Ετοιμαζόμαστε για άμυνα κατά αντάρτικου πόλεων και αστική εξέγερση. Οργανώνουμε άμυνα σε κάθε οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Συγκροτούμε πολιτοφυλακή και εθνοφυλακή, δίκτυο ομάδων πολιτοφυλάκων και εθνοφυλάκων σε όλη την Ελλάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες απο το αλβανικο μετωποΟ καθένας μας στις επάλξεις για το εμείς. Τέρμα τα λόγια πάμε στα έργα. Να προετοιμαστούμε για τον επερχόμενο πόλεμο με παλλαϊκή άμυνα. Περνάμε σε έργα για να φέρουμε αποτέλεσμα. Η ισχύς θα μας σώσει. Η πολεμούμε η παραδιδόμαστε στους τουράνιους πολεμιστές του Islam Τούρκους και συμμάχους τους. Αρχισαν από το 74 ένα διαρκή πολυεπίπεδο πόλεμο κατά της Ελλάδος, άρχισαν από την Κύπρο και συνέχισαν στο Αιγαίο. Αυτοί στο διάστημα αυτό μεγεθυνόταν. Τώρα πιστεύουν πως είναι σε θέση ισχύος και η Ελλάς ανίσχυρη. Πρέπει να δημιουργήσουμε ισχύ και να καταρρεύσουμε την δική τους. Άρχισαν από την δεκαετία του 90 την πολιτική του εποικισμού της Ελλάδος και τον εξοστρακισμό των Ελλήνων από την Ελλάδα. Εκτελούν τις εντολές των νεοταξιτών. Διώχνουν τους Έλληνες με κατασκευασμένους εκβιασμούς(διαβάσετε το άρθρο εδω) και τους αντικαθιστούν με “τζιχαντιστές”μουσουλμάνους (Πολεμιστές του ιερού πολέμου του Ισλάμ) (ακούστε στα video τι λένε τρείς στρατηγοί εδώεδω    και   εδώ  ) . Πρόκειται για μεθοδευμένη συστηματική ισλαμοποίηση, η οποία άρχισε από την δεκαετία του 90 και θα ολοκληρωθεί στα επόμενα μερικά χρόνια. Εκτός από τους νεοταξίτες την προωθούν οι Τούρκοι και οι ηγέτες του Ισλάμ. Η σχεδιασμένη από αυτούς οικονομική κατάρρευση που υπερβαίνει την δεκαετία είχε στο πρόγραμμα της και τον εποικισμό της Ελλάδος. Η ανοχή μας τους αποθρασύνει και είναι λάθος. Μην πέφτετε θύματα του αφόρητου ψυχολογικού πολέμου που μας κάνουν. Μπορούμε να τους νικήσουμε. Όμως πρέπει να πολεμήσουμε ενωμένοι. Όταν δουν τις Ελληνικές φάλαγγες θα κλάσουν μέντα. Αν πιστέψουμε στην νίκη  την έχουμε, αν πιστέψουμε στην ήττα  την έχουμε. Την τελική μάχη την έχουν ακόμα μπροστά τους και θα είναι ο όλεθρος τους. 

Πρόκειται για υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδος από μέρους της Τουρκίας του Ισλάμ και των νεοταξιτών, το κράτος της οποίας μας τους στέλνει. Η επίσημη πολιτική πλέον της τουρκίας είναι η γαλάζια πατρίδα, δηλαδή το αιγαίο και τα νησιά μας. Συνεργάζονται με το εγχώριο δίκτυο δουλεμπόρων, τα κάνουν μαζί.

Ο αστικός πόλεμος(διαβάσετε το άρθρο εδω) και το αντάρτικο πόλεων δεν θα αργήσει. Μην εξαπατάστε και μην συγχύζεστε από αυτά που δεν γνωρίζετε και τα λίγα που γνωρίζετε λόγο της επιτήδειας χειραγώγησης τους και της απόκρυψης της αλήθειας, των στόχων τους και των εντολέων τους. Οραματιστείτε τι θα συμβεί σε μερικά χρόνια για να κατανοήστε την πρόταση μας. Έχετε συνειδητοποιήσει  τι θα γίνει αφού  μέσα σε ένα μήνα φτάσουν 100000 λαθρομετανάστες στα νησιά και στον Έβρο; Τι θα γίνει όταν μας έλθουν τα 3.5 εκατομμύρια που είναι προσωρινά στην Τουρκία  και είναι πληρωμένοι από τη Σαουδική Αραβία – για να πάνε σ’ ευρωπαϊκές χώρες και να ξεκινήσουν την ισλαμιστική επανάσταση μαζί με όσους είναι ήδη εκεί;

Γνωρίζουμε τι έγινε, πως έγινε από ποίους έγινε και πόσο καταστροφικά έγινε σε γειτονικές μας χώρες. Ετοιμαστείτε για να μην πιαστείτε στον ύπνο και εξοντωθείτε, είναι ζήτημα χρόνου. Η αστυνομία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε για εσάς, λόγο υπερφόρτωσης τους σε τέτοιες καταστάσεις μαζικών βίαιων γεγονότων και αιφνιδιασμού των επιτιθεμένων. Ετοιμάσετε άμυνα κατά οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Σε κάθε συνοικία συγκροτούμε πολιτοφυλακή και εθνοφυλακή.Σε όλη την Ελλάδα συγκροτούμε δίκτυο ομάδων άμυνας πολιτοφυλάκων και εθνοφυλάκων κατά της σχεδιασμένης εξέγερσης τους και του αντάρτικου πόλεων που σχεδιάζουν για να αφανίσουν εσάς και να καταστρέψουν την Ελλάδα. Μην περιμένετε βοήθεια. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

Εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε και να αμυνθείτε για να μην σφαγιαστείτε και εκδιωχθείτε (διαβάσετε το άρθρο εδω).  Ενημερωθείτε για γεωπολιτικά θέματα γενικά  εδω επίσης εδω για το μακεδονικό για τα σχέδια της ΝΤΠ και για το ισλαμικό χαλιφάτο εδώ

«Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις». Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές την πρώτη μέρα. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί αδέρφια πήραν οι οχτροί κι εμείς κοιτούσαμε τις κοπελιές την άλλη μέρα. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά την τρίτη μέρα.

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά την άλλη μέρα. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί μοιράσαν δώρα οι οχτροί κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά την πέμπτη μέρα. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί κρατούσαν δίκιο οι οχτροί κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια σαν κάθε μέρα.

d1f36-cf83cf80ceb1cf81cf84ceb9ceb1cf84cf89cebd2bcf86ceb1cebbceb1cebdcebe

Αποτέλεσμα εικόνας για ο γερος του μορια

14 thoughts on “Ετοιμαζόμαστε για άμυνα κατά αντάρτικου πόλεων και αστική εξέγερση. Οργανώνουμε άμυνα σε κάθε οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Συγκροτούμε πολιτοφυλακή και εθνοφυλακή, δίκτυο ομάδων πολιτοφυλάκων και εθνοφυλάκων σε όλη την Ελλάδα.

 1. Τά έχετε χαμένα…. Ξεχνάτε τήν προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού για τό χτύπημα τών Τούρκων από έναν Κ α σ ι δ ι ά ρ η….πού θά γίνει αιτία νά πάρουμε τήν Κωνσταντινούπολη…..

  Like

 2. Και μόλις ξεκινήσει ο πόλεμος των πόλεων, πιθανόν την άλλη μέρα κιόλας, να μας επιτεθεί και η Τουρκία, δήθεν για να σώσει τους μουσουλμάνους εδώ, που διατρέχουν από εμάς (δήθεν), οικτρό κίνδυνο ! Έχει σχέδιο η Τουρκία και το ακολουθεί πιστά, όπως δείχνει ! Εμείς τι κάνουμε, πέρα από το να παρακολουθούμε άπρακτοι την καταστροφή μας ;

  Like

  1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ – ΣΥΝΤΟΝΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ”ΚΑΘΟΔΗΓΙΣΗ” = ΟΔΗΓΙΕΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ….

   Like

   1. Αυτό το μπλόκ φίλε μου είναι γεμάτο από τέτοιες προτάσεις και πρωτοβουλίες. Κοίταξε πάνω στον θεματολογικό κατάλογο. Υπάρχουν λοιπόν προτάσεις και σχέδια, αλλά δεν υπάρχουν συστρατευμένοι και συμμετοχή. Χωρίς συμμετοχή δεν γίνετε.

    Like

  2. Εξυπακούεται πως η τούρκοι θα το εκμεταλλευτούν και εξυπακούεται πως είναι προς το συμφέρον τους ένα αντάρτικο πόλεων στην Ελλάδα από ομοθρήσκους τους. Εξυπακούεται επίσης πως είναι πολύ επικίνδυνο να διαδοθεί στον ισλαμικό κόσμο πως στην Ελλάδα γίνονται πράγματα κατά των μουσουλμάνων, έστω και αν όλα αυτά είναι κατασκευασμένες ειδήσεις, μη πραγματικά γεγονότα η δικές τους προβοκάτσιες. Διότι είναι πολύ επικίνδυνο να μας κηρύξουν ιερό πόλεμο. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον αυτού του τόπου η συσσώρευση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα, άσχετα από ποια χωρα προέρχονται και άσχετα ακόμα αν αυτοί είναι δεινοπαθούντες και καταδιωγμένοι, που η μεγάλη πλειοψηφία τους δεν είναι και αυτό το γνωρίζω καλά

   Like

 3. Η μαζική εγκατάλειψη της Ελλάδος από ανέκαθεν είναι και ήταν συνέπεια σχεδιασμένων πολιτικών. Στόχος αυτών των πολιτικών ήταν και είναι η Ελλάδα για πάντα μια ξεφτίλα και μια ψωροκώσταινα, μια υπηρέτρια σε αυτούς στους οποίους ανήκουμε, η απομύζηση και εκμετάλλευση του δυναμικού και τού πλούτου της και η διαιώνιση στην εξουσία και την οικονομική ολιγαρχία των τενεκέδων. Όσον αφορά τους αντικαταστάτες μας η οριστική λύση είναι η καταστροφή του δουλεμπορικού δικτύου στην Ελλάδα. Χωρίς αυτό δεν θα έμπαινε κανένας. Πολλά τα δισεκατομμύρια που οικονομούν από το δουλεμπόριο. Αφού συνεχίζει να δρα ανενόχλητο σημαίνει πως σε αυτό ανήκουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα πέραν κάθε υποψίας

  Like

 4. Μπορείτε να μας πείτε κύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνετε αυτούς που ήρθαν τα προηγούμενα 10 χρόνια και τι θα κάνετε αυτούς που θα έρθουν τα επόμενα δέκα χρονιά; Πόσοι είναι αυτοί που ήρθαν τα προηγούμενα 10 χρόνια και πόσοι είναι αυτοί που θα έρθουν τα επόμενα 10 χρονιά; Μπορείτε να μας πείτε κύριε πρωθυπουργέ πόσοι αλλοδαποί ζουν στην Ελλάδα από τότε που άρχισαν να έρχονται μαζικά στην Ελλάδα την δεκαετία του 90 και πόσοι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι; Μπορείτε να μας πείτε κύριε πρωθυπουργέ πόσοι Έλληνες εγκατέλειψαν την Ελλάδα από την δεκαετία του 90 έως την σήμερον και πόσοι από αυτούς επέστρεψαν;
  Το πρόβλημα κύριε πρωθυπουργέ δεν είναι ότι δεν θέλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι σε καταδιωγμένους και εξαθλιωμένους και να τους βοηθήσουμε, το πρόβλημα κύριε πρωθυπουργέ είναι ότι αδειάζετε την Ελλάδα από τους Έλληνες και τους αντικαθίσταται με ξένους και δει μουσουλμάνους, που δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθούν λόγο θρησκείας και διαφορετικού πολιτισμού και το πρόβλημα είναι ότι μας κουβαλάτε τόσο πολλούς που λόγο της πολυγαμίας και πολυγονίας τους θα γίνουν αργά η γρήγορα πλειοψηφία στην Ελλάδα και η Ελλάδα μια ισλαμική χώρα. Το πρόβλημα κύριε πρωθυπουργέ είναι πως αυτοί η μειονότητα σήμερα που σε μερικά χρόνια θα είναι πλειονότητα, θα προστατευτεί από τους Τούρκους και το Ισλάμ και εμείς θα αναγκαστούμε να γίνουμε σαν και αυτούς η να αποδημήσουμε.

  Like

  1. Άδικος κόπος και χαμένος χρόνος, όλοι οι πολιτικοί ακολουθούν πιστά το σχέδιο της ΝΤΠ, που είναι η καταστροφή της Ελλάδας, ο διωγμός και εξαφάνιση των Ελλήνων, η ισλαμοποίηση της Ελλάδας και η καταλήστευση των κοιτασμάτων ! Επίσης ακολουθούν φιλοτουρκική πολιτική, γιατί ήδη συζητάνε οι αγύρτες, για συνδιαχείριση στο Αιγαίο ! ΄Ηδη, για να μην πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία, σκοπεύουν να της χαρίσουν ό,τι έχει ζητήσει ! Είναι όλα δρομολογημένα, αγαπητέ ! Μην κουράζεσαι, δε σε ακούνε, ούτε πρόκειται να σε διαβάσουν, γιατί δεν τους ενδιαφέρει, ούτε τι λένε ή επιθυμούν οι Έλληνες για τη χώρα, ούτε το καλό της Ελλάδας, ούτε να υπερασπισθούν τα συμφέροντά της, γιατί πολύ απλά, ήδη υπηρετούν ξένα συμφέροντα ! Εάν δεν ήταν έτσι όπως σου τα λέω, δε θα φθάναμε στον πάτο του γκρεμού !

   Like

 5. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s