Posted in Η Απολλώνια Αδελφότης

ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

ψιτ,ψιτ ελληνόφωνες σατανογεννημένες σκουληκότρυπες, σας πήραν πλέον οι Έλληνες μυρωδιά και που θα κρυφτείτε; περιφερόμενοι βόθροι εκ των οποιων πλέον ο πλανήτης έχει βρωμέσει, δημιουργοί του πλανητικού βόθρου του Aυγεία και της βρομερής πλανητικής Λερναίας Ύδρας με τα αμέτρητα δηλητηριώδη στανοκεφαλα σας γεμάτα κόπρο, εκπεποντα αποπνικτική δυσωδία, ακόμα ρε ρεμάλια μαγαρίζετε την Ελλάδα εσείς και η βοθρογένιτη σατανόρατσα σας; Τολμήστε επιτέλους το πήδημα στον καιάδα να ξεβρομίσει ο πλανήτης και η Ελλάδα, η ως θρασύδειλες νερόκοτες που είστε αναμένεται να σας μπαζώσουμε εμείς στον καιάδα?

ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ … ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΩΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΑΠΟΣΑΘΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΖΟΜΠΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ

Γνωριζόμαστε από πολύ παλιά εσείς και εγώ, ρεμάλια του σκότους, κλανιές και κολότριχες  του σατανά, σας έχω συναντήσει και σας έχω γνωρίσει όπου και αν βρέθηκα, πλανητικά δικτυωμένοι περιφερόμενοι βόθροι, εκ των οποιων πλέον ο πλανήτης έχει βρωμεσει και εκπέμπει την αποπνικτική δυσωδία σας. Ξεράσματα της κόλασης είστε εσείς οι ενσαρκωμένοι κακοδαίμονες  και οι λοιποί κατά επιλογή η παραπλάνηση σκοταδοψυχοι σύμμαχοι και συμπολεμιστές σας, από την γέννα σας η βρομερή ψυχή σας τρέφει τον εγκέφαλο σας με την γνώση της καταστροφής και του σκότους, εργαλεία του πατέρα σας του σατανά, γεννημένα και μεγαλωμένα μέσα σε έναν βόθρο, εξού και τίποτε άλλο δεν μπορείτε να παράγεται, εκτος από σκατά, οπό τα οποια συντίθεται και η βρομερή σας ύπαρξη.

Είστε Ξενιστές και άβουλοι υπηρέτες των βρωμερών δαιμόνων, είστε άβουλα ζόμπι, προγραμματισμένες ανθρωπόμορφες κατσαρίδες, ακόρεστοι σαδιστοβοθροι, μιαρές πόρνες της υποκρισίας και τις δολοπλοκίας. Ότι σπέρνεται και σπείρατε όμως θερίζεται και θα θερίσετε, όπως στρώσατε κοιμάστε και ότι μαγειρέψατε τρώτε. Πλησιάζει επομένως νομοτελειακά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο καιρός που θα επαναπατριστείτε στην κόλαση του πυρός και των σκωλήκων, ώστε να απαλλαγεί ο πλανήτης από την δυσωδία σας, οι άνθρωποι και το ζωικό βασίλειο από την τυραννία σας, την ατιμία σας, την αρρώστια σας, τον εξανδραποδισμό σας, τον φόνο σας, τον αηδιαστικό σαδισμό σας και το βρομερό σκότος σας.

Εξ πλείστων αυτών των ενσαρκωμένων αγγέλων του σκότους και των κατά επιλογή η παραπλάνηση σκοταδόψυχων συμμαχων τους , έχει σχηματισθεί προ πολλών ήδη χρονων η κρίσιμη μάζα και το σκοτεινό μορφογεννητικό πεδίο της, τα οποια αυτοματοποιούν τις καταστροφικές διαδικασίες των σκοτεινών στοχεύσεων και προαιρέσεων τους, μια εκ των οποιων είναι ο δικός σας ψυχικός μεταβολισμός σε ομοιους τους, ως περιφερόμενα άβουλα ζόμπι, υπηρέτες τους σκότους και των βρωμερών δαιμόνων της.

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω από το Φως της Ελλάδος, που όμως τους κατακαίει, όπως το σκότος πίσω από το φως του ηλιου, είναι παρόντες σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, εντός και εκτος Ελλάδος, ευρίσκονται διπλα σας και συνεστιάζονται μαζί σας,  σας μολύνουν σώμα και ψυχή και προκαλούν την καταστροφή σας, που πολλοί την ζείτε και οι ποιο πολλοί δεν το καταλαβαίνετε.

Το όπλο τους είναι η υποκρισία που την κατέχουν άριστα, γνωρίζουν με πολυμήχανους τρόπους να κρύβουν το σκότος τους πίσω από το φως, όπως το σκοτάδι κρύβεται πίσω από το φως του ηλιου. Θεωρούν τους εαυτούς τους ευφυείς, όντας προγραμματισμένοι με την ημιμάθεια  και την αγνωσία του σκότους . Ο εγκέφαλος τους όμως  είναι ένα απέραντο νευρωνικό δίκτυο που παράγει την γνώση της καταστροφή, αμέτρητοι νευρώνες και δικτυώσεις νευρώνων με την αγνωσία  του σκότους.

Mοιάζουν ως άνθρωποι και διά αυτού καταφέρουν να κρυφτούν μεταξύ των ανθρώπων και ούτως να μας πλανίσουν, ώστε να μην τους διακρίνομαι και να τους εμπιστευόμαστε. Ο υπερευφυής εγκέφαλος τους, σίγουρα αποτελείται από πολλούς ερπετικους εγκεφαλους, εις εκ των οποιων είναι ο εγκέφαλος του σκορπιού, έτερος είναι ο εγκέφαλος της έχιδνας και σίγουρα αυτός του χαμαιλέοντα.

Είναι ακόρεστοι σαδιστές, άριστοι δολοπλόκοι και παγιδευτές, όλες αυτές οι κλανιές, επειδή ενώ διαισθανόμαστε την σκοτεινή ποιότητα τους, αμφιβάλλουμε και φοβόμαστε να τους πατήσουμε, να τους αφανίσουμε και να τους εξοστρακίσουμε, και βλακωδώς επιπλέον συνεστιαζομαστε και τους εμπιστευόμαστε, δίδοντας τους ισχύ και ενώ είναι ηλίθιοι εκ κατασκευής, φαντασιωνόμαστε πως είναι υπερευφυείς.

Εμπιστευτείτε την αλάνθαστη διαίσθηση σας που σας πληροφορεί για την σκοτεινή ύπαρξη και παρουσία τους, Χέστε τη φιλοξενία τους, την φιλια τους και την αλληλεγγύη τους, φτύστε την ευγενία τους, κατουρήστε την πολυμάθεια τους και τις λοιπές πορδές της υποκρισίας τους, γιατί αυτά και πολλά αλλα είναι τα δολώματα τους που δαγκώνετε, για να παγιδευτείτε και να μηδενιστείτε από αυτές τις πορδές του σατανά.

Οι τέχνες και οι τεχνογνωσία καταστροφής του σκότους και των ζόμπι υπηρετών του, η περιφερόμενων βόθρων είναι παρα πολλές και πολύπλοκες και για τους περισσοτερους ασύλληπτες και ακατανόητες, εδώ μερικά παραδείγματα:

Επίμονη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και εξάρτησης υποκρινόμενοι θετικές συμπεριφορές, παραπλανώντας για την κακή προαίρεση τους και τους στόχους τους, μέσω των οποιων αποσπούν στοχευμένες πληροφορίες για το άτομο και άτομα στόχους τους.

Διά καταχρηστικής παραψυχολογικής σχέσης με τα θύματα στόχους τους, μέσω συνήθως αρνητικής συναισθηματικής σχέσης, δημιουργούν κανάλι τηλεπαθητικής επικοινωνίας. Διά αυτού του τηλεπαθητικού καναλιού αποσπούν πληροφορίες από το τα θύματα τους η τους κάνουν στοχευμένες τηλεπαθητικές υποβολές για να προκαλέσουν λανθασμένες επιλογές και συμπεριφορές, και με τον καιρό απώλεια εμπιστοσύνης στις νοητικές τους ικανότητες έως και παράνοια. Επόμενο βήμα τους είναι η νοητική και πνευματική υποταγή του ατόμου θύματος τους η η ζόμποποίηση του ατόμου και η απώλεια της ελεύθερης βούλησης του, της αντίληψης τους και της κρίσης του.

Παραπλάνηση της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, διά του ψευδους, της συνχυσης, της βίας, κατάχρησης εμπιστοσύνης, υποκρισίας, δολοπλοκίας, παγίδευσης, διά ψυχικών ασθενειών που οδηγούν στην καταστροφή της λογικότητας.

Επιδίωξη τροπής μας στην αρνητική παθολογική ψυχική πολικότητα διά αλλαγής πολικότητας συναισθημάτων. Επεξήγηση εδώ διά των αρμονικών αντιθετων αγάπης και μισους. Τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα είναι αμφότερα καλά όταν χρησιμοποιούνται από καλή προαίρεση δημιουργικά. Το σκότος αλλάζει την θετική πολικότητα της αγάπης και μισους σε αρνητική πολικότητα αγάπης και μισους

Η θετική πολικότητα της αγάπης είναι να αγαπάμε το κάλλος, την αρμονια, την αρετή, την σοφια, την δημιουργία, την φύση, τον άνθρωπο, τον Θεό και τις φωτεινές οντότητες και λοιπά σχετικά.Η αρνητική πολικότητα της αγάπης είναι αγάπη στα αντίθετα αυτών.

Θετική πολικότητα του μισους είναι να μισούμε η να απεχθανόμαστε το σκότος, το χάος, την ασχήμια, την κακια, την καταστροφή, τα παρα φύσιν, την αγνωσία και λοιπά σχετικά.

Αρνητική πολικότητα του μισους είναι να μισούμε το κάλλος, την αρμονια, την αρετή, την σοφια, την δημιουργία, την φύση, τον άνθρωπο, τον Θεό και τις φωτεινές οντότητες και λοιπά σχετικά.

Τεχνικές για να επιτύχουν αυτές τις αλλαγές πολώσεων, είναι ο (α)λόγος τα δαιμονικά φονικά ουρλιαχτά μισους και οι δαιμονικές παραστάσεις τους, οι ύβρεις, τα χρώματα, η μουσική, τα τεχνητά ενεργειακά κατασκευάσματα πρόκλησης παθολογικών συναισθημάτων και διαφορες μορφές της μαγείας με αποκορύφωμα την μαύρη μαγια και την καταληψία του ανθρώπου από σκοτεινές άυλες οντότητες η κακοδαίμονες.

Η ελεύθερη βούληση παραβιάζεται για να προκαλέσουν τις δαίμονοκαταληψίες, προσπαθούν να πείσουν τα θύματα να δεχτούν τους δαίμονες οι ίδιοι επειδή τους απαγορεύεται από τον συμπαντικό νομο ο βιασμός της ελεύθερης βούλησης, για αυτόν τον σκοπό προσπαθούν πρώτα να αποχωρήσουν το άτομο θύμα τους από την προστασία του θεϊκού κόσμου, του θεού και των φωτεινών οντοτήτων. Ο σταυρος και η επίκληση του Χριστού η φωτεινών οντοτήτων είναι προστασία. Οι δαίμονες μπορούν να εισχωρήσουν στον εγκέφαλο του ανθρώπου και να τον καταστρέψουν με μια διαστολή του ενεργειακού του πεδίου σε βαθμό πλήρης σχιζοφρένειας, μπορούν να εγκατασταθούν στον εγκέφαλο του ανθρώπου και να χρησιμοποιούν το σώμα και τα φωνητικά όργανα του ανθρώπου.

Οι δαίμονες μπορούν να παρουσιαστούν σε οποια μορφή θέλουν επειδή είναι πνεύματα, σαν ζώα, σαν μια πολύ όμορφη γυναικα, με φοβερες μορφές που μπορούν να προκαλέσουν παράλυση του νευρικού συστήματος και του σώματος διά του φόβου. Μην επικαλείστε ονόματα διαμονών, γιατί σίγουρα θα σας παρουσιαστούν, μην πάτε σε σατανιστικές τελετές.

Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέρος των ψυχικά αρρωστων, ίσως και το 80% είναι θύματα αυτών των σατανιστών και των τεχνών καταστροφής τους

Εμπιστευτείτε την αλάνθαστη διαίσθηση σας που σας πληροφορεί για την σκοτεινή ύπαρξη και παρουσία τους, Χέστε τη φιλοξενία τους, την φιλια τους και την αλληλεγγύη τους, φτύστε την ευγενία τους, κατουρήστε την πολυμάθεια τους και τις λοιπές πορδές της υποκρισίας τους, γιατί αυτά και πολλά αλλα είναι τα δολώματα τους που δαγκώνετε, για να παγιδευτείτε και να μηδενιστείτε από αυτές τις πορδές του σατανά.

Εκ των ανωτερων ιεραρχικά τάξεων τους η επιπεδων της σατανικής τους πυραμίδος εξουσίας, εξ αυτών των σκοτεινών μη οντοτήτων, είναι φτιαγμένα, καλά καμουφλαρισμένα, σκοτεινά συστήματα και  θεσμοί, με σκοπό τους να υποβαθμίσουν τον άνθρωπο υιό θεού, σε ένα εξανδραποδισμένο πιθηκοειδές, σε ένα αμαθές και ημιμαθές έκτρωμα υπηρέτη τους, υπηρέτη της καταστροφής και της αυτοκαταστροφής του, όμοιο τους συμπαντικό μιάσμα

Ο τρόπος δόμησης της πλανητικής κοινωνίας τους είναι κατά βάση η πυραμίδα και οι σατανικές ιεραρχίες της, συγκροτώντας ένα σύστημα από πολιτικούς, οικονομικούς, θρησκευτικούς και λοιπούς θεσμούς, βάσει των νομοκάνων του σκότους τους, βάσει του δικού τους σκοτεινού αξιακού συστήματος. Μπορούμε άνετα να το αποκαλούμε το σύστημα της λερναίας ύδρας, που παράγει αμέτρητα, λιγότερο η περισσότερο, δηλητηριασμένα και δηλητηριώδη κεφαλια, δηλαδή εμάς, και συγκροτεί έναν πλανητικό στάβλο του Αυγεία γεμάτο κόπρο και δυσωδία.

Πίσω από την πολυπλοκότητα των θεωριών τους, πολυπλοκότητα γεμάτη ημιμάθεια, απάτη και ανοησίες, κρύβεται καλά ο στόχος τους…αυτός ο στόχος τους είστε εσείς ως άνθρωποι, στόχος τους είναι οι υιοί του θεού να γίνουν εξανδραποδιμσενα πιθηκοειδή, μιάσματα όπως είναι αυτοί που έφτιαξαν όλες αυτές τις παπαρολογιες. Kαπιταλισμός, σοσιαλισμός, χριστιανισμός, ισλαμισμός, ιδεολογισμός, σατανισμός και πάει λέγοντας. Πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι ίδιοι τσαρλατάνοι, παμπόνηροι ημιμαθείς, που σας παρουσιάζονται ως πολυμαθείς και ευφυείς.

Ο Βόθρος του Αυγεία, η Λερναία Ύδρα, η πυραμίδα εξουσίας, τα  βοθρολύματα του βόθρου του Αυγεία και οι δηλητηριώδεις κεφαλές της  Λερναίας Ύδρας, αυτά όλα είναι η κοινωνία των υιών και των θυγατέρων του σκότους, των συμπαντικών καρκινωμάτων και συμπαντικών βοθρολυμάτων

Σε αυτόν τον στάβλο του Αυγεία που το λέμε κοινωνία γεννιόμαστε, και από την πρώτη στιγμή νομοτελειακά και εκών άκων, αρχίζουμε να διαφθειρόμαστε και να δηλητηριαζόμαστε από την λερναία Ύδρα, από τους ιδιους τους γονείς μας και το κοινωνικό μας περιβάλλον, από τα νηπιαγωγεία και τα σχολεια, που κατά κανόνα όλοι τους και όλα τους είναι δηλητηριασμένα και διεστραμμένα από την λερναία Ύδρα.

Συμπαντική αρμονια και κάλλος, συμπαντικοί νομοι, και εμείς οι κολασμένοι εκπεσόντες άγγελοι και εκδιωγμένοι από το εν το πάν.

Σταθερές είναι οι συμπαντική νομοι και οι συμπαντικές δομές με τους λόγους σχέσεων των επιμέρους, εκ των οποιων συγκροτείται η συμπαντική ενότητα, η συμπαντική αρμονια και το συμπαντικό κάλλος σε εν το πάν. Ο Έρως είναι ο λόγος της δημιουργίας η πηγή της ζωής, της αρμονίας και του κάλλους. Οι συμπαντική νομοι της πνευματικότητος, της γέννας, της πόλωσης, του ρυθμού, της ροής, της αναλογίας, της αντιστοιχίας, της ανταποδοτικότητας, της ελεύθερης βούλησης, όσο αγνοούνται εκδικούνται.

Το πέρασμα από την ουσία στην  φύση είναι η ενσάρκωση μας στο υλικό βιορομπτικό μας σώμα.  Ο θάνατος είναι η επιστροφή στο υλικό σύμπαν του θνητού μέρους μας και συχρόνως το ξεκίνημα μιας νέας ζωής του αθανατου μέρους μας, θάνατος και ζωή είναι περάσματα από από την ύλη στην ουσία και από την ουσία στην ύλη, επειδή είμαστε διπολικοί, δηλαδή και θνητοί και αθάνατοι.

Οι χαοτικές καταστάσεις στην ζωή προέρχονται από την μη δόμηση της κοινωνίας μας σύμφωνα με αυτές τις συμπαντικές δομές και τις σταθερές των συμπαντικών νομων…όπως είπε και ο Σωκράτης, ένα κακό υπάρχει και αυτό είναι η αγνοια και ένα καλο υπάρχει και αυτό είναι η γνώση. Επειδή ζούμε στο σπήλαιο της αγνοιας  και της ημιμάθειας , για αυτό δομούμε και την κοινωνία του σπηλαίου που ζούμε με την αγνοια και την ημιμάθεια μας , και αυτό επιφέρει όλες τις μορφές της καταστροφής που βιώνομαι εκ γενετής, έως του υλικού θανάτου μας. που μας απελευθερώνει από την κόλαση που εμείς δημιουργήσαμε, με τις  χειραγωγημένες ελεύθερες βουλήσεις μας και την ημιμάθεια μας .

Author:

Διέμενα στην Γερμανία και τώρα στην Ελλάδα Το μπλοκ αυτό είναι δική μου πνευματική εργασία και η κατάχρηση τους υπόκειται στο copy Right πνευματικής ιδιοκτησίας

Leave a comment