ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ (ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Έλληνας Πολίτης είναι να αποκτήσει Συνείδηση Ασφαλείας.!! Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας μια μεγάλη κρίση.Για αυτό πρέπει να έχετε ένα Μοντέλο Διαχείρισης Κρίσης…το οποίο αποτελείται .. 1)  από την Διοίκηση, 2) τον Έλεγχο, 3) τον Συντονισμό, και  4) την Επικοινωνία. Όσο υπάρχει το μοντέλο αυτό διαχείρισης της κρίσης, θα υπάρχει αποτέλεσμα , όσο δεν είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα της διαχείρισης της κρίσης δεν θα είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα . Το Μοντέλο Διαχείρισης της Κρίσης τι κάνει δηλαδή….εντοπίζει την κρίση, την απομονώνει και την διαχειρίζεται. Βέβαια η πρόληψη και ο σωστός σχεδιασμός είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Οι συνετοί άντρες πριν γίνουν τα δυσμενή γεγονότα , προνοούν ώστε να μην γίνουν.!!Είναι καλύτερα ένας ομαδικός τρόπος αντιμετώπισης μια τέτοιας κατάστασης, είναι καλύτερα από το να τις χειριστεί κανείς μόνος του. Άρα λοιπόν η οργάνωση πρέπει να ξεκινά μέσα από τις γειτονιές μας , όταν συμβεί κάτι θα πρέπει να έχετε συμφωνήσει να μαζευτείτε στο πιο ασφαλή κτήριο της γειτονιάς, στην πιο ασφαλή πολυκατοικία της γειτονιάς, και από εκεί όλοι μαζί να αντιμετωπίσετε το συμβάν μέχρι οι αρχές να επαναφέρουν την τάξη.

Έχουμε ξαναμιλήσει το προηγούμενο διάστημα, για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας πολίτης σε στιγμές κρίσεων εντός πόλεως ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ . Ετοιμαζόμαστε για άμυνα κατά αντάρτικου πόλεων και αστική εξέγερση. Οργανώνουμε άμυνα σε κάθε οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Συγκροτούμε πολιτοφυλακή και εθνοφυλακή, δίκτυο ομάδων πολιτοφυλάκων και εθνοφυλάκων σε όλη την Ελλάδα.Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ https://wp.me/p1bl5W-bU4

Οπότε ένας άνθρωπος με την σκέψη της αντιμετώπισης της κρίσης θα πρέπει να έχει πάντα έτοιμο στο σπίτι του έναν σάκο άμεσης παραλαβής .Τι θα έχει ο σάκος μέσα;; Τι μπορεί να έχει ένας σάκος επιβίωσης;; Εκτός από αυτό θα πρέπει να ξέρετε τους γειτόνους δίπλα σας, ποιος είναι γιατρός, ποιος είναι απόστρατος, ποιες είναι οι ειδικότητες των ανθρώπων γύρω σας;; Πλησιάζουμε εξειδικευμένους γείτονες και μιλάμε για πλάνα διάσωσης. Η λύση είναι δίπλα σας, κοντά σας αρκεί να την αναζητήσετε με τον σωστό τρόπο .Η κάθε γειτονιά πρέπει να γίνει ένα φρούριο προστασίας του Ελεύθερου Πολίτη . Αν γίνει αυτό στην γειτονιά σας, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει αν λειτουργήσουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ οι γειτονιές σε επίπεδο ασφαλείας.!!Όπως μια Κυψέλη…κάθε κύτταρο της Κυψέλης είναι και η κάθε γειτονιά. Το σκεπτικό όλων μας δεν πρέπει να είναι οι δρόμοι διαφυγής, αλλά το ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, την πόλη σας, την γειτονιά σας .Διότι το σκεπτικό των ισλαμοπιθήκων είναι το πως ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα το κέντρο διοίκησης όλης της χώρας, αν πέσει η Αθήνα κομματιάζουν την Ελλάδα.!! Το μεγάλο “παιχνίδι” θα παιχθεί στην Αθήνα, για αυτό μαζεύουν τόσους πολλούς ισλαμιστές εκεί. Αν εμείς κρατήσουμε το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας και δεν την καταλάβουν οι ισλαμιστές, τις πρώτες 2-3 ημέρες των γεγονότων…τότε αυτοί την έχουνε πατήσει. Διότι εμείς δεν έχουμε που να πάμε, είναι το σπίτι και η πόλη μας, αλλά δεύτερον φεύγει ο πανικός . Αυτοί βασίζονται στον ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ  πρώτα από όλα , και άμα φύγει ο πανικός μετά μπορείς να αντιδράσεις , και μπορεί να επέμβουνε και οι δυνάμεις του Στρατού.

Άρα οι πολίτες για να μην έχουνε μεγάλες απώλειες πρέπει να ξέρουν ότι πρέπει να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. Πως μπορεί να γίνει αυτό. Κατ’ αρχήν δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχετε όπλο .Ποιο είναι το νόμιμο όπλο που μπορεί να έχει κανείς..μια καραμπίνα .Το δεύτερο είναι να έχετε έναν ικανοποιητικό αριθμό σε φυσίγγια , ένα οικονομικό νούμερο για να έχετε είναι 400-500 φυσίγγια , και δεν πρέπει κανείς να πανικοβάλλεται και να κάνει σπατάλη πυρομαχικών.Μετά από άλλα θύματα (ισλαμοπιθήκια) θα βρει κανείς και πολεμικά όπλα. Οι άντρες μπορούν να τα δουλέψουνε, οι γυναίκες όσες δεν θέλουν να κρατήσουν όπλα , η δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά, μπορούν να υποστηρίξουν τους άντρες τους . Παράδειγμα ένας άντρας θα πρέπει να μάθει στην γυναίκα του πως γεμίζουν ένα όπλο, πως να του φέρνει πυρομαχικά και πως να μπορεί να προσφέρει πρώτες βοήθειες. Ακόμα και τα παιδιά άνω των 8 ετών θα πρέπει να μάθουν να γεμίζουν ένα όπλο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.!! Επίσης πολύ σημαντικό θα πρέπει για 15 μέρες να έχετε τρόφιμα για ζήσετε, ξηρά τροφή…όταν δεν θα υπάρχει ρεύμα να έχετε ένα γκαζάκι για να ετοιμάσετε κάτι για να μπορέσετε να επιβιώσετε. Επίσης αναγκαίο είναι ένα μικρό φαρμακείο όχι μόνο για κάποιο τραύμα, αλλά διότι αν κάποιος είναι ασθενής, έχει ανάγκη από κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο , αποκλείεται να βγεις έξω στο φαρμακείο για να το βρεις.!! Οπότε έτσι κανείς και την ζωή του σώζει, και το σπίτι του, και την χώρα του σώζει. Ψυχραιμία χρειάζεται και να μην διστάσει κανείς να πατήσει την σκανδάλη όταν έρθει η ώρα, διότι ο δισταγμός του είναι ο…θάνατος του.!!

Πρώτα από όλα ΔΕΝ πρέπει να φύγουμε από τα σπίτια μας.! Όποιος τολμήσει να πάρει τους δρόμους είναι ΝΕΚΡΟΣ.!! Όποιος πάρει το αυτοκίνητο και πάει στην επαρχία είναι ΝΕΚΡΟΣ , διότι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί ,θα εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο αυτός και η οικογένεια του , και θα είναι  ΓΥΜΝΟΣ , και εκεί θα τον σφάξουν σαν κατσίκι.!!Δεν πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας , θα πρέπει να φυλάξετε τα σπίτια σας , το σπίτι είναι το κάστρο σας.Θα πρέπει να συννενοηθείτε  και με τους γειτόνους , και με τα άτομα στην πολυκατοικία σας και με τα άτομα στην γειτονιά σας. Αν δεν πέσει το σπίτι σας (δεν μπούνε μέσα) δεν πέσει η πολυκατοικία , δεν πέσει η γειτονιά…αυτοί είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.Δεν έχουν που να πάνε , διότι αν δεν μπούνε μέσα στο σπίτι σας, στην πολυκατοικία είναι υποχρεωμένοι να κινούνται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Στον δρόμο είναι..ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ για εμάς.!!Άρα αν δεν μπούνε στην περιοχή σας, εσείς την γλιτώσατε και αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε. Σίγουρα θα έχουν πολύ καλύτερα όπλα από τα δικά σας, θα έχουν χειροβομβίδες ,αλλά η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα έχει λιγότερες ΑΠΩΛΕΙΕΣ από το να βγείτε στους δρόμους η να μην αμυνθείτε καθόλου.  Για αυτό βρείτε τα κατάλληλα άτομα στην γειτονιά σας, εδώ μιλάμε για έναν απόστρατο που ξέρει πως να σας συμβουλεύσει , αυτόν θα βάλετε υπεύθυνο για να σας οργανώσει την άμυνα της περιοχή σας…συνεννοηθείτε μαζί τους. Μην ακούτε τον κάθε παπάρα ανίδεο που γράφει το κοντό και το μακρύ του στο διαδίκτυο…εδώ χρειάζεστε έναν απόστρατο αυτός θα σας συμβουλεύσει , αυτόν θα βάλετε επικεφαλής να σας οργανώσει στην περιοχή σας.

Από τους ίδιους από εσάς θα βγούνε και τα στελέχη. Ποιος θα κάνει τον ρόλο του Λοχαγού, ποιος θα κάνει τον ρόλο του Υπολοχαγού και πάει λέγοντας. Δεν χρειάζεται κανένα ειδικό σχέδιο να σας δοθεί απο πουθενά γιατί έχετε αρκετό μυαλό όταν θα βρεθείτε κάτω από τέτοιες συνθήκες να δείτε πόσο γρήγορα θα δουλεύει το μυαλό σας . Μην τον υποτιμάται τον εαυτό σας. Το πιο ισχυρό όπλο του μαχητή είναι το ΜΥΑΛΟ του…κανένα άλλο όπλο. Αν λοιπόν εσείς δείτε τα πλεονεκτήματα της περιοχής σας, του σπιτιού σας, της γειτονιάς σας , τα μειονεκτήματα που πρέπει να φυλάξετε , ποιοι είναι οι δρόμοι εισόδου, ποιοι είναι οι δρόμοι διαφυγής , ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΤΕ , πως θα φυλάξετε τα ΚΑΦΑΟ του Ο.Τ.Ε, διότι τον Ο.Τ.Ε θα τον φυλάξουν οι αστυνομικοί ,τα ΚΑΦΑΟ δεν θα τα φυλάξει κανένας , αυτά θα τα φυλάξετε εσείς , αν όμως τα διαλύσουν τα καταστρέψουν οι ισλαμιστές εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα , μπορεί το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο να δουλεύει , αλλά εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα. Πρέπει να φυλάξετε τους μετασχηματιστές, διότι δεν θα έχετε ρεύμα , πρέπει να φυλάξετε το νερό που πίνετε .Αυτά πρέπει να τα φυλάξει η κάθε γειτονιά. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίσετε και να έχετε τις ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

Αυτά όμως φυλάγονται με όπλα…ούτε με σφεντόνες, ούτε με καλές προθέσεις. Και όποιος αυτή την στιγμή παίζει τον ρόλο του ανθρωπιστή είναι...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι να εξοπλιστούμε να πάρουμε όλοι από ένα τουφέκι , δεν χρειάζεται ειδική εκπαίδευση διότι αν βάλει κανείς μέσα σε μια καραμπίνα εννιάβολα (το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση) αυτό έχει διασπορά ,ίσκιο να δείτε και να πυροβολήσετε θα τον πετύχετε , δύο βόλια να τον πάρουνε μικρά αυτό τον έχει βγάλει εκτός μάχης.!!!Άρα λοιπόν αυτό το όπλο είναι όπλο για οδομαχίες…ούτε το Καλάσνικοφ είναι όπλο για οδομαχίες ούτε κανένα άλλο από τα άλλα τα πολεμικά. Φροντίστε λοιπόν να οπλιστείτε είναι το κυριότερο όλων που έχετε να κάνετε.

Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας από εσάς θα πρέπει να πάρει κάποια μέτρα πρόληψης όπως :

 Επαγρύπνηση γειτόνων.
– Αναγνώριση της γειτονιάς του.
– Ενίσχυση της οικίας του (με υλική ασφάλεια π.χ κλειδαριές,φράχτες,τοίχοι,φωτισμός,πυρόσβεση,σκύλοι φύλακες, συναγερμός κ.λ.π) .

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε οπτική αναχαίτιση στόχου .Οπότε γινόμαστε υποψιασμένοι στην ασφάλεια , λειτουργούμε ομαδικά και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να δούμε τα απρόβλεπτα στοιχεία. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση ασύμμετρου όπλου, έχουμε το φαινόμενο μαζοψυχής ..εκεί ο όχλος αντιδρά ασύμμετρα και αψυχολόγητα , σε αυτό το σημείο η ασφάλεια είναι συνάρτηση 3 βασικών Πυλώνων :

1) Απειλή…ΠΟΙΟΣ την κάνει
2) Περιβάλλον..ΠΟΥ γίνεται
3) Συνείδηση Ασφαλείας Εμπλεκομένων …δηλ. με ΠΟΙΟΥΣ έχουμε να κάνουμε .

Κεφάλαιο Ύποπτο Άτομο

Ύποπτο άτομο είναι το άτομο που δημιουργεί υπόνοιες ότι διέπραξε η πρόκειται να διαπράξει αξιόποινη πράξη. Η ότι μεταφέρει κάτι παράνομο. Αντιληφθείτε τα ύποπτα άτομα γύρω σας , να σκέφτεστε με συνείδηση ασφαλείας π.χ τι μπορεί να κάνει , τι επιπτώσεις θα έχει , τι μέτρα μπορείτε να πάρετε. Ακόμα και τα μεγάλης ηλικίας άτομα μπορούνε να προσφέρουν, δεν έχει σημασία που δεν μπορούνε να κρατήσουν όπλο. Σας πληροφορώ ότι είναι το καλύτερο Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης , όσοι ηλικιωμένοι κάθονται στο σπίτι, στο παράθυρο και παρακολουθούν τα πάντα στην γειτονιά.!! Μπορούν να βλέπουν και να εξετάζουν στην γειτονιά και τι και ποιος μπαίνει και βγαίνει. Αυτοί έχουν την καλύτερη πληροφόρηση, αλλά μπορούν να κάνουν και την ανάλυση, διότι γνωρίζουν πολύ καλά την γειτονιά και τα άτομα που ζουν στην περιοχή. Παράδειγμα να πουν….“είδα κάποιον ύποπτο…τον είδα να κάθεται εκεί…”  αυτό το κάθεται εκεί, θέλει μεγάλη προσοχή διότι μπορεί να έχουνε βάλει εκρηκτικά.!! Και ξαφνικά όταν θα γίνει το μπαμ, να αρχίσουν να σκάνε δεξιά αριστερά και να μην ξέρουμε από που μας ήρθε. Οι παγιδεύσεις που κάνανε όταν φεύγανε από τα χωριά στην Συρία οι ισλαμιστές, θα πρέπει να τις έχουμε καλά στο μυαλό μας , διότι αυτό θα το κάνουν και εδώ αν δεν το έχουν κάνει κιόλας.

Υ.Γ  Για όσους έχουνε ισλαμιστές ενοικιαστές μέσα στις πολυκατοικίες σας, ειδικά αυτό αφορά την Αθήνα….με το πρώτο μπαμ που γίνεται αυτοί που έχουν όπλα στην πολυκατοικία, 2-3-5 όσοι είναι πάνε και συλλαμβάνουν τους μουσουλμάνους ενοικιαστές , δεν χρειάζεται να τους δέσετε , και τους γδύνεται τσιτσίδι…και τους αφήνεται μέσα στο διαμέρισμα παίρνοντας τους όλα τα ρούχα.Ο μουσουλμάνος ΓΥΜΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ...αν τον δέσεις μπορεί να κόψει με τα δόντια του και το δάχτυλο και το χέρι του για να φύγει , αλλά εάν είναι ΓΥΜΝΟΣ δεν θα φύγει ποτέ έξω.!!


zeys-elaynon

 

 

8 thoughts on “ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ (ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)

 1. Αυτά που αναφέρονται στο άρθρο είναι πολύ ορθά. Θα συμπληρώσω συνοπτικά λόγω ιδιότητος χωρίς να αναφέρω ποια ειναι για ευνόητους λόγους. Ότι πω δεν αναφέρομαι σε περίοδο ειρήνης όπου ισχύουν οι νόμοι και το κράτος αναλαμβάνει την φύλαξη και την απονομή δικαιοσύνης με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα όπως ορίζονται από το σύνταγμα μας και τους νόμους. Λοιπόν, από τώρα θα συνενοηθειτε και να φτιάξετε ομάδες. Στις ομάδες σας να ανήκουν άντρες οπωσδήποτε που θα φέρουν οπλισμό για την περίπτωση που καταρρεύσουν όλα. Θα βρείτε ένα σπίτι που θα πληρεί προδιαγραφές. Σ’ αυτό θα μείνετε όλοι. Θα πρέπει να έχετε ασυρμάτους αυτονομία σε ρεύμα αν γίνεται και νερό. Θα προβλέψετε το σπίτι αυτό να έχει και χώρο διαφυγής. Απόθεμα σε καύσιμο για οχήματα. Τρόφιμα που δε λίγουν. Δεν θα κυκλοφορείτε μέρα. Δε θα δίνετε κανένα σημάδι ότι κάποιος μένει στο σπίτι.δηλ, πάντα κλειστά φώτα. Πολλά άτομα μαζί θα επιβιώσετε γιατί θα κάνετε αλλαγές σε φρουρές και θα είστε ξεκούραστοι.οσο περισσότεροι είστε τόσο το καλύτερο γιατί ο ένας θα βοηθά τον άλλον. Επίσης λίγες γνώσεις ο ένας σε ένα θέμα λίγο ο άλλος, θα έχετε μια καλή και βιώσιμη κατάσταση.Το βράδυ θα βγαίνετε για αναγνώρισεις. Αν είστε σε γειτονιά βρείτε 4-5 σπίτια σε κομβικά σημεία με καλή παρατήρηση. Φανταστείτε ένα νοητό τετράγωνο και σε κάθε γωνιά ένα σπίτι με θέα και προδιαγραφές για περίπτωση ένοπλης συμπλοκής το οποίο θα πλεονεκτεί έναντι των ορδων,δηλ καλή κάλυψη που παρέχει το τσιμέντο και να είναι υπερυψωμένο ένατο της θέσης της απειλής. Καλό είναι τα σπίτια αυτά να είναι σε δρόμο από όπου υπάρχει πιθανότητα να περάσει η απειλή. Αν βρείτε 4-5 τέτοια σπίτια αυτόματα απομονωνετε μια γειτονιά την οποία την καθιστατε ασφαλή. Μεταξύ των σπιτιών θα συνενοειστε με ασύρματο. Οπωσδήποτε να έχετε ράδιο να ακούτε την κατάσταση. Τα κινητά πιθανόν να μην λειτουργούν για λόγους ασφαλείας. Ίσως και τα τηλέφωνα τα σταθερά. Οπότε η μόνη επαφή με τον έξω κόσμο είναι το ραδιόφωνο. Πληρότητα σε μπαταρίες οπωσδήποτε. Θα φροντίσετε να φτιάξετε στην ύπαιθρο δεύτερο σημείο που και εκεί θα βάλετε τρόφιμα πυρομαχικά νερά κτλ ώστε αν δεν μπορέσετε να κρατήσετε τότε να φύγετε όλοι με τακτική προς εκείνο το σημείο. Οπότε όλοι θα έχετε χάρτη με το προκαθορισμένο σημείο. Αυτό δεν είναι υποχώρηση.Είναι αναβολή μάχης.Ζήσε σήμερα,πολεμα αύριο. Αν παρελπιδα είστε μόνος τότε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να έχετε σπίτι με ξηρά τροφή νερό εμφιαλωμένο εργαλεία πυρομαχικά και παγίδες εξωτερικά του σπιτιού που θα κάνουν θόρυβο σε περίπτωση που πλησιάζει κάποιος.Είναι πάντως πολύ δύσκολο να επιβιώσεις.Ένας τραυματισμός να σου τύχει, τέλος. πρέπει να έχεις σενάριο ταχείας διαφυγής απτό σπίτι. Αν μπορείς να φτιάξεις κάπου μια καβατζα δεύτερη με φαγητό ρουχισμό νερό και πυρομαχικά σε κάποιο λοφο βουνό κτλ αυτό ίσως σε σώσει.Γιατί θα κερδίσεις μέρες.Όσο θα περνάει ο χρόνος τόσο θα γέρνει η πλάστιγγα προς το μέρος μας.Αν φύγετε απτό σπίτι να πάτε να οργανωθείτε σε άλλο, τότε μην αφήσετε τίποτα στο σπίτι σας που θα χρησιμοποιηθεί από την απειλή. Δηλ μαχαίρια εργαλεία φαγητό σπίρτα μπαταρίες κουβέρτες ρούχα κτλ. Δηλ να μπουν μέσα και να απογοητευθουν. Το κλειδί σε όλο αυτό δεν είναι να δίνεις μάχες, είναι να μένετε απαρατήρητοι και να επιβιώσετε. Επίσης κάτι τελευταίο, η απειλή δεν είναι μόνο αυτοί που θα θέλουν να κάνουν κακό αλλά και απλοί πολίτες που θα πεινανε και θα κάνουν κι αυτοί εγκλήματα προκειμένου να φάνε. Οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά για πιθανή αναχαίτιση απειλής πεινασμένων Ελλήνων. Η πείνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Μην νομίζετε ότι όλοι θα έχουν τρόφιμα. Για την ακρίβεια ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα προετοιμαστούν. Και θα γίνει ο κλέψας του κλεψαντος. Όταν ξεσπάσει όλο αυτό πολλοί θα τρέχουν σε σούπερ μάρκετ όπου εκεί θα βγουν όπλα και πολλοί θα αλληλοσκοτωθουν. Εσείς θα είστε ασφαλείς γιατί ήδη θα έχετε επάρκεια σε φαγητό και ήδη θα είστε ένα με δύο βήματα πιο μπροστά από τους άλλους. Το ίδιο θα γίνει σε πρατήρια και φαρμακεία. Προς Θεού, μην καταλάβουν όλοι ότι έχετε αποθέματα. Θα είστε ο πρώτος στόχος. Όλες οι συνεννοήσεις με φίλους θα πρέπει να γίνουνε μεγάλη μυστικότητα.

  Πάτε καλά; Είστε σαλταρισμένοι όλοι; Άμα δεν θέλετε ξένους στη χώρα, πιέστε την κυβέρνηση να γράψει τη Συνθήκη του Δουβλίνου, να πάψει να αποδέχεται τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, που έτσι κι αλλιώς ο Ερντογάν δεν τηρεί και να δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους ξένους να πάνε όπου γουστάρουν αφού έτσι κι αλλιώς κανένας τους δεν θέλει να μείνει στη χώρα μας. Τί παπαριές απίστευτες είναι αυτές που γράφετε;

  Like

 2. κε Αλέξαδρε Ελλάνιε, διαμένετε στην … Γερμανία;; και οργανώνεται άμυνα τής χώρας … από εκεί;;;

  Like

  1. Το άρθρο μας το έχουν διαβάσει χιλιάδες άτομα. Εσύ τι κανεις από την Ελλάδα Αυτό συμβάλει στον προβληματισμό και τον σχεδιασμό δράσης

   Like

 3. Εξαιρετικό και σοφό κείμενο. Έχοντας μελετήσει καταστάσεις παρόμοιες για αρκετά χρονια δηλώνω ότι συμφωνώ απολύτως με την συμβουλευτικη σας θέση. Έχετε υπόψιν σας μόνο ότι ο λαός μας ειναι πνευματικά καθυστερημενος . Ελάχιστοι πιστεύουν την τραγικότητα της καταστάσεως και απλώς δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα που τους χαλάει την κατάσταση Νιρβάνας που βρίσκονται. .Ορισμένοι που θέλουν να ακούσουν πάσχουν απο δείλια φοβούμενοι ότι θα σταμπαριστουν απο τις αρχές και τα γελοία ανθρωποειδή που αποτελούν τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Αποτέλεσμα να βγάζει κανείς το όνομα του τρελού ,του φασίστα ,κλπ.
  Προσωπικά δήλωσα . ότι όταν γίνει το ΜΠΑΜ να μη περιμένουν σωτηρία τουλάχιστον απο έμενα ,διότι ειναι όλοι άξιοι της μοίρας τους. Τότε μόνο θα ξυπνήσουν όταν βιάζεται η κόρη, ο γιος, σφάζεται η γρια η ο αδελφός !!!. Αλλα τότε, μεχρι να αντιδράσουν μπορεί να ειναι και πολύ αργά . Συζήτηση δημοσία εκανα ενώπιον μεγάλης συγκέντρωσης κατοίκων, σε περιοχή της Αττικής ,με παρουσία δυο Δημάρχων…….στις προτάσεις μου για δημιουργία πολιτοφυλακης με κοίταζαν ως εξωγήινο. Αυτά προς το παρόν. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.!!

  Liked by 1 person

  1. Κάποιο άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τους άλλους για να καταλάβουν την κρισιμότητα και την σπουδαιότητα μιας κατάστασης και ενός προβλήματος. Χρειάζονται χρόνο για να υπερβούν την αδράνεια και τον φόβο. Χρειάζονται και χρόνο αφού αντιληφθούν να κάνουν σχέδια και πράξεις. Εγώ προσωπικά έχω μάθει να προβλέπω τι έρχεται στο μέλλον σε βάθος χρόνου και προτείνω, ώστε να έχουμε χρόνο αντίδρασης και οργανωμένης δράσης. Μην βλέπουμε μόνο το ελλιπές που αντιλαμβανόμαστε σήμερα αλλά και τι θα έρθει τα επόμενα μερικά χρόνια, πως θα αλλάξουν επικίνδυνα οι καταστάσεις και πως θα τα αποτρέψουμε η τουλάχιστον ελαχιστοποιήσουμε. Υπομονή λοιπόν και να έχετε σίγουρο πως στην αρχή θα είναι λίγοι αυτοί που θα δράσουν

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s