συναισθημάτων και επιθυμιών, διάφορες μορφές της μαγείας με αποκορύφωμα την μαύρη μαγεία καταστροφής και την καταληψία του ανθρώπου από σκοτεινές άυλες οντότητες η κακοδαίμονες. Ο σταυρός και η επίκληση του Χριστού η φωτεινών οντοτήτων είναι προστασία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες του σατανα ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΥΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. Εάν στοχοποιηθείτε από σκοτεινές δυνάμεις και ζόμπι τους, επειδή το διέταξαν από την στοά οι μάγοι τους και οι δαίμονες η επειδή γνωριστήκατε με κάποιους από αυτούς η επειδή κάποιος εχθρός σας ζήτησε την βοήθεια τους ενάντιο σας να είστε σίγουροι ότι συγκροτούν ομάδα η οποία μπορεί να αποτελείται από πολλούς έως πάρα πολλούς, γνωστούς και άγνωστους σας από την στοά τους. Έχουν σχεδιάσει την επίθεση λεπτομερώς στην στοά και έχουν καταμερισμό εργασίας σε αυτούς που έχουν αναλάβει την εκτέλεση της επίθεσης καταστροφής σας. Την ομάδα την διευθύνει άτομο η άτομα από τους προιστάμενους τους στην στοά. Συμμετέχουν αμφότερων των φύλων εκτελεστές, άντρες και γυναίκες τους, όπως και σκοτεινές ασώματες οντότητες. Αν αντιληφθείτε, ότι σας έχουν στοχοποιήσει η ότι πρόκειται περί ατόμων αυτού του είδους, λογικό είναι να σκεφτείτε να κόψετε με αυτούς και να απομακρυνθείτε. Μην το θεωρήσετε όμως αυτονόητο ότι και θα το επιτύχετε, επειδή και αυτοί το γνωρίζουν πως αυτό θα κάνετε και έχουν έτοιμα προγράμματα και εμπόδια να σας αποτρέψουν από αυτήν την απόφαση σας και να ματαιώσουν την φυγή σας. Τέτοια προγράμματα εμποδίων είναι το καρότο, από τον τρόπο τους του καρότου και του μαστιγίου, δηλαδή θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για τις καλές προθέσεις τους και θα σας δώσουν ένα σορό υποσχέσεις για βοήθεια και αλληλεγγύη. Ίσως προσπαθήσουν να σας πείσουν πως όλα είναι ένα παιγνίδι και μια φάρσα, μια θεατρική παράσταση για να κάνουμε πλάκα. Θα χρησιμοποιήσουν την μέθοδο υποβολών, δια του λόγου και της τηλεπάθειας που κατέχουν. Αν τους έχετε αντιληφθεί τίποτε από ότι και να κάνουν, μην σας αποτρέψει να απομακρινθείτε άμεσα από αυτούς και εννοώ άμεσα. Προσέξτε τις σκέψεις σας αυτόν τον χρόνο, που θα είναι από δικές τους υποβολές, να μην τις εκλάβετε ως δικές σας και δράσετε σύμφωνα με αυτές. Νοερά να προσευχηθείτε και να κάνετε νοερή επίκληση φωτεινών οντοτήτων για να σας προστατέψουν από ενδεχόμενη επίθεση καταληψίας από διαβολική οντότητα. Εάν εν το μεταξύ έχουν καταφέρει να σας προκαλέσουν την βαριά ασθένεια της διάσχισης προσωπικότητας, θα προσπαθήσουν να σας ελέξουν με αλλαγή σας στην διασχισμένη προσωπικότητα η σε κάποια από αυτούς ελεγχομενη και κατασκευασμένη. Αν τα καταφέρουν είστε σε απόλυτο κίνδυνο, σας έχουν υπό έλεγχο πλέον. Αν μες στο παιγνίδι είναι συγγενικά πρόσωπα η άτομα που τα θεωρούσατε φίλους, μην πιστέψετε αυτά τα άτομα ότι και να σας υποσχεθούν, γιατί συνειδητά η χειραγωγημένα ενεργούν για αυτούς, επειδή και αυτά ελέγχονται από αυτούς και απομακρυνθείτε. Αν έχετε πρόβλημα καλέστε της αστυνομία άμεσα και ζητήσετε την βοήθεια της. Εάν στους τόπους που συχνάζετε σας έρθουν άτομα τους, μην κάνετε το λάθος και καθίσετε έστω και μια φορά στο ίδιο τραπέζι η να πιάσετε οιανδήποτε επαφή μαζί τους, ότι επιχείρημα και εάν χρησιμοποιήσουν. Είναι απεσταλμένοι από την στοά τους και εάν πιάσετε σχέση θα εφαρμόσουν όλους τους τρόπου που περιγράφουμε για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, να σας χειραγωγήσουν, υποτάξουν, ελέγξουν, να σας κάνουν δικούς τους και να σας καταστρέψουν. Αν υποψιάζεστε πως έχετε γίνει στόχος μην παίρνετε βοήθεια, μην συνεστιάζεστε και μην έχετε επαφή με άτομα που εκείνη την περίοδο σας πλησιάζουν γιατί είναι σταλμένοι από αυτούς και τους συναντάται με ραντεβού που σας έστησαν τηλεπαθητικά(τα άτομα αυτά έρχονται σταλμένα από αυτούς στον τόπο που σας έχουν υποβάλει να βρεθείτε και φυσικά δεν το καταλάβετε, επειδή νομίζατε πως ήταν δική σας σκέψη και απόφαση) η επειδή τους στέλνουν σε τόπους που γνωρίζουν πως συχνάζετε. Κατά την επαφή μαζί σας θα κάνουν χρήση του νόμου της δράσης και της αντίδρασης για να χειραγωγήσουν την δράση και αντίδραση σας. Γνωρίζουμε πως σε κάθε δράση υπάρχει αντίδραση. Το γνωρίζουν και αυτοί και για αυτό έχουν προγράμματα χειραγώγηση της αντίδρασης σας, ώστε να αντιδράσετε όπως συμφέρει αυτούς και όχι όπως είναι λογικό η όπως το θέλετε εσείς. Εάν τελικά απομακρυνθείτε από αυτούς μην νομίζετε πως έχετε τελειώσει με αυτούς, διότι θα σας επιτεθούν από απόσταση με μαζικές υποβολές και προγράμματα υποβολών διάρκειας και με καταληψία διαβόλων και με αλλαγή προσωπικότητας σε διασχισμένες  από αυτούς ελεγχόμενες, γιατί όλα αυτά τα κάνουν με τηλεπάθεια και με κακοδαίμονες. Οπότε θα σας οδηγήσουν σε κατάρρευση του νοητικού σας και μετά θα εκτελείται και θα κάνετε τα υποβαλλόμενα από αυτούς. πέραν τούτου και εάν απομακρινθειτε σχετικά αβλαβώς θα σας ξανάρθουν και θα σας ξανάρθουν και αν πάτε σε άλλα μέροι και το μάθουν(απ εσάς, από τις σκέψεις που μπορούν να διαβάζουν τηλεπαθητικοί η οι δαίμονες) θα σας στείλουν δικούς τους από εκεί να σας κάνουν τα ίδια και τα ίδια, αφού αφήσουν χρόνο για να ξεχαστεί αυτή η ιστορία και όσα συνέβησαν και στο ενδιάμεσο διάστημα θα σας παρακολουθούν οι αόρατοι τους. Τα δολώματα με τα οποία θα προσπαθήσουν να σας ψαρέψουν, υποσχέσεις που δεν αντέχουν στην κριτική λογική σκέψη και την απόδειξη, υποσχέσεις πλούτου και εξουσίας, υποσχέσεις παραψυχολογικών ικανοτήτων, υποσχέσεις ανέλιξης και εξέλιξης(προς την άβυσσο)γιατί είναι δομημένες ανοησίες, sex με γυναίκες τους, χρήμα από παράνομες δραστηριότητες, συντροφιά με δικούς τους, δαιμονικές επιδείξεις με φανερώσεις δαιμόνων και αλλομορφικές εκδηλώσεις τους(μια παρουσιάζονται ο ίδιος δαίμονας σας άντρας, σαν παιδάκι, σαν γυναίκα, σαν παπάς, σαν γέρος, όπως θέλουν), με τηλεκινητικές επιδείξεις, με θεατρικές παραστάσεις επίδειξης υπερφυσικών δυνατοτήτων, που δεν είναι τίποτε άλλο από ολογραφικές εικόνες που μπορούν να δημιουργούν στον εγκέφαλο σας σαν ροή σε ένα έργο τηλεόρασης. Γνωρίζουν να τηλεχειρίζονται τον εγκέφαλο μας και να χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς και τις δυνατότητες του εγκεφάλου μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να σου φυτέψουν στον εγκέφαλο ολογραμματικές δικές τους εικόνες οιανδήποτε μορφής θέλουν και ήχους και εσύ να τα θεωρείς ότι συμβαίνουν στην πραγματικότητα στο περιβάλλον μαζί με τα πραγματικά γεγονότα, ενώ δεν είναι τίποτε άλλο από εικόνες. Όλες αυτές τις επιδείξεις τις κάνουν και στα ζόμπι τους, τα οποία τα πιστεύουν όλα τυφλά, ως υπερφυσικές ικανότητες και ως αλήθειες επειδή το λογικό τους και το νοητικό τους είναι ανύπαρκτο. Όταν τελικά αποφασίσουν να σας εντάξουν με την βία θα καταλάβετε τι είναι βία, υπουλία και δολιότητα και πόσο εγκληματίες είναι όλοι αυτοί οι βρομεροί, όλοι αυτοί οι βρομεροί υπηρέτες τους σκότους και των δαιμόνων του. Και μην ξεχνάτε ποτέ πως αν αποτύχουν η εν μέρη πετύχουν οι επιθέσεις τους, εκεί που θα νομίζετε πως βγήκατε νικητές, θα καταλάβετε πως έχουν ακόμα έναν άσο στο μανίκι τους, είναι η απορρόφηση της ενέργειας της που την κάνουν δαίμονες. Θα σας απορροφήσουν την ενέργεια αρχικά από τον εγκέφαλο σας και θα εκπέσετε σε μια θανατηφόρα κατάθλιψη και ίσως σε αυτοκτονία που θα την πραγματοποιήσουν αυτή στις πολύ δύσκολες ώρες που θα περνάτε. Για αυτό να έχετε προστασία και μετά τις αποτυχίες τους, είδος όταν αντιληφθείτε μετακινούμενα βουητά πέριξ του εγκεφάλου σας διότι αυτά προέρχονται από τη απορρόφηση που σας κάνουν

Χάνεται, Κόλαση, Κενό, Νύχτα, Σκούρο

Με τους τρόπους των υποβολών η φαινομενικά καλοπροαίρετων συμβουλών θα σας πάνε σε μέρει που είναι επικίνδυνα και στα οποία θα συχνάζουν δικοί τους η θα σας έρθουν σε μέρει που γνωρίζουν πως πρέπει να συχνάζετε. Πριν αρχίσουν την επίθεση εναντίον σας, αν αρνηθείτε την ένταξη σας στην οργάνωση τους η επειδή γνωρίζετε πολλά για αυτούς, σας έχουν πλησιάσει και ανιχνεύσει  ρουφιάνοι τους και τους έχετε λίγο η περισσότερο εμπιστευτεί, ίσως να κάνετε και παρέα, οπότε γνωρίζουν αρκετά για εσάς, όπως που θα σας βρουν και με ποιους σχετίζεστε και για το σύστημα άμυνας σας. Ανήκουν σε στοά της περιοχής σας, από την οποία παίρνουν εκπαίδευση από τους δασκάλους μάγους τους στην παραψυχολογία και στους τρόπους καταστροφής και απόκρυψης των εγκλημάτων τους και από όπου παίρνουν συμπαράσταση για να εξολοθρεύσουν ανθρώπους στόχους του. Αυτό σημαίνει ότι πέραν αυτών που αντιληφθήκατε σας περιτριγυρίζουν και άλλοι που δεν γνωρίζετε από την ομάδα τους. Όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό, την ένταξη σας και ζομποποίηση σας(δηλαδή την ανθρωποκτονία σας αφού θα σκέφτονται αυτοί και θα εκτελείται εσείς, επειδή το νοητικό σας και το βουλητικό σας θα το καταστρέψουν), την καταστροφή σας. Όταν ξεκινήσουν επίθεση εναντίον σας, να είστε σίγουροι πως έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο, ενδιάμεσους και τελικούς στόχους, βάση αυτού δε γνωρίζουν τι θα κάνουν και σε ποια σειρά θα τα κάνουν και με ποιους μαζί θα τα κάνουν στο καταμερισμό εργασίας που έχουν. Προμηνύματα πως σας έχουν στοχοποιήσει για εξόντωση είναι διάφορα περίεργα αντικείμενα μαύρης μαγείας, όπως κούκλες, μαλλιά, νύχια, φυλαχτά και άλλες βρωμιές που θα βρείτε στο σπίτι σας η σε τόπους που συχνάζετε. Προμήνυμα είναι επίσης τα άτομα που θα επιδιώξουν σχέση και επαφή μαζί σας, ζόμπι και ρουφιάνοι που είναι σταλμένα από αυτούς. Προμήνυμα είναι αν  κάποιος από αυτούς που σας έκαναν προσηλυτισμό έχει αρχίζει να συχνάζει στα μέρη σας, να εξαφανίζεται και να επαναεμφανίζετε μετά από σύντομο η μακρύ χρόνο.

Κατά την επίθεση τους θα χρησιμοποιήσουν τον αιφνιδιασμό σας και θα εφαρμόσουν την μέθοδο χειραγώγησης της αντίδρασης σας στην δράση τους, ώστε να αντιδράσετε με τον τρόπο που θέλουν αυτοί και όχι με τον τρόπο που θα αντιδρούσατε λογικά στην επίθεση τους. Πολύ πιθανόν να σας επιτεθούν σε τόπους που είστε σίγουρη ότι δεν θα σας επιτεθούν, σε τόπους που συχνάζετε πολύ και πρέπει να βρίσκεστε λόγο καθηκόντων, επειδή υπάρχουν εκεί μάρτυρες και για διάφορους άλλους λόγους που αισθάνεστε σιγουριά. Θα σας στείλουν εκεί ανθρώπους από την στοά τους για να σας βάλουν στην παρέα τους και να σας ανιχνεύσουν, να αποσπάσουν εμπιστοσύνη και πληροφορίες. Θα ανιχνεύσουν το μέρος για λεπτομέρειες που θα χρειαστούν για την επίθεση τους που θα είναι λεπτομερώς σχεδιασμένη. Μην τους αφήσετε να σας ανιχνεύσουν και απομακρινθειτε από τους ρουφιάνους τους. Ειδοποιήστε τις διωκτικές αρχές η επιτεθείτε τους με δικούς σας τρόπους. Εάν είστε ήδη θύμα τους θα σας κάνουν υποβολές κατά την επίθεση και θα σας δίδουν τηλεπαθητικά ραντεβού για να βρίσκεστε εκεί που σας περιμένουν. Αν σας έχουν ήδη διασχίσει θα σας κάνουν αλλαγή προσωπικότητας(το κάνουν και με τηλεπάθεια), ώστε να σας ελέγχουν με αυτόν τον τρόπο. Θα σας κάνουν καταληψία με δαίμονα,  τον οποιον θα προσπαθήσουν αρχικά να τον δεχτείτε εσείς να συγκατοικήσει στο σώμα σας και το μυαλό σας και το πιθανότερο είναι να είναι ένας από αυτούς που βλέπετε στην παρέα τους, επειδή ο δαίμονας έχει υλοποιηθεί σε ανθρώπινη μορφή με τους τρόπους που το κάνουν και τους εξηγούμε εδώ. Αν το καταλάβετε και αρνηθείτε θα το κάνουν με βία. Θα σας επιτεθούν με τους ποιο ύπουλους και δόλιους τρόπους ώστε να απενεργοποιήσουν την άμυνα και την σωστή αντίδραση και δράση σας, ώστε τον χρόνο που θα έχετε καταρρεύσει νοητικά και ψυχολογικά από τους αφόρητους πόνους και την αφόρητη σύνχυση που θα προκαλέσουν με τα βίαια γεγονότα, να επιτύχει ο δαίμονας την καταληψία σας και τον έλεγχο τους σώματος σας. Μετά θα είστε υποχείριο του και υποχείριο τους και θα σας κάνουν ότι θέλουν και θα υποστείτε τη απόλυτη ατίμωση και την απόλυτη εχθρότητα του περιβάλλοντος και τον στιγματισμό σας. Σε κατάσταση καταληψίας μπορεί ο δαίμονας να σας δολοφονήσει με διάφορους τρόπους φαινομενικών αυτοκτονιών η να σας πάει όπου θέλει η να υποστείτε ότι αυτός θέλει σε βία και αποτρόπαια. Μετά θα δεχτείτε αφόρητες συνεχόμενες  διακεκομμένες επιθέσεις για να ελέγξουν την αντίδραση σας και να δουν αν έχετε αναγνωρίσει αυτούς ως επιτιθέμενους. Μετά θα ξαναέλθουν πιο βίαια. Θα σας επιτεθούν με καταληψία δαίμονα ο οποίος θα προσπαθήσει με τον έλεγχο που έχει στο μυαλό και το σώμα σας να σας εξοντώσει δια του διασυρμού σας, δια αυτοκτονίας η ατυχήματος. Θα σας οδηγήσουν με συνεχόμενες επιθέσεις έως την τελική κατάρρευση ώστε να μην μπορείτε ούτε με τρόπους προσωπικής άμυνας, ούτε δια του νόμου να αμυνθείτε και θα εφαρμόσουν επάνω σας, μετά στις επιμέρους επιθέσεις τους πρόγραμμα απόσβεσης μνήμης των συμβάντων των επιθέσεων τους και των αποτελεσμάτων τους. Η στοχοποίηση σας θα είναι διαρκής. Εάν δεν έχετε προστασία από θεϊκές δυνάμεις και σωστή άμυνα δια γνώσεως των μεθόδων τους και τρόπων τους είστε σε μεγάλο κίνδυνο.  

 

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες του σαταναΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ:  Οι καλύτεροι τρόποι προστασίας είναι όπως και σε όλες τις ζημιογόνες περιπτώσεις  η πρόνοια και η πρόληψη. Όμως και για αυτά χρειαζόμαστε γνώση και σχέδιο άμυνας. Καμιά επαφή και καμία σχέση με αυτούς και μόλις τους διακρίνουμε μακριά από αυτούς. Αυτοί που θα θελήσουν να έρθουν σε σχέση μαζί τους για να μάθουν τα παραφυσικά και τα παραψυχολογικά, να τα μάθουν από επιστημονικά βιβλία παραψυχολογίας, μια που υπάρχουν πανεπιστημιακές σχολες παραψυχολογίας στα οποία γίνετε έρευνα και διδάσκονται και έχουν εκδοθεί ένα σορό βιβλία με όλες τις σχετικές αποδείξεις και τα πειράματα που έχουν γίνει. Η τηλεπάθεια, δηλαδή η αόρατη μεταβίβαση σκέψεων, εικόνων, ήχων, συναισθημάτων και επιθυμιών, είναι ο τρόπος που επικοινωνούν οι νοήμονες ψυχές και εμείς μετά τον σωματικό θάνατο, ως ψυχικές νοήμονες οντότητες. Η τηλεκίνηση πραγματοποιείται με την ψυχική ενέργεια που εστιάζεται σε ένα αντικείμενο. Αν κάποιος έχει πολύ ενέργεια μπορεί να εξασκήσει μεγάλη δύμανη αν έχει λιγότερη ενέργεια με λιγότερη δύναμη. Σε αυτά πρέπει να είναι κανείς εκπαιδευμένος και να έχει πρακτική εξάσκηση. Οι ψυχικές νοήμονες οντότητες είναι οι πρόγονοι μας και εμείς όταν πεθάνει το σώμα μας. Το πιθανότερο είναι ότι μετά τον σωματικό θάνατο οι ψυχικές οντότητες μας σχηματίζουν κοινωνίες με τον νόμο της ομοιότητας, δηλαδή όμοιες ψυχές σε νοημοσύνη και ηθική ποιότητα σχηματίζουν τις δικές τους κοινωνίες και ζουν και δρούνε σε αυτές. Οι διαβολικές κοινωνίες σύμφωνα με τον νόμο της ομοιότητας συγκροτούνται από τις ψυχές διαβολικών ανθρώπων, επειδή αυτόν τον τρόπο επέλεξαν, σε αυτόν παραπλανήθηκαν και εκβιάστηκαν, τον τρόπο της διαστροφής και του εγκλήματος, της ασέβειας και της ύβρις, της αλαζονείας και του παρασιτισμού. Αυτοί οι οποίοι θα θελήσουν η θα παραπλανηθούν η θα εκβιαστούν να ενταχθούν στις σκοτεινές στοές και τις ομάδες τους, να μελετήσουν και να κατανοήσουν αυτά που γράφουμε εδώ σε αυτό το άρθρο και τις συνέπειες που θα υποστούν αφού περάσει ο μήνας του μέλιτος που λένε, δηλαδή των δολωμάτων και των ωραίων υποσχέσεων, ότι δηλαδή θα ζομποποιηθούν, θα λοβοτομηθούν, θα γίνουν εκτελεστές εγκλημάτων και φόνων και αν προσπαθήσουν να απελευθερωθούν θα θανατωθούν. Ότι ως αμετανόητοι θα είναι και μετά θάνατο διάβολοι και θα ενεργούν αυτά που περιγράφουμε εδώ για τους διαβόλους.

Πέραν τούτων, οι τρόποι για να προστατευτείτε από αυτές τις σκοτεινές οντότητες και τα ζόμπι υπηρέτες τους είναι: Η θεϊκή προστασία και η επίκληση της(Θεέ  μου προστάτευσε με και δόξα σε σενα τον Θεο, Χριστέ και Παναγία μου), η προστασία από φωτεινές οντότητες δια της επίκλησης των. Ο σταυρός που φέρεται μαζί σας, όπως και στο σπίτι σας και η εικόνες φωτεινών οντοτήτων, όπως του Χριστού και της Παναγίας.  Όπως δε γνωρίζετε η γνώση του εχθρού, των τρόπων και μεθόδων που χρησιμοποιεί και οι σκοποί του που είναι η καταστροφή σας και γενικότερα η καταστροφή. Γνωρίζετε πως ο ποιο επικίνδυνος εχθρός μας είναι αυτός που δεν γνωρίζουμε πως είναι εχθρός, προσποιείται το φίλο μας ως δούρειος ίππος και ενεργεί ως εχθρός μας. Όπως επίσης και ο εχθρός μας που δεν γνωρίζουμε τους τρόπους και μεθόδους που χρησιμοποιεί για να μας εξοντώσει, την τεχνογνωσία της καταστροφής, που έχουμε επαρκώς σε αυτό το άρθρο αναλύσει. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε πολύ καλά τον εχθρό μας, τους σκοπούς, τα μέσα και τους συνεργάτες που χρησιμοποιεί, και να καταστρώσουμε σχέδιο άμυνας, δουλεμένο στην θεωρία και την πράξη, για να αντιμετωπίσουμε κάθε μορφή επίθεσης τους, κάθε τρόπο τους και κάθε οπλικό του σύστημα.

 Εμπιστευτείτε την αλάνθαστη διαίσθηση σας που σας πληροφορεί για την σκοτεινή ύπαρξη και παρουσία τους, χέστε τη φιλοξενία τους, την φιλία τους και την αλληλεγγύη τους, φτύστε την  ευγένεια τους και τις λοιπές πορδές της υποκρισίας τους, γιατί αυτά και πολλά άλλα είναι τα δολώματα τους που δαγκώνετε, για να παγιδευτείτε και να μηδενιστείτε από αυτές τις πορδές. Στη εσχάτη ανάγκη που αισθάνεστε παγιδευμένοι μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε βία. Όμως πρέπει να το κάνετε πολύ σχεδιασμένα, γρήγορα και αδίστακτα ώστε να μην προλάβουν να χρησιμοποιήσουν δικές τους μεθόδους άμυνας που έχουν και γνωρίζουν, όπως παραδείγματος χάριν η αντεπίθεση με τηλεκινητική ενέργεια η διαστολή δαίμονα στον εγκέφαλο σας και αλλού στο σώμα σας και καταληψία από δαίμονες. Εκτός αυτών μπορεί και αυτό είναι το πιθανότερο να έχουν όπλα μαζί τους.  Σε περίπτωση που υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας απέναντι τους και θεωρήσετε πως μπορείτε με την ευφυΐα σας και τις γνώσεις η τις πολεμικές σας τέχνες να τα βγάλετε μαζί του πέρα, μάλλον κάνετε λάθος μια που είναι και πολλοί και οργανωμένοι σε στοά, επειδή όπως θα αντιληφθείτε από τα περιγραφόμενα εδώ, το νοητικό σας μπορούν να το καταστρέψουν πολύ εύκολα, αιφνιδιαστικά και αδίστακτα, οπότε πλέον καταρρεύσατε.

Όταν αντιληφθείτε ότι έχετε γίνει στόχος τους απομακρυνθείτε από τα μέρη που συνηθίζατε να πηγαίνετε και γνωρίζουν και μην δώσετε σε κανένα πληροφορίες που θα συχνάζετε. Μην τους επισκεφτείτε και μην τους ξαναβάλετε στο σπίτι σας ξανά, αν εν το μεταξύ έχετε τέτοιες σχέσεις, μην συχνάζετε εκεί που συχνάζουν δικοί τους. Αποφεύγοντας κάθε σχέση και κάθε προσφορά από αυτούς, κάθε πάρε δώσε και αποφεύγοντας κάθε μορφή εξάρτησης από αυτούς. Αποφεύγοντας να τους εμπιστευτείτε και να τους πληροφορείται σχετικά με εσάς και τον περίγυρο σας. Αποφύγετε να μάθουν τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας, τις σκέψεις και δράσεις σας, την ψυχολογία  και τον χαρακτήρα σας. Αποφύγετε να αναπτύξετε σχέσεις με δικές τους γυναίκες που σας στέλνουν, για να σας ψαρέψουν στην οργάνωση τους, ενημερώστε έμπιστους δικού σας όταν σας έχουν στοχοποιήσει. Μην πέσετε θύμα της περιέργειας σας, που έντεχνα θα καλλιεργήσουν και της διψας σας για μάθηση και εξάσκιση των υπερφυσικών και άγνωστων. Δεν γνωρίζουν τίποτε άλλο από εφαρμοσμένη και θεωρητική παραψυχολογία, πλάνη και καταστροφή ανθρώπινων στόχων. Μην καλέσετε κακοδαίμονες εσείς η μη ζητήστε να σας γίνει καταληψία, διότι τότε δράτε αυτοβούλως και θα έχετε τεραστια προβλήματα με αυτούς. Μελετείστε όλα όσα αποκαλύπτουμε εκ βιωματικής πείρας εδώ και δημιουργήσετε σχέδιο άμυνας σας απέναντι σε αυτές τις κακόβουλες και καταστροφικές οντότητες. Ότι και να μπορούν να κάνουν από αυτά που περιγράφουμε εδώ από βιωματικές εμπειρίες, ένα δεν πρέπει να κάνετε, να τους φοβάστε. Είναι στόχος τους με τον αφόρητο ψυχολογικό πόλεμο που κάνουν, να σας οδηγήσουν σε τρόμο και κατάρρευση, οποτε σε ήττα χωρίς να δώσετε ούτε μια μάχη. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες άμυνας που προτείνουμε εδώ μπορείτε εύκολα και να τους αποφύγετε και να τους νικήσετε, όσο πανίσχυροι και μεγενθυμένοι και εάν παρουσιάζονται, διότι στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από  ένας συμφερτός από φοβισμένα ποντίκια, με καταστρεμμένο το βουλητικό τους και το νοητικό τους, συναισθηματικά μονοπολικοί, δηλαδή δρούνε μονο με καταστροφικά κίνητρα, ακόρεστα χερεκακακια, επειδή στον εγκέφαλο τους ενεργοποιείται η έκκριση ντοπαμίνης και χαράς από τα αποτελέσματα των καταστροφών τους, αλλά μην υποτιμήσετε την καταστροφικότητα τους και την επικινδυνότητα τους. Όλα αυτά τα άνθρωποκτονημενα ζόμπι(τα πεθαμένα μυαλά και οι νεκρές ψυχές), ότι κάνουν το κάνουν βάση σχεδίου και διαταγών από τις ανώτερες ιεραρχίες τους(είναι τσάμπα φονιάδες, εκτελεστές και δαιμονισμένοι και παντελώς ανίκανοι να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν κάτι με δική τους σκέψη και δικές τους ικανότητες), τους μάγους και τους κακοδαίμονες τους, οι οποίοι βέβαια είναι πολλοί καλοί σε αυτά, στην θεωρία και την πράξη, επειδή κάπως αυτό είναι το επάγγελμα τους, η προαίρεση τους και τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, δηλαδή μόνο καταστροφή. Ένας σπουδαίος λόγος που είναι ασύλληπτοι και τα εγκλήματα τους άγνωστα είναι οι μέθοδοι απόκρυψης που έχουν και τις εξηγούμε εδώ στο άρθρο μας, όπως και ανοχή τους από τις διωκτικές αρχές επειδή τους χρειάζονται για καταστολή της κοινωνίας και δια να επιτυγχάνουν το διαίρει και βασίλευε στην κοινωνία οι εξουσιαστές και οι ολιγάρχες φεουδάρχες.

Παραψυχολογία:Παραψυχολογία ονομάζεται ο τομέας ερευνών που μελετά, τα «παραψυχολογικά» φαινόμενα, εκείνα δηλαδή που αφορούν αντίληψη πέραν των φυσικών αισθητηρίων ικανοτήτων και δεν μπορούν να εξηγηθούν βάσει των φυσικών νόμων ή της τρέχουσας επιστημονικής γνώσης. Πρόκειται για φαινόμενα γνωστικού τύπου όπως η τηλεπάθεια, η ενόραση κ.ά., κατά τα οποία πιστεύεται ότι ένας άνθρωπος έλαβε γνώση γεγονότων, της σκέψης άλλων ανθρώπων ή μελλοντικών συμβάντων χωρίς να χρησιμοποιήσει τις φυσικές αισθητήριες ικανότητές του (παλαιότερα τέτοια φαινόμενα αποκαλούνταν συλλήβδην εξωαισθητήρια αντίληψη), ή φυσικού τύπου όπως η τηλεκίνηση και η πυροκίνηση (παλαιότερα τέτοια φαινόμενα αποκαλούνταν συλλογικά ψυχοκίνηση). Οι παραψυχολόγοι αποκαλούν συνήθως το σύνολο των εν λόγω φαινομένων με τον ουδέτερο όρο Ψ (Psi)[1], ο οποίος δεν βασίζεται σε υποθέσεις για τη μέθοδο λειτουργίας τους. Από τον όρο Ψ προέρχεται και η λέξη ψιονική (κατά το «ηλεκτρονική») που επίσης αναφέρεται στην παραψυχολογία. 

Τηλεπάθεια: Η Τηλεπάθεια είναι η μεταφορά σωματικής, συναισθηματικής
ή διανοητικής ενέργειας, ή ένας συνδυασμός αυτών, από τον έναν άνθρωπο στον άλλον, χωρίς φυσική επαφή. Είναι η άμεση μεταφορά – μεταβίβαση της σκέψης και των συναισθημάτων από ένα πρόσωπο σε άλλο πρόσωπο χωρίς τη χρήση των πέντε αισθήσεων, της όρασης, της ακοής, της αφής, της γεύσης και της όσφρησης. Είναι η ικανότητα να επικοινωνούμε σε ένα άλλο επίπεδο, όχι με λόγια αλλά μόνο με τη δύναμη του μυαλού μας.


Υποβολή: 
Με την λέξη Υποβολή εννοούμε κυριολεκτικά, την εμφύτευση μιας ιδέας στον εγκέφαλο ενός ατόμου, είτε από άλλο άτομο, είτε από μια εξωτερική επίδραση, επι των αισθήσεων. Όταν αυτή η ιδέα, μπει στον εγκέφαλο του ατόμου, μεγιστοποιείται και σπρώχνει αυτό το άτομο,να εκτελέσει την εντολή που του υποβάλαμε, είτε συνειδητά, είτε υποσυνείδητα και με κάθε δυνατόν μέσο. Με λίγα λόγια, με την υποβολή, μπορούμε όχι μόνο να μεταβάλουμε την προσωπικότητα και τον ψυχικό κόσμο του ατόμου, αλλά και όλες τις αισθήσεις του. Με την υποβολή συνδεόμαστε με το υποσυνείδητο – μυαλό του ατόμου και του μεταφέρουμε συγκεκριμένα μηνύματα. Η υποβολή πρέπει να ασκείται από έμπειρους παραψυχολόγους, λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας και απαιτεί υπομονή, αυτοσυγκέντρωση και χαλάρωση. Απαιτούνται ξεκάθαρες εντολές. Ενδείξεις επιτυχίας των υποβολών, είναι ο έντονος πονοκέφαλος και η αίσθηση έντονων δονήσεων. Τις κατάλληλες ώρες που γνωρίζουμε ότι το υποβαλλόμενο άτομο, βρίσκεται σε κατάσταση γαλήνης, ηρεμίας, ή ακόμα και ύπνου (να μην είναι δηλαδή σε εγρήγορση, ή σε ώρες εργασίας του, ή διασκέδασης), καθόμαστε σε στάση διαλογισμού και χαλαρώνουμε, φέρνουμε πολύ έντονα στο μυαλό μας το πρόσωπο του ατόμου που θέλουμε να κάνουμε την υποβολή και επικεντρωνόμαστε στο σημείο ανάμεσα από τα φρύδια… (το γνωστό και ως τρίτο μάτι). Μένουμε συγκεντρωμένοι και όταν νοιώσουμε πως συνδεόμαστε με την σκέψη του ατόμου, του μεταφέρουμε αυτό που θέλουμε, χωρίς να μας απασχολεί η χιλιομετρική απόσταση.

Αύρα Τι είναι η Αύρα; Η λέξη Αύρα σημαίνει ατμόσφαιρα του πολύχρωμου φωτός, αποκαλούμενη «aureola».

 Η ανθρώπινη αύρα είναι ένα πολυστρωματικό πεδίο ενέργειας που παράγεται πρώτιστα από τα πνευματικά κέντρα ενέργειας Τσάκρα (chakra), που υπάρχουν μέσα σε όλο το σώμα / πνεύμα. Η αντιληπτή επίδραση φωτοστεφάνου γύρω από το ύψος πίεσης καλείται «nimbus». Η αύρα απεικονίζει τις διαθέσεις, την προσωπικότητα, τα γνωρίσματα, τις συγκινήσεις, τη γενική ευημερία, τις πνευματικές δυνατότητες και την εξέλιξη.. γίνεται επάνω της απεικόνιση διάφορων στρωμάτων ή σωμάτων και σχετικά με τα διαφορετικά Τσάκρα (chakra) και τις πτυχές της πνευματικής και υλικής ζωής και φύσης μας.
Η αύρα μπορεί να «λαμπρύνει» ορατά και να αλλάξει όταν παραδείγματος χάριν εξετάζουμε ή τραβάμε με κάποιο τρόπο τα στοιχεία συμπεριφοράς του πνεύματός μας όπως στην πνευματική θεραπεία ή την περισυλλογή ή σε άλλες δραστηριότητες, καθώς επίσης και στα κανονικά καθημερινά γεγονότα της ζωής μας. Αύρα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος εκδηλωμένος ταυτόχρονα και στα τέσσερα πεδία συνείδησης (ή στοιχεία σύμφωνα με την αστρολογική ορολογία).Τα πεδία αυτά της συνείδησης είναι διαφορετικής ποιότητας ύλη. Και ανάλογα με το βαθμό εξέλιξής και τις δυνάμεις, λειτουργούμε στο καθένα από αυτά. Έτσι είναι σωστότερο να θεωρούμε την Αύρα και όχι σαν ένα δαχτυλίδι ή σύννεφο γύρω μας. Το φυσικό μας σώμα διακρίνεται στο κέντρο όλων των σωμάτων μας σαν μια υλική αποκρυστάλλωση. Τα υπόλοιπα σώματα το διαπερνούν και εκτείνονται και πέρα από το περίγραμμά του.Το φυσικό σώμα είναι το μικρότερο και το χονδροειδέστερο απ’ όλα.

Στο φυσικό μας σώμα συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο τα μόρια των χημικών ενώσεων που το αποτελούν αλλά και οι ενέργειες -ηλεκτρομαγνητικές κυρίως- που συγκρατούν αυτά τα μόρια στις θέσεις τους και κάνουν το σύνολο λειτουργικό. Αυτές τις ενέργειες «φωτογραφίζει» η Μηχανή Κίρλιαν. Είναι κάποιου είδους αιθέρες που περιβάλλουν το υλικό μας σώμα αλλά ταυτόχρονα είναι και μέρος αυτού. Πρόκειται για ύλη με όλη τη σημασία της λέξης και είναι κι αυτή μια αποκρυστάλλωση της Αύρας και όχι αυτή η ίδια η Αύρα. Ακολουθεί το λεγόμενο αστρικό σώμα, μια μορφή ύλης που αποτελείται από τα πάθη, τις κατώτερες απολαύσεις και συγκινήσεις. Διαφέρει στην λεπτότητα και το χρώμα ανάλογα με την αγνότητα του ανθρώπου. Είναι υλικό στους ανεξέλικτους ανθρώπους, λεπτότερο στους πιο προχωρημένους και λεπτότατο σε εκείνους που έχουν προχωρήσει πολύ στην εξέλιξη.

Στη συνέχεια συναντάμε το νοητικό σώμα που είναι ελάχιστα ανεπτυγμένο για την πλειονότητα των ανθρώπων αλλά αρκετά όμορφο σε πολλούς, με μεγάλες ποικιλίες στο χρώμα, ανάλογα με τον νοητικό και ηθικό τύπο. Μετά ακολουθεί ένα ανώτερο νοητικό σώμα που στους περισσότερους ανθρώπους είναι ελάχιστα ανεπτυγμένο,  οι αποχρώσεις του είναι σχεδόν αδιόρατες και η δραστηριότητά του σχεδόν ανεπαίσθητη. Σε μια προχωρημένη ψυχή όμως αυτό είναι που θα παίζει τον κυριότερο ρόλο. Είναι ακτινοβόλο και τα χρώματά του λαμπρά και εκλεπτυσμένα, με αποχρώσεις αγνές και πανέμορφες αλλά και πολύ διαφορετικές από αυτές των υλικών πεδίων.

Χτίζοντας γύρω μας ένα τείχος από αυρική ουσία, μπορούμε να προστατευθούμε από τις εισβολές των συναισθημάτων και των σκέψεων που προέρχονται από το περιβάλλον μας.
Η Αύρα ανταποκρίνεται ταχύτατα σε κάθε ώθηση της σκέψης. Η εξασθένηση της ζωτικότητας που αισθανόμαστε μερικές φορές, ιδιαίτερα όταν συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που απομυζούν ασυνείδητα εκείνους που βρίσκονται γύρω τους, αποτρέπεται αν σχηματίσουμε ένα τέτοιο κέλυφος. Η δύναμη της ανθρώπινης σκέψης πάνω στη λεπτή ύλη είναι τεράστια και αν σκεφθούμε πως βρισκόμαστε μέσα σε ένα κέλυφος είναι σαν να το έχουμε χτίσει γύρω μας.

Υπάρχουν στάδια στην ανθρώπινη εξέλιξη και το σώμα του κάθε ανθρώπου είναι ανάλογο με το επίπεδο προόδου του. Ο καθένας ζει και λειτουργεί σ’ αυτά τα επίπεδα μόλις αναπτύξει τους αντίστοιχους φορείς συνείδησης. Η Αύρα μας δείχνει αυτό ακριβώς που είμαστε. Καθώς προοδεύουμε στην ζωή, προσθέτουμε πάνω της ποικίλα χαρακτηριστικά. Όταν η ευγένεια και τα ιδανικά κατευθύνουν τη ζωή μας,η Αύρα μας εξαγνίζεται και υφαίνεται ξανά σε μια ανώτερη ποιότητα. Τα επτά σώματα αύρας που παράγονται από το Chakra. Θεωρείται ότι υπάρχουν επτά βασικά σώματα που απεικονίζονται στα στρώματα μέσω της αύρας.Κάθε ένα από αυτά τα σώματα συνδέεται πιθανά και αντιστοιχεί σε ένα από τα επτά βασικά κέντρα ενέργειας chakra, τα οποία παράγουν τα ωτιαία στρώματα. Αυτά τα επτά βασικά σώματα αύρας είναι γνωστά ως:

Αιθέρια αύρα, Συναισθηματική αύρα, Διανοητική αύρα, Αστρική αύρα, Αύρα Αιθέριων προτύπων,Ουράνια αύραΑύρα Καθερικών προτύπωνChakra Βάσης: κόκκινο Αιθέριο στρώμα της αύρας. Ιερό Chakra: πορτοκάλι συναισθηματικό στρώμα της αύρας. Chakra ηλιακού πλέγματος: κίτρινο διανοητικό στρώμα της αύρας. Chakra καρδιάς: πράσινο αστρικό στρώμα της αύρας.Chakra Μετώπου: ανοικτό μπλε/λουλάκι στρώμα Αιθέριων προτύπων της αύρας.

Έκτη Αίσθηση Διόραση: Μπορείς να δεις εικόνες στο μυαλό σου, σαν μια ταινία που παίζει μπροστά σου. Συχνά, οι εικόνες που βλέπεις δεν είναι με χρώματα – αν και αυτό μπορεί να αναπτυχθεί στην πορεία. Μέσα από την Διόραση, μπορεί να δεις συχνά σύμβολα, αριθμούς, ονόματα και τοποθεσίες. Για πολλούς, η ικανότητα αυτή αρχίζει έχοντας «πολύ δραστήρια όνειρα», εκτός από τους ήδη μυημένους, που μπορούν ανα πάσα στιγμή να την προκαλέσουν.


Ενόραση: 
Η ικανότητα κάποιου να έχει συνείδηση πραγμάτων που δεν είναι αντιληπτά με τις φυσικές αισθήσεις και να »βλέπει» με την 6η αίσθηση, όλα όσα δεν είναι ορατά και αντιληπτά από το ευρύ κοινό.  Η αντίληψη βαθύτερων πτυχών μιας κατάστασης ή αντικειμένου,
που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές στην πραγματικότητα, χωρίς την χρήση των 5 αισθήσεων.

Διαίσθηση: Η ηθελημένη ή ακόμα και η αθέλητη ικανότητα κάποιων ανθρώπων να προβλέπουν κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν σε γνωστά ή ακόμα και σε άγνωστα πρόσωπα, αντιλαμβανόμενοι τον χώρο και τον χρόνο που συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν.


Διακοή: 
Η εξαιρετική ικανότητα, που σπανίζει ακόμα και στον χώρο των Μέντιουμ, κρατώντας ή βλέποντας κάποιο αντικείμενο, ή επισκεπτόμενοι κάποιο συγκεκριμένο χώρο,που υπήρξαν συμβάντα, αντιλαμβάνονται μέσω της ακοής τους το τι ακριβώς σε προγενέστερο στάδιο συνέβη.

Οραματισμός: H ικανότητα συνήθως των διάμεσων, σε κατάσταση ελαφράς νιρβάναή ύπνωσης, να βλέπουν σαν σε ονειρική κατάσταση πρόσωπα, αλλά και ολοκληρωμένες εικόνες, συνήθως σε άγχρωμο επίπεδο, που ενέργησαν ή πρόκειται να ενεργήσουν.

Πρόγνωση – Πρόβλεψη: Η ικανότητα σχεδόν όλων των πραγματικών Μέντιουμ, με πολλαπλές χρήσεις μαντικών βοηθημάτων (χαρτομαντεία, καφεμαντεία, κρυσταλλομαντεία, κηρομαντεία, ρούνους, αριθμολογία και λοιπών τεχνικών) και σίγουρα με ενόραση, να »βλέπουν» αυτά που πρόκειται να συμβούν, πριν αυτά συμβούν, έτσι ώστε να υπάρξει η γνώση, πριν το μέλλον γίνει παρόν.

Ψυχομετρία: Η Ψυχομετρία αποτελεί κλάδο της επιστήμης της Ψυχολογίας, της οποίας έργο είναι η μαθηματική μέτρηση παραγόντων της προσωπικότητας, ψυχικών χαρακτηριστικών, συμπεριφοράς, ικανοτήτων και δεξιοτήτων του ατόμου. Αν θα θέλαμε να δώσουμε έναν ορισμό της προσωπικότητας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για: «Τα σχετικά σταθερά και διαρκή χαρακτηριστικά ενός ατόμου που το κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους ανθρώπους καθιστώντας το μοναδικό, αλλά και που ταυτόχρονα επιτρέπουν τη σύγκρισή του με τους άλλους». Οι επιστήμονες που ασχολούνται με την Ψυχομετρία τείνουν να συμφωνήσουν στο ότι, για να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και έγκυρη ανάλυση των παραγόντων της προσωπικότητας, απαιτείται η σύμπραξη σύγχρονων επιστημονικών κλάδων, οι κυριότεροι των οποίων είναι οι εξής: α) Ψυχολογία,β) Πληροφορική-Λογισμικό,γ) Τεχνητή Νοημοσύνη, δ) Στατιστική.

Απόκριες, Frankenstein, Σκελετός, Digger

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες του σατανα

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ. H ΖΟΜΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ.”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s